Bakire değil diye terkettim sevgilimi yıllar sonra gördüm. Üzüldüm?

Ayrılığım eski sevgilim Kraliçe gibi olmuş. Baka kaldım. Ben bu kızı nasıl terkettim ya :( şu an çok pişmanım. Ama fayda etmez kızın kalbini kırdım. Olay şöyle gelişmişti. Kız 1995 doğumlu. Şu an 22 yaşında. Ben onunla 8 ay boyunca çıktım. Niyetim ciddiydi. Evlenecektik. Dünya görüşümüz, tamak zevklerimiz, sevdiğimiz renkler bile aynıydı. Sonra kız arkadaşım bir kafede oturuyorkem bakire olmadığını ağlaya ağlaya söyledi. Ben de oha ya daha 19 yaşındasın ne ara yaptın yanıyor muydun deyip ayrıldım. Sonra mesajlar falan attı. Ben seni çok sevmiştim, yaptığımdan çok pişmandım, benim yanımda olmanı isterdim, sana bir ömür sadık olurdum tarzı şeyler demişti. Bende cevap bile vermemiştim. Çünkü çok kırılmıştım.

Yıllar sonra tekrar gördüm. 22 yaşına geldi artık. Çok güzel olmuş. İnanamadım. Yanına gidip selam vermek istedim ama yapamadım. eğer o an sindirebilseydim o kız şimdiler benim olacaktı. :(
Şu an ikimizde boştayız. Ben biraz daha olgunlaştim. Acaba tekrardan ona dönsem kabul eder mi? Son pişmanlık fayda eder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar aynı durum sizin başınıza gelse tepkiniz ne olurdu?
Bakire değil diye terkettim sevgilimi yıllar sonra gördüm. Üzüldüm?