Normal pozisyondan farklı olarak bu pozisyonda daha derin ve acı hissediliyor. Bir yere değme hissi gibi. Ben mi böyleyim yoksa genel bir durum mu? Boyut -süre mi etkili yoksa fark etmez mi bu iki etken?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Süre değil de boyut etkili. Doggyde köküne kadar girebildiği için içeride baskı hissediyorsun. Üste çıkıp da aktif olarak hareket edersen de aynı hissi yaşarsın. Neticede genel bir durum. Köklemesine izin vermezsen bu baskı ve acıyı çekmezsin.
056 Yorumla
Soran+1 yılBoyut ne olursa ağrıya sebep olur.
Soran+1 yıluzun değil normal boyutta olsa kasıklara vurmaz mı?
Soran+1 yılama boyutu yazmadım ki
Soran+1 yıluzun derken 17-18 cm uzun mudur?
Soran+1 yılbu ağrıya neden olur mu sert ve uzun sürdüğünde?
Soran+1 yılortalama süre nedir normalde?
Soran+1 yılortalama bu mudur düzenli ilişki yaşayan erkeklerde?
Soran+1 yıldüzensizlerde evet ama düzenli ilişkide uzun olmaz mı?
- +1 yıl
Ben evliliğimin ilk yıllarında günde 5 defa yapıyordum ve her seferinde 10 dakikayı geçmezdi. Bunu uzatmanın 2 yolu var. Birincisi ilaç kullanmak ki ben istemiyorum. İkincisi de boşalmaya yakın duraklayıp geçmesini sağlarken öpüşerek koklaşarak oynaşmak, sonra tekrar devam etmek. Bu tamam da o hazla insanın durası gelmiyor, iyisi mi ikinciyi yapalım diyorsun. İkinci hatta üçüncü olduğunda toplam saatleri de bulur.
Soran+1 yıleşinizde acı oluyor mu?
Soran+1 yılBoyut altta yazdığım gibi mi sizde de?
Soran+1 yıleşim o dediğim boyutta o yüzden acı olabilir değil mi?
Soran+1 yıleşiniz normal doğum yaptımı eğer evetse fark ediyor mu sonrası o bölgesinde kadının?
Soran+1 yılevet olabilir mantıklı. eşinizde o bahs ettiğini pozisyon dışında çok ağrı olmuyor sanırım. keşke bende öyle olsaydım:(
Soran+1 yılsaf zevk derken oral- klitoral ek destekle mi? sadece vajinal mi uyarım olmadan hiç?
Soran+1 yılvajinal olması için sadece git- gel yeterli olmuyor ki ama. ek destek uyarımda gerekiyor elle klitoris uyarımı gibi.
Soran+1 yılbunlar oluyor zaten bende de ama. sadece git gelle nasıl orgazm oluyor hiç uyarım olmadan?
- +1 yıl
Git gel de uyarımdır. Sonuçta köklediğinde klitorise dokunuşda sağlanıyor, içindeyken sağ sol hareketleri ile uyarım arttırılıyor. Kadının o anda kendini konsantre etmesi gerekiyor. İçindeyken de klitoral orgazm olmak istiyorsan dediğini uygulayabilirsin. Bir yandan parmakla da uyarabilir.
Soran+1 yılbir yandan parmakla uyarıldığında zaten olunuyor hiç sıkıntı yok onda. hiç uyarılmadan olamıyorum normal mi?
- +1 yıl
Bazı kadınlar daha geç orgazm olur, bu normaldir. Ama ek uyarım olmadan çok uzun da sürse orgazm olamıyorsan bir sorun aramak lazım. Aslında sorunlar da belli, bunları nasıl aşacağını bulmak lazım. Eşinin sert davranması, ilişki sırasında zevkle karışık ağrıların olması, vücudun ek uyarı beklemesi gibi sorunları aşman lazım.
Soran+1 yılek uyarım olmadan mı oluyor genelde eşiniz? diğeri daha kolay olunuyor ama. uyarımla mesela.
Soran+1 yıl15 dak sürüyor dediniz değil mi salt ilişki?
genelde hangi pozisyon da eşiniz boşalıyor? ne kadar sürüyor ? öncesinde oral oluyor mu o hızlandırır çünkü boşalmayı.- +1 yıl
Salt ilişki 10 dakikayı geçmemiştir. Boşalmadığı pozisyon hatırlamıyorum ama en çok ben altta o
üstümdeyken, hakimiyet ondayken çok çabuk boşalıyor, genelde birkaç pozisyon değiştirdikten sonra üstüme geçip 2-3 dakikada boşalır. Her seferinde ön sevişmemiz vardır. Bu olmazsa olmazdır, çünkü onun da benim de uyarılmaya ihtiyacımız var. Birbirimizi okşar, yalar, öperiz. Yeterince hazır hissettiğinde üstüme gel içime gir falan der. Konuşmaların da etkisi vardır.
Soran+1 yılbizim süre çok daha fazla ama sadece içimde iken başaramıyorum. git gelle olmuyor yani sırf. üstte iken eşiniz nasıl bir kaç dk da olabiliyor. daire çizer gibi mi? farklı mı?
ön sevişme ne kadar sürer ortalama bu hazırlanmanız içinse hazırsanız diyelim o olmadan da ilşki olamaz mı başlanamaz mı? bazen biz hazır hissedip gerek bile duymuyoruz. tüm sorularımı cevaplar mısınız?- +1 yıl
Genelde üstteyken hem gir çık yapmayı sağlar, hem yukarı aşağı hareketleri ile klitorisini sürter. Daha fazla içine almak için bastırır, daireler çizer. Ortalama ön sevişme 5-10 dakika sürer, bazen abartıp yarım saat bile sürer, bu azgınlıkla alakalı. O an yalamayı ve yalatmayı bırakmak istemez. Boşalacağımız sırada durakları, diğeri devam eder. Hiç ön sevişme olmadan penis ereksiyon halinde olsa da, vajina sulansa da mutlaka içine girmeden önce bir süre sürtünürüz. Öpüşüp okşarım en azından.
Soran+1 yılbir kaç dk da nasıl olabiliyor ki? hiç olamadığı oluyor mu? ya da oraldan sonra mı oturuyor o zaman orgazm başlamaya yakın olur çünkü.
duraklar diğeri devam eder demişsin, açar mısın onu da.
ne sıklıkta ilişki oluyor? ve boşalmaması onda sorun yaratır mı?- +1 yıl
Hiç orgazm olmadığı ve bıraktığımız da olur ama 10da 1 gibidir. O anki piskolojisiyle alakalı oluyor genelde. Oral sonrası ilk pozisyonumuz genelde o allta ben üstte veya bacakları omzumda olur. Üsütüme en son bir kaç pozisyondan sonra oturur ve bitiririz. Birimiz boşalmak üzerekyen diğerine işaret verir ve o yalamayı duraklatır. Diğerimiz yalamaya devam ederiz. İkimiz de yakınsak oralı bırakıp içine girerim. Bu aralar haftada 2 en fazla 3 oluyor. Boşalmadığında sorun aramıyoruz. Normaldir.
Soran+1 yılanladım tam boşalmaya yakınken bırakıyorsunuz.
şöyle anladım eşinize oral yapmadan ilişkiye genelde girmiyorsunuz ve o orgazm olmaya yakın girdiğiniz içinde üstte veya farklı bir pozisyonda orgazm oral da kısmen başladığı için hemen olabiliyor doğrumu anlamışım?
- +1 yıl
Pek değil. Ben oral sırasında duraklamayı kastettim. Başalmamamız için. Yeterince birbirimizi uyardıktan sonra içine girerim ama hemen boşalmaz, birkaç pozisyon değiştiririz. Ben boşalmaya yakınsam duraklarım, birkaç okşama ve öpüşmeden sonra devam ederiz. gidip geldikçe inlemeleri artar ve yat aşağı üstüne geleyim der mesela, üstümde gidip gelmeler başladıktan 2-3 dakika sonra boşalır, ben onu beklemeye çalışırım, o üstümde kasılırken de ben boşalırım.
Soran+1 yılüstüne çıktığımda nasıl boşalabilirim nasıl hareket etmeliyim? içimde eşim çıkmadan benim hareket etmem mi, yoksa kalkıp oturmakla mı? nasıl bir kaç dk da buna ulaşabilirim?
- +1 yıl
Kendini en konforlu hissettiğin şekilde davran. Kalkıp oturmak sana pek his vermez, aksine yorar. Bunun yerine klitorisini sürt, içindeyken yukarı aşağı hareketler yap, sağ sol yapıp içine sığdır. Bir iki kalkıp tekrar otur. En çok haz aldığın şekilde hareket et. Onun boşalması için çabalama. Tamamen kendi zevkine konsantre ol. Gerekirse arkadan kendi kendini uyar, çok faydası olur. Göğüslerini okşamasını iste, sıkıp uçları ile oynasın. Kalçalarını avuçlayıp hareketlerine yardımcı olsun.
Soran+1 yılarkadan uyarmak ne? bir kaç dkda bunu nası başarıyorsa eşiniz bravo valla. benim bir saat sürüyor da ancak olabiliyorum. bu dediğin şekilde bede yapıyorum. içimde iken kalkıp oturmadan hareket ediyorum. bir kaç dk da nasıl başarırım?
Soran+1 yılondan önce hangi pozisyon oluyor da o aşamaya geliyor. üste çıkmadan önce yani. ve elle uyarım olmuyor m üstte iken hiç?
- +1 yıl
Hoşuna giden birkaç pozisyondan sonra yüz üstü uzan, senin üstüne gelsin, bacaklarını çok açma, içine girip sırtını okşayıp öpmeye çalışsın gidip geldikçe, sonra sırt üstü yat ve bacaklarını havaya dik, aralama, o bacaklarını kucaklayıp içine girsin. Bu şekilde suların sel olması lazım. Bir süre böyle gittikten sonra o yatsın, sen üstüne çıkıp sürtünmeye başla. Parmakla önden uyarmaya gerek kalmadan patlaman lazım. Olmuyorsa da vaz geçme. İlerledikçe olacaktır. İstekil olduğun belli.
Soran+1 yıleşimi çok seviyorum.zaten her anlamda ilkimdi. ama bunu başaramıyorum. aslında uyarım olduğunda hiç sıkıntı yok ama sadece git- gelle en az bir saat sürüyor boşalmam oda üstte olduğumda. bazen üzülüyorum neden böyleyim diye:(
eşim boyut olarak da performans olarak da çok çok iyi.ortalama 1 saat sadece ilşki süresi, boyutuda ortalama üstü ama ben beceremiyorum.Bunu çözmem lazım.yardımınıza minnettarım
''bacaklarını havaya dik, aralama, o bacaklarını kucaklayıp içine girsin'' bu nasıl anlamadı
Soran+1 yılbacak omuzadan ne farkı var bunu?
Soran+1 yılbu masada mı olur? yatakta olmaz sanırım.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 381 cevap paylaştı. empati yapamıcam malesef :/
13 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimlerden yola çıkarsan?
Soran+1 yılterslik derken?
+1 yılbelini yukari dogru yapma boynun belin omurgan yani asagi dogru olmali
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal bir pozisyon,ama kadın için hassas bir pozisyon
partnerinin kibar olması önemli burda, sakinden başlanırsa ve yeterli sulanma ile kıvama gelirse sende zevk almaya başlarsın, kendini fazla kasma00 Yorumla
+1 yılkadınların en zevk aldığı pozisyon erkek uzanacak kadın yüzüne bakacak şekilde üstüne gelecek. gerisi yalanmış.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. O pozisyon da penis yumurtaliklara fazla baskı yapıyormuş
00 Yorumla
+1 yılbaskı daha çok oluyor o pozisyonda
02 Yorumla
Soran+1 yılortalama boyut olsa olur mu?
- +1 yıl
boyut çok önemli değil 13-14 cm bir peniste bile o pozisyonda baskı hissedersin
Yavaş yapılırsa acı vermez.
066 Yorumla
Soran+1 yıldeneyim öyle miydi sizde?
Soran+1 yıltamamı olmadığında evet acı olmuyor.
Soran+1 yılboyut etken o halde. Ortalama bir boyut ağrıtır mı?
- +1 yıl
Tabiki boyut etken hemde en büyük etken benimki ağrıtmadığına göre ortalama bir boyut ağrıtmaz bence. Burda senin duruşunda önemli mesela bu pozisyonda sex yaptığında kalçanı kaldır yani tam doma... anlamışsındır dediğimi ve penis tam gireceği sırada kalçanı elinle ayır. inşallah acımaz umarım.
Soran+1 yılbenimki derken 14- 15 civarı mı?
Soran+1 yılbu acıma sebebi mi diye anlamak için sordum.
Soran+1 yılbelki de.
Soran+1 yıluzunlukta limit nedir bilmiyorum.
Soran+1 yılhayır yanlış anladın. uzun derken neyin uzun olduğunu bilmiyorum demek istedim. yani kaç cm olunca uzun olurdu alt limit olarak.
Soran+1 yılbunlar bilimsel veriler. normalde nedir ortalama çevrenizden arkadaşlardan bilirsiniz.
- +1 yıl
Bi arkadaşım vardı orta okulda bir birimizin penisine baktık inanmazsın belki çocukta sıra arkadaşımdı çocuk benimkini gördükten sonra bana karşı bakışları değişti onun ki yamuktu bu arada. Ortalama 13-14 cm dir sen bakma öyle penisim şu kadar benim penisim bu kadar diyenlere. Daha sonra benimkinden başka penis görmedim p*rnolardaki hariç genelde vajina gördüm ama çok değişik vajinalar var ya inanamazsın yemin ederim.
Soran+1 yılburada atıyorlar mı 17, 18 diyor bir çoğu?
Çok değişik vajina derken açar mısın?
Soran+1 yılburada yazanların çoğu 17 yanılıyor muyum? bazen denk geliyoruz okurken. 13- 14 dediniz ya, bu tahmin mi, yoksa arkadaşlardan bilgi mi?
- +1 yıl
Doğru. Hem bilimsel hemde arkadaşlardan. Hem o dedikleri kadar penisleri olsa bir bayan o uzunluktaki penise dayanabilir mi sende hangi mantık alır bunu ama bazı kızlar inanıyor bunlara. Ha p*rnodakiler niye uzun o zaman diye bilirsin onlar fotomontaj bir 5 dk. lik p*rno çekimi için 1 ay uğraşıyorlar.
Soran+1 yılaçılmıyor link. mesela 18 cm diyenlerin çoğu atıyor mu?
Soran+1 yılsize niye gösterdiler erkekler kanıtlamak için hani kız olsanız tamam da.
- +1 yıl
Şimdi değil ya orta okulda filan daha ergen bile değilken çocukken daha o da şu şekilde olurdu beden dersinde üzerimizi değiştirirken senin kimi büyük benimkimi diyerek olurdu ha şimdide birileri tarafından kulağıma geliyor ya da kendisi bazan ağzından kaçırıyor. Çok önemli mi senin için bir penisin boyu.
Soran+1 yıldeğil, kompleks yapmalarını anlayamadığımdan sordum. neden bu takıntı olur erkeklerde diye.
Soran+1 yıluzun- kısa hiç düşünmedim. eşim zaten ne fark eder nasıl olduğu. ama canım acıyor bende anlamıyorum neden böyle.
Vajina resimleri niye gönderdiniz ki?
Soran+1 yılmisyoner dışında hemen hepsinde böyle acı oluyor ve ben bunu anlamıyorum bir türlü. hani hazırlanamama durumu da yok ki bağlayayım buna.
Soran+1 yılo halde yazma. sorudaki amacın bu olmadığı belli değil mi? konu ağrıydı sen ne diyorsun.
Soran+1 yılçok zayıf değilim normalim. ama ağrının kaynağını bilmiyorum.
Soran+1 yıldarsa bunu eşim anlar, ben anlayamam değil mi?
Soran+1 yılayrık derken ilişki dışında mı? öyle olanda mı var ki?
Yani kuru iken parmak rahatlıkla girer mi ayrıkta?
Soran+1 yılgeniş olunca parmak kolay girer mi?
Soran+1 yıldediğini yapmak istemiyorum. Farklı sorularla cevaba ulaşılır zaten.
Soran+1 yılne fark eder ki yuvarlak veya diğeri olması?
Soran+1 yılyani açık görünmüyor.
Soran+1 yılorası açık görünmüyor yani aralıklı.
Soran+1 yılyani tamamen kapalı olsa ilişki olmaz. ama bakıldığında orada açıklık mı olur genelde af edersiniz yani boşluk mu? yoksa kapalı mıdır?
Soran+1 yılyani elimle iyice içini açıp aralamam mı lazım görmem için. normal de bakınca açıklık, boşluk yok.
Soran+1 yılelinle açınca bakire değilse zaten görünür yani içi. açmadın doğal haliyle anlaşılması gerekmiyor mu ?
Soran+1 yılyok çok açıklık öylede yapsam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenis rahime baskı yapar normal bir şey
00 Yorumla
+1 yılçünkü doggy de daha çok girme şansı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoggyde bu normal diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yıldar oldugu için olabiliir...
00 Yorumla
+1 yılsenden olur birde süre ve boyutda etken olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece bizim evde yokmuş bu sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılbenzer mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru pozisyona giremiyorsundur.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası