nazlandıkları için mi kabul etmiyorlar siz olsanız ne düşünürsünüz bunu yapmak isteyen bir kız hakkında?
link
link
Önyargı işte ya. Ben de denk gelemedim hiç. Hatta kadınla anal ilişkiye bile sıcak bakmıyorlar. farklı şeyleri denemekten kaçınıyorlar, heyecan aramıyorlar. Oysa ki bu çok tatlı bir şey.
ciddimisin
Evet, sevgilimle ya da yakın olduğum biriyle yaparım. Her türlü şeyi denemek lazım diye düşünüyorum cinsellik, uyuşturucu, adrenalin sporları vs. Bir süre sonra sıkıyor rutin şeyler. 10 sene sonra seks sıkacaktır.
Doğru kişiyi bulamamış olabilirsin. Bu biraz farklı bir durum, partnerin gay biseksüel ya da female domination gibi öğelerden birine yakın olması gerekir diye düşünüyorum. Ben bir kaç partnerimin talebini kabul etmiştim. Prostat masajı gibi çok zevkli oluyor ama herkesin kabul etmesini bekleyemezsin.
Bu kemeri kullanmana izin verecek erkeğe erkek dersen ve bulabilirsen sıkı tut elinden kaybetme sakın:))
Cevap
29Cevap
türk toplumunda fanteziler ayıp, uygulama kötü olarak lanse edilir, belden bağlamalı kullanabilmen için lez. ilişki daha kolay bulunur, erkek partner ise aramaya devam etmengerekecek sanırım.
Gel güzelim, link teki arkadaşla seni bekliyorum.
kendininki yerine bunu kullanmayı düşünüyorsan şeyinin durumu vahim demektir :D
Normal değil mi kaç erkek sırf fantezi olsun diye arkasına bir şey girmesini ister bundan hoşlanır
kadına şiddete oldum olası karşıyım ama bana bunu bir hatun teklif etse o kadına şiddet uygularım.
O zaman gerizekalıymış bunlar.
Sıranın kendilerinede geleceklerinin farkında değil gibiler.
Sen ne piskopat birisin yaa.Erkek koyar koydurmaz.Koydurursa i.ne olur erkek denmez.
Artık herşeyden sıkıldın bumu kaldı.
Seni evinden alıp brazzers'a teslim etmek lazım ya neyse.
benim en büyük arzum bu ama hiç şansım olmadı malesef
oha erkek arkadasınla bunu nasıl kullanacaksınız ))
Kız delimisin sen sen sokmayacaksın erkek sana sokacak kim kabul eder öyle bişeyi;))
kız arkadaşlarına sor sende madem erkek arkadaşalrın istmeiyor zorlama çocukları
sen bende olsaydın herhalde kabul ederdim ateşini alırdım
İyiymiş! Koşarak uzaklaşırım, i*neliğin lüzumu yok.
nasıl yani ya ? belden bağlamalı kemeri bağlayıp bir erkeği mi becermek istiyosun ?
yook valla anlamadım ben.. neyin peşinde bu arkadaş bilemedim :D
Ruh hastası mısın kızım sen :D
değilim ya :D
Eee derdin ne bir erkeği ki bu sevgilin becermek istiyorsun ? ))
sevgilim değil ya :/ bende belimi daha iyi kullanmak istiyorum, benim ne eksiğim var :/ kimse kabul etmiyor :/
Yok sen rahatsızsın yaa :)) O zaman git biseksüel kızlar bul onlara yap isterler onlar kullan onlarda belini.
ben bir kızla yapmak istemiyorum erkeğe yapmak istiyorum, erkek poposu beni çok çekiyor
Sen erkek misin?
değilim o nerden çıktı
İstediğin normal bir şey değil. Kolay kolayda gay olmayan ya da biseks olmayan erkek bunu kabul etmez. Git başka yerde ara bence bu fantzine evet diyecek olanı.
sorduğum insanların arka tarafına parmağımı soktum, o yüzden teklif ettim zaten.. anlamıyorum neden kabul olmadı
Parmak sokmakla o yapmak istediğin şey aynı değil. Arasında fark var. Bunu kabul edecek erkek yoktur. Tamam diyecek olan ya gay ya da biseks tir. Bir daha yazdım. Parmağa izin veren strapon ada izin verecek diye bir kural yok.
anladım :(
Erkek üzerinde mi kullanmak istiyorsun ?
Bunu bana teklif edecek hatunu poposundan ...
bence sen onu kullanmak için bir kız bul daha iyi.
oluru var çok denemek istiyorsan ekle
ondan daha saglamı var burda
Bana bu teklif etcek kızı çeker vururum.
oha çok pahalıymış lan ::)
nimbuzz skype falan kullanıyomusun?
Altınızdan kalkmam Efendim
Ben tamimiyle size yardımcı olmak isterim
boş ver nereden çıkardın bunu
kişiliklerine ters..
gay bulursan belki...
bende kabul etmezdim
ben varım :D
Kendini aşmışsın
Keşke beni bulsa beraber aşsak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?