Sevgilim bana tokat attı?

Bugün birikmiş sürekli sinirlenmiş ve okulda onun eski okulundan olan bir çocukla tanıştım okulun çıkışında sevgilimin eski sevgilisini sordum kim diye o da isim verdi bende okuldan dışarı çıkıp sevgilimin yanına gittim sordum kim bu diye yok öyle biri en yakın arkadaşımdı dedi sonra birden sinirlendi sen o çocukla mı konuştun diye sonra hızlıca sen fazla oldun diyerek bir yere oturduk ama oraya gidene kadar elime vurdu canımı çok yaktı koluma tırnağını falan geçirdi en son oturduk konuşurken bazen sinirden bacağıma vurdu en son yine son yaşanan olaya geldik sen başkasının sözüyle niye konuşuyosun dedi bende yalan mı söylicek dedim o da ben mi yalan söylüyorum sevgilinin ben senim hiç tanımadığın birine güveniyosun dedi bende senin kaybedicek bişeyin var sen yalan söyleyebilirsin ama o niye durduk yerde bana yalan söylesin dedim sonra birden kalktı ayağa hırkasından tutuyım dedim elimi uzattım sağ yanağıma çok sert bir tokat attı ve gitti o an dişim heryerim ağrıdı kalkmadan ağladım olayın şokuyla 1 dakika sonra yanıma geldi ağlıyosun dimi şimdi de dedi bende kalktım hızlıca yürümeye başladım durağa doğru buyur git evine dedi ne peşimden geldi ne aradı ne mesaj attı hiçbirşey yapmadı aradan 3 saat geçti ve napıcağımı bilmiyorum çok seviyorum
Sevgilim bana tokat attı?