+1 yıl😂 soruna güldüm sadece erkekler oral seks yapmayı sevmez seven grub abaza eli kız eli değmemiş kişilerdir buda bu forumda bolca mecvut yani ıslak kötü kokan iğrenç biseyi kim yalamak ister aklınla düşün biraz bide bunlar hic yapmadindandir zaten başta hevesli olup sonra bu işten nefret eder şahsen ben bir kez yaptım ve tobe liyim o ağza gelen iğrenç ekşimsi tad içe doğru tuttunda ne olursa olsun Ko tu kokan bir organ yani kısacası kimse kimsenin şeyini yalamayi falan sevmez seven grub çaresiz grubdur zaten ığrenç bir şey erkek gibi düz bise değil ki kokusu olmasın ıslak olmasın düşünmesi dahi mide bulandırıcı
03 Yorumla- +1 yıl
Aklınla düşün diyenin yazdıklarına bak. Tecrübeli olup oral isteyen de çok kişi var ama bunu seninle tartışmayacağım. Sen gülmeye devam et
- +1 yıl
Tamam 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Varya sizin gibi kadın lar olmasa kim güldürecek bizi
En İyi Cevaplar
+1 yılBu erkeklerin pis olmasından değil de bazı kızların bunu yapınca aşağılanmış hissine kapılmalarından kaynaklanıyor bence. Ama artık kızların büyük bölümü yapıyor da büyük zevk alarak. Ama dediğin gibi kendi vajinalarının yalanmasından çok daha fazla zevk alıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence kızlar hiç yapmasın 😄
- +1 yıl
Benim için sorun değil ben yapmaktan daha büyük zevk alıyorum :)
+1 yılAslında oral seks nekadsr sağlıksız bir bilseler
Ağız içi kanserlerine yol açıyor hemde büyük bir oranıyla ağız kanseri hastaları gittikçe çoğalıyor
Hatta erkekler daha çok hasta olma riski taşıyor çünkü kadınların genital organı erkeklerin kine nazaran maalesef daha fazla bakteri ve hastalıklar barındırıyor
Aman dikkat edin, zevk diye kanser olursunuz
🍓55 Yorumla- +1 yıl
Hpv aşısı koruyor diye biliyorum :) hem kadın hem erkeğin bu asıyı olmasında fayda var
cunku bu virus rahim agzı kanserine ve erkekte oral nedelini ile gırtlak kanserine neden oluyor - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@bomonti216 asi kanseri koruyamaz öyle bisey yok , baska hastaliklari korur ama kansere karsi öyle bir asi yok, yanlis bilgilendirmeyelm
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefret ederim o tür seksten açarım bacagımı yapar ön sevişme dudaktan boyundan yeterlidir ama ne o öyle ınsanlık dışı bırbırlerının organlarını yalamak falan hayvanlar bile daha edepli seks yapıyor
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum sana oraal yap sonrs öpüş düşüncesi bile igrenç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Organları kıyaslarsak kızların daha pis, bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum düşünen saçmalamış olur. ( tabii ki her iki tarafında kişisel bakımını yaptığını düşünerek ) Erkeklerin dış organ , kızların iç organ, erkeklerin daha pis olması mümkün değil normal şartlar altında..
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam pis değilsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılaslında biz de çok meraklı değiliz lakin ne kadar çabalarsak o kadar geri dönüşü olur Abaza mantığı ile öyle davranıyoruz. şartlar değişip kadınlar erkeklerin peşinden koşmaya başladığında (bknz Rusya) kadınlar memnun etmek ve elde tutmak için yapmaya başlayacaklar. Çok mu dürüst oldum yaw 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Dürüstlük iyidir
birincisi erkegin kadına oral yaptırması hakimiytin ve her istediğini yaptırması ve sıcaklık ve teması daha net yaşadığı için. Kadınlarında yaptırmaya merakı biz erkekler yaparız sen evlisin bilmen lazım genede söyleyim kadınlar erkeklerden geç boşalırlar erkek için boşalma sorun degil ama kadınlar için sorun bu yüzden erkek kadına oral yapma gereği duyuyor önce kadın tatmin olmalı sonra erkek tatmin olmalı.. anladın
00 Yorumlawww.mumsema.org/.../sinirli-bebek.jpg
Bu suratı arada görmek hoşuna gidiyor, kabul et.03 Yorumla- +1 yıl
Özellikle bu tarz sorularda 4 gözle bekliyorum
Kadının bana oral yapması çok hoşuma gider ama tabi temiz ve banyadan sonra yaptırırım ancak ayrıca kadına oral yapmayıda severim :) farklı bir haz alıyor sonuçta ve daha istekli hale geliyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Temizlik zaten şart
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yapmak istemeyen kıza rastlamadım şimdiye kadar :D
demekki pis değilim :)
Karşılıklı olursa daha zevkli tabii ama kızlar zevkten öleyim erkek çalışsın işini yapsın modunda olabiliyor.01 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
Bizim kızlara yaptığımız kadar güzel yapamıyorsunuz ve genital bölgelerdeki farklılıktan dolayı bence bizdeki boğaza kadar ilerliyor oda çoğu kız hakkını veremiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel nasıl yapılır sanki
+1 yılPis felan olmadi, genelleme yapmadan lutfen bu tamamen kisilerin zevkleriyle alakali oral sevmeyen cok erkek biliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Alındın mı
- +1 yıl
Neden alinayim?
- +1 yıl
Cevabı sende
- +1 yıl
Evet cevabım yorumda zaten
+1 yıloralda kadınlarınki itici bikere erkeklerin nesi pis :) cubuk dondurma gibi sizinki ne çıkacağı belirsiz dipsiz kuyu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😂 okuyup okuyup gülüyorum ya
+1 yılÇoluğa çocuğa karışmış kadınsın şu yaptığın muhabbetlere bak yazık.
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bununla ne alakası var size giren çıkan ne bir anlasam
- +1 yıl
Kocacığınla beraber fantezi mi kuruyorsunuz? Size oral yola ile başarılar diliyorum ✋ Engellendin ❌
Erkekler pis degildir genelleme yapma cogu kadinda pistir onve o killarini kessinler bu insanlarin zevkidir zevkle baska birsey ayirdim etmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam sakin ol
herkes kendine uygun bir kişi seçerse sorun kalmaz :)
sevenler bir araya gelsin coşsun, sevmeyenler de örtü altında yapsın :)00 Yorumla
+1 yılerkeklerin çoğu yalancı ama çoğu tiksiniyor amaç işi oralara kadar getirmek sonra da yan çiziyor çoğu
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
hani vardır ya kapı önlerinde duran tiplermüşterileri içeri sokmak için "abla gir bak istersen alma falan derler" ama genelde içeriye kadar girince de mutlaka bir şey alır öyle çıkar müşteri işte onun gibi yatağa atana kadar her yalan mübah. diye düşünüyorlar yalamayı çok severim derler ama yatağa girince yalamazlar. çünkü erkekler cidden iğreniyor bu işeten en azından büyük çoğunluk.
- +1 yıl
Büyük çoğunluk iğreniyo mu yok artık
- +1 yıl
evet tabiki o kokuyu tadı herkes sevemez yapan da yarım ağız üst tarafa yapıp geçiyor. çok nadirdir benim gibi o tadın o kokunun fanatiği.
+1 yılKızlar oraldan daha çok zevk alıyorlar ayrıca birazda bencillik ediyorlar. Midem bulanır falan yapıyorlar :) Sizin ki ağızda bizde toto mu :)
08 Yorumla- +1 yıl
Sahi sizin ki ne
- +1 yıl
Siz ne olarak görüyorsanız artık
- +1 yıl
🍆 🍆
- +1 yıl
O da güzel :) en azından yoklukta kullanan kızlar da var
- +1 yıl
Daha güzel alternatifler bulsunlar bence
- +1 yıl
Şu aralar soda şişesi moda :D
- +1 yıl
Kızılayın soda şişesi daha uygun sanırım
- +1 yıl
Kullananlara sormak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bir sevgilim olsa da şöyle temiz bakımlı ben ona oral yapsam o bana
637 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Physics35 ama çok temiz olmasi lazım yoksa midem bulanir
Cevap sahibi+1 yıl@Physics35 yani
- +1 yıl
Ben iğrenebileceğimi düşünmüyorum gel canım :) :)
- +1 yıl
Rahat bırakın lan kızı 😄
Cevap sahibi+1 yılAhaha 😂😂 sabah sabah canım çekti
- +1 yıl
Işte böyle realist düşünen birini görmek sevindirici...
Cevap sahibi+1 yıl@systemdown12 bence güzel birşey
Cevap sahibi+1 yılBoynumun yalanmasi koltukaltimin
- +1 yıl
Benim için de güzel birşey... Olması gereken bu zaten... Insanlar istediği kadar yadirgasın kendi doğalarında bu var... sorun sadece bize denk gelmiyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@systemdown12 gelir umarım
- +1 yıl
Ben hep temizim de ne oluyir 3 günde bir ağda yapıyorum
- +1 yıl
Gizli olmasaydın bir ihtimal vardı ...
Cevap sahibi+1 yıl@Physics35 aynen :) fikrimi paylaşmak istedim
- +1 yıl
azdırdı bızı
Cevap sahibi+1 yıl@murateren3436000 Canım istiyor napim bakireyim bide
- +1 yıl
Zor olmali senn icin
- +1 yıl
gwl tama ssadece yalarım o zzaman ozele gel :)
Cevap sahibi+1 yıl@murateren3436000 sussunn azdirmayin
- +1 yıl
Keşke yanımda olsan şu an
- +1 yıl
sen gel canım :)
- +1 yıl
Engellerim lan hepinizi susun 😄
- +1 yıl
Bence bu konu fazla uzadı herkez kendine baksın arkadaşlar
- +1 yıl
tamam
+1 yılsensin pis :)
bu zevk vermekten mi ya da zevk almaktan mı daha cok hoslandıgınla ilgili bir durum04 Yorumla- +1 yıl
Sensin pis 😄
- +1 yıl
hiçte bile pis değilim , duşumu aldım öyle çıktım
- +1 yıl
Bende uyumadan önce almıştım
- +1 yıl
tesadüf işte bende :) ayrıca sen istiyor duş verecek 100$ :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevmem. Çok iğrenç geliyor bana !!! Zevk için her şeyi yapmam !
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılbence aynı oranda kızlarda da erkeklerde de... yapmak yaptırmaktan daha haz alıcı olamaz kimse için..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. hayır kadınlar bencil oldukları ve sadece kendini düşündükleri için olabilir mi
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılteknik olarak vajina daha fazla bakteri ve hastalık barındırıyor ama tamcığın suyunun lezzetli olmasının sebebide bu. buna rağmen en az 1 saat yalayabilirim.
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar bakterili bir yeri neden?
Cevap sahibi+1 yılbu bir iletişim ve vajinanın bir erkek için önemiyle alakalı. bunu bilemezsiniz.
- +1 yıl
Bilemeyiz evet
Cevap sahibi+1 yıltadını çıkar.
+1 yılErkekler hergün duş alsa bile bacak arası fazla terlediğinden koku olabiliyor temizlenmeden yapılırsa kız iğrenebilir
02 Yorumla- +1 yıl
Ter mi kokar
- +1 yıl
Ter kokar biraz da çiş gibi kokar oral yapmadan önce yıkamak gerekir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de durum biraz farklı ben eşimin bana yapmasını istemem ha çok şsterse de yaptırırım ama asla boşalmam. Ben ona istesin hergün yaparım ama o da çok istemiyo, yapmaya ikna edersemyapmadan pazarlık ediyo bir kez ama diye
02 Yorumla- +1 yıl
Enteresan onun istemesi lazım
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olmadan bırakmıyorum, o bunu bana yapmadığı için kendine yaptırmayı belki bencillik olarak görüyo ki görmemesi için ben asla ağzına boşalmam diyorum bunu da biliyo
Kızlar çıkarcı olduğu için kolay zevk isitoyorlar hem boğulmaktan korkuyorlar gırtlağa kadar girip havasız kalırlar diye 😂🍆
03 Yorumla- +1 yıl
O patlıcan ne ya 😂
- +1 yıl
😂 😂
+1 yılYapan var yapamayan var seven sevene düşmediği gibi buda öyle bir durum 😉
00 Yorumla
+1 yılSenin evli oldugundan suphe ediyorum artik trolmusun nesin
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılBence midesi bulanıyor o yüzden ağzına parmak sok bulunuyorsa ondanda bulanır 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
😊😊
Çok genelleme yapmışsın kızların yaptırma meraklısı oldukları kanısına nasıl vardınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Kanı değil gerçek
+1 yılTemizliğime haddinden fazla dikkat ederim ama yaptırmaktan çok yapmayı seviyorum 😘
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pis olduğu için değil, daha iyi için haz aldıkları için ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlar oral seks yapmayı erkeklerden bile çok severler.
00 Yorumlane alakası var asıl erkekler temiz kızalar istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum artık temiz mi kirli mi
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi kızımız kendini aşmış biri bunu durdursun
00 Yorumla Yapmak da güzel yapılan olmak da hatta en güzeli aynı anda
00 YorumlaOralsiz iliski olmaz. Kari kocanin arasinda olmazsa aldatmaya kadar gider bu isin sonu
00 Yorumlakadınlarda o farklı kimi korkar kimi temiz degil der.. hijyen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılSebebi şu bayan da temiz 'olur... erkekte duş aldıktan sonra.. hijyen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic pis degilim damlasini yere dusurmuyorlar iyi yaparim iyi yaptiririm
02 Yorumla- +1 yıl
Iyyyyy
Cevap sahibi+1 yılSen yaptiriyomusub?
Gizli Üye(36-45)+1 yılereksiyon sorunu yüzünden çünkü bazı kişiler cidden sevmiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekler mi sevmiyo
Cevap sahibi+1 yılyapmaya meraklı olmama sebebi aniden boşalma olup güvenmediği bir kişi tarafından olması ya da sevmemesi.. ama güven ağırlıkta..
yaptırma konusuna gelince cidden bugüne kadar 2 kişiye denk geldim 2-3 saat yaptım deli oldular.. ama öyle kişide çok nadir..- +1 yıl
Hmmm
Cevap sahibi+1 yılözelden yazabilirmiyim?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu biraz edilgen olmanın dezavantajı. Hijyen tabiki önemli ama genellikle alakası olmuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi+1 yılGarip bir durum, şöyle anlatmaya çalışayım; edilgenlikten kastettiğim içine alma durumu. Kadın içine almak durumunda olan taraf olduğu için hazzetmediğini düşündüğü şeyler istemsizce uzak durma dürtüsü uyandırabilir. Bu da daha çok yapmak değil de yapılması arzusunu tetikler.
Gozunuzde pis ama zevktende oluyosunuz ama bana gore bencillik o
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyeni temizledim daha pasparlak ben g*t bile yalarım bunu bil
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yıldenizlili yım bu arada
- +1 yıl
Yani?
Cevap sahibi+1 yılsen nerelısın
Kızlar bencil dolugu için
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılBanada hep meraklilar denk geliyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yapma mı yaptırma mı
- +1 yıl
Yapmak istiyorlar yani itici bir tenim yok.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende isterim 😊 kızlqr kendinize gwl8n 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol 😄
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. soruda bir terslik var ama anlayamadım :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo 😄
- +1 yıl
Yapmayı daha çok seviyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alaka canımm yapan kadın daa var yapmayan erkek te
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oralsız ilişki ot gibi olur
21 YorumlaSn yapmaya meraklı değil misin
00 YorumlaBen genel'de tam tersi olur diye biliyordum
00 Yorumlaçünkü yaptıran olunca bunu yapanda olmalı sebeb bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunu size sormak lazım hanımefendi
014 Yorumla- +1 yıl
Ama size sorduk
u +1 yılSen kadınsan daha iyi bilmen lazım sonuçta arakdaşlarınla falan lafı geçiyordur konunun
Ama fikrimce erkek oral yaparken kadının inlemesi bizim daha çok hoşumuza gidiyor. Fakat evliliklerde tek tarflı olmamalı bu durum 2 tarfa da yaparsa daha mutlu olurlar derim ben
Unutmadan bakire olup sevişenler genelde oral yapar bir kısmıda anala yönelir.- +1 yıl
Biz biyli şiylir kinişmiyiriz
- +1 yıl
Benim gözlemlerimde de azınlıkta oral yapan 👩
- +1 yıl
Ama benim gözlemim daha realist
- +1 yıl
Yine ben
u +1 yıl@cileklieinsteiniyum lütfen sakin ol ben kötü bşey demedim sana senin mesleğini de bilmiyorum doğal olarak senle muhabbtim olmadı haklı olabilirsin eyvallah ama ben hastalık bulaştırmaz falan demedim ki sana bana kızmana gerek yok yani
buraya yazdım zira bir engel attın sonra açtın sonra tekrar engelledin anlamadım valla sana yazdığım falan yok için rahat olsun görüşüne yorum yaptım sadece- +1 yıl
Yenemezsin
+1 yılBence iki tarafta ister bakım olsun yeter 😃
00 YorumlaKizlar işin tadina geç variyor
00 Yorumla
+1 yılTertemiz nediyim bal dök yala
00 YorumlaBen bu durumun doğru olduğunu pek düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin pisliğiyle ne alakasi var yaa😄
02 Yorumla- +1 yıl
Neyle alakası var
- +1 yıl
gerçi oral seks bize göre değil de yapanlar için diyorjm pislik degil de bir nevii zevk yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar seviyor yalattırmayı
02 Yorumla- +1 yıl
Emin misin
- +1 yıl
Evet eminim 1 saat emdirip yatan var
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılYok kızlar yapmayı bilmedikleri İÇİN
06 Yorumla- +1 yıl
Dişliyolar mı 😄
- +1 yıl
Bak hemen belli ettin kendini düşlemek gibi 😀
- +1 yıl
Neyi belli ettim be
- +1 yıl
Atar yapma soru sordun cevap verdik dişlemeden güzelce yapın
- +1 yıl
Yapmıyoruz
- +1 yıl