Eşimin bana aldığı hediye... Sizin fikriniz ne?

Eşim doğum günümde bana link bu hediyeyi almış ve istediğinde kullanırım diye bir not yazmış. Daha önce böyle şeyler istemişti. Ama hep kızdım. Dün gece baya üzgündü. Böyle bir şey olamayacağını söyledim ama sonra üzüldüm. Eşim sonuçta onu mutsuz görmek istemiyorum ve bunu denemeye karar verdim. Bir kere deneyeceğiz hoşuma gitmezse bir daha olmaz ve bu konuda kapanır diye anlaştık. Sizin fikriniz ne? Dalga geçecekler gelmesin.
Güncellemeler
+1 yıl
şu an siyah bir abiye giyiyorum altımda tanga var. kızlar bu tangayla nasıl rahat ediyor arkadaş. merak etmeyin kıllı bir şey değilim aslına bakarsanız çok yakıştı. sarı bir şeyim hafif kaslıyım. göbekte yok. zaten eşim bu vücudun yüzünden daha arzuluyorum seni der hep. sarı bir peruk taktım hafif makyaj yaptım taş gibi oldum. yani kendime sulanıyorum. 5 dk sonra gelecek eve. anal bakirliğim bu gece sona eriyor uygun bir zamanda nasıl olduğunu da yazarım şans dileyin bana :)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hayırlısıyla yaptık ve tek kelimeyle vakit kaybetmeden yapın diyorum. çok hoşuma gitti sadece oturamıyorum biraz acı var :P o da normaldir yaklaşık 2 saat girip çıktı o kadar da olur. ama çok zevk aldım bunca zaman yapmadığım için pişman oldum. kesinlikle işin ehlini bilen biriyle yapın yoksa zevk almazsınız. gecenin sonunda erkeklik rolüme geri döndüğümde hiç bu kadar hırçın olmamıştım. karımda çok zevk aldı. zilli işini biliyormuş. ama artık yapsın diye ben onu baştan çıkaracağım :D
Eşimin bana aldığı hediye... Sizin fikriniz ne?