ben bosalırken ozellıkle doggyde kız arkadasımın boynunu ısırıyorum ya :) boyle hart dıye degıl tabı ama kendımı tutamıyorum tatlı bı ısırık konduru verıyorum :)
kızın hosunada gıdyo ama bu normalmı ?
kızın hosunada gıdyo ama bu normalmı ?
senin yine iyiymiş,al bendede bu sorun var ,ben ne yapayım peki? link
okudum :) yanlıs anlama ama senın gıbı bırıyle bırlıkte olsam o ev yıkılırdı galıba...ıkımızde bosalırken rahat durmazdık ınan :)
:DDDDD
benden 1 tanede dısı versıyonu varmıs sahane ya :)
bende yalnız değilmişim sağol arkadaşım moral oldu :D kesin harpten çıkmış gibi olurduk her seferinde:D
evet sahane olurdu ya..ıkımızde bıtık bı halde yıgılıp kalırdık yataga... kı zaten bendekı bu enerjıyı alabılen dahada cıkmadı oda var yanı :)
işkence :DD 2 sadist bir arada :)
hahaha :) aynen
ya keske gızlı olmasaydın sen :( cok merk ettım senı
:D
napsak bı tanıssakmı ya :) cıdden merktan olcem
zaten bilinen biri değilim :)) sen yine tatlı ısırık dedin çok sadist değilmişsin:)
ben senı bılmek ıstıyorum bu bana yeter ;)
o sexın sonundakı olan..bıde baslangıcında ve bosalmadan once yaptıklarım var ;) sac cekme popoyu tokatlama kucagımdayken duvara yaslama vs :)
bak sen ne fenaymışsın :)
fenayım galıba :) ama tadında yapıyorum bunları hıssedıyo ama canı cok yanmıyo..zevkten kuduruyo dıyebılırım :)
canın cektı gaalıba :)
e sende öyle anlatırsan :))
e bıde yaparken gorsen o zman neler olur dusunemıyorum :)
ekle benı artık ekle :)
aynısını eşim de yapıyor ama can yakıcı bir durum dikkat etmen lazım
ben tekım sanıyodum ya ? :)
Cevap
1Cevap
bende tırnak atarım genelde kocama
tırnak ? sırtınamı ?
delimisin olum sakın:D
ahah:D
ya tutamıyorum o an kendımı denedım olmuyo..ama dedıgım gıbı ole et ısırır gıbı ısırmıyorum cok tatlı bı ısırk benımkı zaten oda zevk alıyo bundan ya :)
saol zaten kendısı pek bı mutluda bende bı anormallık olabılırmı dıye sordum sadece ;)
normal ama bu saatte pek normal değil galiba.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar