Yardımcı olun lütfen
Sevişmek nasıl öğrenilir?
Yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaşım,
Seks yapmak için seks yaparsanız bu durumla daha çok karşılaşırsınız...
Öncelikle sana tavsiyem başbaşa kaldığınız bir zamanda oyun oynayarak sevişin... Örneğin, iyi öpüşemediğini mi düşünüyorsun;
"Benimle ilk buluştuğunda dudaklarımdan öpme şansın olsaydı nasıl öperdin?" diye sor ve öpüşmesine not vereceğini söyle... Yani 1 ie 5 arası not ver ve eğer 4'ün altında bir not alacak şekilde seni öperse "seninle çıkmazdım" de...
Göğüslerini, göbeğini, kasılarını, boynunu, poponu veya emip yalamasını istediğin yerler için de aynısını yap... Böylece o yüksek puan almak için hem seni keşfetmeye çabalayacaktır, hem de yüksek puan aldıkça egosu da tatmin olacaktır...
Böylece seksi de senin arzuladığın şekilde aslında seni tatmin edebilmek için yapmayı öğrenecek...
Eğer bu oyuna katılmak istemezse, katılana kadar onunla sevişme...
tatmin etmekten cok tatmin olmanın derdinde oldugu içindir oysa kadını mutlu etmek cokta zor bir şey değil..
Cevap
9Cevap
öğenilebilir ama karşındakinin öğrenmeye niyeti varsa niyeti yoksa ne yapsan boş.
Nasıl öğrenilir
önce herşeyi sen öğreneceksin. sonra karşına alıp konuşacaksın. bazı şeyleri benim istediğim gibi yapar mısın diyeceksin. eğer tamam derse işin en zor kısmını atlattın demektir. öğrendiklerini yavaşça ona öğretirsin. bir süre sonra harika biri olur çıkar. eğer kabul etmezse ondan hiçbir halt olmaz demektir. kendini boşuna yorma.
Kişilik meselesi bu biraz.. Bazı kişiler partnerinin haz almasından zevk alır, bazılarıysa sekste bencil davranır.
Aslinda bisileri.brine bakarak ya da okuyarak ogrenmek.yerine yasayarak ogrenmek en.mantiklisi. demekki sevgilin bencil kendjni dusunuyo, ben bu konuda hep sevgilim.odakli oldum, sevgilinde sen.odakli olursa sevisme kendiliginden gelir zaten.
Birlikte takilabiliriz...
Yada kursa filan git halk eğitim merkezinde ücretsiz öğretiyolar ama önermem ordakiler yaşlı hocalar ben bişey anlamadım dersi iyi anlatamıyorlar.
Ayrıl bence valla çünkü seninle sevişirken hem kendi zevk almalı hemde sana zevk verebilmeli.
bu izleme ile ögrenilecek birşey siz uyuşmuyorsunuz başka bir tene seni tatmin edecek bir tene ihtiyacın var...ister istemez gözün dışarıya kayar
neler yapıyor ya da yapmıyor
Ya her şeyi yapıyor da kısa sürüyor ve önceliği kendine ver�yor. Beni zevke getirmeden yapıyor bunu. Oral yapmayı da bilmiyor
sevişmekte problem yokda izlemektemi var :D
biraz erotic flim izlesin birseyler kapar belki
fılımlere takılsın daha ıyı ögrenırsınz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar