Bugün birikmiş sürekli sinirlenmiş ve okulda onun eski okulundan olan bir çocukla tanıştım okulun çıkışında sevgilimin eski sevgilisini sordum kim diye o da isim verdi bende okuldan dışarı çıkıp sevgilimin yanına gittim sordum kim bu diye yok öyle biri en yakın arkadaşımdı dedi sonra birden sinirlendi sen o çocukla mı konuştun diye sonra hızlıca sen fazla oldun diyerek bir yere oturduk ama oraya gidene kadar elime vurdu canımı çok yaktı koluma tırnağını falan geçirdi en son oturduk konuşurken bazen sinirden bacağıma vurdu en son yine son yaşanan olaya geldik sen başkasının sözüyle niye konuşuyosun dedi bende yalan mı söylicek dedim o da ben mi yalan söylüyorum sevgilinin ben senim hiç tanımadığın birine güveniyosun dedi bende senin kaybedicek bişeyin var sen yalan söyleyebilirsin ama o niye durduk yerde bana yalan söylesin dedim sonra birden kalktı ayağa hırkasından tutuyım dedim elimi uzattım sağ yanağıma çok sert bir tokat attı ve gitti o an dişim heryerim ağrıdı kalkmadan ağladım olayın şokuyla 1 dakika sonra yanıma geldi ağlıyosun dimi şimdi de dedi bende kalktım hızlıca yürümeye başladım durağa doğru buyur git evine dedi ne peşimden geldi ne aradı ne mesaj attı hiçbirşey yapmadı aradan 3 saat geçti ve napıcağımı bilmiyorum çok seviyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSiz kadınların yaptığı en büyük hata bu eskiyi desmek siz ayrılmış bu hareketi başka bir kız yapsaydi aynı tepkiyi gösterirdi seven adam kaybetmemek için karşısındakinin üstünde baskı korku oluşturmak ister size unutun devam edin demiyorum ama biraz araya zaman girsin iyice süründur sana yaptığından pismanlik duysun daha sonra oturup adam akıllı konuşursunuz ve size küçük bir tavsiye akıllı kadın herşeyi bilip bilmiyormus gibi aptala yatar zamanı gelince yüzüne vurur böyle küçücük bir sorunda birbirinizi kırmayın bu yılları sonra çok ararsiniz benden söylemesi
041 Yorumla
Soran+1 yılSizce şuanda ne yapmalıyım hala ne yazdı ne bişey yaptı olay olduğu gibi duruyor tepkim nasıl olmalı
- +1 yıl
Olayın durulmasıni bekle onun peşinden koşma ne kadar ağır olursan o kadar değerin artar unutma
Soran+1 yılMesela yanıma geldiğinde olay hakkında konuşmaya başladığında nasıl tavır alıyım
- +1 yıl
Yaptığın şeyi sindiremiyorum sen bana vurdun diyip uzaklaşın peşinizden gelse nazik bir dille uyarın lütfen gelme zamana ihtiyacım var Sakinleştigim vakit ben seni ararım oturup konuşuruz ama şimdi olmaz diyip uzaklaşın muhtemelen sizden böyle bir tepki beklemediği için kısa bo şoka girip sessiz kalacaktır sakın size vurduğunu unutmayın hatayi yapan o
Soran+1 yılPeki bu sessizlik ne kadar sürücek bittiğinde böyle bişeyi kabullenmiş olmak istemiyorum ama ilişkimi bitirmekte istemiyorum
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşamaktansa ilişkinin bitmesi daha mantıklı bence ama iki gün sonra mesaj atıp konuşmak istediğini söyle ve bir daha böyle bişey yapmaması için uyar bitirmek çok basit önemli olan sürdürmek ama yanlışları göz ardı etmekte ahmakliktir unutma
Soran+1 yılİşte aradaki o ince çizgiyi nasıl tutturucağımı bilemiyorum pek bitirmek istemiyorum ama bu yaptığınıda asla kabul edemem
- +1 yıl
Bazı şeyler unutulur kesinlikle allahın bize verdiği en büyük nimet bu belki ama ben her zaman ılımlı yaklaşma taraftarıyim hiç bir ilişki kolay kurulmuyor bitirmek en basit olan seçenek ihtiyacınız olan sadece biraz zaman bunu bir doktor olarak söylüyorum yine de sizin bileceğiniz iş
Soran+1 yılHala ne yanıma geldi ne bişey yaptı 3 kez yanımdan geçti görmezden geldi napıcam
- +1 yıl
Aptal olma bak bekle yüz verme eğer ilk adımı sen atarsan ıstediği zaman hem aldatır hemde o tokatin sonu gelmez
Soran+1 yılPeki mutlu mu görüniyim
- +1 yıl
Evet ama bence tamamen ilişkini kes yaşın küçük daha saygılı birini bulursun
Soran+1 yılYanıma bile gelmiyor nasıl bitiricem
- +1 yıl
Muhattab bile olmayacaksın geldiği vakit bitti dersin en iyisi bu senin için kadına çocuğa el kaldıramaz kimse
Soran+1 yılAma biraz pişman olup üzülmesini istiyorum
- +1 yıl
Ondan kaçarsan olur ama ona teslim olursan üstünde egemenlik kurar iyi düşün dedim
Soran+1 yılBitti dediğimde of s git demesinden korkuyoru
- +1 yıl
Ben bitirdim sen s. k git mq de ezdirme kendini
Soran+1 yılOfff ya niye hiçbirşey yapmıyor anlamıyorum sinir krizi geçiricem
- +1 yıl
Ipleri eline almak için niye olacak
Soran+1 yılO zaman tek yapmam gereken susmak ve yanıma geldiğinde de tepki vermemek mi
- +1 yıl
Hele şükür anladın
Soran+1 yılAma çeliştiğim şey şu sessiz kalmak bir manada kabullenmek gibime geliyor
- +1 yıl
Sessiz kalmak konuşmaya bile değmiyorsun anlamına gelir
Soran+1 yılTamam denicem
Soran+1 yılŞaka gibi
Soran+1 yılArkadaşım görmüş gayet gülüp mutluymuş
- +1 yıl
Takma sende aynısı yap
Soran+1 yılYa ağlıyorum
Soran+1 yılİnanamadım şoktayım
- +1 yıl
Niye ağlıyorsun ki dünyanın sonu mu
Soran+1 yılHayır ama bu kadar değesiz olmam koyuyor yaptığının farkında bile değil orda gülüp eğleniyor bense burda acı çekiyorum
- +1 yıl
Sizin tenefüs kaç saat sürüyor derslerine odaklaan
Soran+1 yılDersteyim şuanda kimya
Soran+1 yılAma sinirden odaklanamıuorum
- +1 yıl
Onu nasıl görüyorsun peki
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılÜye ismi yapamadığım için atamıyorum
Soran+1 yılBastım olmuyor
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılMutlu olmaya kara verdim fakat bu seferde yüzü gülüyo bişey olmamış diye düşünürse naparım
En İyi Cevaplar
Ayril derim bizler hayvan değiliz. Allah bize akil ve dil vermiş. dilini kullanamayip yumruğuna sarilan bence acizdir kurtul.
51 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtuluyım diğer yorumlara yazdığım cevaplara bakarak fikir verirsen çok sevinirim şu an aklım durdu düşünmekten
evet, çocuk senin ağzına sıçmış ve sen hâlâ çok seviyorum diyorsun. biraz salaklık seziyorum ben ama?
35 Yorumla
Soran+1 yılYa dediğim gibi napıcağımı bilmiyorum 3 saati geçti ne aradı ne yazdı ve böyle biri değil anlam veremiyorum nasıl bitiriceğimide bilemiyorum
Soran+1 yılHayır ama seviyorum ve hani şu an karşımda tepki gösterebiliceğim biride yok yazmıyor etmiyor pişmanlığı yok sanırım bu durumda ne yapmalıyım
Soran+1 yılNasıl bırakıcam ki ya sevmeyi olmuyor
bide cok seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum demiyon mu.. te allahim
31 Yorumla
Soran+1 yılYa hahaha ama vallaha öyle yaptığı yanlışın farkındayım geri dönüşüde asla olmıcak ama bunu nasıl engelliyebilirim duygularımı kontrol edemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
+1 yılSevgiliyken böyle yapan evlenince neler yapar. Televizyondaki sunucunun '' kadına şiddet bitmek bilmiyor sayın seyirciler '' laflarından ibaret kalırsın. Bütün Türkiye senin için 3 5 saniye üzülür. Sonra unutulur gidersin. Ailen Kadına şiddete hayır eylemlerine katılır belki. Ama fazlası olmaz.
20 Yorumla
+1 yılVurması çok yanlış. Bu sana ilerdede şiddet uygular. Senin yaptığın çok yanlıştı bence. İlişkide güven temeli oluşturur. Ama bu sayede adamında gerçek yüzünü görmüş oldun. Ayrılmalısın..
111 Yorumla
Soran+1 yılAma aynı ortamdayız ve yani deli gibi kıskanıyorum sevgimi bitirmeme kolay kolay kıskançlığıda öyle bunları nasıl bırakabilirim
- +1 yıl
Ya seven insan kıskanır zaten. Bu insanın sevgilisini başkasına kaptırmamak için yaptığı bişey. Ama dozunda olmalı. Abartılı kıskançlıklar ilişkiyi bitirir. Sadece potansiyel tehdit olarak gördüğün kişilerden uzak tutmaya çalış yeter. ya da çok kıskanıyosan bile sevgiline belli etme. Soğumasın senden
Soran+1 yılEvet biraz fazla sıkıyorum ama sorun bu değil ki
- +1 yıl
Sorun tam olarak bu. Kıskaçlığın sonucunda oldu bu olay. Gidipte araştırmasaydın böyle olmazdı. Kıskaçlık seviyeni azaltmalısın işte. Sevgilinin seni aldatmayacağına güven yeter
Soran+1 yılAma güvenemiyorum
Soran+1 yılÖyle biri değil biliyorum fakat güvenemiyorum
Soran+1 yılKendi arkadaşlarımdan bile kıskanıyorum
- +1 yıl
Belkide psikolojik desteğe ihtiyacın vardır. Normal değil bu çünkü. bir psikoloğa görünebilirsin belki. Ne yapman gerektiğini söyler
Soran+1 yılYa aslında nasıl diyim daha olgunlaşamadığı için böyle mesela geçen gün bir arkadaşımın telefonunu alıp kızı peşinden koşturttu sonra kızda bir yerde durdurup telefonu alıp tokat attı gülerek o günden sonra güvenim gitti
- +1 yıl
Belki samimi bir arkadaşıdır
Soran+1 yılHayır değil işte kız benim arkadaşım çok yakın değiliz ama samimiyiz hala da öyle fakat ben bu olaydan sonra sevgilimi kızlarla konuşturtmadım çünkü gözümün önünde bunu yapan ben yokken neler neler yapar böyle düşündüm halada öyle bir kızla yan yana oturmasa bile kız diğer sıradaysa ama aynı hizaya denk geliyosa bile sorun çıkarırdım
Sana vurduysa sevmiyordur kardeşim seven insan el kaldırmaz üzgünüm gerçekler acıdır biraz can yakar
215 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 yıl olucak nerdeyse ve sevmese uzun ilişki yapıcak biri değil
Soran+1 yılHayr tabiki etmicem, edemem ama şu an ona yaptığı hatayı gösterip bir kabullenemiceğimü söylemek istiyorum fakat biliyorum ki hala seviyorum onu bir kızla konuşurken görsem kafayı yerim ki zaten olaydan 3 saat geçti hala tık yok
Soran+1 yılDeliricem sanki suçsuz gibi inanmıyorum
Soran+1 yılAyrılmalı mıyım ya da başka bişey mi yapmam gerekir
- +1 yıl
Benim kız arkadaşım olsa ve bana tokat atsa ben ayrılım ama tabi bu kesin birşey değil insanlar nitekim her zaman söylediklerini yapmazlar böyle durumlarda ayrıl demiyorum ama bir erkeğin bir kıza vurmasıda bana hoş olumlu değil ben kızıp bırakması taraftarıyım tabi benden akıl alarakda hareket etmeni istemem
Soran+1 yılPeki ayrılamasam süründürsem gerçi pişman falan olduğu yok aslında ben yaptığının yanlış olduğunu ona nasıl gösterebilirim
Soran+1 yılBöyle birşeyi asla söyleyemem
Soran+1 yılNeyse ondan birşey bekliyip yazıcam buraya
- +1 yıl
Olan bitaneni burda paylaşmana gerek yok herkesin bilmesine gerek yok boyle şeyleri sen en iyi bildiğin şeyi yap yanlış oldugunu düşündüğün şeyleri burdaki insanlardan akıl alarak hareket edersen onlar seni dahada farklı yollara düşünmeye teşfik eder kendi en iyi bildiğini yap olmadı oluruna bırak ^^ burdaki herkes sahte inan bana :)
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama verdiğim karardan emin olmak istiyorum ya da yanlışsa doğruya yönelmek o yüzden buraya paylaşıyorum yakınımdaki kimseyle paylaşamam böyle birşeyi
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Korkuyla şiddetle senı sindirmeye calısıyor. dıyelım kı o haklı ve ınanmadıgın ıcın ona sınırlenmıs bu sana sıddet uygulamasını haklı cıkarmaz her halukarda şiddete eğilimli ve özgüven eksıklığı olan bir sevgıln var ayrılman senın hayrına olacaktır..
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılabilirim aynı ortamdayız ve deli gibi kıskanıyorum bıraksam unutamam hemen o yüzden acı çeken ben olurum yaptığı ne kadar yanlış olursa olsun nedense bitiremiyorum ama tabiki yaptığıda yanına kalmamalı fakat ne yapıcağımı bilmiyorum çok karmaşık durumdayım
- +1 yıl
Hala nasil ayrilayim diyor ya sabır
+1 yılYa s et sunu git polise darp raporu al, sen ona aynisini yapmis olsan o yüzüne bakmazdu
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle büyük bir olay değil ama nasıl bitiriceğimi bilemiyorum hala seviyorum ve kıskanıyorum bitirsemde uzaktan kendimi yicem buna nasıl engel olabilirim
- +1 yıl
Tek erkegin o olmadığına kendini inandirarak
- +1 yıl
Ben 2 yillik iliskiyi sildim tek hatada o kadar zor degil bitirince anlarsin iki gece aglar sonra alisirsin
Soran+1 yılAma az çok bilirsin kalple beyin aynı gitmez ya öyle bir durumdayım biliyorum tek erkeğin o olmadığını ama sürekli iç içeyiz karşımda olucak napıcam ayrılsam kendimi yicem
- +1 yıl
Kalp degil seven beyindir bu durumun mantiksizligini kavra kolaylasir isin
Soran+1 yılOnu nasıl umursamıcam ya inanır mısın yanlış bişey yapıpı onu kaybetmekten korkuyorum hala işte bu düşünceyi nasıl yıkıcam
- +1 yıl
Kendi elinde
+1 yılbiz kızlara el kaldırmıyoruz diye bu kadar sevmiyorlar herhalde, baksana adamın kölesi olmuş resmen.
112 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl olucak bir kere böyle birşey yapmadı bende bunu kabullenmem zaten bitiricem ama nasıl onu kıskanmayı umursamayı bırakabilirim bunu sormak istemiştim aslında
- +1 yıl
sana zarar vermek isteyen birini niye umursuyorsun ki bir kere bunu düşün cevap bulamayınca beyin zamanla bu düşünceye kendini odaklayacak.
Soran+1 yılHaklısın insan o durumdan sonra pişman olurda arar eder kaç saat geçti aradan hiçbirşey yaptığı yok seven böyle yapmaz
- +1 yıl
pişman olunca arayıp özür dileyince affedeceksin değil mi, senin ağzını burnunu kırsa müstehak aslında.
Soran+1 yılDeme böyle kabul etmem tabi ama onu çok seviyorum nasıl bitirebilirim bunu soruyorum çünkü nerdeyse her an yüz yüzeyiz
- +1 yıl
sevdiğini sanıyorsun bence.
Soran+1 yılO ne demek yani
- +1 yıl
sana zarar vermek isteyen birini aklın sevmez sadece sevdiğini düşünüyorsun bence.
Soran+1 yılAma sevmesem neden bitiremiyim ya da kıskanıyım
- +1 yıl
tamamda bu olanlardan önceydi. şimdi gerçeği biliyorsun. gülün altında diken olduğunu biliyorsun niye elinde tutasın ki daha fazla?
Soran+1 yılBöyle olduğunuda düşünmüyorum hiç öyle kötü bir çocuk değil ya ailesi falan çok iyiler acayip bugüne kadar bir kötülüğünüde görmedim alttan iş çeviricek bir çocukta değil sevmese bırakırdı bende öyle ama olmuyor sadece bu yaptığının hata olduğunu ve kolay kolau bir daha olamıcağımızı söylemek istiyorum da bir pişmanlığı yok geri dönüş yapmadı
- +1 yıl
sana kalsa çocuğa 1 hafta sonra hemen yüz verirsin yani, neyse boşa uzatmanın alemi yok o zaman ne diyeyim.
Sev kardeşim devam et belki o eski samimi arkadaşıyla bir yasanmislik olup kanına dokunup bir anda sinirlenerek vurmuştur inan en az 1 güne sana yeniden yaklasicaktir biraz da empati kurmak lazım vurması çok yanlış ama bir anlık sinir olabiliyor o yüzden biraz yumusamasini beklemeni tavsiye ederim
10 YorumlaOkizla yakınlık kuruyor seni aldatacakti sonunda dayağı haketmedin ama tokat disarda atilcak birşey değil keza bu senin sevgilin nişanlım sozlunde değil ego yapıyor yavsaj
10 Yorumlaohaa direk ayrıl allah belasını versin öyle sevgilinin. hatta ne yap biliyor musun ona tepki olarak başkasını bul. başkasıyla çık. bu arada adın ne? kaç yaşındasın?
112 Yorumla
Soran+1 yılÖyle iş çeviricek bir insan değilim ayrıca seviyorum böyle bir ayıp yapamam 18 yaşındayım
Soran+1 yılBunu söyleyen biriyle mi :)
Soran+1 yılHahah hayır
Soran+1 yılHarbiden olamaz herhalde 😂 ama ne kadar doğrudur acaba bu dediklerin
Soran+1 yılHiçbiri
Soran+1 yılTövbe ya rab
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana tokat atması hiç hoş değil tabiki ama sen niye öyle bir duruma giriyorsun başkasına gidip neyin peşindesin sevglilnle mutlu olacağına
13 Yorumla
Soran+1 yılKıskancım merak ettim
- +1 yıl
kıskanç olman normalde ama çok fazla sinirlendirmişsin onun tokat atmasıda doğru değil
Soran+1 yılYani yaptığım bişey yoktu sadece onun yalan söylemek için bir sebebi olduğunu ama o çocuğun durduk yere böyle bişey yapmıcağını söyledim sonra olan oldu
+1 yılDayak atan erkekten hayır gelmez, seni sevmiyor demekkide o yüzden rahatça vurabiliyor sana seven insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez, benden sana bir tavsiye sen çok değerlisin hiçbir erkeğin birdaha sana vurmasına izin verme! Ve hemen o heriften ayrıl.
00 YorumlaŞeref yoksunu pislik. Boşver onu ayrıl gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılıcam bir pişmanlık duyup aramadı yazmadı bile neredeyse 5 saat olucak hala yık yok
+1 yılMazojistmisin sen! Sana tokat atan birini niye seviyorsun? Ayril gitsin. Onun yanindaki kiz salaktir kesin. Onun yaninda olmaya devam ediyorsan salak sen olucaksin. Resmen adam seni surunduruyor. Poşol de gitsin. Ben de sende baya salaklik sezdim ((
00 YorumlaBir erkek sana tokat attı
131 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyosun bunu olmuyor
Soran+1 yılEvet doğru söylüyosun
Soran+1 yılFakat onca şey oldu yani yıl olucak bir anda nasıl yapıcam
Soran+1 yılYok haklısında of yapamıyorum işte
Soran+1 yılDenicem
Soran+1 yılPeki sence onun istemediği şeyleri yapıyım mı
Soran+1 yılMesela sevmediği biriyle konuşuyım mı
Soran+1 yılTamam anladım
- +1 yıl
Dedim ya kadın kendine tokat getirmez ben şöyle bakarım ben partnerini bilirim onun budurumu kaldıramayacağını bilirim. Onu yappam misal bu dediğim gibi benimde hoşuma gitmiyor ama vallahi bazı kadınlar eşlerine karşı cok asi ve sivri dilli oluyor Allah iikisiinede yardım etsin
+1 yılDayağı tahammül ettiğine göre seviyorsun. Umarım yoluna girer hersey
00 Yorumla
+1 yılsevgilin seni sevmiyor
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum pek
- +1 yıl
seven insan şiddet uygulamaz
- +1 yıl
@lovelygirl3 burnunu ısırdığım vakit bak nasıl morartip buraya atıyorum ((:
- +1 yıl
@doktorensar 😄😄😄😄😈😈 o başka
- +1 yıl
Seni seviyorum
- +1 yıl
@doktorensar bende seni seviyorum
Sende ona yumruk atsaydın
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte ilk kez başıma geldi ağladım canım yandı sonra geldi şimdide ağlıcaksın dimi dedi bende kalktım hızlıca yürüdüm peşimden de gelmedi ne aradı ne bişey yazdı 3 saati geçti
+1 yılSevme !
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl nasıl
Ayrılmazsan...
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcağımı bilmiyorum çok kıskanıyorum ve aynı okuldayız hala seviyorum ayrılsamda kolay kolay bitiremem kendimi yer dururum
Soran+1 yılBöyle deme lütfen bitirmek istediğim için söyledim fikir bekliyorum
O sana yaramaz kıskanç birisi
00 YorumlaOlan olmuş
10 Yorumlaİyiii yapmışş
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi yapmış?
Soran+1 yılSorunlu musun
Terk-i diyar.
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz