arkadaşlar kız arkadaşımla anal ilişkiye girdik.ve ben içindeyken boşaldım.kız arkadaşımın adeti yaklaşık 20 gün geçti.acaba ön tarafa sperm felan mı bulaştı diye test yaptı.beş dakika sonra teste bakınca tek çizgi çıkmış.ama 2 3 saat sonra bakınca ikinci çizgi de pembe renkte çıkmış.bugün tekrar yapmış tek çizgi çıktı.biliyorum bu şartlarda hamile kalması imkansız ama adeti gecikince insan korkuyo acaba spermler ön tarafa da mı bulaştı diye.bi de o ikince çizginin pembe olmasına anlam veremedim. bu testle ilgili bilgisi olan var mı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyi ben bilirim herhalde çünkü her markayı denedim sürtünmeyle hamile kaldım test aldık tek çizgi ertesi gün tekrar aldık yine tek çizgi 2 3gün sonra hafif 2ci çizgi çıktı sonra hergünyaptım git gide kalınlaştı çizgi hastaneye gittik 8 haftalık hamileyim. bu arada 10dk sonra geçtikten sonra sonuç belli olmaz ama ilk 5dk içinde çok az 2cide belirti olursa vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılbak biz bir ay önce ilişkiye girdik. bugün yaptıüı test tek çıktı. 3 saat sonra baktı yine tekti
Cevap sahibi+1 yıl2 3gün sonra tekrar dene 3 4tl olandan alma 15tlye var en iyi sonuç için ondan al
Soran+1 yılof ya en iyisi doktora gitmek galiba :(
Cevap sahibi+1 yılaynen kan testi yaptır
Soran+1 yılinşallah hamile değildir :(
- +1 yıl
Amma sallamışsın ha sürtünerek nasıl hamile kaldın sen :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmadan köpek gibi arkadan yaptırmış kendini,cehalete bak ki bir de sana sordurtuyor buralarda demek? Hamileyse ne olacak? Sahip mi çıkacaksın bu kıza? Yaparken zevkten gözünüz ne din görüyor ne de aile,sonra da etekleriniz tutuşuyor.Anal anal s.çar artık veled-i zinayı.
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız o.opuymuş işte,eksileyen hangi o . çocuğu? Sevgilisi var,bu her kızı yapmak isteyip eline yüzüne bulaştıran sapla da olmuş,şimdi uyuz itler gibi kıvranıyorlar.Eksileyenin bacısını da sıraya alsınlar ;)
Soran+1 yılbak işine dostum
Cevap sahibi+1 yılDostlarını yapıyormuşsun,dostum deme bana.Yerinde olsam bu sorunu kıza okuturdum,sana nasıl kandığını anlaması için.Ailesi öldürecek olsaydı çoktan yapardı,o belli ki alışık köpekliğe ;) Rahat ol,onu postala sevgilisine,erkeklere iyi oluyor aldatılmak gizli gizli hak ediyorsunuz.Arkadan ver,önü kocaya sakla sonra da namuslu ol,ailen gurur duysun...
Soran+1 yılonu kandırmadım. açıkça söyledim ok
Cevap sahibi+1 yılAldıramazsa ne olacak pekiyi? Evleneceksin?
Soran+1 yılaldırır. ama inşallah hamile değildir de bir can a kıymak zorunda kalmayız :( ne desen haklısın
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim,ben kötü konuşurum ama doğru konuşurum.Bu sana bir irşat olsun,Allah sana böyle bir durum yaşattı ki,sen sen ol bir daha hamile değilse bundan bir ders al,tövbe et.Köpekler yapar böyle arkadan bilmem nerelerden..Zina zaten günah,bir de bir cana kıymış olacaksınız eğer hamileyse yani hem zinakar hem katil olacaksınız.Bunu bir daha yaşamak ister misin? Belki bu sana bir işarettir tövben için.O kızı da uyar,yazık bak yolu yol değil,başına iş gelir üzülürsün.
Soran+1 yılhaklısın. bu bana ders olsun. içten dua edermisin bana. gözlerim doluyo ara ara :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yıltest hiç yaomadım bilemem ama sanmıyorum hamile kaldıgını, adetinin gecikmesi psikolojiktir diye düşünüyorum anal ilşkiyle hamile kalmk çok zor spermler öne gştse de içeri kadr ulaşır mı, sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgebelik testi ilk beş dakika içinde sonuç verir. bekledikten sonra o tek çizgi çift çizgiye döünüşür. hamile değil yani
114 Yorumla
Soran+1 yılbahsettiğim olay dün oldu. saatler sonra ikinci pembe çizgi çıktı. bugün tekrar test yaptı 5 saat sonra baktı tek çizgi
Cevap sahibi+1 yıltestin içinde prospektüste yazar zaten hangi çizginin hangi sürede göründüğü. o kız hamile değil
Soran+1 yılinşallah değildir. ağzından bal damlıyo..
Cevap sahibi+1 yıl5 kez hamile kalmış 2 sini dünyaya getirmiş biri olarak hamile değil diyorum
Soran+1 yılyav içime su serpiyorsun. rahatlattın beni.saol
Cevap sahibi+1 yılrahatla zaten hiç bir şey yok hadi eyvallah :)
Soran+1 yılhamile olmasın sana dua edeceğim. yarın kan testi yapmaya gidecek kız.
Cevap sahibi+1 yıleğer anlattıkların doğruysa hamile değil. yarın haber ver bana kutlayalım hamile olmayışını ok :)
Soran+1 yılyarın değilde cuma günü haber veririm. yarın çok önemli bir sınava hazırlanmam lazım :)
Cevap sahibi+1 yılok kolay gelsin
Soran+1 yılsaol. cuma günü görüşmek üzere :D
Soran+1 yılyav bu kan testinin sonucunu vermemiş doktor hemen.yarın gidip öğreneceğim sonucu dedi. birde ultrasona girmiş ama onun sonuçları da bir hafta sonra çıkacakmış. ne iş ya :(
Soran+1 yıltbhcg=1.20 referans0-5 negatif yazıyormuş testte. bu şartlarda hamile olması çok zor. ilk başta ben de acaba zaman kazanmaya mı çalışıyo diye düşündüm ama o da çalışıyo ve zamanı çok kısıtlı.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 alti mi bu kiz kan testi yaptirsaniza hastaneden kesin olur
0251 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında.evet kan testi daha mantıklı
Cevap sahibi+1 yıl1 ay onceki olan ilk iliskinizmydi
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılO zmn dha fazla beklemeden gidin kan testine biliosn 2 aydan sonra bebek alinmaz tabi ne dusunuosnz bilemem belki sahiplenme gbi bir fikriniz vardir
Senden once boylr bisey olmus mu sordun mu?
Soran+1 yılilk defa benle ilişkiye girdi.
Cevap sahibi+1 yıl25 yasinda ve ilk nasil tutabilmis kendini
Soran+1 yılbi dahakine sorarım :D
Cevap sahibi+1 yılBuyuk basari :D
Soran+1 yılmacerası kötü başladı ama :)
Cevap sahibi+1 yılBu yastan sonra baslasin maceraya artik :)
Sen ne dusunuosn cozugu istermsn ki asikmsn
Soran+1 yılya doğrusu kız arkadaşım değil bu kız :(
Cevap sahibi+1 yılAnlik gelişmeler yani o zmn dedgm gbi hemen doktora gidin ve 2 ay dolmadan aldirin kizin tepkisi ne olur bu durumda aldırmak ister mi
Soran+1 yılbaşka çaresi yok ki :( hem kızın sevgilisi var . ama bana göre hamile değil. çünkü bügün test yaptı tek çizgi çıktı
Cevap sahibi+1 yılKarisik bir durum tam anlayamadim sen sanrm bu kizi seviosn
O testlere cok guvenme ;)
Soran+1 yılya sevdiğim felan yok. fiziği hoşuma gidiyordu. açıkca sevişmek istediğimi söyledim . ilk başta kabul etmedi ben de ısrar etmedim. sonra kendisi istedi
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi varken enteresan
Soran+1 yılkeşke kabul etmeseydi :( o testlere neden güvenme dedin içime kurt düştü
Cevap sahibi+1 yılKeske seninde sevgln varmiydi yoksa
Net sonuc vermio yanlis cikablr ama analdan yapmissnz celiktenmi o sperm oraya ulasirsa zaten yilin babasi secilirsin :)))
Soran+1 yılya duştaydık ve ayaktaydık. boşalınca direk aşağı sızmış olabilir :( sevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılYinede zor seninle birlikte olmaya geldiyse neden dogum kontrol hapi kullanmio ki
Soran+1 yıle anal ilişkiye girecektik ya sözde salaklık yapıp gerek duymadık :( en basitinden kondom takabilirdim ya :(
Cevap sahibi+1 yılBen olsam garantiye almak icin alirdim ne olursa olsun
Kesinlikle kondom ztn analda kesinlikle takilmali
Soran+1 yılbundan sonraki atışlarda :D
Cevap sahibi+1 yılDuzgun konus atis ne?
Soran+1 yılboşalmayı kastettim. ama kız hamile olmasın bir daha sevişmem zaten onunla
Cevap sahibi+1 yılAnladim ama hos degildi
Sorunu sadece kizda arama sende korunmayi unutmussn analda olsa bu riski goze almamaliydin
Soran+1 yılhaklısın hoş bir üslup değildi :( evet bende de suç var . inşallah hamile değildir :(
Cevap sahibi+1 yılIns tepkisi ne olur onuda bilmiosndr belkide dogurmak isticek hic konustnzmu olasılıkları
Soran+1 yıldoğuramaz. ailesi öldürür .aldıracağız :( ama inşallah hamile değildir
Cevap sahibi+1 yıl25 yasinda birinin ailesi ne karisir
Soran+1 yılkarışıyor işte :( ya moralim çok bozuk. 8 haftadan küçükse direk aldırabiliyor mu
Cevap sahibi+1 yılTabi alinir ama devlet hastanelernde artik aldirilmioms die duymustm ozelde aldirilio sanrm ama kesin bir bilgim yok
Soran+1 yılmaliyeti ne kadar acaba
Cevap sahibi+1 yılBilmiorm ama bir yakinim 350 tlye yaptirmsti ilk once devlet hastansne gidin ozelde 2000 tlye kadar cikablr
Soran+1 yılşunu anlamadım 8 haftadan az sa her halükarda alınabilir dimi. yasal engel yok dimi
Cevap sahibi+1 yılOnceden alinabiliodu ama son duzenlemelerde hala apinabilio mu bilmiorm erdogan bacak aramiza kadar elini soktu ya
Soran+1 yılya moralim sfır :( ağlayacam resmen
Cevap sahibi+1 yılYarin kizi alip hemen kan testine götür
Soran+1 yılyaf kız ankarada ben istanbuldayım :(
Cevap sahibi+1 yılOna soyle o gitsin o zmn
Soran+1 yılbak biz 30 ağustosta ilişkiye girdik. bir ayı geçti. kan testinde kesin sonuç çıkar mı
Cevap sahibi+1 yılKesin cikar ama az once internetten baktim 4 haftadan sonra artik kurtaj yapilmio die bir haber vardi zaman kaybetmeyin
Soran+1 yıloff offf :( dört haftaya kadar kesin belli bile olmuyo
Cevap sahibi+1 yılOlcagni sanmiorm sperm bu kadar dayanikli degil ama yinede test yaptirmakta yarar var bundan sonrada akillanrsn umarım
Soran+1 yılya herhalde evlenmeden ilişkiye girmem bir daha :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) hayir ne olursa olsun korunman gerektgni karsidan beklememen gerektgni
Soran+1 yılya zaten sevişmeden duramam ben :)
Cevap sahibi+1 yılDevam et o zmn ne dym :)
Soran+1 yılsadece oral yeter artık bana :D
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılbenim spermler cin gibi ama boşalırken kızı 3 5 metre uzağa göndermeliyim :)
Cevap sahibi+1 yılKiza gerek yok o zmn Elizabeth yap :)
Soran+1 yılsevdim seni de nereye kadar elizabeth :D
Cevap sahibi+1 yılTabi omur gecmez ama duzenli içinde cinsellignde bulundgu bir iliskin olsun
Sevglisi olan kizlardanda uzak dur benden soylemesi :)
Soran+1 yılya bende öyle bir tuhaf durum var ki normal kız arkadaşlarımla bile ilşkiye girebiliyorum. ağzım biraz çene yapıyor ve niyetimi açıkça belli ediyorum ya onlar da dürüst buluyo galiba :D
Cevap sahibi+1 yılAnladim boyle acik soyleyenler cok cekici oluo dogru simdi :) ama hayatn sadece cinsellik mi birini hic sevip asik olmadn mi
Soran+1 yılaşık oldum tabi. ama onunla sevişmek de nasip olmadı :D çok da önemli değildi aslında sevişmek. yüzüme gülümsemesi her şeye bedeldi :(
Cevap sahibi+1 yıl:(
Soran+1 yılama en iyisi evlenmek dimi :)
Cevap sahibi+1 yılHayir evlenmeye karsiyim
Soran+1 yılseni çok merak etmeye başladım.
Cevap sahibi+1 yıl:) sonuclardan bizi haberdar et gercekten merak ettim
Umarim sanslisindr
Soran+1 yıltamam. senle bu konuları konuşmaya devam edelim olur mu . belki birbirimizden bişeyler öğreniriz . inşallah hamile değildir :( artı çocuk olursa çeyrek takarsın artık :)))) tövbe tövbeee :)
Cevap sahibi+1 yılTmm burdan ulas bna
Ceyrekten dha fazlasni hakediosn o spermle :))
Soran+1 yılağlanacak halime gülüyorum. psikolojim bozuldu galiba :D
Cevap sahibi+1 yılSinirden gülmek bence bu :)
Soran+1 yılşuan gözlerim doluyo ama :( bir canlıya kıymak istemiyorum. inşallah hamile değildir.
Cevap sahibi+1 yılUmarim degildir bencede bir cana kiymak kotu
Bu arada 3 eksi almsm neden acaba
Soran+1 yılbilmiyorum. ben bişey yapmadım :(
Cevap sahibi+1 yılBiliorm ama anlam veremedim
Soran+1 yılben çıkıyorum. çok önemli bir sınava gireceğim cuma günü çalışmam lazım.gerçi ona da konsantre olamıyorum :( ya bana dua etsene. inşallah hamile değildir ya.cuma akşamı burda olursan konuşuruz yine
Cevap sahibi+1 yılEderm tabi ki basarilar dilerm sinavda
Soran+1 yılsaol.dua et ama unutma
Cevap sahibi+1 yıl:) tamam
Soran+1 yılkız kan testi yaptırmış ama sonucu yarın çıkacakmış :(
Cevap sahibi+1 yılHadi hayirlisi dua ediorm senin icin
Soran+1 yılteşekkür ederim. kız hamile olmasın dile benden ne dilersen :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederm :) canınn sagligi
Soran+1 yılben sınava çalışmaya devam edeyim en iyisi :D
Cevap sahibi+1 yılKonsantre nasıl oluosn ki cok zor aklında bu varken
Soran+1 yıle biraz zorlanıyorum tabi ama yapacak başka bişey yok :(
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin o zmn
Soran+1 yıleyvallah panpa
Cevap sahibi+1 yılKac yasindsn oglum panpa ney laaaan :)))
Soran+1 yılyaşla ne alakası var onu anlamadım :))
Cevap sahibi+1 yılErgenler kullanio bunlari genelde :))
Cevap sahibi+1 yılTest sonucu cikti mi?
Soran+1 yılergen değilim . 27 yaşındayım :D panpa , moruk pampiş totoş felan çok kullanırım seviyorum bunları :D testte tbhcg=1.20 referans0-5 negatif yazıyormuş. doktora gösterememiş daha. ama ben bir eczacıya sordum hamile kalma ihtimali çok düşük dedi
Cevap sahibi+1 yılŞanslısn :))
Soran+1 yılevet şanslı sayılırım :D bu arada sınavı da geçtim :D
Cevap sahibi+1 yılSevindim
Test sonucu ne oldu ya?
Soran+1 yılya diyorum ya tbhcg=1.20 referans0-5 negatif yazıyormuş testte. şimdi ultrasona giremedi ya ayın onuna gün vermişler. doktor da sonuçları o zaman değerlendirecekmiş.zaten kızın da fazla zamanı yok. ama ben sonuçları bir doktora yorumlattım bu şartlarda hamile kalması çok zor dedi. ama her ihtimale karşı ultrasona girsin dedi
Cevap sahibi+1 yılAyin sonuna gun verilirmi yalan bu en gec 3-4 gune verilio ay sonu olursa ve hamile old ortaya cikarsa aldiramaSnzda artik bence seni oyalio bu kiz
Soran+1 yılay sone değil be ayın onuna dedim 10 :D
Cevap sahibi+1 yıl:D pardon yanlis okudum ya :))
Soran+1 yılya sen de zorla baba yapacaksın beni :D
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun cocuk sahibi olmak hayatımda isteyebilcegm en son sey bu yuzden seni anlayabiliorm
Soran+1 yılben normalde çocukları severim ama bu şartlarda değil :D
Cevap sahibi+1 yılTabi ki :)
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın ?.
Cevap sahibi+1 yıl21 yasindaym neden?
Soran+1 yılhiç aklıma geldi sordum bende
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılen etkili doğum kontrol yöntemi nedir sence ?.
Cevap sahibi+1 yılHap spiral ve prezervatif bu üçü en iyisi
Soran+1 yılya ara sıra yeni tanıştığım kızlarla sevişiyorum. sevişiyorum ve bir dha görüşmüyorum. işte böle tek defalık ilişikilerde hangi yöntem daha mantıklı . kızın kullanabileceği bişey var mı
Cevap sahibi+1 yılErtesi gun hapi var iliskiden sonra kullanilan senin kullanabilcegn haplar var
Prezervatif sevmiomsn?
Soran+1 yılya norlevoyu biliyorum ama o da adet düzensizliğine sebep oluyo. aslında en iyisi przervatif. gerçi ben ilşkide en çok ön sevişmeyi ve oral i seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılNerdeyse butun dogum kontrol haplarnin boyle yan etkileri var
Soran+1 yılya keşke istediğin zaman sperm gelse istemediğin zaman gelmse :D
Cevap sahibi+1 yılSperm gelmeden nasil rahatlican amac sperm gelmesini saglamak degilmi
Soran+1 yılsperm gelsin ama hamile kalmasın . yani sadece istediğin zaman hamile kalsa.
Cevap sahibi+1 yılBu bizimde en büyük sıkıntımz emin ol
Soran+1 yılsen yaşadın mı böyle bir korku. ya da sen nasıl korunuyorsun ?.
Cevap sahibi+1 yılYasadm evet hapla korunuyrum
Soran+1 yıldoğum kontrol hapı dimi. ertesi gün hapı felan değil
Cevap sahibi+1 yılEvet dogum kontrol hapi
Soran+1 yılpeki bu hapların etkili olması için üsrekli kullanılması gerekmez mi. mesela normalde hiç korunmayan ve ilk defa ilişkiye girecek olan bir kız ilişkiye gireceği gün kullkansa yeterli mi ?
Cevap sahibi+1 yılIlk gunden itibaren koruma saglar ama tam emil ve guvenlik icin 7 gun beklenmesi dha iyidir
Evet surekli kullanılmalı
Soran+1 yılbu arada baba olamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) bir dahaki sefere artik
Soran+1 yılbir daha ki sefere demeyelim de eşim olacak kişiden diyelim :DD ya çok mutluyum bliyor musun. san ki özgürlüğüm kısıtlanmıştı ya :(
Cevap sahibi+1 yılBit dha risk alma o zaman dikkat et :)
Soran+1 yılbundan sonra sağ elimle düzenli bir ilişki içine girdim :D
Cevap sahibi+1 yıl:) kas yapmisindir
Soran+1 yılohooo sorma manyak kas yaptım :D kas sayesinde daha çok kız ayarlarım die düşünüyordum ama sağ elimi aldatamam :D
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar size o zmn :))
Soran+1 yılkıskanma kıskanma :D
Cevap sahibi+1 yılCok kiskandim gercekten :D
Soran+1 yılsol elim de kıskanıyor :))
Cevap sahibi+1 yılDostum nasil istiosan oyle yap ;)
Soran+1 yılsen kaç yaşındaydın ?
Cevap sahibi+1 yıl21 yazmistim
Soran+1 yılevet hatırladım. ne iş yapıyorsun nerde yaşıyorsun merak ettim
Cevap sahibi+1 yılOkuyrm izmirde sen
Soran+1 yılben memurum. istanbulda yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zmn sorun ortadan kalktgina gore hamilelik sorunu
Soran+1 yılanladığım kadarıyla konuşmayı bitirelim diyorsun :D tamam herşey için teşekkür ederim .seninle konuşmak güzeldi :D
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) seninlde konuşmak cok guzeldi
Soran+1 yılaslında ben seninle konuşmak istiyordum. bu şekilde gizli profilde. ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılZor oluyo boyle eklemekte olmaz
Soran+1 yıleklemek neden olmaz ?.
Cevap sahibi+1 yılKimseyi eklemem
Soran+1 yılkız ben öyle abaza felan değilim haberin olsun :D rahtsız olacağın bişeyin olmayacağının garantisini veririm
Cevap sahibi+1 yılPrensip diyelim ;)
Soran+1 yılşu kızların prensiplerini bir anlayabilsem :D
Cevap sahibi+1 yıl:D anlamak icin gec kalmissn artik
Soran+1 yılyani şimdi ben bir daha seninle konuşamayack mıyım doğru mu anladım :D
Cevap sahibi+1 yılArada yazabilirsin
Soran+1 yılduygusala bağladım :D
Cevap sahibi+1 yıl:) kendimi suclu hissettim :))
Soran+1 yıl:D kendimi tanıyamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılbilmiyorum entresan tavırlar sergiliyorum. daha önce hiç görmediğim biriyle bu kadar konuşmazdım. konuşsam bile bu kadr etkilenmem söz konusu olamazdı ( etkilenme derken kız erkek ilişkileri açısından değil ) . şimdi bir daha konuşmyalım konusu açıldı ya san ki bir tanıdğımdan ayrılıyo gibi hissettim bir an :D
Cevap sahibi+1 yılUzun konuştuk ondan arkadas gbi olduk resmen :)
Soran+1 yılharbiden :D sana sulanmamdan korkuyorsun doğruyu söyle :D
Cevap sahibi+1 yılHayır nie korkayim ki
Soran+1 yılkorkmak derken endişe ediyorsun. yaklaşık bir haftadır konuşuyoruz. bizim ülkemizde klasik bişey var belirli bir konuşmanın ardından erkek abazanlığa bağlar :D halbuki kız erkeği normal arkadaş olarak görüyordur. ya tam açıklayamayacağım :D yanımda olsan öyle bir çene yapıp anlatırdım ki sorma :D
Cevap sahibi+1 yılHayir hayir oyle birsey yok endiselenmiorm abazanlar var ama sen boylr biri degilsin
Konuskan birisin o zmn
Soran+1 yılcinsel isteğim çok fazla ama kimseyi cinsel anlamda rahatsız etmeyi sevmem. karşımdaki pas verirse de arkadaşım dahi olsa sevişirim bunu daha önceki yorumlardan anlamışsındır :D
Cevap sahibi+1 yılEvet anladim seninle arkadas olunmaz yani :D saka
Soran+1 yılbu çok komikti :D sesli güldüm :D
Cevap sahibi+1 yıl:) bütün erkekler senin gbi olursa yandik
Soran+1 yılhayır aslında bütün erkekler benim gibi olsa hiçbir sorun olmaz cinsel anlamda çünkü her şeyi açıkca söylerim bir kızla sevişmek istediğimde direk söylerim mesela :D bu da kızların hoşuna gidiyo. çünkü eğer o da istese muhabbeti fazla uzatmadan işe girişiyoz :D eğer istemezse de en azından niyetimi anlamış oluyo ve uzak duruyo :D
Cevap sahibi+1 yılAman olmasin omzunda uyuyup her derdimi anlatcagim birine ihtiyacim oluyor bazen
Soran+1 yılbelki abarttığı düşüneceksin ama ben her moda girebiliyorum. ama en sevmediğim özelliğim aşırı duygusalım . ve en ufak bir şeyde ağlarım :( bu özelliğimi hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ya :D şunu da söyleyeyim cinsellik hayatın sadece bir parçası . olmazsa olmaz değildir . tabi olursa süper oluyo o ayrı :D
Cevap sahibi+1 yılBende nerdeyse hic aglayamam
Evet senin huy pek sevilcek bir huy degil :)
Soran+1 yılyerinde olmak için neler vermezdim ki :D
Cevap sahibi+1 yılBuda hos birsey degil ama bazen kalbimin olmadgni dusunuorm
Soran+1 yılyok canım o kadar da değil. zaten istesem de öyle olamam ki :D
Cevap sahibi+1 yılValla o kdar bos tas var sanki orda eskiden byle degildm
Olabilirsn ben oldum cunku
Soran+1 yılbence o moddan çıkmalısın. az da olsa duygusallığın olsun. sana bir soru soracağım. tek soru tek cevap. sonra çıkacağım zaten konuyu uzatmayacğım. sana göre ilişkide penisin max min uzunluğu kaç cm olmalı . saçma soru ama birden aklıma geldi
Cevap sahibi+1 yılMin 16
Max 19
Soran+1 yılyav alt sınırı 15 yapsak :D bir cm ile kaçırdım :D ben böyleyim aklıma bişey gelirse direk söylerim . sadece cinsel kouda değil her konuda
Cevap sahibi+1 yılBenim icin dedim seviscegn kisi icin buyuk bile olabilir
Bazen sorun yaratiodr sna
Soran+1 yılneden min 16 senin içi ?.
Cevap sahibi+1 yılBuyuk seviyorum
Soran+1 yılölçtün mü peki hiç :D neye verdin bu rakamları :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilimnki 19 bundan kucugu tatmin etcegini sanmıyorum
16da en azindan bazinda
Soran+1 yılbence bu konuda yanılıyorsun hem de çok yanılıyorsun . 19 cm den aşağısı tatmin etmez ne demek ya :D bu yanılgı senin için ilerde sıkıntı yaratabilir. eminim psikolojik olarak 19 cm aşağısı tatmin etmez diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılNe gbi sıkıntı yaratcak benimki o boyuta aliskin oyle tatmin oluyorum
Soran+1 yılher zaman nerde bulacaksın 19 cm penis. hem diyelim bir insanı çok sevdin ve penisi küçük o zman ne olacak . sen standardı çok yüksek tutmuşsun. bence bu senin için dezavantaj
Cevap sahibi+1 yılYataktan yataga dolasmak gbi bir planim yok
Soran+1 yılyanlış anladın yataktan yatağa dolaşacaksın felan demek istemedim. insanlık hali ilerde bu sevgilinden ayrıldın diyelim. yeni bir sevgilin oldu be yeni sevgilinin penisi küçükse ne yapacaksın dedim ?.
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun hic dusunmedim ama zor olurdu
Soran+1 yılhayır ne yapardın onu merak ediyorum. ayrılır mıydın yoksa devam mı ederdin
Cevap sahibi+1 yılAsiksam devam ederdim hersey sex degil
Soran+1 yılişte benim anlatmak istediğim konu ne biliyor musun kendini 19 cm alıştırmışssın fiziksel anlamda demiyorum psikolojik anlamda diorum ondan aşağısı seni tatmin etmeyebilir. dikkatini çekerim psikolojik anlamda diyorum. normalde 15 cm lik penis de 19 cm in işini görür.bunu düşüncelerine soksan iyi olur. çünkü ilerde aşık olduğun adamın penisi küçük olursa sıkıntı yaşarsın durduk yere.normalde 15 cm lik penis bir kadını mutlu etmeye fazlasıyla yeter.ama psikolijk olarak 19 cm ye odaklanman sakıncl
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yılmuhabbeti uztmamak için doğru söylüyorsun dedin biliyorum :D ama dediğimi çok ama çok ciddiye al.
Cevap sahibi+1 yılHayir ondan degil soylediklerin gercekten dogru :)
Soran+1 yılumarım gerçekten öyle düşünüyorsundur :D inanmıyorsan da google amcaya sor :D
Cevap sahibi+1 yıl:D i-na-ni-yo-rum
Soran+1 yıl:))) tamam aferini kaptın :D
Cevap sahibi+1 yılSizden aferin almak güzel :)
Soran+1 yıl:D ya şaka bir yana 19 cm canını acıtmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılIlk baslarda acitiyodu simdi alıştım
Soran+1 yılKendini şanslı saniyorsun ama bence çok şansızsin .
Cevap sahibi+1 yılHayir sansli sanmıyorum ama neden boyle dedin anlamadim?
Soran+1 yılvala unuttum neden öyle dediğimi :D
Cevap sahibi+1 yılHatirla bence merak ediyorum
Soran+1 yılyani 19 cm felan . aşağısını düşünemiyorum felan dedin ya. ordan çıkardım sanırsam :D
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılddur yeni bir kız düşürdüm. çok sapuk birine benziyo :D
Cevap sahibi+1 yılNe bicim konusuyorsun kiz dusurdum falan?
Soran+1 yılya of be arkadaşım anla ben biraz sokak ağzıyla konuşmasını severim :D gerektişğinde kibar biri gerektiğinde de sokak çocuğu olurum :D
Cevap sahibi+1 yılUmarim bir gun aşık olcagin kadını bulursun o zaman belki daha düzgün konusmasini ogrenirsin
Soran+1 yılözür dilerim. ben öyle biri değilim aslında.
Cevap sahibi+1 yılSenin icin üzülürüm yalnizca elimden baska bisey gelmez
Soran+1 yılofff. üzüldüm beni yanlış anlamana. şunu da anlatayım kız düştü deyince san ki kızı kandırıyormuşum gibi oldu. açık açık konuşuyorum her şeyi daha önce söylediğim gibi .
Cevap sahibi+1 yılBana bişey anlatmak zorunda değilsin
Soran+1 yılama beni yanlış anlamış olman üzüyo beni gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılBenim yanlis anlamam onemli degil senin uslubun ve bu konulara bu sekilde bakman onemli
Soran+1 yılbişey soracağım bu konulara ait görüşaçımı yazdığım bir kelimeden mi anlıyorsun. bir kelime mi anlatıyo yani bu konudaki görüşlerimi :(
Cevap sahibi+1 yılKonusma uslubundan anliorm yazdım
Soran+1 yılya şimdi bişey söyleceğim. günü birlik bir ilişki yaşayacağım bir kız. her şeyi açık açık söyledim.bir gece buluşcaz sevişcez ve bir daha buluşmayacağız. yani aceleyle yazdığım bir kelime yüzünden beni kız erkek ilişkilerine çok abazan baktığımı düşünmeyeceksin dimi.
Cevap sahibi+1 yılAbazan baktigini soylemedim kizlari degersiz kullanilcak mal gbi gordugunu düşünüyorum
Soran+1 yılof off offf bu daha ağır bir iddia oldu :(
Cevap sahibi+1 yılMaalesef boyle olmadgni düşünmek isterdim
Soran+1 yılya senin gibi üni okuyan birinin tek kelime ile birini sorgulamasına anlam veremedim açıkcası . hem ben adamına göre muamele yaparım .
Cevap sahibi+1 yılUni okumakla ne alakası var boyle seyleri anlamak icin egitime gerek yok cahil biride anlayabilir tek kelimedende cikarmadim ayrica bnu
Soran+1 yıleğitimle pekala alakası var. eğitim tek şart değil tabiki. ama eğitimli insan olaylara daha farklı açıdan bakabilir. peki başka hangi şeylerden çıkardın bunu
Cevap sahibi+1 yılFarkli yonlerdende baktim ama vardgm nokta hep ayni
Soran+1 yıltek gecelik ilişkiye giren kızlara belki o gözle bakabilirim. ama ciddi takıldığım bir kız ise başımın tacı yaparım. tek gecelik ilişkiye giren kıza sen de onay vermiyorsun dimi. hem ben bu kıza bile o gözle bakmıyorum açıkcası. sadece konuşurken kullandığım dil sokak dili oluyo okadar. yoksa o onun tercihi
Cevap sahibi+1 yılTek gecelik iliski yasayanlari evet bende onaylamiyorum ama saygi gosteririm onun tercihidir beni ilgilendirmez yargilamaya hakkimda yok zaten ama ne olursa olsun onunla 1 gece bile paylasiyorsan deger vermeli arkasindan kotu konusmamali bir erkek benim icin bu boyle senin icin soylemiorm sadece yanlis anlama tum erkekler icin
Soran+1 yılya kötü konuşmadım. benim fıtratımda yok insanlar hakkında kötü konuşmak. ben tek gecelik kızlarla yatarken bile onlar çok özel insan muamelesi yapıyorum. kesinlikle iş bittikten sonra arkamı dönüp yatmam. onu öpmeye güzel şeyler söylemeye onu mutlu edecek şeyler söylemeye devam ederim gerçekten bak. hoşuma gitmese dahi onu kendini özel hissettirecek şekilde ağırlarım. gerçekten ben bu düşüncede bir insanım.
Cevap sahibi+1 yılTamam sadece senin icin soylemedim zaten genel erkek davranisi boyle degil mi gercek konusalim simdi
Soran+1 yılgenel anlamda öyle. ama ben gerçekten öyle değilim. diorum ya mesela kızla anlaştık tek gecelik ilişki yaşayacağız. kız yanımda soyunduğu zaman ten i o kadar kötü ki kötü demeyelim benim hoşlanmadığım renkte dielim bu durumda bile ben kızı üzmem hiç belli etmem. çok sevdiğim bir kızla nasıl sevişirsem o kızla da öyle sevişirim ki kız hayal kırıklığına uğramasın. bir kusuru varsa vucuduyla iligili görmemzlikten gelirim ki kızın kendine güveni artsın.
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılben gerçekten anlattığım gbi biriyim. üslup belki hoş değildi ama ben gevezeyim biraz sokak dilini seviyorum özellikle mutlu olduğum zamanlarda :D
Cevap sahibi+1 yıl:) tamam simdi acikliga kavustu yanlis anladim pardon
Soran+1 yılama gerçekten öyle düşünmeni istemiyorum :D kızlar benim çok çok özeldir :D
Cevap sahibi+1 yılTamam düşünmüyorum :)
Soran+1 yılben kızların cinsel bölgesinde kıl görünce çok kötü oluyorum ya dayanamıyorum buna neden :(
Cevap sahibi+1 yılHangi anlamda dayanamiosn tahrik mi igrenme mi?
Soran+1 yılne tahriki penisin kalkacağı varsa da kalkmaz :D iğrenç geliyo.
Cevap sahibi+1 yılBencde igrenc erkektede iğrenç
Soran+1 yılkesinlikle. ben bir kızla yatmadan önce kesinlikle temzilerim. kızın ki kılsızsa var ya acayip yalayasım geliyo
Cevap sahibi+1 yılSen mi temizliyorsun?
Soran+1 yılhayır kendimi temizliyorum kızı değil :D aslında kızı temizleyip daha sonra yalamak da kulağa hoş geliyo
Cevap sahibi+1 yıl:D nasil seviyorsan oyle yap ne diyim
Soran+1 yılbişey söylim mi . ben bu konuları konuşmayı severim. sakın sana sulanacağımı düşünme zırt pırt bu konuları açtımğımda. zaten 15 cm penisimle benimle sevişeceğine ihtimal dahi vermiyorum :D onun için sana sulanmak gibi bişey aklımdan dahi geçmiyo ok :D rahat raht konuşabilirsin yani :d
Cevap sahibi+1 yılOk ama tanimadgm biriyle bunlari konusmakta pek hos degil sanki
Soran+1 yılbence hoş :D ya ben herkesle böyle şeyler konuştuğum için sıradan geliyo. ama senin profilinin gizli olması birazcık değişik geliyo :D
Soran+1 yılnaparsın be :D
Cevap sahibi+1 yılIyidir be senden
Soran+1 yılbenden de iyilik takılıyorum öyle :D
Cevap sahibi+1 yıl:) ayni beaa :D
Soran+1 yılbırak bu trakya ağızlarını :D
Cevap sahibi+1 yıl:D baska sivede yapariz sen iste
Soran+1 yıladamsın :D ama en iyisi trakya şivesi :D
doktora gitsin en iyi o bilir garanti olur hiç olmazsa
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılya inşallah değildir :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile hayırlı olsun
34 Yorumla
Soran+1 yılikinci çizginin de tam kırmızı olması gerekmez mi . hem bugün tekrar yaptı bu defa tek çizgi çıktı
- +1 yıl
analdan nasıl hamıle kalsın sacmalamayın
Soran+1 yılduştaydık ve ben boşaldım. ayaktaydık. acaba ön tarafa mı bulaştı spermler die korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHamıle dıyorum olmuş bıseyler işte kızı ortada bırakma tamam mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım