Sevgilim sevişirken kasılmaya ve titremeye başlıyor ve sonra çok yorulduğunu söyleyip devam etmek istemiyor

arkadaşlar sevgilim sevişirken bir kaç dakikadan sonra ciddi şekilde kasılmaya ve titremeye başlıyor ve sonra çok yorulduğunu söyleyip devam etmek istemiyor, ne o nede ben orgazma ulaşabiliyoruz bu yüzden, acaba bende mi bir sorun var demeye başladım, neden böyle titriyorsun dediğimde çok zevk alıyorum elimde değil diyor, gerçektende bacak ve kasıkları öyle bir kasılıp titremeye başlıyor ki dayanılacak gibi değil, insanın hali kalmaz, ve sanırım ilişkiden sonra kasıklarında ağrı da oluyor bu yüzden..

hayatımda sadece onunla birlikte oldum, defalarca seviştik, hepsinde değil ama %50 sinde bu sorunla karşılaşıyoruz.. acaba normal midir, ya da ilişki sırasında k-onun kasılmalarını en aza indirip rahatlatmak ve beraber daha uzun ve orgazma ulaşan bir sex için neler yapmalıyım ?

bir de sevgilim sevişirken çok zevk almaya başlayınca durmak istiyor hep, senin yanında orgazm olmak istemiyorum beni öyle görmeni istemiyorum diyor, kendisine benim yanımda orgazm olmucaksan ne zaman olacaksın bunda kötü ne var bu çok güzel bişey desemde ikna da olmuyor ki her defasında aynı şeyi yaşıyoruz bu normal mi ?

yani kadınlar orgazm olunca ne oluyor ki onu öyle görmemi istemiyor, ilk kez yakınlaştığımız zamanlarda ona dokunarak orgazma ulaştırabiliyordum bir yerden sonra iki büklüm olup çırpınmaya başlıyor ve sonra bir anda durgunlaşıyordu, ve bu çok hoşuma gidiyordu, istiyorum ki sevişirken de aynı şeyleri yaşayalım ama o yorulup bırakmadığı zamanlarda da orgazm olmaktan kaçıyor.

normal de çok ateşli bir kızdır, yani sevişmeyi kendisi de istiyor ama başlayınca böyle oluyor işte, ön sevişmeyi uzun tutmaya özen gösteriyorum, birleşme olmadan önce iyice kendinden geçiyor, göğüslerini öperken falan çığlık atmaya başlıyor ondan sonra içine girmeye başlıyorum, acaba orda mı hata yapıyorum ki, ama ön sevişmeyi de uzatmayınca içine girerken canını acıtıyorum :/

lütfen ciddi cevaplar verin, teşekkür ederim
Sevgilim sevişirken kasılmaya ve titremeye başlıyor ve sonra çok yorulduğunu söyleyip devam etmek istemiyor