Altta okudum anal hakkindaki kotu yorumlari.. evli kadin bile depresyona girmis ben oleyim ozaman cunku ben evli bile degilim sadece sevgiliyiz ve anal iliski yasiyoruz
Sebebi ise benim kizlik zarimin bozulmamis olmasi ve sevgilimin onu evlendigimiz ilk aksam bozmak istemesi, bir fark yok canim ben artik seninle iliskiye giriyorum zaten ha onden ha arka diyorum hayir fark var oraya evlenene kadar dokunmayacagiz diyor
evlenmeyede daha 2-3 yil var okul nedeniyle bizde dayanamadik sevgilimin hep istemesi sonucu yasandi birkere ve devami geldi iste..
takmiyordum bunu mutluyuz diye ama kotu yorumlari okuyunca benimde psikolojim bozuldu
ben ne yapayim simdi evli bayan olmek istiyorum demis ozaman ben yok olayim
Sebebi ise benim kizlik zarimin bozulmamis olmasi ve sevgilimin onu evlendigimiz ilk aksam bozmak istemesi, bir fark yok canim ben artik seninle iliskiye giriyorum zaten ha onden ha arka diyorum hayir fark var oraya evlenene kadar dokunmayacagiz diyor
evlenmeyede daha 2-3 yil var okul nedeniyle bizde dayanamadik sevgilimin hep istemesi sonucu yasandi birkere ve devami geldi iste..
takmiyordum bunu mutluyuz diye ama kotu yorumlari okuyunca benimde psikolojim bozuldu
ben ne yapayim simdi evli bayan olmek istiyorum demis ozaman ben yok olayim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer