İlk önce ahlaki olarak doğru olmadığını kabul ediyoruz. Ayıp günah kötü pis gibi bakıyoruz bu duruma. Peki içsel olarak yaşanan duyguları merak ediyorum. Bekar bir erkeğin evli kadına aşık olması ya da hoşlanması o erkek için nasıl duygular yaşatır neler hisseder. Varsa aramızda lütfen itiraf gibi en azından açılsın. Neler yaşadınız ne hissettiniz. Devam eden var mı?
Cevabın nedir?
Dostum merhaba,
Ben yaklaşık 1.5 yıl yaşadım bu duyguyu Allah kimseye vermesin severek ayrıldım acı çekiyorum.
İlk zamanlar herşey normal gidiyor daha sonra ısındıkça aşık oldukça sürekli problemler başlıyor.
Sürekli sana yalanlar söylüyor yok ayrı yatıyoruz yok aramız kötü yok yüzüne bile bakmıyorum vs
Ama eşi eve gelince mesaj atmıyor sevse gerçekten yazmak istese seni o kadar oyalamaz çıkar gelir senin olur.
Birgün takip ettim bunu ve bir baktim eşiyle beraber evden başbaşa çıkıyorlar.
Ertesi gün direk ayrıldım ve bana ona ayrılacağımi söyledim çok kötü oldu hava almaya çıktık gibi yalanlar söyledi.
Gerçekten arası bozuk olan biri her ne olursa olsun aynı evde yaşamaz delikanlı gibi çıkıp gider ayrılır yeni bir hayat kurar kendine.
Bu tarz sohbetler boş sürekli oyaliyor seni çocuğun okuluydu sınavıydi kafamı toplayim konuşacam aileme açacam ayrılık konusunu gibi laflar söyler sen yine ayrılmaya kalkarsın sen bırakma diye bu sefer daha büyük yalan söyler zaman kazanır götürebildigi yere kadar.
Eğer gerçekten seviyorsan takip et eşiyle yanyana geziyorsa sen boş vaktini doldurduğu birisin.
Onun altında mutluyken o yokken de seninle mutlu hepsi bundan ibaret.
Hem ayrılıp sana gelse ne olacak ki 12 yıllık eşine bunu yapan sana neden yapmasın kimsin ki sorusunu sor kendine?
Allah herkesi sınar seninde sınavın budur eğer gerçekten sen varken 1 ay içinde evliliği bitmiyorsa kesinlikle devam etme kimsenin yuvasını bozma o kadar çok pişman oldum ki hem vaktime hem o adama yazik.282 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak o kadar kolay olmuyor malesef. Evli kadın zaten evinde mutlu olsa kapılıp gitmez. Karşındakinden emin olmayınca evliliğini uzatıyorsun evet. Çocukların okulu sınavı psikolojisi vs derken Boşanma erteleniyor ve bekâr erkekte sorguluyor ilişkiyi, oyalıyormu acaba beni diye? Ben bizzat yaşadım sevdim sevildiğime emindim, Çok kez bitirdim benden uzaklaşması için herşeyi yaptım, tehditlerle arsızlıkla hep geri döndü ve bende devam ettim, ve artık bu haysiyetsizliğe devam edemezdim bir seçim yapmak zorundaydım hem günah işleyip hemde evliliğe devam edemezdim. ve eşimden ayrıldım. Aşık olduğum kişiye boşandığımı söyleyince de beni terk etti.
- +1 yıl
@Laydyscorpio Allah belasını versin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. ya ruhsal bozukluk, ya da karakterinin bozukluğu..
yoksa kimse gidip de evli kadına veya evli erkeğe aşık olmaz.. mutlaka bu iki sebepten biri vardır..181 Yorumla
Soran+1 yılMuhakkak ki ruhsal ve psikolojik nedenleri vardır. Keşke kimse yaşamasa. Elbette ahlaki durum da bambaşka bir boyut.
Bende dd böyle bjr durum vardı ama hiç inanmadım çocuğa istemedim. Ama hala benj takipte umursamıyorum artık Birde çok riskli işler yani
60 Yorumla
Neymis erkekler olayin cinsellik boyutundaymis her zaman ki gibi bunu da bu soruda ogrenmis olduk tesekkurler
56 Yorumla
Soran+1 yılmalsef öyle aslında bende cevabı aldım
Soran+1 yılevet malesef öyle. büyük uçurumlar var onlarla aramızda. yani güvenemiyoruz inanamıyoruz. gerçekten seviyor mu diye.
Soran+1 yılaynen katılıyorum
- +1 yıl
Ama o tiplerin peşindesiniz bedeniniz için seven
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
+1 yılBende böyle bir durumla karşı karşıyayım ama herkesin ki bir olmuyor tabi benim aşık olduğum kadin çok uzağımda ve buna rağmen ona güveniyorum ve gerçekten seviyorum peki bu nasilmi oluyor o bana doğruları ben ona doğruları söylüyoruz oyalama yok ne olursa olsun dürüstlük var kadın 17 yaşında görücü usulü evlenmiş biri kocası hanzonun teki yiyip içip yatan cinsten şu an çık gel desem kadın hazır gelmeye ama şu an durumumuz hazırlığımiz buna müsait değil o kadını yanıma çağırıp burada rezillik çektirmek aç açıkta bırakmak istemem çünkü benim yanıma geldikten sonra ona gelecek laf bana gelecektir bu yüzden herşeyin zamana herşeyin iki kere üç kere dusunulmeye ve kişinin kendi iradesine birakilmasinda fayada var biz bir birimizi seviyoruz güveniyoruz ve beraber herşeye varız ben bekar kızlarda görmediğim dürüstlüğü ilgiyi sevgiyi bu kadında gördüm ve ona aşık oldum ve o adamın o kadını hak etmediğini düşünüyorum peki benmi hak ediyorum onu inanın kadın öyle saf temiz dürüst ilgili biriki kendimin bile böyle bir kadına layık olmadigimi düşünüyorum çünkü bende ona layık olduğu hayatı yasatamiyabilirim diceksinizki kadın senin beynini yıkamış evet yıkadı nasıl yıkadı biliyomusun kocasınin yanında benim msjima cvp vermek için fırsat kollayarak kocası evdeyken onunla değil benimle konuşarak kocasına söylemediği kelimeleri bana heycanla söyleyerek kadın ilk defa birine aşık oldu ve bende onun bu sevgisine aşık oldum her yasak ilişki sizin o pislik ve cinsellik içinde yüzen beyinlerinizin düşündüğü gibi değil biz yakında evlenmeyi düşünüyoruz sizin seytaniniz bol olsun bizim yasak ilişkimiz bile sizin helal dediklerinizden daha temiz Allah'a emanet olun
762 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu evlendiniz mi? Çok merak ettim doğrusu. İnşallah mutlu olursunuz.
Size kendimi anlatarak görüş bildireyim: Yaşım 61 ve severek evlendiğim bir eşim var. Eşim eğitimli, oldukça sosyal ve evi konusunda becerikli bir ev hanımı. Yaşı 50 lerde olmasına rağmen hala güzel ve bakımlı, boylu boslu alımlı bir kadın. Yaşına göre hala muhteşem bir vücudu var. Buna rağmen ben işyerinden tanıdığım pek de güzel ve gösterişli sayılamayacak üstelik evli ve çocuklu bir kadına platonik olarak aşık oldum. Yani ona hislerimi anlatmaya ne cesaretim ne de niyetim var, onunla sadece arkadaş olarak görüşüyoruz ama onu her gün görmeden de yapamıyorum. Korkarım kadın da bu halimin farkında. Şimdi ben neden bu durumdayım biliyor musunuz, eşim menopoza girdikten beri benimle çok gönülsüz birlikte oluyor. Beni artık eskisi kadar sertleşmemekle suçluyor. Halbuki ben bir süre önce geçirdiğim ciddi bir sakatlığı atlattıktan sonra eskisinden daha da istekli oldum ama eşim beni genellikle geri çeviriyor. O kadını düşündükçe ya da onunla entelektüel sohbetler yaptıkça ben de ruhen eşimden yavaş yavaş uzaklaşıyorum. Eşime açılmayı düşünüyorum ama onun bu durumumdan ötürü beni bir sapıkmışım gibi görmesinden ve beni yakın takibe almasından endişeleniyorum. Şimdi ben ne yapayım, bu durumu daha ne kadar böyle sürdürebilirim, siz söyleyin.
51 Yorumla- +1 yıl
Amcacım sen ne yaptın ya. Eşine söyle ayrılın. Yazık kadına bu yaştan sonra birde aldatılınca daha kötü hisseder.
Öncelikle merhaba evet şu an bu durumla bas basayım 2 yıldır birlikteyiz ve onu sadece seviyorum deli gibi Hemde bir tane oğlu vaf benim hiç evliliğim olmadı ilk başlarda söylemedi bana evli olduğunu çocuğu olduğunu 1.5 Sene geçti ben öğrendim instgramdan sordum evet dedi herşeyi anlattı biz ayrıyız dedi şu an boşanma aşamasındalar kendime yediremiyrm öyle çok seviyorum ama kaşını gözünü gerçekten girmeyin psikolojikmen çok etkiliyor insanı keşke tanımasaydım diyorum şuanda ne kadar sevsemde olmuyor sonuçta belli başlı şeyler yaşamış etmiş kabul ediyorsun ama sıkıntı o işler aklınız varsa uzak durun ve öyle insanları üzmeyin cinsellik için konuşmayın günahtır 😑
70 YorumlaGeçen yıl bende evli bir kadına aşık olmuştum birbirimizi 10 yıldır tanıyorduk onunda bana aşık olduğunu biliyordum evliliği kötü bir şekilde ilerliyordu severek değil biranlık hevesle evlendiğini söyledi 4 ay birlikte olduk tabi bu durumda cinsellikte kaçınılmaz oldu ayrıyız yakın oturduğumuz için hep denk geliyoruz gözlerinde hala bana karşı bi istek olduğunu biliyorum imkansız ve çoook acı bi durum yaşadım mecburduk böyle olmalıydı ve oldu tabi bunun yanında ne psikolojik durumlar ve depresyon baş gösterdi psikiyatri kliniği kaçınılmaz oldu..
90 Yorumla
+1 yılMalesef ben varim. Komsuma asigim. O da benden etkileniyor. Henuz firsat bulamadim cinsellik icin ama firsat bilsam hic affetmicem. Kocasi gemici oldugundan doyum saglayamiyor. Ben doyuracam insallah en yakin zamanda :) su an cocuklarina bagiriyo. Sesi geliyo eminim sesini bana duyurmaa caliaiyo :))
32 Yorumla- +1 yıl
Hastasın
- +1 yıl
@Saksağanli hastayim haklisin. Tedavi mi edeceksin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an yaşadıgım bir durum bu
Cok berbat durum ilk zamanlar guzel olsada zamanla arttk sklıyorsunuz o messj atmadikca atamiyorsunuz onu gormeniz bulusmaniz biraz kisiye bagli ama ben gormeyeli 6 ay oldu 2 gun 3gun bazen 10 gun sonra yaziyor. soruyorsun isim vardi diyor csrsida gezebiliyor artık sizi ektigini yalan soyledigini dusunuyorsunuz ve en kötüsu siz onu hep dusunurken o hergece esiyle beraber bu canınızı skmaya yetiyor bi gercek ve erkegin dogsi buna aykırı sadece benim olsun istiyor yaklsk 6 aydır knusyoruz ama son 1 haftadr ona soguk davraniyorum cnki bni ektigini yalan soyledigini dusunuyorum sanki ben can sıkintısı gidermek icin varım onun icin artk oyle hissediyorum sakın ola evli biriyle sevgili mevgili olmayın uzak durun birde eşi duysa sonu cinayetle bile bitebilir cok riskli durum. Kısaca agrimayan disine kerpeten sokmaktan baska bisey degil ve şu an kara kara düşunuyorum o ise rahat bunuda bliyorum o yuzden bulasmayın sakın...140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ne kadar yanlis olduğunu bilsem de ister istenez ondan etkilenmistim ara ara konusuyorduk sohbet ediyorduk normal bir hoslanti sevgi gibiysi her seferinde ne kadar yanlis oldugunu bilsem de kendime engel olamiyordum onu gorsem yeter diyorum ve hala ara ara konusuyoruz oda benim kna olan duygularimi biliyor ama asla cinsel bir yakinlasma aklimdan gecirmedim ve yasamadik sadece konusuyoruz ve ara ara bulusuyoruz dertlesiyoruz o kadar
100 Yorumla
+1 yılErkek için çok zor duygu besliyorsun ama konuşamıyorsun ömür boyu olmayacağını bilip surek li üzülüyorsun daha ne olsun
122 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil mi ama
Soran+1 yıldoğru böyle olanlar daha gerçekçi geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu tür durumlarda genelde evlı olduğundan haberlerı olmuyormuş , ogrendıkten sonra ıse anlattıkları kişiye 'yok abı evlı kadınla ne işim olur' cumlelerını sarfedıyor. bır sure daha yenı sevgılısı olmayınca aklı arada bır gelıp gıdıyor o kadına sonra da zaman içinde yok oluyormuş
30 YorumlaŞöyle düşün sen evli bir erkeksin o erkeğe başka bir bayan aşık olursa gelip senden alabilirmi?
ya da evli bir bayansın başka bir erkek aşık oldu diye o bayanı alabilirmi? ee aşık oldu yaniyi gelmedimi?30 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir duygu aynı iş yerindeyim her gün her saniye onu görmek istiyorum öyle güzel gözleri var ki eşiyle problemlerini anlattıkça acaba ayrılırlar mı diye düşündüğüm iğrenç bir duygu uzak durmayı denesemde bir şekilde görüyorum nasıl unuturum ne yaparım bilmiyorum duygularımı ona açarsam ne olur onuda bilmiyorum şimdilik içimde yaşıyorum
41 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu öğrendim ve bitti öyle aşkmı olur lan boşanacam diyip duruyor kaç ay oldu... gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmediğimi biliyor üstelik...
30 Yorumla
+1 yılAllah düşmanımın başına vermesin.. çok bktan bişey olsa gerek...
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli bir bayanla birlikte oluyorduk devam eden ilişkimiz vardı ama bu sadece cinsellikten ibaretti. sonrasında beni kendine bağlar gibi oldu ama aşk oluşamadı
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki sadece o kadınla birlikte olmak için çok uzun yollar aşmaya değer mi yer değiştirmeye şehir değiştirmeye. ve o kadına değer vermeye değermi özel mi senin için
Cevap sahibi+1 yıltabiki özeldi. çünkü o kadın bende mutluluk buluyordu benimde bağdaşlaşmıştı. o yüzden herseye değerdi. çünkü ben onu kırmıyordum o da beni asla kırmadı
Soran+1 yılpeki o kadın evli olmasaydı onunla normal bir ilişki yaşar mıydın. çünkü erkekler bazen aşkı cinsellik sanıyor. erkeklerim aşk sevgi anlayışı da cinsellikten geçiyor. mesela o kadın evli olmasaydı cinselliğin dışında paylaşımın olur muydu
Cevap sahibi+1 yılolurdu elbette. tamam sende haklısın erkekler cinselliğe düşkündür ama ben her kadını koynuma alacak değilim. o bana özel bişeydi.
Soran+1 yılBu kadın özeldi senin için diyelim. Cinselliği doyasıya yaşadın tattın. Peki bundan sonra ki ne olacak. Ya bundan sonraki kadınlarda da o kadını ararsan ne yapacaksın. Şimdi diyosun ki sadece Cinselliği yaşadık ama sorduğum sorulara da özeldi diyorsun evli olmasaydı daha ciddi olurdu diyorsun. Bazen siz erkekler aşkı kendinize yediremiyorsunuz. Şimdi evli kadını sevmiyorum ama yatıyorum onunla özel benim için değerlidir diyorsun. Arada müthiş bir çelişki var. Bence sen seviyorsun o kadını ve senin hayatına damgasını vurmuştur helal olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılevet o zamanlarda damga vurmuştu ama o kadınla ilişmikimiz biteli çok oldu ve ondan sonrada onun gibisi çıkmadı karsıma maalesef
Soran+1 yılİşte aradığım cevap. Bak en baştan böyle cevap versen. Uğraştırmasan. Erkekler neden sevdiklerini ya da aşık olduklarına kendilerini inandıramaz. Neden aşkı sevgiyi kendilerine layık bulmaz ya da zayıflık sanırlar. Neden. Ne demiştik aşk bu sevgi bu abicim kime ne zaman çarpar belli olmaz.
- +1 yıl
Evlendikten 2 yıl sonra guzel bir evliligim olmasina ragmen başka bir evli kadına aşık oldum ve bunu 9 yıldır icimde saklıyorum. Sadece aşk ve sevgiden ibaret asla cinsellik aklıma hiç gelmedi sebebi nedir bilmiyorum ama yanyana geldiğimiz zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Cinsellik her yaratılanın doğasında var fakat Aşk bambaşka bişey anlatılmaz yaşanır bence... Bu duygu galiba benle beraber toprağın altına girecek
Maalesef oldum ve bunu ona hiç söyleyemedim ve hala da kıskanıyrum onları gördükçe
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vardır 1 sürü. Ben aşık olmadım ama yattım evli 2 bayan ile
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki o iki kadınla yeniden görüştünüz mü onlarla olan ilişki durumunuz nedir şu an için
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Evli kadınlar erkeklerden daha istekli olmuyor mu zaten? :D
00 YorumlaHayir olmadm , zaten isin kotusu bu durum bide karsilikli olursa direk sonu ya karakolda ya hastanede ya da mezarda biter
40 Yorumla
+1 yılSonra Neden Kadin cinayeti oluyor ya kevaseleri. Madem boyke bir sey var adam gibi bosanin
40 YorumlaKahredici bisey , anlatılmaz yasanır derler ya öyle bisey iste
110 YorumlaOluyor öyle şeyler yasak ve gizli ya ondan güzel geliyor
11 Yorumlasakın böyle şeyler yapma bekar olan kullanır sonra bırakır gider tehdit eder herşeyi yapar bilemezsin
30 Yorumla
+1 yılBen sadece seviyorum. Belki imkansız oluşu böyle cezbediyor. Ama kendime engel olamıyorum. Sadece gülüşünü seviyorum bakışını konuşmasını. Başka bir beklentim yok. Seviyorum...
60 YorumlaPeki diyelim o sana aşık garanti, peki sen ona aşıkmısın ya da onun için evliliğini bitirirmisin. Eşine ben onu seviyorum senden ayrılıyorum diyeceksin?
10 YorumlaBende evliyim o da evli
Yaklaşık 2 yıl sürdü ilişkimiz neyi öprenmek istiyorsun12 Yorumla
Soran+1 yılİki evli kişi içinde zor. Ama gerçekten bekar bir erkeğin evli. ksdına olan aşkı ya da hoşlantısının psikolojisini merak ediyorum
+1 yılBöyle birseyin olması etik değil ve çok saçma. Başkasına ait bir kadın veya erkeği sevmek resmen ahlaksızlık.
50 YorumlaBen oldum evli kadına aşık oldum evli olduğunu bilseydim hiç bakmaz ve aşık olmazdim off ya ne yapmalıyım bu durumda arkadaşlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkimizde evliyken olmaz mı illaki erkeğin bekar mi olması lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yasadim bitti , yenisi ile yasiyorum sevgili kari koca gibiyiz
10 Yorumla
+1 yılSolerım ama burda olmaz yerin kulagı var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyet olarak tam tersi
27 Yorumla- +1 yıl
Cok acayip bir sey di mi :) kendini geri cekemiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Murathankeser61 yasak olan şeyler her zaman daha caziptir
- +1 yıl
Haklisin. Aci meyve yiyene kadar tatli gelir. Ama ben de o meyveyi yemek istiyorum. Sen?
Cevap sahibi+1 yıl@Murathankeser61 nasıl yani? Ben istemem
- +1 yıl
Evli komsumla cinsel olarak birlikte olmak isterim. Sen neden istemezsin.
- +1 yıl
Neden istemezsin?
Soran+1 yıl@Murathankeser61 biz burda işin duygusal durumundan içsel durumundan bahsediyoruz sen işin bel altındasın bir git allah için
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle bir durum mu var canım
213 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle bir durum var. konuyla alakalı ciddi bir. görüşün var mı
Cevap sahibi+1 yılzor bir durum canım sana şunu diyeyim asla seni kınamam ama yuva yıkan sen olma erkek seviyorsa eğer kendi gelsin dilersen özelden konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılsen evli olan tarafta mısın canım
Cevap sahibi+1 yıleşinle durumlar nasıl problemler mi var
Soran+1 yılEvet evli olan taraf benim. O bekar. Ama tam bir ilişki de değil söz konusu. Gerçekten duyguları var mı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılcanım bana yazar mısın? daha rahat konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılne yaparsan yap ama boşanmadan yapma derim
Soran+1 yılYazamıyorum puanım düşük ama takip ettim şu an sizi
Cevap sahibi+1 yılmesaj attım canım
Cevap sahibi+1 yılBakarsın
Sevmek ne ayıp ne de günah
40 Yorumlayasakli meyveler her zaman daha cekicidir.
20 Yorumla
+1 yılOnu aldatan elbet birgun senide aldatadir
30 Yorumla
+1 yıldevam etmek dahada kötüye götürür
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir senelik birliktelik oldu
10 Yorumla
+1 yılSoruyu takipteyim 😂
10 Yorumla
+1 yılOldum ve seviştimm
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi bunuda doğal karşılaşaylım cinsel çekim olmadan zaten aşk olmaz. peki o kadını sevdinmi
+1 yılyokh
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026