Strapon kullanan bayanlara gelsin sorum.strapon kullanırken kendinizi güçlü mü hissedersiniz. Straponu uygulayacağınız partner erkek ise cd olarak mı normal olarakmı tercih edersiniz.. Ve aranızda strapon kullananlar kimlermiş görmek isterim :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılParmak denedim sevgilime uc defa. sanirim alisti. istemeye basladi sonrasinda güzel kardeşim gibi hissediyorum diyip pismanlik yasadi. strapon alicam kendime yas gunu hediyesi de adami yumusaticam diye korkuyorum. birde merak ediyorum. strapona alisan erkekler erkeklerle de oluyor mu?
5038 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da kufur algilamis orda i*b*ne yaziyordu
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da bizde son verdik bir an heyecanli geldi ama eski duzenimizi bozmustu. Şu an eski tempoda devam ediyoruz onun da psikolojisi duzeldi
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da ozguveni eksildi ve ben ona odaklandigim icin beni mutlu edemez oldu. kendisini erkek gibi hissetmemeye basladi. taaki son verip eski cinsel hayatimiza donene kadar. tamam zevkli ama erkegi ters iliskiye alistiriyor. o cok kotu. allahtan iradesi saglam da kendine hakim olmaya basladi.
- +1 yıl
galiba biraz duygusal biri.. öyle mi?
bu fantezide erkeğin odak noktası haline gelmesi normal :) çünkü aslında becerilen kimse o odak noktası oluyor.. tabi senin bu durumdan şikayetçi olman da normal :) galiba siz her ilişkide bu fanteziye yönelmişsiniz fantezi olmaktan çıkmış...
beni tahrik etse de dediğin doğru yanlış bir fantezi :P
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da ben cok zevk aliyordum. once dilim oradan ayrilmaz oldu. saatlerce yaliyordum. artik bunun canina nasil tak etmisse yalarken parmakla dedi. ben cok sasirdim cunku cok karsiydi. simdi de kurtulmak icin cabaliyoruz iste. kurtulduk saniyor o fakat ben kendimi frenleyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da evet. cocukluktan babasi soylermis oglum abdestin olmaz o killara pislik bulasir gibi. cok temiz ve muhtesem. oy benim sevgilim herseyiyle mukemmeldir
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da valla sebebini bilmiyorum fakat yalama olayi beni mest ediyor. dayasin poposunu yuzume saatlerce zevkle yalarim. kendimi almiyorum yine devam ediyorum fakat o artik dayanamayacak hale geldiginde sert kullanip altina aliyor beni
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da hoslanmam ben. zevk almiyorum ordan cunku
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da cunku erkeklerin zevk noktasi orasi
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da ben alamiyorum. ben takildim kopamiyorum valla napalim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da kendimi alamiyorum. keske diyorum uzerinde ziplarken yalama imkanim olsa. zevkten bayginlik gecirirdim herhalde 😕
Cevap sahibi+1 yıl@kıkır-da nasil olacak o ben yapamiuorum onu olmuyor. bu arada bugun strapon denedik:)
- +1 yıl
ben de merak ediyorum ya bana da yazın ya da burda n yazın lütfen
- +1 yıl
Eski bir kız arkadaşım alıştırmıştı ilk. Normal bir ilişki sonrası sana bir sürprizim var diyerek gözlerimi bağladı. Çantasından bişey çıkardığını duydum. Gözümü açtığında şok oldum tabi. Belden bağlamalı şey takmış. 🙈
- +1 yıl
kız yalarken anüsünden bok kokusu alıyorsundur, tiksinmiyormu sun?
- +1 yıl
Tam yalarken istemeden burnuna bir osurursa , kokudan boğulursun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 defa kullandim ama karsindaki onemli :D
6814 Yorumla- +1 yıl
tüh bende olsaydım :D doğrudur karşıdakine ne uygunsa artık... Kısa ama yerinde cevap olmuş :)
- +1 yıl
ben 2010 senesınde bu konuda oldukca hırpalandım dıyebılırım :) eski kız arkadasım tam bir strapon tutkunuydu sonrasındada bu bana tutku olarak bulastı dıyebılırım hastasıyım :)
- +1 yıl
elbette karşılıklı anlayış ilgi ve zevk alma çok önemli merak ediyorum peki çok acırmı ilk denerken beni aydınlatırmısınız
- +1 yıl
hala buralardamısın
- +1 yıl
kullamak istermisin tekrar
- +1 yıl
Nasıl yani? 😊
- +1 yıl
Bende çok istiryordum karşımda kiz dominant olmayınca hevesi kalmıyor insanın :D
- +1 yıl
tanımak istiyorum seni bende cok istiyorum
- +1 yıl
Bunu yapan kadın çok az
- +1 yıl
Ne açıdan karşındaki önemli
bıkerelıgıne erkek olurlar onu takınca kadınlar kocasını arkadan benzetırler cok zararlı bıseyy evlerden ırak olsun :)
21 Yorumla- +1 yıl
güzel cevap :D benden +1
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. valla o kadar p*rno izledim, straponun ne olduğunu daha yeni öğrendim. genel kültür bilgim arttı sağol :D
41 Yorumla- +1 yıl
ne demek kardeşim :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk straponu sevgilime kullanmak isterdim ama o istemez diye hiç denemedim.
5121 Yorumlacevap için teşekkürler istememe ihtimali yüksek danimarka yada fransada olsak durum farklı olurdu tabi..
Cevap sahibiiyi poposu vardı içimde kaldı ama yaa :)
doğrudur bu yüzden isteğin gelmiş.. İleride olur belki :)
Cevap sahibibelki :)
valla mrk etmedim desem yalan olur seni
Cevap sahibiaslında bana dönerse ona bir ders vermek icin bunu yapabilirim dimi nede olsa yine gidecek :)
haklısın o gitmeden bu isteğini yapabilirsin :) yapmasanda gidecek sonuçta dediğin gibi..
Cevap sahibieee gitti bile çoktan bilseydim biteceğini zaten onla neler yapardık neler ama araya ciddiyet karışınca bazı şeyleri arka plana atabiliyor insan sırf ilişki bozulmasın diye
evet doğru sırf ciddiyetlikten dolayı bunu istemek arka planda kaldı, içimizde nukte oldu desem yanlış olmaz umarım..
Cevap sahibiyoksa benim eski sevgilim senmisin :)
değilim ama keşke olsaydım :) benim popo da iyi :)
Cevap sahibihahaha :) keşke iyi olurdu
hemde ne iyi olurdu unutulmaz anlar arşivinde en üst sıralarda olurdu :)
- +1 yıl
bende istiyorum ama kaygı endişe ve korku var çok acırmı ilk denemede anlatırmısın?
- +1 yıl
bana söyle
- +1 yıl
Sorsaydın
- +1 yıl
Kaçırmışın fırsatı
+1 yılHakimiyet olduğu için evet güçlü hissettiriyor. Cd de normal de güzel geliyor bana kişisel tercih bu.
174 Yorumla- +1 yıl
Sen deneyimlemişmiydin daha önce
- +1 yıl
@Biberli_Jelibonbon evet
- +1 yıl
Böyle bir partneri nerden bulacağım acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa aktif baskın his duyguları oluyor elbette ilk zamanlar ııy diyorlar ama deneyincede bambaşka duygulara geçiyorlar aslında bu renklendirme aşamasıdır sonuçta kimse farklı rolün etkisine geçmemeli o anlık yaşanıp orada kalmalı ben hetero olarak çok keyf alıyorum ama baskın sert mizacımdan da hiçbir şey eksilmedi
10 Yorumla Fark etmez temiz tüyzsüz ve de istekliyse yeterlidir
414 Yorumla- +1 yıl
Yuh
- +1 yıl
Bende çok istiryordum karşımda kiz dominant olmayınca hevesi kalmıyor insanın :D
Ben, hem strapon kullanmak isteyen hemde ciddi bir ilişkisi olsun isteyen bayan görmedim. İkisinden de fedakarlık etmek istemeyen, İki arada bir derece kalıyor.. :)
53 Yorumla- +1 yıl
Yoo evlenecegim adamda denemek istiyorum. parmak olayi tamam sira onda
- +1 yıl
@Deli-kadin- Çok şanslıymış ;)
- +1 yıl
@Deli-kadin- ooooo iyisin mutlu edersin kocanı
+1 yılgercek gercek gercek sahte sevmıyorum ve denemedım..komık olmalı hahahah
121 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde hoşuma gidiyor. Bakir bir erkek olarak cinsellikte kadınların dominant olması hoşuma gidiyor ama Türkiye'de pek yok sanırım. Bu arada karşılık olarak kadınların zevk almak için istediği hiçbir şeyden kaçınmam tabi ki.
50 Yorumla
+1 yılkullanmak isterdim :D
4515 Yorumlaintikam amaçlımı yoksa denemek adına mı :)))
denemek
kısmet artık kim kabul eder bakalım :)
evet @hainsin
ciddi olamazsın_?
yo ciddiyim
- +1 yıl
Kullanmanı isterdim :D
- +1 yıl
hala buralardamısın
- +1 yıl
istiyormusun halennnnnnn bekliyom
- +1 yıl
benim var kullanmak ister misin
strapon ile bir bayana becerilmek istiyorum rolleri değiştirmek istiyorum
50 Yorumla
+1 yılstrapon kullanırken kadının en çok zevk alması erkeği zevk alırken görmesi ve bundan mutlu olmasıdır. buda tamamen ego ile alakalı
10 Yorumla
+1 yılla gerçeği varken sahtesini nedem
92 Yorumlabayanlar için tabiki gerçeğin yeri dolmaz.. Bizde fantezi olsun diye strapon, gerçeği mi aman olmasın :)
- +1 yıl
Ne yapsın adam kendini erkeğe mi düz dürsün kadınlardan hoşlanıyor ama o olayı da istiyor demek ki
ne olucak senin bu strapon takıntın:)
135 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum valla 14 şubat sendromu da olabilir çok sormuyorum neyseki :)
- +1 yıl
saatler zor geçer zor ama sağol :)
- +1 yıl
Ben denedim bu kadar iyi olacağı aklıma gelmemisti
çok kardeş film izlemişsin...strapon u kaç erkek Türkiye de kabul edebilir :))
02 Yorumla:) izlediğim tek film "Daisy Diamond" kabul edenler bayanların dominantlığından.
birkaç defa denedik benden çok arkadaşım zevk aldı.. onun zevk alması beni de tahrik etti
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen teklif ettiğimde dayak yicektim kabul etmiyor
4016 Yorumla- +1 yıl
ilk başta bende kabul etmemiştim sonra haberim yokken oldu orasını anlatmim. şimdi takıntı oldu :)
Cevap sahibi+1 yılZevkli diyorsun yani anlat herkese kabul etsinler o zaman :)
- +1 yıl
zevkli tabi kabul etmezler tarafımca ummadıkları anda olursa olabilir bende olduğu gibi. Anlatırız anlatmasınada burada pek uygun kaçmaz nickimden dolayı şikayet var bikaç tane :)
- +1 yıl
bence denenmeli başbaşa kaldıktan sonra o anda uygun ortam olursa erkek evet demeli
- +1 yıl
hala buralardamısın
- +1 yıl
bana teklif et
- +1 yıl
Senden az bulunur.😊
- +1 yıl
bende kullan
- +1 yıl
Bayılt sende :)
+1 yılstrapon kullanmak isteyen bi bayan olacak ben reddedicem öylemi ..kendimi kandıramam :))
40 Yorumlabunada hiç açık profille cevap vereceklerini sanmıyorum...
00 Yorumlastraponla erkeğe hakimiyet kurmak isteyen bayan arkadaşımız var mı buralarda? varsa dm atsın
00 Yorumlastrapon ne demek biri beni bilgilendirsin
72 Yorumlabelden bağlamalı protez penıs.
+1 yılYa bende kabul eden kız olsa straponla Kasım tarafından sert bir şekilde becerilsek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteklif ettim ama kabul etmiyor ya
4616 Yorumla- +1 yıl
sevgiline teklif ettin sanırım. Bende zamanında teklif etmiştim kız arkadaşıma kabul etmediği gibi benden ayrılmıştı da. Şansımıza artık. Kabul etmiyorsa yapılcak bişey yok malesef... Baştan fantezilerimizden bahsetmek önemli olduğu kanısına vardım artık.
- +1 yıl
vay salak kabul etmemiş yaa :D
- +1 yıl
ben kabul ederdim sen çokmu istiyorsun gerçekten gizli kalmalı gerçekten merak ediyorum
- +1 yıl
buralardamısın
- +1 yıl
bana teklif etseydinnn
- +1 yıl
bir kere başladınmı hep yapıyor insan. benide kız arkadaşım alıştırdı :)
- +1 yıl
- +1 yıl
bende kullanmak ister misin
- +1 yıl
Neden bize denk gelmiyormi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmak isterim ilerde
2831 Yorumla- +1 yıl
Bende kullan
- +1 yıl
Merak ediyorum özele gel
- +1 yıl
İstek at bana
Cevap sahibi+1 yılİlgi duymadığım kişiyle yapmam
- +1 yıl
tamam belki duyarsın tanışalım mimarlık öğrencisiyim son sınıf sen
- +1 yıl
Çok merak ediyorum lütfen ya
- +1 yıl
Sadece becericeksin beni o kadar bir gece boyunca yaparmısın
Cevap sahibi+1 yılBir tıp okuyorum diyorsun bir mimarlık
Tuhafsın galiba- +1 yıl
Mimarlık ne zaman dedim hayır
- +1 yıl
Esogü tıptayım
Cevap sahibi+1 yılYukarida yorumda oyle yazmışsın
- +1 yıl
O kendi sorularımda o zaman üni adımı yazmıştım bide okulum ve adımın bilinmesini istemedim
- +1 yıl
Tıp fakültesinde anlarlardı
- +1 yıl
Adım cumali değil
- +1 yıl
Ben p o rnada izledim s t rapon hoşuma gitti bir kadın tarafından yapılmak çok istiyorum karım tarafından özellikle hem azgınım hemde st raporlu kadınlara ilgi duyuyorum aşırı
Cevap sahibi+1 yılBen fazla azgın istemiyorum
- +1 yıl
Sen çok mu baskınsın sahibe tarzımı zaten strapon kullanan kadın dominant olur
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle denilebilir
- +1 yıl
Çok iyi ben beni döversen hanı kırbaç bide güçlüysen ciddi ciddi beni tokatlamanı çok isterim azıma tükürmek felan
- +1 yıl
Evlendinmi kocan isterse yaparmısın
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedim zaten bunu istemezse kocam olmaz o kişi
- +1 yıl
Çok iyi yaşın kaç
- +1 yıl
Ama kocan gizli yani kimse bilmicek evlendinizde
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünmüyorum hem karsimdaki insanı çok sevmezsem de evlenmem
- +1 yıl
İnstagram hesabı kur 2 dakkaya bende kurayım hiç resim felan bir şeyin olmasın senle özel konuşalım lütfen bazı şeyler soracam sana birde birşeyler paylaşmak istiyorum
- +1 yıl
Yaşın kaç bu arada
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç
- +1 yıl
24 yaşım
- +1 yıl
Senin
- +1 yıl
İnstagram hesabı kur 2 dakkaya bende kurayım hiç resim felan bir şeyin olmasın senle özel konuşalım lütfen bazı şeyler soracam sana birde birşeyler paylaşmak istiyorum bunu okudun mu
- +1 yıl
bende kulanırmısın straponlarım da var
Gizli Üye(36-45)+1 yılcd
1813 Yorumla- +1 yıl
Cross Dresser demek yani Travesti olmadıgı halde kadın kıyafetleri giymekten hoşlanan erkek veya kadın. Aktif veya pasif farketmez. Yani görüntüsü tamamen erkek gibi olup kadınsı iç giyinenen erkek veya tersi kadın anlamındadır. Cinsel anlamda illede erkekten hoşlanması demek değildir, sadece karşı cinsin kıyafetlerinden hoşlanıp onları giymesi ile alakalıdır.
Cevap sahibi+1 yılaferin on pointte. sahibeye terminoloji öğretme bir zahmet
- +1 yıl
cevap için teşekkürkler +1
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
Cevap sahibi+1 yılcdnin sonunda soru işareti yok bilmem dikkatini çekti mi? soruya cevabımı verdim. şu an yaptığım o. çünkü sahibeyim. ve terminolojiyi de çok iyi bilirim.
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur.
- +1 yıl
deri etek cizme giyen erkek?
- +1 yıl
Sahibe misiniz
Nasıl bir köle ya da partner istersiniz çok istiyorum bunu yasamayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılstrapon iyi olur gibi straponlu bayan normal bayanla aynı anda yapmak isterdim tren tarzı
20 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorum farklı bir şey
20 Yorumla
+1 yılhayallerimi süsleyen kadınlar...
20 Yorumlao ne ola ki:D
83 Yorumla- +1 yıl
destroyer in dediğine göre;
24 dakika önce
kemerli vibratör diyelim kibarca :)
Farklı bir tecrübedir herhalde
20 Yorumla
+1 yılBana strapon kullanmak istermisin
@Deli-kadin-10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hiç strapon yedin mi tam olarak nesin sen?
00 Yorumla
+1 yılStrapon kullanmak mı sıkar biraz işte o iş.
00 Yorumla
+1 yılEşim bana kullaniyor
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmasalar kullanırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalatyada ve ya elazığda var mı strapon kullanan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo neki
63 Yorumla- +1 yıl
destroyer cevap için teşekkürler :)
nicke bak..
82 Yorumlapeki değiştiriyorum nickimi.
- +1 yıl
Adam içindekini nick ine dökmüş ne var bunda dimi ama 😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgim yoktur
20 Yorumla