Bunu merak ediyorum soru başlıkta zaten ve oluyorsa rahatsız etmiyormu bu sizi 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sallanmaya sallaniyor ancak hareket halinde iken kuculdugu ve uc camasiri icinde pek firsati olmadigindan cokta sorun olmuyor.. hani bazi kizlarin memelerinin saga sola ayri ayri hareket etmesi gibi degil yani bunca yilda birkere basima geldi , terleyince bir tarafa yapisir bu daha rahatsiz eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsertleşmemiş haldeyken aşağıya doğru sarkık durur ve yürürken de koşarken de sallanır hareket eder, sağa sola hareket eder, koşarken yukarı aşağa sağa sola her yana özgürce sallanır.. ama giydiğin iç kıyafetle de ilgili dar bir kıyafet giyilmişse sıkıştığı için fazla sallanmaz sabit kalır.. normal şekli ucu aşağıya doğru bakacak şekildedir ve öyle olunca rahatsız etmez, ama bazen sağa veya sola dönük durur o yüzden rahatsız eder elle düzeltme ihtiyacı olur, sıcak havalarda iyice gevşer daha da uzar aşağıya doğru ve t*şaklara yapışır fazla hareket etmez.. kalktığı zamam zaten dimdik havaya dikilir yürürkn veya koşarken sallanmaz sert olduğu için... başka merak ettiğin varsa sor kardeş samimi cevaplar alırsın benden rahatsızlık vermemeye özen göstererek ;)
243 Yorumla
Soran+1 yılWaaaooowww eig lik yorum olmuş bu
Soran+1 yılBütün merakları barındırıyor
Cevap sahibi+1 yılsağol varol teşekkür ederim ;) bir kaç önceydi sanırım ya da geçen hafta kızın birisi; otururken ve yatarken erkeklerin şeyi nasıl duruyor rahatsız etmiyor mu gibi bişey soruştu ordada verdiğim cevaplar eig olmuştu :D :D
Soran+1 yılBu cevabimi vermiştin
Cevap sahibi+1 yılsen kşarken be yürürken nasıl diye sordun, o yatarken veya otururken nasıl oluyor diye sormuştu cevap aynı olmadğı için aynı şeyleri yazmamıştım sana yazdıklarımı ;)
Soran+1 yılOnlarin cevabı ne 🤔
Cevap sahibi+1 yılsöyliyim tekrardan, o yazdığımı bulsaydım kopyala yapıştır yapacaktım ama çok geride kalmış soru :D neyse anlatim oturunca bacak arasına doğru sarkar bacaklar açıksa, bacaklar kapalıysa yukarı doğru dikik durur ama yumuşaktır yine, t*şaklar da bacak arasından yukarı kayar arada sıkışmamak için, bacak bacak üstüne atınca t*şaklar aşağıda kalır ama penis yine yukarı doğru dikey durur yumuşakken, sertleşmişse zaten kazık gibi dimdik dikilir :D yatınca ise sertleştiği zamanki yönünde durmazsa yani ucu karnıma doğru bakacak şekilde tam düz durmazsa rahatsız eder sırt üstü yatarken, yan dönünce önde kalır zaten, bacak arasında kaldımı rahatsız eder dışarı çekerim hemen elimle :D yüz üstü yatınca da önde durur zaten yukarı doğru bakar ucu karnıma doğru.. yani asıl yönü yukarı doğrudur karnıma doğru bakar ucu yumuşakken de ama ayakta olunca haliyle aşağı doğru sarkar.. en kötüsü denizden ya da havuzdan çıkınca şort yapışıyor etraftaki bütün kızların gözü orda oluyor ve kalkışa geçmeye başlıyor
Cevap sahibi+1 yılözetle böyle :D başka merak ettiğin bir şey? bayağa meraklı bir kızsın, genelde kızların penis hakkında en çok merak ettiği şey nasıl sertleştiği ve büyüdüğü ile ilgili olurdu sen bayağı farklı bir şeyi merak etmişsin dooğrusu koşarken yürürken sallanır mı diye soru görünce gerçekten tuhaf geldi :D
Soran+1 yılHmmmm. neden tuhaf ki ya 🤔
Cevap sahibi+1 yılbunda senedir bu sitedeyim ilk defa gördüm böyle bişey soran bir kız o yüzden :D ama cevap vermek hoşuma gitti sana, saçma sapan cevap yazaları görünce daha fazla yazmak istedim aydınlanman için, sen ciddi bişey soruyorsun merak ettiğin için ama insanlar resmen dalga geçiyor seninle...
Soran+1 yılEvet dalga geçenler olmuş 😏😒
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılPeki son bir soru bunuda tuhaf bulacaksin
Cevap sahibi+1 yılsor bakalım? ;)
Soran+1 yılŞimdi bugün çok normal TV de herkesin izlediği bir diziyi izlerken birşey farkettim farketmemek elde değildi zaten iğrenç bir görüntü çünkü
Soran+1 yılErkekte pantolonun sağ tarafı ya da sol tarafında hatırlamıyorum tuhaf bir birikim söz konusuydu 🤔 anlatabildimmi emin değilim
Soran+1 yılO tam olarak hangi organ olmuş oluyor neden öyle iğrenç bir toplanma şekli oluşmuş
Cevap sahibi+1 yılgenelde penis o şekilde belli olabilir veya kabartır pantolonu. tam sertleşmemiştir tam da yumuşak değildir, hafif diri oluyor yani, o esnada aşağıya doğru sarkıkken sertleşmeye başlamışsa pantolonu kabartır, sertleşirken yukarı doğru dönemez kıyafetin içinde ve sertleştikçe pantolonu kabartır.. gördüğün o olabilir çünkü yumurtalar pek belli olmaz pantolondan.. şimdi kesin sen diyeceksin ne tuhaf organınız var yahuu :D bazen kalabalıkta sokkata felan yürürken sertleşmeye başlar o zaman saklamaya çalışırız sonuçta utanılacak bişey ayıp toplum içinde.. bir kere metroda başıma gelmişti kalabalık içersi yer yok oturanların önünde dikiliyorum bir kız vardı sürekli gözü şeyimde kızın baktığını farkedince ister istemez etkileşim oldu bende kalkmaya başladı ama allahtan elimde dosya vardı önüme tuttup ama kız hareketlenmeyi biraz farkt etmişti sanırım belkide kalkmasını görmek istiyordu :D :D
Soran+1 yılÖffff evet çok tuhaf 🤔 ama ben anlatamadım bence
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha anlat tarif et o halde :S
Soran+1 yılZor tarif etmesi 🤔 sert birşey değil gibiydi ama dar bir alanı kaplamiyor gibiydi fermuarla bacak arasında kendine yer bulamamış gibiydi ama yumuşak gibiydi 🤔
Cevap sahibi+1 yılpenis az sertleşmiştir biraz öyle belirgin gibi olur tamamen de yumuşak değildir.. çocuk karşısındaki kızdan etkilenmiştir dizide:D başka bişey olamaz. hangi diziydi bakayım merak ettim neymiş :D :D
Soran+1 yılBilmiyorum ki öylesine açıktı arkadaşlarim izliyordu ben dizi izlemem o yüzden adına dikkat etmedim öyle bir görüntü görürsem söyliycem 😂
Cevap sahibi+1 yılm.uludagsozluk.com/.../ Burdakiler gibimiydiii 🙊🐵🙈🙉🐒😂😂
Cevap sahibi+1 yılmobile.twitter.com/.../391239818245844993 ya da burdaki gibi mii😂 Burda adamın t*şakları bir tarafta toplanmış, normalde bende öyle olmaz yumurtanın biri bir tarafta öteki diğer tarafta olur ayaktayken pantolondan belli olmaz ancak oturunca belli olur 😂😂 varya neler konuşuyoruz haa şaşıyorum verdiğim tariflere
Soran+1 yıl😂 hayır alakası yok
Cevap sahibi+1 yılUzaylı felan olmasın gördüğün 😂
Soran+1 yılBunlar ereksiyon olmuş penis benim anlatmak istediğim bunlar değil
Cevap sahibi+1 yılHmm, merak ettim haa kafama takıldı şimdii
Soran+1 yılBulamadım
Soran+1 yılTam olarak bir örnek değil ama gibi gibi
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHmm ortadaki nokta gibi çıkıntı penisin başıdır, penis yumuşak olsa bile başı her zaman diri olur hafif sert yani, orda gözüken odur, hemen altta da hafif çıkıntılar var yuvarlak gibi onlarda t*aşakları sağda solda duruyor hafiften. Bide giydiği boxır dar olduğu için tüm malzemeyi bir yerde toplamış. Mesela bazı eşofman giyenlerdede öyle sivri çıkıntı olur penisin başı öyle gözükür dışardan. İhtimaller bunlar 😂😂
Soran+1 yılHmmm tamamdır 😉
Cevap sahibi+1 yılsıradaki merak ettiğinn şeyee geçelimm :D
Soran+1 yılHmmmmmm 🤔
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbiri soru sornuş penis pantolon içinde nassıl duruyor diye sen mi sordun :D www.kizlarsoruyor.com/.../q7935051-penis-pantalon-icinde-nasil-duruyor
Soran+1 yılYoooo ben değilim
Cevap sahibi+1 yılsen hiç şey gördün mü gerçekte veya internette :D
Soran+1 yılBu özel bir soru olmadimi 😊
Cevap sahibi+1 yılhaklısın, özür dilerim :S
Soran+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadın memesi nasılsa onu da öyle düşün ablacım
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
Çamaşır var sonuçta. Sizdeki memeler boşlukta mı sallanıyor mesela. Ordan empati kur
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler o halde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin memeler neyse nasıl hareket ediyprsa ona benzer durum
115 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap için
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etse ne yürür nede koşardık dimi!!
Soran+1 yılHmmmm alışmış olabilirsiniz mesela 🤔
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl fark etmiyorsanız bizde öyle fazla anlam yükleme normal zamanlarımızda sadece bir uzantı bedenimizde 😉
Soran+1 yılGarip 🤔 anladim
Cevap sahibi+1 yılNormal halinde değilse sıkıntı yürürken koşarken 😁
Soran+1 yılEee biri ereksiyon halindeyse olur normalse sıkıntı olmaz yazmış 🤔
Cevap sahibi+1 yılDoğru yazmış işte ereksiyon halinde fazlaca tahrik olur zorlaşır yürümek koşmak
Nereye saklanacak bide uluorta dolaşılmaz öyle durumda beklenir biraz geçer o hal
Soran+1 yılTamam da soylediginize göre ereksiyon haldeyse hareket edemez ki zaten
Cevap sahibi+1 yılGerçekten yumurtadan Yen'i çıkmış gibi konuşuyorsun ama☺️☺️ O kadar dert değil kimse yoksa yürünür de koşulur da
Mesela sabah ereksiyonunda hemen çıkamayız yataktan saklayıp öylece geçeriz lavaboya
Tam olarak neyi bilmek istiyorsun onu çözemedim
Soran+1 yılYumurtadan çıkmadım tabiki dalga geçmenin anlamı ne 😏
Soran+1 yılTamam sormuyorum birşey
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım ama neyi çözmek istiyorsun dalga geçecek olsam farklı cevaplar verirdim dimi
Soran+1 yılYumurtadan mi çıktın birşey bilmiyorsun sanki demen hoş olmadi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten ne sorduğunu anlamak istediğini çözemediğim için Böyle dedim az çok insanların bilgisi var karşı cinsten hiç mi bilmiyorsun anlamında demiştim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/o6YDgq.gif
olur bazen sizinki gibi.00 Yorumlabu nasıl meraktır bu nasıl bir sorudur beyin devrelerim yandı resmen ben kendi cinsel organımı bacağıma bağlıyorum sallanmasın diye :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılyumurtaliklar daha buyuk skinti yaa. bazen eziliyo dar pantolonda.
04 Yorumla
Soran+1 yıl😱😱😱 size kim diyor daracık pantolon giyin diye
- +1 yıl
dar seviyorum ama eziliyolar 😟
Soran+1 yılÇocuğun olmaz bak
- +1 yıl
yok yaa ezilse de olur. benim yumurtaliklarim cok buyuk. 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAncak boxerla veya sor gıyınırken sallanır kot vs gıyındıgınde sallanmaz ama kalktıgı zaman ben onu sopa niyetine kullanıyorum karsımdakını onunla dovuyorum... ama yatakta 😃
00 Yorumla
+1 yılBuraya sabah uyandığımızda diyorum ve iyi geceler diliyorum
00 Yorumla
+1 yılYa bir git kızım kaç saattir saçma sapan sorular soruyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ilk defa soru soruyorum
- +1 yıl
Sürekli penis soruları çıkıyor sen değil misin o
Soran+1 yılİyimisin sen 🤔 aynı kişi olduğunu nereden cikariyorsun
- +1 yıl
Çünkü hep gizli kullanıcı bayan ve 25.29 yas arasi
- +1 yıl
Bu saate bu kriterlere uyan kaç kişi vardır merak ediyorum
Soran+1 yılTahmin bile edemeyeceğin kadar kişi
- +1 yıl
Millet kudurmus anlaşılan gece gece
Soran+1 yılBunun kudurmakla ilgisi yok en azından benim sorumun yok!
- +1 yıl
Pekala...
Baksır veya külot olduğu için yerinde sabit kalıyor
00 YorumlaKadınlar o koca memelerle nadil yapiyosa bizimki çok daha rahat farkina bile varmayiz
00 Yorumlaevet sizin memeler gibi ama bizimkiler üç arkadaş olduğu için biraz fazla sıkısiyorlar
00 Yorumlakoşarken ereksiyon halindeyse olabilir. normalde olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu burdan sorduğuna göre hem bu site de yeni hem de canı sıkılan birisin galiba?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikiside değil
Cevap sahibi+1 yılÇok meraklı birisin sanırım?
aslında gayet hoş bile oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHoş mu oluyor niye
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılyer çekimi ve hareket ilkeleri nedeniyle evet
10 Yorumla oluyor rahatsızşık vermiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Hareket halinde derken?
00 Yorumla
+1 yılsızın goguslerınız kadar değildir heralde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoxer giyince ve hava soğuk değilse hareket eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuksa
+1 yılsizin cicişler etmiyosa bızdekıde etmıyo
00 YorumlaEvet ritim tutuyo adimlara gore 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😂
Soran+1 yılDalga geçme Allah Allah ya
+1 yılbacagıma baglıyorm rahat etmek ıcın
00 Yorumlao zaman siperde. Kadın görünce ateş ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıyorum evde duruyor işim olunca takıyorum.
10 Yorumla
+1 yılNasıl hareket halinde?
00 YorumlaDon giymezsen sallanır
00 YorumlaNasıl bir hareket dik degilse sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılhyır sabıt yanlız alttarflı harket halınde
07 Yorumla
Soran+1 yılHerkesden farklı cevaplar 🤔
- +1 yıl
altta tassaklar vrya ondan hareket edıyo ama ontaraf sap kısmı normaldeı nk oldugu ıcın olem emler kadr sallanmıyo
Soran+1 yılÇok açıklayıcı olmuş
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😃
- +1 yıl
rica ettik ya :D
Soran+1 yılTersten gittik sen rica edince bende teşekkür edeyim dedim 😄
+1 yılNiye rahatsız olalım ki, olunca düzeltiriz:)
023 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltmek ne alaka 🤔
- +1 yıl
Ereksiyon olursa ucunu yukarı kaldırır olur biter:)
Soran+1 yılSoru o degilki
- +1 yıl
Rahatsız etmez ya varlığını bile unutuyosun uyurken o:)
Soran+1 yılGarip 🤔 şimdi normal haldeyken o da yürürken filan hareket ediyor dimi
- +1 yıl
Evet testisler de dahil:)
- +1 yıl
Bu arada kadonlar yangayla nasıl yürüyo ya? Araya kaçmıyo mu? :)
Soran+1 yılHadi ya üç hareket halinde birşey çekilmez 😂
Soran+1 yılOnu bende merak ediyorum öğrenirsin banada söyle
Soran+1 yılOgrenirsen
- +1 yıl
Sen giymedin mi hiç?
Soran+1 yılBurada soruları ben sorarım bayım
- +1 yıl
Benim soracağım yer nerde sen oraya gel:)
Soran+1 yılCinsellik kategorisinde sor geliyorum hemen 😂
- +1 yıl
Direk selam yolasan ya da yollasam? Yorma şimdi katogori katagori:)
Soran+1 yılMümkün değil ozele karşıyım 😉
- +1 yıl
Uyuyayım o halde ben:) merak da etmiyorım zaten:)
Soran+1 yılPeki o zaman 😂
- +1 yıl
Aşk olsun. O kadar muhteşem üçlü anlattım:)
Soran+1 yıl3 ün 1ini sormuştum oysaki 😄
- +1 yıl
Ne kadar cömertim ben. 3'ü bir ardda verdim:)
Soran+1 yılHiç hoslanmam
- +1 yıl
Sen Türk kahvesi yap o zaman
yooo
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun ki
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılnormalde bişi olmuyo, kalkıksa sorun
00 Yorumla Bol birşey varsa şort felan sallanıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo kalkmış olmuyor ki herzaman zaten
00 YorumlaEvet sallanıyor
00 Yorumla
+1 yıloluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluyuyor o
12 Yorumla
Soran+1 yılSen nereden biliyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇorabın arasına koyuyorum ☺
00 Yorumla
+1 yılHayır olmuyor..
00 YorumlaBol giyinilirse evet
03 Yorumla
Soran+1 yılDar boxer giyince olmuyor yani
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoşunca çarpıyo bacaklarıma malesef
00 YorumlaYok dimdik duruyo
00 Yorumla
+1 yılBelime bağlıyom
00 YorumlaOlmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor
00 Yorumlaçokmu merak ettın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerin cinsel organi yururken veya kosarken hareket halinde oluyormu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler