Bu tamamen alışkanlık. Uzun zaman mast yapmaya alışan birinin günleri hep mast ile geçer hiç yapmayan e haliyle bilmez bile tıpkı sigarayı kiminin tutmasını bile bilmediği kimisinin de günde 2 paket içtiği gibi. Dediğin gibi evlenmeyi beklemek en mantıklısı sen sadece mast yapmadan duramayacağını düşündüğün için canın yapmayı çok istiyor aynısı bende'de var bunun farkındayım istesem yapmam'da ama böyle daha eğlenceli.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben öyle değilim kaç kez uzun süre yapmadım hep meşgul oldum bir şeylerle ama yok yani orgazm olmazsam çatlayacak gibi hissediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal olan sensin. Senin yaşında bir kızın cinsel açıdan bu kadar istekli olması hormonlarının sağlıklı çalıştığını gösterir. Düzenli bir cinsel hayatın olana kadar mast. yaparak rahatlamaktan başka çaren yok. Kendini asla başka kızlarla kıyaslama, her kızın hormonal yapısı ve cinsel arzusu aynı düzeyde değil. Ayrıca mast. yapan kızlar bile ayıp olduğu düşüncesiyle bunu yağtığını söylemekten kaçınıyor.
20 Yorumla
+1 yılgeçer zamanla
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam isteklerin tavan yapacağı bir dönemdesin. ancak mast. yetmz. Yapsan bile bir kaç dakika sonra yeniden istek ve ıslaklık. Hatta uyumadan ona dokunmadan uyku bile girmiyor gözüne. REgl zamanları ise çıldırıyor olmalısın. Fazlaca ıslanıyormusun
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıldudakları şişiyor yana doğru açılıyor ve içinde bir kalp atışı oluyordur. orgazm olsan bile yarım kalmışlık hissi geçmiyor doğrumu
Soran+1 yılMaalesef öyle
Cevap sahibi+1 yılregl zamanlarında nasıl oluyorsun
Soran+1 yılİsteksiz. Zaten bir tek o zaman isteksiz oluyorum ağrım aşırı çok oluyor cunku
Cevap sahibi+1 yılama şu an diyorsunki bir erkek vajinamı yalasın ve emsinnn hatta biraz morarma bile olsa hoşuna gidebilir :) ıslakmısın şimdi
Soran+1 yılZevkten bayılırım bence
Cevap sahibi+1 yılsenin vajinan iri dudaklı ama kapalı olmalı. Küçük bir klitorisin var ve tamamen tüysüz temiz. Ancak çok ıslak.. pembe gibi ve dudaklar isteklenince hemen şişip açılıyormu :)
Soran+1 yılYaani
Soran+1 yılElimle kafanı bastirirdim iyice 😁😁
Soran+1 yılKeşke şu an evli olsak ve bunları yapsaydik
Cevap sahibi+1 yılne dersin özelden?
Soran+1 yılOzelden hayır
Cevap sahibi+1 yılpeki... bugün hiç yaptınmıııı
Soran+1 yılEvet bir kez oldum bugün orgazm
Cevap sahibi+1 yılDoyabildinmi peki yoksa hala ayni istk var mı
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Istek yas itibariyle normaldir onemli olan kotu yola sapmaman kendini kullandirmaman
110 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam zatrn
Soran+1 yılGüzel orgazm oluyorum bayağı kasılarak falan ama yetmiyor ki kimseye demiyorum ayrıca böyle olduğumu zaten
Soran+1 yılKimse bilmiyor bunları merak etme salak biri değilim olacakları tahmin edebiliyorum
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSagolunn
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalesef ben de ünide oyle oldum son senem oyle geçti şükür ne zina ne sevgili sıkıntı olmadı yaşamadım şimdi üni bitti sen gibi birini arıyorum nasip artık :)
118 Yorumla
Soran+1 yılOkulun bitmesine 3 yıl var daha 😣😣😣
Cevap sahibi+1 yılinan senin adına üzüldüm aman dikkat et lütfen ben çokk gördüm başıma geliyrdu uzak durudum ya da bir el uzak tuttu sana aman aman tavsiyelrim olur dinle lütfen
Cevap sahibi+1 yılzaten sapıklık olsun diye üye olmadım buraya öyle amacım yok profilime bakabilsen anlarsın
eğer dinlersen sana tavsiye verebilrim
Soran+1 yılYa zaten evlenmeden yapmam ama bu gidişle son sınıfta falan evlenirim ben dayanmak aşırı zor bana
Soran+1 yılSenin bölümün neydi? Burdan yazar misin ozrlden istemem
Cevap sahibi+1 yılyani ben kendimle ilgili vs hoş olmaz zaten özelden sizi rahatsız etcek karakterde değilim yüksek lisan tayım matematik
Soran+1 yılMatematik iyiymiş benim okulum bitebilirse dis hekimi kocam bende
Soran+1 yılOlcam**
Cevap sahibi+1 yılçok güzel hayırlı olur insş ama dedğim gibi ciddi knşmak istersen konşblrz , boş biri değilim
Cevap sahibi+1 yılsanırım beni sapı k vs olarak gördünz ama ben tahmin ettğinz gibi biri değilim istersn profilime bakablrsn sorunu beğeneyim mi
Soran+1 yılOzelden kimseyle konuşmak ifsa olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım ama art niyetli değilim inan profilimden anlarsın zaten pek istede kalmayacam sadece seviyeli konuşmak ta mı suç takılma bence dürüstçe konuşcak insalarda var emin ol azda olsa.. hem senin anlattığın emin ol senlik değil burda çoğu kişinin hoşuna gidebilr doğal ama senin durumun bünyesel ben de aynı sıkıntıyı yaşadım sni anlyrm
Cevap sahibi+1 yılbende yüksek liasn bitimin de 2 sene sonra evlenmeyi düşünüyrm ama aşırı utangacım senin gibi o bünyede biri ile evlenmek istyrm aksi halde ben isteksiz biri ile evlensem o bayana eziyet olur sıkıntı olur evllk aynı durum senin içinde geçerli
Soran+1 yılOyy oy
Cevap sahibi+1 yıln oldu :)
Soran+1 yılTekrar orgazm olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılaman boşver lütfe dinle beni sana işte oyuzden yaz diyorum lütfen sana tavsiyelerim vr bu durmu aşarsın inş bak tehlikeli durum seninkisi okul vs aksamasından korkuyrm
Cevap sahibi+1 yılcvp vermendz?
Bu yaşta normal istekli olman , günde kaç kere yapıyorsun mast ya da haftada
16 Yorumla
Soran+1 yılHer gün bir kez ama vaktim olsa 4 kez bile yaparim
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Normal yaşında normal. Hormonları bastıramazsın bilmeyem arkadaşın yoktur sadece bilmekten utanan vardır ;)
10 Yorumlasenin gibisine saatlerce oral yapacaksın bıktırana kadar :))
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden bikacak gibi biri değilim ama neyse
Libidon statosfer seviyesinde.
O yaşlarda normal ama sendeki daha fazla demek ki18 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok fazla ya bilmiyorum aşırı aklıma geliyor
Soran+1 yılBağımlılık gibi ama
Soran+1 yılBenimki azalmaz bu gidişle hamile kalsam 8. aya kadar yine seks yaparım :D
Soran+1 yılAma bakire olunca zor oluyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasılarak bo şal, kendine gelirsin güzelce :)
böyle karım olsa her sabah her gece yaparım:) dayanabilir misin sen olsan?120 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnnengile söyle isteyim seni :-P :-D
Soran+1 yılSöylersem kizarlar okul bitmeden :D
Cevap sahibi+1 yılOkulunun bitmesini bekleriz :))
Böylesini bulmuşken bana ait olmasını isterim:))
Cevap sahibi+1 yılSeni çok mutlu ederim şüphen olmasın
Hem de her konuda :-*
:)
Soran+1 yılDaha okulun bitmesine 3 yıl var kimse beni 3 yıl beklemez :D
Cevap sahibi+1 yılSen bana hep sadık ve istekli ol bir ömür beklerim :-D 😘
Soran+1 yılYalanciii :D
Cevap sahibi+1 yılNe yalanı ciddiyim :-D
Ama sadece benim olacaksın bana sadık prenses ol:))
Soran+1 yılKraliçe olurum ben kız bebis olursa o prenses olur :D
Cevap sahibi+1 yılOlur kraliçem:)
Ama bebiş olduktan sonra benle ilgilenmezsen? :((
Soran+1 yılHer zaman ilgilenirim sapsik :D
Cevap sahibi+1 yılMhmm öyle mi diyosun? :))
Ama bak fazla kışkırtma beni yoksa yürüyecek hal bırakmam sende:)
Soran+1 yılSorun değil orgazm olmayı çok severim orgazm olduğum sürece sorun yok :D
Cevap sahibi+1 yılSeni her sevişmede içine girmeden bile birkaç kez orgazm ederim:) içine girsem delirir ortalığı havuz yaparsın:) ⛲ 💦
Soran+1 yılAbartma :D
Cevap sahibi+1 yılAbartmıyorum, benle olduğun her an bunu hissedeceksin zaten, görürsün abartıp abartmadığımı :D
çıldırırsın benle olduğun her an :*
:))
Cevap sahibi+1 yılseni y alaya y alaya kıvama getiririm, :p
Cevap sahibi+1 yılnereye kayboldun:/
Cevap sahibi+1 yılhadi seni bekliyorum kaç saattir nerdesin:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/zB6rRY.jpg
Bu yontem atesi alir30 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor kezbanlar. Normal olan sensin onlar değil ayrıca evlenmeyi beklemek zorunda da değilsin heçti o devirler
10 Yorumla
+1 yıllibidonu kontrol altına alabilirsin ama bunu doğru ekilde yaman lazım kendine meskale bul ve belirli rutine bagla bagımlılık seviyesne getirme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haline şükret ben şu an yürüyemiyorum mast yapmaktan.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuluşalım mı? Ne dersin?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkes bu yaşlarda kontrol altına almak için zorlandıgı bir istek yaşar merak etme
10 Yorumla
+1 yılBende istekliyim çok severim sohbet etmeyi keşke gizli Olmasaydın ya
10 Yorumlanormaldir tadına da baktıysan duramazsın gençliğim geldi aklıma 15 yaşında başlamıştım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim senin gibi eşim olursa ömür boyu mutlu olurduk heralde😀
14 Yorumla
Soran+1 yılKaç yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl25 sen
Soran+1 yıl21..
Cevap sahibi+1 yılHmm seni anca ben söndürürm senin kadar azginim çünkü
hiç sorma şidi bile zor duruyorummm offf sen istekliyim diyince benimde kanım kaynadı şimdi bak
11 Yorumla
+1 yıllibido benım en cok 21 yaslarında patladı
DiyorumBenツ10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki nasıl yapıyorsun yurtta odada kızlar yok mu ?
10 Yorumla
+1 yılBence sabret mutlu edeceğin erkek İnan değmez buna 👍
00 Yorumla
+1 yılHergün banyo zor gelmiyor mu
13 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor çünkü sacim için zaten yıkanırim her gun
- +1 yıl
Video izliyorsan bitmez isteğin
Soran+1 yılÖnceden izlemezdim 1 yıldır onu da izlemeye basladim
O yaşlarda enerji patlaması yaşanır genelde
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal bu yaşta. Çok sulanıyon mu
153 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYurtta hergün rahatlatabiliyor musun kendini. Canının istemesi sağlıklı olduğunu gösterir
Soran+1 yılBiraz zor oluyor ama hallediyorum bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılAdetli olduğunda da yapıyon mu ozmn daha mı çok istiyosun
Soran+1 yılO zaman yapmam ama olmaya yakın çok yaparim
Cevap sahibi+1 yılAma çok alıştırma sonra birlikteliğin olunca adam dil sürer sürmez çok çabuk rahatlarsın 😊
Soran+1 yılÇok istekliyim ya 😣😣
Cevap sahibi+1 yılSen daha 21sin ben 26 bide bni düşün 😅🙂
Soran+1 yılBen istekten var ya catliycam bir gün orgazm olmasam olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBende aynı hergün nerdeyse. Bazen günde 3 kere 🙄 Sen ilişkiye girdiğinde oral yapmasına izin verir misin ki okadar sulanıyosan illaki yapmak ister 😊
Soran+1 yılYapsın tabiki 😍😍
Cevap sahibi+1 yılBen evlenince daha girmeden uzun süre yapmak istiyorum sorun etmez dimi. Hemde ilk olcak 🙈Ama baya istekli hiç ağzımj ordan ayırmadan emerek sürekli dil darbeleri ile yapsam ne hisseder ki 🙈
Soran+1 yılBence aşırı süper fikir
Cevap sahibi+1 yılDiyelim sen isteklendin bu gece bayada çok. Hoş güzel yakışıklı biri geldi emcek oranı köpek gbi ama kimse bilmeycekyalattırır mıydın ki ne hissederdin acaba 🙂
Soran+1 yılZina yapmam 😣 ama dediğin gibi köpek gibi yalayacak biri süper olurdu zina olmasa
Cevap sahibi+1 yılAynen zina olmasa yalattırmak isterdin yani. Okadar istekli oluyosun ya acaba tadı kokusu ne güzel oluyordur. Ama yalayıp bırakmayacak he sabaha kadar ağzını dilini içinden arasından çıkarmayacak diyelim olur dimi 🙈
Soran+1 yılO erkeğin saçlarını falan elimle çeker kafasını bastirirdim iyice😁
Soran+1 yılO açsın benim zevkten elim falan titrer😁
Soran+1 yılKesinlikle isterdim hem de cok
Cevap sahibi+1 yılİlk ne yapmak istersin ki öyle yalandın saatlerce diyelim adam sonra dayanamadı soyundu napardın ki 🙈
Soran+1 yılO otursun ben sonra direkt onun kucağına oturur içine alirdim😁
Cevap sahibi+1 yılHepsini alabilir miydin köküne kadar oturabilir miydin. Adamda daha önce girmemiş 🙈
Soran+1 yılİlk yapisimsa alamazdim ama sonrası hemen hepsini alırdım bence
Cevap sahibi+1 yılSen öyle otursan varya adamında ilkse dayanamaz çıkarır uzatır seni köpek pozisyonunda yatakta. Arkanı bile heryerini arasını altını üstünü bidaha yalar kısa sonra tamamını kökler ne hissederdin 🙈
Soran+1 yılOfff çok zevkli 😣
Cevap sahibi+1 yılSonra inleye inleye yüz üstü uzanırsın yatağa o çıkmadan girer bir taraftan da boynunu yer ikiliyi okşar 🙈
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBişey sorcam ben yakışıklıyımdır 😅Misal senle ben evlendik ben dediklerimi yaptım sana içine girdiğimde o sıcaklığı kayganlığı hisseder miydim. Sen kucağıma oturup aldığın an 🙈
Soran+1 yılBakireyim ya zaten dardir benimki o yüzden bayağı sıcaklığını da kayganliginida vajina içini de bayağı hissedersin
Cevap sahibi+1 yılAma bnde daha önce girmedim ya sen öyle olursan tamamını saatlerce girmeden duramam ki 🙄Kanarsa bile duramam 🙄
Soran+1 yılİlkinde olmaz tatlis vajinam çok acir :(
Cevap sahibi+1 yılZaten başta o darlığı sıcaklığı hissettiğimde çabuk rahatlarım 🙈Okadar dar sıcak mıdır ya 🙈
Soran+1 yılİki parmak zor girer bence ve bayağı sicaktir çünkü dışarıyla hava alışverişi yok pek vücudun içinde kalan bir yer
Cevap sahibi+1 yılİki parmak zor mu girer 🙈Ama bolbol yalanınca okadar rahatlar ki. İki parmak zor girerse sen otururken alırken baya zorlanırsın. Sen mi almak istersin yoksa ben mi girerdim 🙈
Soran+1 yılBen alirdim😁 benim sadece ilk gece korkum var acı falan onun disiinda ben 7 24 yapmak isterim
Cevap sahibi+1 yılBen ilk gece anlayışlı olurum sonuçta karşı tarafı anlayabilmek lazım. Ama daha önce de yapmadığımdan bide aslan burcuyum😍 Bolbol girmek isterim sade kendimi de düşünmem ama baya girerim 🙈
Soran+1 yılİlk gece olayi zor 😁
Cevap sahibi+1 yılEş anlayışlı ise kolay 😊Ben bide tabi her seferinde değil de arada sürpriz yapıp güzel dağ evi vb tek gecelik iki gecelik yer ayırtıp bianda oraya götürüp orda saatlerce girmek isterim öyle yapcam 🙄
Soran+1 yılSüper fikir 😍😱
Cevap sahibi+1 yılKadını bu manada da doyurmalısın ki onun da isteğine istek kat bide bişey sorcam sen oral yapar mısın ki eşine 🙈
Soran+1 yılTabiki yaparım onun gözlerinin içine baka baka. Onu bu zevkten mahrum birakmam
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne diyosun 🙈Harikasın 🙈 Benimkini öyle yalasa biterim kat kat mutlu olurum. Düşün evlenmişsin eşin senden biraz büyük daha öncede kimseye girmemiş yakışıklı bşri. Kim bilir nasıl güzel yalarsın sen 🙈
Soran+1 yılEvett🙈
Cevap sahibi+1 yılAşkım sen dur ben saçından tutup sana yedireyim sığdığı kadarıyla ağzına sığdırayım olur mu dese ne dersin 🙈
Soran+1 yılOlur derim
Cevap sahibi+1 yılYa bişey sorabilir miyim sana 🙄 Senle biz bu konuşmaları unutup tanışma olasılığımız var mı. Ben pişman olmayacağına eminim ama senin kararın tabi 😊
Soran+1 yılKonuşmaları neden unutuyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılUtanıp tanışmazsın diye 😅😊
Soran+1 yılİfsa olmak istemem tabi böyle konu üzerine :D
Cevap sahibi+1 yılTanışabilir miyiz ki bence pişman olmazsın kendime güveniyorum ama karar senin tabiki 😊
Cevap sahibi+1 yılGittin mi:/
Cevap sahibi+1 yılYa daha bişeyler soracaktım :/
Cevap sahibi+1 yılYa bir gel bir iki bişey sorcam 🙄
her insan istekli ama kendini biraz frenle derim
10 Yorumlapaketle gönder kukunu biz yapalım senin yerine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAha bende aynisiyim bazen kendimi taniyamiyorum
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Castlee evet
- +1 yıl
Nası mast yapıyon
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 21 yaşındasın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
Dönemseldir
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşından beri böyle bilmiyorum
Soran+1 yılÇok zor ya çok istekli olmak 😣
+1 yılYanıyosunn. nası mast yapıyon
10 YorumlaZordur tahmin edebiliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılhepimiz aynıyız merak etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIstek hep tavan bende her daim
10 Yorumla
+1 yılhergun olmasada sıklıkla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcayip istekliyim
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe sekste sınırım da yoktur
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye git bence
Cevap sahibi+1 yılGir
Soran+1 yılEvlenmeden olmazz
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın
Soran+1 yılÇünkü zina. Tamam sacim açık ama zina yapmam ben
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende her gün yaparım zina da çok yaptım
Soran+1 yılBüyük günahları yapmayı göze alamıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTabi ki herkes kendı belirler hayatını ama ben yapmaktan yanayım
Boşaltacaksın kendini yapacak pek bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstek var her zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılruh ikizim gibisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım