Boyum kücük, hafif balik etliyim gelen gecen cok tatlisin diyor. Daha cekici olmam icin ne yapmam lazim? Dekolte falan giyinmiyorum, flört etmeyi de sevmiyorum. Baska bir yolu yok mu bunun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Uyumadın mı sen daha..
Bir görüneceksin erkeğe, sonra bekleyeceksin. İlgisi varsa strateji belirler işi bitirirsin.. O kısımda daha pratik çözümler sunabilirim01 Yorumla
Soran+1 yılo nasil oluyor oo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksilik bence konuştuğun kişiye göre değişir ya.
Bana göre seksi olabilirsin belki bunu bilemezsin ki.
Ayrıca tatlılığını kullanarakta seksi olabilirsin.
Seksi demek karşısında ki cinsel dürtüleri ortaya çıkaran kişilere denir. Bunu konuşmalarınla d başabilirsin (:0220 Yorumla
Soran+1 yılörnekler verebilir misin peki?
Cevap sahibi+1 yılCilveli konuşabilirsin. Konuşurken arada cinselliğe gönderme yapan kelimeler kullanabilirisn. Hani cinsellik kelimeleri değil ama benzetmeler vs.
Ayrıca giyiminde fiziğini gösteren kıyafetler yine etkili olacaktır.
Balık etliyen bacakların iyidir. Etek giyeblirsin.
Ama boyun ne kadar küçük?
Soran+1 yılboyum 1.60 aslinda cesaret etsem güzel fizigim oldugunu söyler kiz arkadaslarim ama ben gösteremiyorum öyle rahat edemiyorum erkekler falan bakiyor sonra hep sonucta kendimi ortaya yem olarak da atmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma seksi olmak isteyip, seksi olmak istemiyorsun gibi oldu.
O zaman söyle sorayım, nerede seksi olmak istiyorsn?
Erkek arkadaşının falan karşısında mı?
Soran+1 yılevet sevgilim icin
Cevap sahibi+1 yılO zaman kıyafetler giyinebilirsin onun için. Özel gecelikler.
Bence bunlar daha seksi.
Soran+1 yılya ama biz cinsel birsey yasamiyoruz ki.. bu konulara daha hic girmedik ben sadece beni farketsin istiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun yanında güzel parfümler ve azıcık kısa elbilseler giy. Ama onunla başbaşayken. Hani dışarıda kıskandıracak kadar değil.
Konuşmalarında gece de böyle hafif cinsel göndermeler yap. Erkekliğini hissettir ona ;)
Soran+1 yılcok karsidir dekolte ve kisa etege falan cok kiskanc yani asiri hemde.. beni sürekli koruma duygusu var onda niye öyle bilmiyorum bazen fazla olabiliyor ama ben de böyle seviyorum onu.. sadece beni begensin istiyorum, normale cok sade giyinen biriyim ve biz hep disarda bulusuyoruz yani öyle seyler giyinememki... nasil olur o cümleler mesela?
Cevap sahibi+1 yılYa ben şimdi hiç bir erkeğe yazmadım ki :D
Ben hep kız arkadaşıma dudaklarının falan güzel olduğunu söyleyip şımartırdım :D
Soran+1 yıl:D :D peki onun sana nasil cümleler söylemesini isterdin
Cevap sahibi+1 yılBilmem :D Oda onun bileceği iş ki :D
Yani sevgilisin senin dudaklarını, saçlarını gözlerini kalçanı övse sen ona ne demek isterdin? :D
Soran+1 yılne bilim ben beceremiyorum bunlari ilk cünkü o
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun seni batan çıkarması lazım ya biraz. Ben öyle yapmıltım çünkü. Kız arkadaşım çekingendi
Soran+1 yılo da beni korkutmaktan korkuyor galiba yani birkere sacima birsey düstü agacin altinda dururken o da 'sacinda birsey var' dedi sonra dokununca hemen pardon dedi :D
Cevap sahibi+1 yılAboo :D
Oğlanda çekingen :D
Sen buna yaklaş arada (: Hafif sürtün falan :D
Soran+1 yılyok aslinda hic cekingen degil ama cok sert bir yapisi var ve bana karsi cok yumusak iste ne bilim sevdiginden herhalde :) öpüsmemiz icin ne yapmam lazim sence?
Cevap sahibi+1 yılDudaklrına yakın dur ve gözlerine bak. Arada mesala şeyi sor.
Hiç öpüştün mü , nasıl bir duyg merak ediyorum diye :D
Soran+1 yılyuh sen naptin ya ozaman direk yapisiyim dudaga daha iyi :D yani mesela veda ettigimizde sarilsak uzunca sonra önce yanagindan, sonra hafice boynundan öpsen o da beni öpmeye cesaret eder mi?
Cevap sahibi+1 yılBence boyun daha ateşli bir yer :D
Ben boynumdan öpse sevgilim ben belini kavrarım kendime çekerim :D
Soran+1 yılgüzelmis o :)
Soran+1 yılpeki öpüsürken ne yapmam lazim, ellerimi beline mi sarayim yoksa gögüsünün üzerinde mi olsun
Cevap sahibi+1 yılBoyun benim tahrik olduğum bir yer. (:
Ben kız arkadaşımın bacaklarını okşardım mesela öpmek istediğimde.
Kadınınları orası tahrik edicidir ;)
Cevap sahibi+1 yılSaçlarına götür. Saçlarıyla oyna. Boynunu tut. Kendine çek boynunu biraz (:
Soran+1 yılben cok uzun sarildigimizda da tahrik oluyorum anormal birsey mi bilmiyorum ama o an öyle cok yakin olunca.. bir erkek bundan tahrik olur mu peki?
Cevap sahibi+1 yılOlur. Hoşuna gider yani. Sonuçta aşağı bölgeler birbirini çekiyor (:
Soran+1 yılbirkeresinde dolmusta giderken cok yakin duruyorduk diye cantasini aramiza koydu ben rahatsiz olmayim diye, öyle ufak bir temasta da mi tahrik olur?
Cevap sahibi+1 yılAklından geçirmişse öyle bir şey olası ama normalde çok olmaz :D
Soran+1 yılya bir delilik yapsan kucagina otursan öyle, nasi tepki verir ki :D manyak misin falan demezdir herhalde demii? ya senin de agzindan laflari iple cekiyorum bir kac sey anlatsana neler yapabilirim caktirmadan
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D
Valla adam için süpriz olur :D
Elini adamın şeyne değdir arada ;)
Hani kazaya oldu gibi olursa, bir sonrakinde biraz orada flan tut. :D
Soran+1 yılyapsam* otursam* olacakti pardon :D yok ya onu yapamam ben caktirmadan diyorum sen elini degdir diyorsun tam da merkeze yani olmaz ki öyle :D
Cevap sahibi+1 yılYa yanyana yürürürken elini tutuyor gibi yapıp bir anda pantolnda gezdir elini işte :D
Soran+1 yıldokununca hemen tahrik mi olur sence
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem. Olmayabilir. Kazayla olmuş diyebili. Bu tmamen sevgiline bağlı.
Soran+1 yılanladim peki sagol :)
Cevap sahibi+1 yılNE demek rica ederim :D
Sizin çocuğunuz olursa adımı verirsiniz artık :D
Soran+1 yılgörüs sahibi mi koyalim ismini :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha aynen öyle :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılİsmim Emrah :D
Daha sonra yine konusuruz dersen acayım profili istersen bir süreliğine :D
Soran+1 yılgüzel isim :D
Soran+1 yılorda misin birsey daha sorucam hazir seni bulmusken bana yardim et biraz :D :D
Cevap sahibi+1 yılBuyur 😄
Soran+1 yılben hic öpüsmedim bile de.. öpüsmek nasil olur yani bir teknigi mi var bunun yoksa kendiliginden mi olur? bir de öpüsürken illa dil kullanilmali midir sence?
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmek çok farklı bir his. Dil kullanırsan daha güzel oluyor ama zorunlu değil ilk normal dudaktan bir öpüşün siz 😄
Soran+1 yılpeki :D senin yasin kac?
Cevap sahibi+1 yıl25😄
Soran+1 yılkac tane sevgilin oldu veya cinsel yakinlasman`? yani atiyor musun tecrüben mi var onu anlamaya calisiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl3 tane oldu son kız arkadaşımla seks yaptım ama öncekilerin de sevişme olurdu 😄
Soran+1 yılpeki bakire miydi son kiz arkadasin
Cevap sahibi+1 yılHayır değildi benden önce vardı yani tecrübesi
Soran+1 yılanladimm sen bakir miydin peki?
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi seviştim oral falan yapmıştım ama ilk defa bende o zaman tam seks yaptım 😄
Soran+1 yılya peki heyecanli miydin? yani simdi filimlerde falan görülüyor ama sonucta canli canli karsinda olunca neyi nasil yapman gerektigini biliyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılYani illa heyecanliydim
Ama zaten hani ders değil ki bu. O an gelişiyor kendisi her sey.
Öpüşerek başladık, sevistik derken içine giriyorsun zaten bir süre ıslanınca istiyor kız. Hani sen girmesen bile kadın girmeni ister
Soran+1 yılanladimm peki evlendiginde sen esin bakire olsun ister misin? bir de hic evlenmeyi düsünüyor musun böyle önceden tecrübelerin olmus belki böylesine alismissindir erkekler biraz öyle sankiii
Cevap sahibi+1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok. Bakır olup bana sadık olmayacak biri yerine beni seven sadık birini tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılYa zar yerine, kalbi önemli benim için
Soran+1 yılneyse iyimis düsüncen.. peki bir erkek disarda da sevgilisinin ona yakin davranmasini ister mi? Bana ayip geliyor nedense böyle disarda insanlarin icinde birsey yapamam ama erkekler bunu heyecanli mi buluyor dersin?
Cevap sahibi+1 yılBen severim ama bu erkekten erkeğe değişir ki. Arkadaşın rahatsız olabilir. Onu tanımaya çalış bu konuda.
%50-50 sansin var
Soran+1 yılyani bazen diyorumki acaba cok sevdigi icin mi kiyamiyor bilmiyorum siz erkekler biraz ilgincsiniz bu konuda. Ben sevdigim insani arzularim mesela ama erkek sanki sevdigi kiza duygusal bakiyor ve cinsellik düsünmüyor gibi yaniliyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılBen dokunamamak olayına saçma bakıyorum. Iki yüzlülük. Evlenince çatır çutur kiyiyor ya. Evlenince sevmiyor mu yani?
Bence sevgi ile cinsellik el ele yürür
Soran+1 yıldogrudur Emrah bak dogru bir laf söyledin :D
Cevap sahibi+1 yılIlk defa mi doğru bir şey dedim 😂😂
Soran+1 yılkafa bir tipsin yaa kanka olurduk iyi seninle :D
Cevap sahibi+1 yılHaha 😂😂
Olabilir muhabbetin eğlenceli birine benziyorsun 😄
Soran+1 yılama agzindan laflari iple cektim cidden cok cimri cimri anlatiyorsun ben daha cok sey ögrenmek istedim sen minimumu anlattin yaa :D
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi yoruma her şeyi açık açık mi yazayım 😂😂😂
Ayıp ayıp 😂😂😂
Yoksa aslında çekinmem lafımdan
Soran+1 yılama anlatmiyorsun kardesim sen bulursun bir sekilde neyi nasil yazman gerektigini.. Karsinda erkek nedir bilmeyen bir kiz var ya :D bir erkek nelerden hoslanir, nelerden hoslanmaz.. Kadin fizigi ile ilgili begeniler erkekten erkege degisir de genelde neye dikkat ederler ve en önemlisi neden tahrik olurlar.. ve tahrik olduklarinda bunu nereden nasil anlayabilirim bunlari bir anlati verr ya :D
Cevap sahibi+1 yılYa parfimden tahrik olur
Göğüslerin ellemek güzel oluyor erkek için zevk veriyor
Öpüşmek ve ozellikle boyundan öpüşmek tahrik edici
Erkek oral seksi sever. Ben yapmayı da severim
Öpüşürken dudağı ısırmak güzel oluyor, kadının inlemesi hoşuma gidiyor 😄
Dokunulmaktan tahrik olur erkek. Opsuurrken ben kalçayı oksamayi severim o sırada penise dokunulması hoş oluyor
Soran+1 yılanladim tskler :) bir de sey sorcaktim :D.. pantolondan belli oluyor mu tahrik olup olmadigi?
Cevap sahibi+1 yılPantolona göre belli oluyor tabi
Kabarır orasi 😄
Oraya surtunebilir ya da dokunabilirsin mesela 😉😊
Soran+1 yılkizlarin en cok tahrik oldugu seylerden biri herhalde kucaga oturmak, erkek bundan rahatsiz olur mu yani acir mi? hassas bölge sonucta
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne acicak 😂
Ama az oyna kucağında ileri geri kay 😄
Öpüşün bir de o zaman 😉
Soran+1 yılne bilim ya futbolda oraya biri yanlislikla degdiginde hemen havaya ucuyor erkekler agridan kivraniyorlar :D hassas bölge diye düsündüm ben de :D
peki bir kadinin istekli olmasi rahatsiz eder mi? yani ben daha önce yasamadigim icin merak ettigim cok sey var cok alakasiz bir zamanda da icimden sarilmak, öpmek falan geliyor ama bastiriyorum iste
Cevap sahibi+1 yılBu biraz tartışmalı konu. Bazı erkekler itici bulduğunu söylüyor ama bu nasıl itici bir şey olabilir ki ne güzel işte 😅
Ya sert şekilde yumurtaliklara acıtıyor yoksa penis acımaz 😂😂
Soran+1 yılpeki yumurtaciklara dokununca tahrik olur mu yine ve orasi cok hassassa ozaman sadece oksamak mi gerek yoksa eline alabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEline al ağzına al o kadar değil ya
Alıp parcalarcasina sıkma yeter 😅
Gif atardım sana aslında bak
Soran+1 yıloralde peki en cok neresi önemlidir? birkere okumustum burda bütünü agzina almak falan kiz da kusuyormus nerdeyse :D yani bu bana cok igrenc geliyor da mesela oral yaparken erkegin saclari oksamasi falan yine güzel bir düsünce de kendime yapilmasini sanrim istemem bu rahatsiz edici olur mu sence
Cevap sahibi+1 yılIlkinde sende gırtlağa kadar alma 😂😂
Kusturmaz hemen. Değmesi lazım gırtlağına ve miden kalkacak sonra.
Saçma oynanması güzel oluyor o zaman ama sevgiline de yaptır. Sana yapsın yani seversin emin ol
Cevap sahibi+1 yılBaşıyla oyna mesela. Dilinle flaan 😊
Soran+1 yılpeki son soru simdi diyelim ki ben bu adamla evlendim :D sabah kalktik ve ben cok istekliyim yanina yaklasiyorum falan sabahlari bu itici mi gelir erkege yoksa güzel mi bulurlar
Cevap sahibi+1 yılErkekler sabahları genelde erekte olarak uyanırlar. Güzel olur 😄
Soran+1 yılanladim :D sagol ya beni biyoloji hocamdan daha cok aydinlattin :D
Cevap sahibi+1 yılHahahaha ne demek lafımı olur 😄😄
Şanslı bir erkek arkadasin var ama 😄
Soran+1 yılniye ki ben hic cekici biri degilim tatliliktan baticaaam erkekler sanki cekici kadinlarla cinsellik yasamak ister gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılBence kadını seksi kılan aynı zamanda içinde ki isteği. Dediğim gibi tatliligini kullanabilirsin 😄
Soran+1 yılyani bu istek mi bilmiyorum ama hayatimdaki erkegin hep yakininda olmak isterim, böyle sadece yanimda oturudugu zaman sokulmak isterim yanina falan.. ayrica benim de söyle bir sorunum var hemen tahrik olabiliyorum yani uzun bir sarilmada cok yakin olunca bile bu bana biraz anormal geliyor ama bilemiyorum yani belki daha önce yasamadigim icindir..
Cevap sahibi+1 yılIlk dediğin normal her sevgili ister onu. Ikincisi de hic yasamadigin için libidon yüksek ve hormonlar istetiyor. Sonuçta erkek eli değmek, erkek içinde kadın eli değmesi kadar güzel bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılAnaa sen daha cevap atmamışsın bile 😂😂
Soran+1 yıluyuya kalmisim koltukta :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😄😄 Günaydın o zaman? 😂😂
Isim neydi senin 😄😄
Mesaj kutusuna döndü burası 😂😂
Soran+1 yılismimi bosver ya kiz milleti sizin gibi cesaretli olamiyor cok kendimden bahsettim maazallah bir taniyan falan cikar :D evet öyle oldu birazcikkk
Soran+1 yılson zamanlarda asiri kilo verme cabasindayim da cok yemek yemiyorum gün icinde hep basim dönüyor uyuyorum öglenleri niye böyle bilmiyorum aslinda saglikli da besleniyorum ama iste zayiflamak basa belaaa
Cevap sahibi+1 yılHahha 😂😂
Ya cesaret değil Aslında sosyal medyAda kendi yasadigin yeri söyleme bu önemli
Bazıları okulunu falan söylüyor onlar sapık kişiler için takip etmeyi kolaylaştırıyor 😅
Valla böyle devam, şimdi takip ile seni sıkmak istemem 😄
Cevap sahibi+1 yılBelki yeterli kalori almıyorsundur. Aşırı hızlı kilo verme
Soran+1 yılhizli vermiyorum ki iki bucuk ayda 6 kilo verdim ve sürekli spor yaparak falan bana cok az geliyor ama mesela pantolonlarim falan bol gelmeye basladi, daha kücük beden giyniyorum simdi ama kilo sayisi yavas iniyor ben zayif olmayi seviyorum cok biktim su balik etlerden :D
Soran+1 yılya birsey sormaya unuttum sen abaza misin? dürüst ol ya var mi bir sapiklik yoksa muhabbete devam :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😂😂
Aslinda balık et kötü değil ya ama kilo verdiysen fizik hatların ortaya çıka iyice 😄
Cevap sahibi+1 yılAbzaliktan kastın nedir?
Cinsel konuları konuşmaktan çekinmem.
Ama her gelene sulanmam. Öyle bir etki mi bıraktım yoksa? 😐
Soran+1 yılkilo versen de kadinsi bir fizigim var cok fazla yani bu hep böyleydi o yüzden skinti olmaz sadece daha ince bacak seviyorum
Soran+1 yılhayir da belli olmuyor bu sitede aslinda rahatsiz oldugum birsey demedin ama dün bir erkek kullanici sorular sordu ben bir kac cevap yazayim dedim cocugun hemen lehcesi degisi verdi bir sapikliga bagladi anlatamam sana :D korktum simdi senden öyle birsey cikmaz umarim :D sana emrah hocam diycem ayrica bundan sonra cok sey ögreniyorum senden :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😂😂
Benle ilgilenmeyen kadına ben neden sulanayim ya. 😅
Eli kadın değmemiş adamdan beklenecek bir hareket 😅
Yani önce bacakta hoş ama ilk senin kendini kadınsı hissetmen önemli ;)
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz olmadığına sevindim ama :)
Soran+1 yılbenim simdi cikip biraz ders calismam lazim uykudan uyandim enerjimi topladim.. ama belki aksama bir kac soru daha gelir aklima yazarim burdan okay miyiz buna hocam? :D
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sen nasıl rahat ediyorsan 😄
Görüşürüz tekrar, iyi çalışmalar 😄
Soran+1 yılheey orda misin? bak biz böyle bunlari konustuk da ben bunlarin hic birine cesaret edemem hepsi bos hayal :D elini bile tutmaya cekinen biriyim cünkü arkasi gelir diye korkuyorum ama hayal kurarak kendimi avutuyorum iste :D
Cevap sahibi+1 yılEe cinselliği tanımanın ilk olayı zaten bunu hayal etmek değil midir? :D
Hiç düşünmemiş olsan, yaptığın zaman sıkıcı olursun. Şimdi bunları düşünüyorsun ki, yaptığın zaman daha mutlu olasın çünkü arzuların ve isteklerin var :D
Soran+1 yılsen anlat bakalim benden biraz büyüksün niye evlenmiyorsun yahuu ben bile evlilige hazir hissediyorum gibi hissediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil ki veya sadece cinsellik (:
Önce kafamın uyuştuğu birini bulmam lazım. Sonra hayata bakış açımız ve geleceği ortak görebiliyor muyuz bunlar önemli.
Ailemi destekleyebielcek sabit işim var mı? Yaşadıklarımı aileme yaşatmak istemem. (:
Yani sorunluluklar büyük ve biraz daha pişmem lazım (:
Soran+1 yılanliyorum mantikli evet evlilik sadece cinsellik degil kesinlikle ama iste biriyle taniscaksin sonra Nisan sonra evlilik sonra önce bir kac yil ikiniz evliligi yasayip ardindan cocuk sahibi olacaksiniz bunlar zaman aliyor benim yasim ilerliyorr :D
Cevap sahibi+1 yılAmaan sevdiği biri olduktan sonra 1-2 sene beklesek bile benim için sıkıntı yok (:
Ben sevdikten sonra nişan söz hepsi masal. Benim içim onu ilk kez evliliğe hazır biri olarak gün gönlümde evlendiğimiz gündür. (:
Resmiyet bizi takip edebilir sonradan (:
Soran+1 yılpeki sen sevgilin böyle cok sporla falan ilgili olsun ister miydin? Ben cok ilgileniyorum cünkü böyle yediklerime dikkat falan ediyorum asiri degil tabi ama benim icin önemli saglikli yasam. Erkeklere bu itici mi gelir? Ha bir de kizli erkekli spor salonuna gidiyorum bu biraz tartisma konusu olmustu ama sonunca gidebildim oraya :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ben kısıtlamacı biri değilim. Olgun biri sahiplenmeli tabi ki ama sevgililik ile kölelik arasında ki farkı bilmeli. Ben spora gitmesine saygı duyarım çünkü sonuça kendisi için bir şey yapması istmesi normal bir şey.
Başka erkeklere gözü ve gönlü kaymadığı ve güvenime ihanet etmediği sürece sıkıntı etmezdim ve bunlar söylerdim (:
Cevap sahibi+1 yılYemek yiyeceğim geleceğim :D Kim olduğumu merak ediyorsan da " Jon Snow muradına Ygritte ile kavuşuyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" soruyu soran benim. Öğrenebilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılYemekteydim geldim :D
Soran+1 yılben de senin soruyu gördüm :D ama birsey yazamadim ben de yemek yaptim kendime spordan geliyorum protein lazim :D :D
Cevap sahibi+1 yıltamam afiyet olsun :D
Bir şey yaz diye demedim ya :D
Hani kim olduğumu bil diye dedim :D
Soran+1 yıltamamdir gördüm senin tipe baksam da hic bu bukadar kizla beraber oldu demem ya baby facelere aldanmamak lazim :D masum duruyorsunuzzzz :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D
Yere bakan yürek yakan :D:D
Soran+1 yılaynen cok tehlikelisinizz ben en azindan göründügüm gibiyim :D
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem sen nasılsın hahaa :D
Ama bak tehlikeli dememek lazım, işe yarıyor bilgiler :D
Hem dürüst insan tehlikeli olmaz ya. Sorsan söylüyoruz zaten :D
Soran+1 yılorasi öyle evet :D ama bazi seyleri sormaktan utaniyorum ben bunlari yüz yüze soramam bile burdan az cesaret ediyorum iste sanal ortam nede olsa.. yani anlattiklarinin yüzdebirini yapar miyim onu bile bilmem benim sevgilime acidim simdi asiri derecede onun bana adim atmasi lazim ben adim atamiyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yılAynen ama erkekte atsın ilk adımı biraz ya :D
Kadınlar bu konuda erkeklerin baskın olmasını sever :D
sanalda kim kimle neleryapıyor. Bunlar masum sorular :D
Soran+1 yılevet ya gecenlerde birsey okudum böyle cinsel icerikli yazismalar oluyormus sonra iki taraf da tahrik oluyormus ne bilim sanal konusurken mast yapiyorlarmis falan saka gibi bu ne dedim bee
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle yaparken görürüm seni :D
Ben kız arkadaşımla yapmıştım fena olmuyor.:D
İlk defa cinsellik konuştuğumuz vakitti, neleri seversin naparsın derken baya konuşmuştuk :D
Soran+1 yılyok ben yapamam evlenmeden önce aslinda bakma bu sana sorduklarimin hepsini anca evlendikten sonra yaparim :D :D yani o asamaya ne zaman gelirim onu da bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenince zaten o aşamada olursun da öyle deme büyük konusma derim :D
Bana 18imde deseler bunları yaşayacaksın diye bana kim bakar derdim. Hayat planlar kurarken basına gelenlerdir :D
Soran+1 yılyok büyük konusmayi ben de sevmem ama ben zaten bundan korktugum icin cesaret edemem... cidden cok sevdigim insani arzuladigimda engel olamam diye korkuyorum kendime ama evlenmeden yaparsam birseyler pisman olurum
Cevap sahibi+1 yılEğer pişman olacaksan yapma bak.
Ben çünkü kızlık zarı, bekarete falan önem vermem. Ama gel velakin bundan pişman oalcaksan işte bu işe girişmeyeceksin.
Bekaretsiz yaşarsın ama pişmanlık seni yer bitirir.
Soran+1 yılaynen ben cok önem veriyorum, yani herhangi bir erkek icin degil.. benim icin bakirelik önce kafada baslar ve yapan sonra pisman olan insanlara da saygim var hayat bu.. benim kendi hayat tarzima düsüncelerime ters düsen birsey sadece.. ama tabiiki yas ilerliyor ve cinselligin bukadar önem arz ettigi bir zamanda yasadigimiz icin, merak ettigim hatta yasamak istedigim seyler var. Ama sirf bunun icin de evlenilmez yani onu da biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYani dediğin gibi. Senin için kabul sınırında olan şeyleri yaşabilirsin merakını ve isteğini gidermek için. Eğer bunları yaşamayacak olsaydın bu istek niye var. Biyolojik bir şey bu. Hormonlar tetikliyor
Soran+1 yılya dogrudur bir de kiz arkadaslarim sevgilileriyle olanlari anlatiyor hep ondan merak ediyor insan tabi
Cevap sahibi+1 yılOnların maceraları tabi seninde bir kadın olarak ilgini çekiyor :D
Cevap sahibi+1 yılHani bizde arkadaşla konuşurduk nasıl bir hiski falan diye, insanın merakı ve isteği artıyor
Soran+1 yılya evet bir de bazen vücudum istemsizce belirtiler veriyor iste istekli olduguma dair ben de engel olamiyorum ama bu dogal birsey sanirim bu sitede bir cok kez okudum
Cevap sahibi+1 yılYa insanın aklına tahrik edici bir şey geldiğinde eli illa aşağıya gidebiliyor özellikle istekli olduğunda. Zaten bu yüzden mast yapmıyor muyuz? :D
Normaldir.
Soran+1 yılhaay sen cok yasa önemli bir konuya degindin bak bununla ilgili bir sorum da var. Simdi kizlar birbirini cok affedersin her b*ku anlatiyor öyle böyle degil yani ben kiz arkadaslarimin sevgilisi hakkinda düsünemedigin seyler biliyorum halbuki sormuyorum bile kiz anlatiyor ben utaniyorum neyse.. ben bunu hic dogru bulmuyorum ama erkekler nasil? Simdi ben birseyler yasasam gidip bunu arkadaslarina mi anlatir?
Cevap sahibi+1 yılGenelde erkekler bu konuda ketum olur. :D
Yani bu olayı anlatsak bile anca şöyle olur.
Güzeldi olum ya. Zevkli geçti gibi cümleler kurulur. Yoksa detaylara girilmez. Ben girmem en azından :D
Soran+1 yılbir de hani ciddi düsünüdügün bir kizla yasadiklarini anlatmazsin herhalde degil mi öyle takilma amacli yasanan iliskiden bahsetmiyorum gercekten ciddi düsündügün biriyle yasadiklarini az da olsa anlatir misin mesela
Cevap sahibi+1 yılYa zaten erkek muhabbetinde öyle anlatılmaz herşey.
oğlum geçen gün yengenle çift kale maç yaptık gibi laflara asla girilmez :D
Hani lafı geçer. 2 cümle sonra konu kapatılır devam eder. Hani öpüşüyoruz ya bizde işte iyiyiz iyiz denir geçilir.
Cevap sahibi+1 yılBen yakın arkadaşlarıma anlatmadım en azından.
Soran+1 yılanladim ya hayranim erkeklere :D adamliginizdan biraz da kizlara iade edin her seyi anlatiyor bu kizlar
Cevap sahibi+1 yılKızlar paylaşmayı sever ama erkekler genelde ketumdur :D
Benim ağzımdan nasıl almaya calıstıını hatırla :D
Soran+1 yılahahahha dogru dedin yaa :D :D ama burasi sanal nasilsa seni tanimiyorum diye didikledim durdum öyle :D
Cevap sahibi+1 yılHAhaha :D
Amaan dediğin gibi. Ya birazda insan rahat olabilmeli. Bizim ülkemizde cinselliğin öcü olarak görülmesi kötü bir şey.
Ben seninle cinsellik konusunca tplum sana yürüyorum sanar ama aslında şurada şu şunu gösteriyor k iki insan arkadaş gibi bu konuyu da tartışabilir. Bu kadar
Soran+1 yılya orasi öyle de ben biraz korkuyorum acikcasi simdi malum filimler var, önceden söyleyim o filimler beni hic tahrik etmez hatta cok itici bile geliyor. Ben sevismede sertlik, küfür veya ne bilim abartili bagiris cagiris seven birisi degilim (dir herhalde) :D ama erkekler bu filimleri görüyor ve böyle cinsel iliski yasamayi hayal ediyor sanki o beni korkutuyor yaa
Cevap sahibi+1 yılYa pornolar abartıdır. Eğer bunu cidden yaşarım kafasında bir erkek varsa azıcık sakinleşsin. Elindekini yavaşça braksın :D
Hee seks gürültülü müdür? Olur. Çünkü kadın zevk alırken inler ama hepsi mi? Hayır :D
Her şeyin yeri var ve kimle yaptıın önemli. Seksten zevk almak için iki kişinin uyum içinde olması önemli
Soran+1 yılya inlemekte skinti yok da gecen birsey gördüm kadin öyle bir bagiriyorki ve genelde erkekler sanki hic bagirmiyormus gibi geliyor bilmiyorum bana böylesi de hic samimi gelmiyor yani rol yapiyorlar gibi ama hani simdi bunu seyreden biri gercekte de böyle birsey beklerse ben yandim :D
Cevap sahibi+1 yılHAhaha :D
Ya dediğim gibi kadına göre değişiyor :D
Daha sert diye genelde inleyenler oluyor mesela. Hani bağırmaktan kastım yüksek sesle inlemek :D
Soran+1 yılerkegi tahrik ediyor bu demi?
Cevap sahibi+1 yılBeni ediyor. Çoğu erkeğide tahrik eder inleme.
Erkeğin inmelesi de bazı kadınları eder mesela
Soran+1 yılya ben bu konuda biraz klasik takiliyorum sanki ben mesela sevgilimle yan yana yatarken beni yorgan gibi sarsin isterim, ben de ona sokulurum zaten boyum da kücük :D bunlar biraz romantik düsünceler sanki iste böyle sehvetli cilveli olmaya beceremiyorummm
Cevap sahibi+1 yılBunlar zamanla olur ama. Zamanla tanıdıkça istediklerini de anlarsın. Bende ilkin sadece misyoner severdim ama şu an ilgimi çeken başka şeyler var. Fanteziler falan filan.
Ama üst kapalı olmasın ya çok sıkıcı :D
Soran+1 yılüst kapali derken nasil yani
Cevap sahibi+1 yılYorgan falan yani :D
Soran+1 yılhaa anladim :D ahahaha üstü kapali diyor ben de düsündüm kara kara ne diyorsun diye :D ama en güzel gelen pozisyon da o sanki.. veya yan yatarken erkek arkadayken (anal degil) ismini bilmiyorum su pozisyonlarin :D ama hep degisik olmak zorunda mi?
Cevap sahibi+1 yılKaşık diye geçiyor galiba o :D
Yani zorunda değil ama insan değişiklik istiyor :D Hani sende istresin demedi deme :D
Ben mesela kadın üstümde seviyorum ve doggy :D
Soran+1 yılya bir de simdi sacma gelcek ama böyle düsünüyorum da ben böyle birsey yasasam bunu gündüz degil de biraz isiklarin sönük oldugu bir ortamda yasamak isterim :D sacmaliyor muyum bilmiyorum ama öyle daha cok rahat ederim sanki sen ne düsünüyorsun sana farkediyor mu isikli isiksiz?
Cevap sahibi+1 yılDaha önce sormustum bak hangi ortamda yapmak istersiniz diye :D
Işık önemli
t-ec.bstatic.com/.../91608028.jpg
böyle bir oda da daha iyi tabi ki :D
Soran+1 yılisiksiz olsun biraz ya yani ilk zamanlar utanirim asiri :D ben öyle ciplak adam görmedim hic karsimda :D :D bir de belki isikta vücudumu begenmez ya ne bilim :D
Cevap sahibi+1 yılYA öyle düşünme. Sen kendini begenmezsen adamda soğur. Sen kadınlığını konuştur orada ;)
Soran+1 yıliste onun icin biraz daha kilo vermem lazim ben böyle kendime cok güvenmiyorum biraz fazla kalca basen var rahatsiz oluyorum :D
Cevap sahibi+1 yılYA rahat ol. O anın aleviyle göze batmaz onlar :D
Soran+1 yılpeki :D
Cevap sahibi+1 yılHehe :Dİlk defa penise görünce tepkin nasıl olacak ki :D
Soran+1 yılcidden bilmiyorum :D ilkinde görmesem olmaz mi.. ikincisinde ücüncüsünde bakarim artik :D bir alismak lazim
Cevap sahibi+1 yılHahaha görünce seversin ya :D
Nasıl vajina erkeklere çekici geliyorsa peniste kadınlara gelir :D
Soran+1 yılpeki erkekler tüysüz kadin mi severler? Bence yaz kis dinlemeden kadin hep tüysüz olmali yani digeri bana itici geliyor
Cevap sahibi+1 yılHan tüysüz daha güzel. Özellikle oral yaparken çok daha tatlı oluyor :D
Soran+1 yılya bir erkek ona oral yapilsa ama kiz oralin yapilmasini istemezse sogur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılErkeğe göre değişir. Ben üzülürdüm açıkçası
Soran+1 yılyani ben ayiptir söylemesi orale sadece oha diyorum ben bunu bilmiyorum hic kabul eder miyim yani orada o bacagi aciyorsun sonra erkek egiliyor falan agzi ile dokunuyor :D ya bunlar cok asiri geliyor bana bilmiyorum zamanla ister miyim ama su an düsüncesi bile utandirdi beni
Cevap sahibi+1 yılYa inan istersin. daha tatmadığın için sana iğrenç geliyor.
Onun verdiği hazzı anlatamam yani sana burada :D
Soran+1 yılama birsey sorcam simdi orasi öyle islaninca falan sana igrenc gelmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYoo :D
Zaten ıslanması için yapıyorsun ya. ISlanması demek senin tahrik olman demek ve buda erkeği tahrik ediyor ve o sırada kadının inlemesi ve başını falan bastırması iyice delirtiyor insanı :D
Soran+1 yılben de öyle bir skinti yok hemen oluyor o dedigin yani cinsel iliskide avantajli mi oluyor dersin böylesi
Cevap sahibi+1 yılYani kuruluk daha kötü. İçine giremez ki adam kuru kuru
Soran+1 yılanladim :D
Cevap sahibi+1 yılIslanması o yüzden zaten :D
Soran+1 yılya onu biliyordum da hani oral icin skintili olur diye düsünmüstüm
Cevap sahibi+1 yılBence olmaz :D
Sonuçta en kötü dilinden yine ıslanıyor ki :D
Soran+1 yılhmm anladim..
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir muhabbet oldu ya :D
Soran+1 yılevet sagol sempatik ciktin sen :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :D
Kafa dengisin ya, hani güzel muhabbeti olanla güzel muhabbet kurarım ben.
Bir tane arkadaşım dah var böyle muhabebtimizin olduğu, hani herşeyimizi biliriz ve 1.5 senedir en güvendiğim insnlardan biridir kendisi :D
Soran+1 yılo da mi kiz? :D
Cevap sahibi+1 yılŞşş :D
Soran+1 yıloha yani :D
Cevap sahibi+1 yılKEndi cinsimle bunları neden konusayım ki :D
Ztten oda benle aynı kafada :D
Karşı cinsi tanıma önemli :D
Cevap sahibi+1 yılNiye oha dedin ki :D
Soran+1 yılama yani simdi siz bunu konusuyorsunuz böyle tahrik olmuyor musunuz :D bir de yüz yüze mi sanal da mi?
Cevap sahibi+1 yılSanalda ya :D
yooo :D
Senle konustuk tahrik olduk mu :D
Abaza myız biz :D
Soran+1 yılhee iyi bare :D
Cevap sahibi+1 yılTabi canım ne sansın sen beni o kadar sapık mıyım ben :D
Soran+1 yılya ne bilim benim ayarlarim bozuldu bu sitede resmen dünyam yikildi herkes sapik sanki burda :D
Cevap sahibi+1 yıl%70-80 i erkeklerin öyle.
Soran+1 yılya sana baska birsey sorcam :D simdi bu sitede diyelimki birine özel mesaj aticam benim profil de gizli, biz mesajlasinca takipsiz yani o benim profili görebilir mi sorularimi görüslerimi falan yoksa sadece ismimi mi görüyor bunu biliyor musun sen :D
Cevap sahibi+1 yılŞöyle. İki tarafta gizli olmasına ragmen eğer "sadece beni takip edenler mesaj atabilir" kısmını aktif etmemişse, takip etmeden konusabilir.
Ama mesaj attığında kimin attığı ila ki görülür ama profil gizli olduğunda kişinin yorumları falan görünmez :D
Soran+1 yılanladim sagol :D yaa seni sevdim bak belki takip ederim :D su an takip sayim 0 :D ama sana güvendim sanki :D :D
Cevap sahibi+1 yılGönlün nasıl rahat edecekse dostum (:
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetim yine aynıdır yine bir şey değişmez :D SAdece 250 tane yorumu geçip geri yazması zor olmaz o iyi olur benim için :D :D
Soran+1 yılhahahaha evet haklisin o konuda :D :D
Cevap sahibi+1 yılYani eğer takip etsen kapım açık buyur :D :D
Bizi bu dertten kurtarırsın :D
Cevap sahibi+1 yılKArarısız kaldı napsam netsem diye :D :D :D
Soran+1 yılhahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle demi :D :D
Soran+1 yılaynen aynen :D neyse ismini biliyorum nasilsa belki ilerleyen günlerde eklerim :D ama burdan sohbetimiz sabit :D
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş ne güvenilmez biriymişim ben :D :D
Soran+1 yılyok sorun sende degil bende :D biraz dizi repligi oldu ama neyse :D
Cevap sahibi+1 yılO bildiğin ayrılık lafı oldu :D
Biz yapamıyoruz dedin mi tamamdır bu iş :D
Soran+1 yıldogru ama ben kimseyi takipe falan almiyorum ya öyle bir aliskanligim yok :D
Cevap sahibi+1 yılBEnimde 1 kişi var takkibe aldığım :D
Millet beni takip ediyor :D :D
Soran+1 yılvayy özgüvenliyiz :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ondan değil ya :D
Genelde yorumlarımı görüp begeniyorlar. Sorularımı ya da . Çoğuyla muhabbetim yok bile bir ikisi dısında
Soran+1 yılanladim bir de bizimki eklendi :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :D
Normalde yorumlarda bu kadar konusmam bile. :D
Muhabbetin güzel diye :D
Soran+1 yılsagolasin :D
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen sağol güzel muhabbetin içn (:
Muhabbetinde hiç bir zaman beni kötü görmedin ve açık sözlüydün. Değer veririm bunlara (:
Soran+1 yılsen gizliden cik istersen ben sana mesaj atayim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım sen atarsın :D
+1 yılFlört ederek çekici olunmaz bu bir çekici olmak istiyorum diyerek te çekici olunmaz bu iki tatlı ve şirinsin çünkü balık etli minyon birisin bununla idare et bu da 3
115 Yorumla
Soran+1 yılhic ic acisi bir yorum olmadi bu da 4
- +1 yıl
5 için açılsın diye yapmadım kendi yorumumu yaptım popon kalkmis bile
Soran+1 yılalakasi yok ya like attim bile hosuma gitmisti yorumun
- +1 yıl
Neden o zaman iç acısı bir yorum değil dedin
Soran+1 yılhani bununla idare et dedin ya sanki biraz 'eksikligin var ama iste idare et bir sekilde' der gibi yansidi bana
- +1 yıl
Eksiklik değil şu an ki halin iyi onunla idare et daha fazlasını isteme dedim yani yeter bu güzellik tatlılık dedim
Soran+1 yılanladim peki ozaman yanlis algilamisim tskler yorum icin :)
- +1 yıl
Rica ederim sorun değil geç oldu ama yanlış anlamadın sonuçta
- +1 yıl
Tskrler seçtiğin için beni
Soran+1 yılricaa :)
- +1 yıl
Sonun da güldüren bildim yani yüzünü
Soran+1 yılayneen
- +1 yıl
😊😊 ee hala daha takip atmicakmisin
Soran+1 yılben takip atmiyorum kimseye takip sayfim sifir :)
- +1 yıl
Tamam ben ilk olayım nolcak 😊😊 mesaj at o zaman 😀😀
+1 yılYeter bunlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
+1 yılkırmızı kadınlar için en güzel renk. fiziğine önem ver bol bol spor yap ve saç rengini de fiziğine uygun bir renk yap
10 YorumlaÜşenmeyeceksin spor yapacaksın oturduğun yerden löp löo yemek yiyerek çekici olamazsın.. Böyle çekici olunsaydı spor salonları sinek avlardı tatlım.. :)
09 Yorumla
Soran+1 yılben cok spor yapiyorumm ya ama ne yapabilirim basen gögüs kismi biraz fazla oldugu icin öyle balik etli duruyorum istee
Soran+1 yılnoo tabikide okadar da degil naptin Mikeusta :D
Soran+1 yılböyle tavsiye versen?
Soran+1 yılbak tarif edeyim, boyum 1.60 kilom 58. Gögüs ölcüm 75E ve basenlerim var oldukca ama cok cok abartili degil ölcüsü 95-100'dür herhalde.. daha 8 kilo vermeyi düsünüyorum ama iste boydan kaybediyorum ben, kisa boylular hep tatli duruyor sanki. Ne önerirsin simdi bana?
Soran+1 yılokadar tarif ettik nerde formülün ya :D
bu direk anlatılacak birşey değilki öyle olsaydı burda sorma gereğ bile duymazdın başlığı biraz daraltman lazım erkek arkadaşınamı hoşlandigin cocugami ortamlarami nereye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılTarz giyin ck tişört boyfriend jean altınada nike dir max biraz makyaj mat ruj siyah oje saçlarada az bakım yap
00 Yorumla Normalin üzerinde bir fiziksel çekime ihtiyacın olmayabilir. İlgisini çekmek istediğin kişi ne bekliyor bunu anlamaya çalış
00 Yorumladekolte giymek istemiyor isen dar filan giyinebilirsin
00 YorumlaBelki de çekicisindir
13 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek beni hep tatli buluyor yani herkes öyle tanir beni ve yapimdan dolayi onlari hep sacma sapan koruma triplerine sokarim istemsizce ben bunu istemiyorum.. tatli olmak cekici olmak demek degilki
Soran+1 yıldogru söylüyorsun :)
- Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılGörmem lazım seni bir foto gönderebilirsin yardımcı olurum sana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yıldekolte giyinmesende biraz süslen makyaj felan yap
10 Yorumla Hangi anlamda çekici?
07 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim olursa beni cekici bulmasini isterim
Soran+1 yılyani sadece tatli cici durmak istemiyorum iste o anlamda.. daha kadinsi durmak istiyorum
Soran+1 yılsadece kadin olarak görülmek ciddiye alinmak istiyorum, kücük bir kiz degilim artik ama herkes cok tatlisin falan diyor iste.. öyle dar dekolte giyinemiyorum da rahat edemiyorum ayrica niyetim abazalari üzerime cekmek degilki
Soran+1 yılpeki :)
+1 yılDekolte kadinlari seksi yapmaz zaten.
09 Yorumla
Soran+1 yılne yapar pekii
- +1 yıl
Farkli olmaya çalış iste
Soran+1 yılya of formülü yok mu bunun
- +1 yıl
Yavrum bir kadini çekici yapan davranislaridir bence anlıyor musun? Yoksa tüm kadinlar iyi giyinip seksi olmaya çalışıyor
- +1 yıl
Yavrum bir kadini çekici yapan davranislaridir bence anlıyor musun? Yoksa tüm kadinlar iyi giyinip seksi olmaya çalışıyor
Soran+1 yıldavranislarimda da girisken bir tip degilimki ben hepten kaybettim yaa
- +1 yıl
Zaten girişken olma biraz havali ciddi ve olgun dur
Soran+1 yılhavali olamiyorum ciddi ve olgunum bir de sicakkanliyim napim yani yüz ifadem de tatliymis öyle diyorlar kisiligimi de degistirememkii
- +1 yıl
Öyle tabi neyse tatli olmakta güzel hem balik etli hatunlar daha seksi bence 😊
Kadın olman yeterli kadınsan sıkıntı yok 😂😂😂
00 YorumlaVar cekici yaz 2222 gonder
02 Yorumla
Soran+1 yılah ah ah cok güldüm :s
+1 yılseks yapmaya başla vücuduna yanısr zaten o
016 Yorumla
Soran+1 yılno seks no seks önce evlilik :D
- +1 yıl
o zaman çekiciliği unut :D
Soran+1 yıldeme öyle deme :(
- +1 yıl
bu bilimsel bişey seks yapan insan güzelleşir genç kalır
Soran+1 yılozaman hemen evlenmem lazim :D
- +1 yıl
Sekse ilgin yoksa kocanida bosa harcama evlenipte
Soran+1 yılilgim var
- +1 yıl
Ben pek sanmiyorum ☺️
Soran+1 yılsen nerden bileceksinki :D
- +1 yıl
Konusma tarzindan belli
Soran+1 yılilgisi olan nasil konusurki :)
- +1 yıl
Bilmiyorum ☺️Burdan konusmaz ☺️
Soran+1 yılbir cacik anlamadim ya herkes sifreli sifreli konusuyor
- +1 yıl
Takip at sen 😀
Soran+1 yılyok ya o resim ne öyle esorfman düstü düsecek git üzerine birsey giyin ya :D
- +1 yıl
Dusmez sende sporcusun anlarsin halimden 😀🔥
flört etmeyi sevmiyorsan neden cekici olacaksın?
00 Yorumladekolte giyin böyle alımlı makyaj yap
00 Yorumla
+1 yılBna bir mesaj at anlatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterince çekici ve seksisin
00 Yorumla
+1 yılHafıf nasıl oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılyani kilom normal ama kadinsi hatlarim var hafif balik etli duruyorum iste
- +1 yıl
Olculerın nasılkı
Soran+1 yılbilmem ölcmedim ama basenliyim
- +1 yıl
Neden gızlısınkı ya cekınmesenw rahat ol
Soran+1 yılabaza sitesi cünkü burasi
- +1 yıl
Bana ozel ol
+1 yılZayıflaa spor yap
09 Yorumla
Soran+1 yılyapiyorumm 5 kilo verdim bilee :)
- +1 yıl
Ne güzell iyi olmuşsundur
Soran+1 yıldaha vermek istiyorum zayif seviyorum ben
- +1 yıl
tipini bilmiyorum şimdi ne yakışır birşey diyemeyecem
Soran+1 yılboyum 1.60 kilom 58 daha 8 kilo vercemm
- +1 yıl
böylede iyimişsin aslında
- +1 yıl
keşke görebilsem
Soran+1 yıl8 kilo versem daha rahat olurum herhalde
- +1 yıl
bnce böylde tatlısındır tahmin ediyorumda mm
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılTayt git
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?