Penisiniz icerdeyken Vajina kaslarini sıkıp öylece birakmak zevk veriyormu?
sorum kizlara ve erkeklere denedinimi hic?
sorum kizlara ve erkeklere denedinimi hic?
Eğer yapmazsan ki bence yapma. çünkü yaparsan erkek çabuk boşalır. kadın da öyle. eğer uzun sürsün ben zevk alıyım falan dersen ozaman hiç sıkma derim belki son rakteye gelince sıkarsın doruğa ulaştığında ;)
bunu nasıl yapacaksın. ? hayalle yasamak güzeldir :) ama Kegel egzersizlerinin yararlarını okuyabilirsin.
vajina kaslarını sıkıp öylece bırakamazsın..sıkar ve gevşetirsin sonra yeniden sıkarsın geveşetirsin. 10 saniyeden fazla sıkılı tutamazssın. senin orgazmını kolaylaştırır ve tabii onun da
Cevap
23Cevap
Denedim ben. Artı bir zevk vermesi gibi bir durum söz konusu olmadı. İlişki sırasında durduğumda penis nasıl nabız gibi atıyor bu da o şekilde kasılıp gevşiyor. Ohh yesss çok zevk veriyor diyen heriflerin hiçbiri denememiştir eminim.
Darlık hissetmek zevk verir tabi ama bunu yapabilecek kız nerde?
muhteşem oluyor hemde cok güzel oluyor çok tatlı bir his
Evet veriyor penisin sanki vajinaya yapışmış gibi oluyor bu kızlarada zevk veriyor.
Tabii ki verir... Zaten orgazma yakın ister istemez kasılıp gevşiyor :)
bir kadın o dediğini resmen emer gibi yapmıştı. cinsellikten en fazla haz aldığım anlardır.
sen ne diyosuun yaaa :D
sex tanrıçası olmalısın, herkes bilmez bunu helal olsun
kasları sıkıp öylece bırakmak güzel zevk veriyor da erken boşalmaya neden oluyor
aslında büzüğü sıkıyorsunuz vajinada nasibini alıyor, fakat süper bir şey
baya zevk evriyor ama tabiki bayanın oragzım olduktan sonra olması daha güzel
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uyandırdn beni:(
Süper oluyor ekstra zevk veriyor, ama tek sorun erken boşalmaya sebep oluyor :(((
Evet. Koordineli yapılması lazım.
zaten bazı kızlar sadece öyle orgazm olabiliyor...
Yaptığım zamanlar çabuk boşalıyor :)
kilitlenme tehlikesi var. korkarım ben.
evet süper zevk verir penisi sıkması hımmm
en çok zevk aldıgım şey diyebilirim...
en son ne zaman yaptın :))
kesinlikle evet...
evet veriri
hemde ne biçim :)
Evet verir
hemde nasil...;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar