Salaklık yaptım ki malesef bekaretim yok kandırıldm 5 sene oldu yasım 22 evlenme yasım geldi ve görücü usulü evlenmek istiyorum fakat kime ben hata yaptım bekaretim yok sonrada bidaha yapmadım hiç desem güler inanmaz hor görür ama malesef öyle hataydı dersimi fazlasıyla aldım ve kimseye o eski kafamla cevap vermiyorum giden gitti malesef o zar neden önemli bu kadar o kan akınca temiz mi sayılıyor cidden erkeklerde neden yok öyle bişey her haltı yiyip evleneceğine yakın temiz kız arayışında bulunanlar çok malesef.
Cevabın nedir?
+1 yılBak arkadaşım. Ben bakirim. Elbette ki bakire kızla evlenmek isterim. Ama bekareti de zardan ibaret görmüyorum. Hayatta her insan hata yapar. Günahsız insan mı var. Ben de yapabilirdim bu hatayı. Önemli olan bu hatalardan ders
çıkarıp pişman olmak. Eğer bana bunu dürüstçe söylerse, pişman olduğundan
da eminsem tereddütsüz evlenirim. Dikim yaptıranları, oral anal ilişki yaşadığı halde bakireyim diye kandıranları düşününce, bana dürüstçe geçmişini pişmanlıkla anlatan bu kıza olan sevgim daha bir artar. O benim gözümde bakiredir. Ama pişmanlık yoksa geçmişine, evlilik dışı ilişkiyi normal görüyorsa öyle bir bayanla evlenemem. Çünkü benim yaşam tarzıma ters. Anladığım kadarıyla sen yaptığın hatanın zaten farkındasın ve büyük pişmanlık içindesin. Eminim seni kabul edecek, pişmanlığını görecek bir bey çıkacaktır karşına. Ümitsizliğe kapılma...04 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Peki neden illa görücü usulü istiyorsun. Görücü usulünde kabul etmeyenler çıkabilir. En iyisi eşini kendin bulman değil mi? Gelecek olan görücüye bunu söylemek çok zor
Soran+1 yılkendim buldum ki bu hale düştüm ya
- +1 yıl
Ama sen acı bir tecrübe yaşamışsın. Artık aynı hatayı yapmazsın zaten. Tanıştığın kişi seninle evlenmeden ilişki yaşamak istiyorsa bil ki seni kullanıyordur. Erkekler çok pislik arkadaşım. Maalesef şöyle bir gerçek var. İlişki yaşadıkları kızlarla evlenmek istemiyorlar. O yüzden bu oyuna gelmemek lazım.
En İyi Cevaplar
+1 yılgörücü usülüyle o şekilde evlenmen çok zor ancak normal seni seven biri anlayışla karşılayabilir. çünkü bir çok kızda davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer yok.. sende patlamışta ne olmuş sanki. illa ben görücü usülüyle evlenicem diyorsan kızlık zarı diktirilebiliyor mu onu araştır.
01 Yorumla
Soran+1 yıldiktirilyo evet ama paradan söz et yeterki param yok 5 10 TL değil ki bide... çalışsam ailem izin vermiyo çalışmama dışarı çıkamıyorum okulum da bitti zaten çalışsam para hesabı vermek zorundayım anneme asgari ücret belli bikaç ay maaşıyla oluyo o dikim anneme diyemem ihtiyacım var ona harcadım bilir çünkü benim ihtiyacım abimle aldığımı
Bırak ya ne insanlar var ama işte bir kan damlasına bakılıyor yazılar olsun üzülme seni seven kabuk eden böyle etsin etmiyorsada yol alsın kimse için gelmedin bu dünyaya yaptığın şeyden birtek allaha mesulsun tanımadığın adamlara değiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe muamelesi canım ne alaka her bakire olmayan o... oluyo. Ayrıca daha 22 yaşındasın ne düştün evlilik peşine bir de görücü usulü hiç gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim buldum bu hale düştüm bidha kalkısmam böyle işlere ailem uygun görürse tanırım konuşurum kabul ederse beni öyle evlenirim napim başka
Cevap sahibi+1 yılbir kere hata yaptın diye her seferinde yapmak zorunda değilsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
Şimdi yaptıgın şey hata degil sevdigin ile yaptın ve zevk alarak yaptın yaparken pişman olma arkaasında dur ben sizi anlamıyorum yapıyorsunuz pişman oldum diyorsunuz ve ayrıca evlenecekyaşta degilsin 22 ne dir daha erkn 24 25 i düşün melisin görücü usulu evlilige herzaman karşıyım belki kafalar yuşmayacak ilerde sevdiginle olmanı öneririm ki sevdigin senin patlak ve ya patlamamış olmanı takmayacak kadar seven biriyle evlenmeni öneririm. Temiz kız arayışı her erkge farklıdır sürekli herkesle yatan birisiyle evlenmek istermisin erkek olsan istemem ama bunu cıktıgıın kişiye söyleme ilerde cok sevip güvendiginde söyleki seni kullanmasın bu zaten patlak diye. umarım burda aradıgın yorumu bulursun iyi günler.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir muamele görmüyor, eğer insansa karşındaki tabii. Bizim ülkemizde ''insan'' olabilen pek yok. Genelde aşağılarlar, hor görürler herkesi. Severler böyle yapmayı. Sen, doğru düşünen, adam gibi adamla evlenmeyi dene.
Saçma fikirleri olmasın, sevginin ne olduğunu bilsin. Bunlara bak evlenirken. Görücü usulünde bu uyumu yakalayamazsın. Biraz sohbet et, tanı iyice.40 YorumlaTabikide namuslu kız sayılır. Ama sen gibi dangalaklar oldukça bu Türkiye ileriye adım atamaz. Utan, evleneceğin adama bari söyle kandırmaya çalışma. O haltı yiyesiye kadar aklın nerdeydi acaba? Ve kimseye acındırma kendini. Gerçeği söyle erkek arkadaşı olacak kişiye. Bizde namuslu kız arıyoruz. Yazıkkk😏💪🏻👋🏻🍊❌⭕️
32 Yorumla
Soran+1 yılinşallah senin evleneceğin kızda benim gibi hata yapan birine aşık olursun ki o zaman anlarsın hata diyorum nerden bilebilirm düştüm dersimi aldım akıllandım böyle olacağını görseydim öyle salaklığa zaten kalkışmazdım sana yazık
Mesele başta kan akması meselesi değil kendinden başkasıyla yatmış bir kadını bir erkeğin istememesi doğal bir şey kadın içinde aynı durum geçerli. Senin durumuna gelince Allah affettikten sonra kimsenin bişey demeye hakkı yok tabi senin için en mantıklısı kendin gibi daha önce başkasıyla ilşkiye girmiş birini bulmak olabilir görücü usulünde sorun çıkar veya diktir tövbeni etmişsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıldiktirme işi sıkıntılı gücüm yetmiyo ki diktirsem temizim diyemem beynimden silinmedikten sonra
+1 yılAdam sorarsa söyle söyle ben rahibe hayatı yaşamadım sen rahib gibi bir hayat yasamadiysan bunu bana soramazsin de ama gerçekler ha 1 sene ha 10 sene sonra ortaya çıkar adama hiç bir şeyi eksiltmeden soyle... eksiği fazlası cikmasin sonra ha bakır bir adamı kandırmaya hakkında yok tabi görücü gelene söyle kabul eder ya da etmez sevgili olmayacaksın sonuçta en hızlı şekilde evlenme ile sonuclanacak bir ilişki türü basın agrimaz
00 YorumlaYa ne olacaktı?
Bakire kızla evlenmek en doğal hakkımız bı kere.
Senin işin zor. Evlenirsin eyvallah ama mutlu olamazsin. Bisi olduğu zaman hemen yüzüne çarpar, istediğiyle seni aldatır ses çıkaramazsin.
Bosanirim bende dersen eğer dul kalmak en kötüsü evlilik programlarında bile dullara kimse talip olmuyor.04 Yorumla
+1 yılYaptıklarınla yüzleşme vaktin gelmiş ben hata yapmış erkeklerin o zarı çok önemsememesi gerektiğini düşünüyorum ben hata yapmadım ve haya yapmamış biriyle olmak en doğal hakkım ama namus ve vicdan insanın ruhundadir iki bacağının arasında degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle kalmaz elbet evlenirsin ama işin en kötü yanı ilk ilişkiye girdiğin adamın kocanın tanıdığı biri olması ve bunu sonradan öğrenmesi olur. sakın kandırmaya çalışma evleneceğin zaman düzgünce anlat işini sonradan olabileceklere karşı riske atma
041 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemem zaten vicdanım rahat etmez
Cevap sahibi+1 yılyalan ve hile ile başlayan bir evlilikten zaten bir şey bekleyemezsin. kız madem vicdanlı aklı başında birisin böyle bir hataya nasıl düştün
Soran+1 yılİnan o zaman çok salaktım herseye evet diyordum bide seviyodum kendim gibi sandım benim aileme uygundu ya da ben öyle sandım benimle oynadı sonra bana başkasıyla da birlikte olduğunu söyledi
Cevap sahibi+1 yılinsanız hepimiz hatalar yapıyoruz ama esas önemli olan yaptığın hatadan pişman olman. okulu ne yaptın ne mezunusun
Soran+1 yıltanıyor musun sen beni
Cevap sahibi+1 yılYok be soruyorum sadece
Soran+1 yılmuhasebe mezunuyum şimdi evde durym ailem izin vermiyo çalışmama
Cevap sahibi+1 yılmeslektaş sayılırız seninle bende işletme mezunuyum. niye izin vermiyorlar evde sıkılırsın
Soran+1 yılbilmem
Cevap sahibi+1 yılben kız olsaydım bende çalışmak istemezdim :D kpss ye filan hazırlanmıyormusun
Soran+1 yılama para lazım oluyo isteyemiyorum da. hayır çalışmıyorum hiçbişi
Cevap sahibi+1 yılkız madem evdesin keşke kpss ye hazırlansan evde yeterince vaktin oluyordur. bu gün babandan isteyemiyorsan yarın kocandan istemek daha zor gelmezmi?
Soran+1 yılevet hiçbişi yapmak istemiyor canım evde vakit de olmuyo çamaşır bulaşık misafir falan
Cevap sahibi+1 yılevde misafir işini hiç sevmem nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. birde çocukları haylaz olurda ortalığı kırar dökerlerse adamıda çocuğunuda balkondan atasım gelir
Soran+1 yılfazla gürültü patırtı bende sevmem akşam oturması değil zaten gündüz komşular gelip gidiyo çocuklar okulda oluyo 😄
Cevap sahibi+1 yıldedikodu bol o zaman :D kimi çekiştiriyosunuz
Soran+1 yılhavadan sudan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılben biliyorum o havadan sudan muhabbetleri. kimin kızı evde kalmış kimin gelini pasaklıymış ooooo anlat anlat bitmez.
Soran+1 yıl😂😂😂😂😄😅😅
Cevap sahibi+1 yılpasta börekte yaparsın sen şimdi, dedikodunun yanında iyi gider
Cevap sahibi+1 yılbütün gün evde kilo almıyormusun
Soran+1 yılyaparım ama yemem ekmek hamur işi ağzıma almam
Cevap sahibi+1 yıliradelisin o zaman. kaç kilosun
Soran+1 yıl57 😳
Cevap sahibi+1 yılboyun kaç
Soran+1 yıl165
Cevap sahibi+1 yılBayana göre gayet iyi
Cevap sahibi+1 yılkapalımısın peki
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbir de beyaz tenliyim dersen tam olacak
Soran+1 yılaynen öyle 😄
Cevap sahibi+1 yılsaçların ne renk
Soran+1 yılkızıl 😳😳
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyor olmalısın
Soran+1 yılgerçek 😄
Cevap sahibi+1 yılmesaj atarmısın bana
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılçıkarım gizliden
Cevap sahibi+1 yılşimdi atabilirsin
Soran+1 yılgözükmüyor
Cevap sahibi+1 yılyenile sayfanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutturmuslar hanci cagdayiz? Geri kafali? Yobaz yaftasini. Sonrada en modern gecineni bile ilk benimle olmani isterdim der evlilik lafsi ortaya cikinca Laf i guzaf. Gonlune giresi denk gelsin huzurlu saglikli yuvan olsun
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulu evlenme Kendine sevgili yap evlen. Gorucu usulu ile evlenirsen tabi hor gorurler
02 Yorumla
Soran+1 yılneden peki kendim buldum bu hale geldim keşke kendim birşeyler e kalkılmasaydım diyorum ama keşke bişey fayda etmiyor
- +1 yıl
Sevgilin olunca ona durumu anlatirsin. Eger sende guvenilir biriysen duzgun biriysen zaten sevgilin bunu problem etmez. Ama benden sana tavsiye 1. Sevgilin olunca pat diye soyleme onunda bir metodu var 2. Herseyin başı GÜVEN. GÜVEN verirsen problem olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet önemli değil sen önemlisin zina yapmışsın buna üzülmen yerine zar diyip hatanı görmezden gelme. Tövbe et. Sen de senin gibi zina yapmış bir erkeğin eşi olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sadece erkeklere has bir şey değilki. bu gün bir çok kız bakir erkek isterim diyebiliyor. sen yinede dürüst ol yalana ve hileye başvurma elbet istediğin gibi çıkar karşına
10 Yorumla
+1 yılBen tertemizim.
Elime kız eli değmedi.
Hatunumu da tertemiz istiyorum.03 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm ama o dediğin asla bana olmayacak.
İrademi ve nefsimi kontrol edebiliyorum.
İnsanların mantığını kalbinin yerine kullanması gerektiği zamanda kullanabilmesi o kadar da zor değil.
+1 yılSenin durumun benim başıma geldi ama ben hetşeye rağmen kabul ettim ama malesef
05 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu abi ne değişiyor ki bak hata yaptım da diyebilir iyi ki de önemli olan bundan sonra ki davranışları tövbesini eder durumu açıklar bu kadar mı zor ya insanları hor görmemek iyi davranmak ne insanlar vsr namussuz ama işte bazı dar beyinliler görüşülüler 2 kan damlasına bakıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni okadar iyi anlıyorum ki ablatamam benimki bunu hak etmeyecek bir indandı çok iyi kalpli harika bit indandı öyleki hergün isyen ediyordum ona bu kötülüğü yapana ve nasıl böyle birşeg yaptığına inanamıyorum nikah bile yaptım ama düğüne 1hafta mala ayrıldık
- +1 yıl
Bu kadar abartma bunu. Hiç kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilsin. Ne zaman sen bunu kabul edersin o zaman mutlu olursun
00 YorumlaUmarım seni anlayacak ve çok sevecek bir eş nasip olur. Benim başka fikrim yok
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah 😖
Evet o zar ile temiz sayılıyor,,, başka türlü yaptı ise allah cezasını versin
00 Yorumla
+1 yılkız dedigin edebli olur l an, öyle erkeklerlede sen evlenme ozman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hata yapmışsın. Geçmişi unut ve tövbe et. Tabi evlenmen sıkıntı olur bu durumda
00 YorumlaNe demememizi bekliyorsun
10 YorumlaKarşidaki adama bağlı kafa yapısına..
00 Yorumla
+1 yılOnlar beyinsiz yasıorsa bizde zarsız yasarız
07 Yorumla
Soran+1 yılseninde mi başına geldi
- +1 yıl
Gelmedi ama batı kesimde de mi takıolar bunu gerçi bilmiom nerdesin
Soran+1 yıliç Anadolu Konya
- +1 yıl
oo bittin soran
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Konyanın bunu kaldırabilceğini düşünmüom Allah yardımcın olsun
+1 yılEvet herkesin aklındaki şey.
00 Yorumla
+1 yılBakır olmayan biriyle gelen gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbacım aş şunu el kadar deri parçası yüzünden :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir sey muamelesi gormuyor ne gorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılDert etme diktirirsin kimseye birşey söylemeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık olsun, hakkında hayırlısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce bı evlencek kişiyi bulda gerısı kolay
00 Yorumla
+1 yılBekaret beyindedir.
10 YorumlaO... muamelesi :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılfahişe muamelesi
03 Yorumla
Soran+1 yılama cidden öyle birine benzemiyorum
- +1 yıl
özür dilerim
Soran+1 yıl😞😞😞😖
+1 yılsevimli kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbişi görmez
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı