*Dövme erkeği çekici yapar mı ?
*Neresinde olursa daha dikkat çekci ve karizmatik olur ?
*Ne tarz olursa ?
*Neresinde olursa daha dikkat çekci ve karizmatik olur ?
*Ne tarz olursa ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kisiye göre degisir Fizik olarak düzgün adamlara cok yakisiyor , Duba gibi birinde hic cekici duracagi sanmiyorum , ve cok zayif celimsiz birindede ..tam tersi oluyor hatta , itici :/
Omuz basindan baslayip gögüse kadar uzanan dövmeler cok hos duruyor ,Kürek kemiklerine islenenler,dirseklerin ic kisimlerine yapilanlar , Ufak tefek degilde genis capli tatoolar daha bir yakisiyor diye düsünüyorum
Cekici yapmaz, ama oglan cekiciyse dovme onu DAHA cekici yapa bilir:)) anlata bildimmi bilmiorum :S:P
o eksi puan simdi neye?
dövmelerim var cokda mutluyum iyiki yaptırmısım abdes olayına gelince derinin altına su gitmiomus siz normalde ic organlarınızımı yıkıosunuz abdest alırken ? sacma sapan müslümanlık bilmemne sekilleri sokmayın ya begenirsin ya begenmessin bu kadar basit
Dövmeye göre değişir, sen gidip İsmail yk nın dovmesini yaptırırsan ve onu gostermek ıcın vct atleti giyersen tabı cekıcı yapmaz.
Cevap
8Cevap
yapar ama aynı zevke sahip bayanlar tarafından çekici bulunr. Dövmenin büyüklüğü anlattığı şey vücutta yer aldığı kısım. Ben çekici bulurum ama anlamlı bir dövme olmalı saçma sapan kople vücudu kaplayanlardan değil.
Benim boynumda var. erkekte boyunda olmaz. kolunda olabilir hoş görünebilir. kol en güzeli ya. kol kaslarını hep sevdim zaten. bak kötü oldum ya.. pff
itici. o ne hayvanlara damga eder gibi. hic klass birsey degil. genelde dilencilerin yaptigi seyler avrupada. iyi aileden gelmedigini gosterir. serseri tarz dilenciler. tinelciler.
Ben şahsen dövmeyi beğeniyorum ama Elhamduriallah müslümanım yaptırmıyorum dövmeli biriylede evlenmem sanmıyorum .O yüzden en iyi erkek dövmesiz olan
beğin yaşın kaç bilmiyorum ama düşük olduğu kesin . Can atıyo gidi bi tabir kullanmadım ayrıca beni görmeden yorum yapıyosun dikkatini çekerim !. nese dostum Yoluna bak sen anca beğenmezler Müslümanım diye geçinen insanlar yazık.
:D insanlar bazen yanlış yazabilir bu yanlış düşünmekten daha iyidir bence . yanlış kayaya tosladın çok düşünüyorsun bana cevap verirken :D
Rahat ol kasma bu kadar .
ne alakası var müslümanlıkla ya bibok bilmeden sallayıp duruyosunuz elhamdürillah müslümanmış hadi ya
Tabi bi hoca dinlediğin kuranı açıp okuduğun yok sonra biz bişey bilmiyo oluyoruz . Gusül sayılmıyo .Allahın katında cenabet oluyorsun .
7 tane dövmen var beğeneni var beğenmeyeni..ama amaç kızlara göstermek için olmasın..kendin için yaptım ve iyi düşün..bu şekil hoş bu olsun deme ileride sıkılabilirsin..
O erkeğe bağlı.. Malzeme iyiyse döveme yüzük küpe herşey çekici yapar.. Yani dövme mövme hikaye..
tipsizin teki basmış eksiyi:D
Dövmem var ve yaptırmak istediğimde var ama birinin ilgisini çekmek istediğim için değil saçma kişisel sanat böyle ve bunlarla daha mutluyum görünüşlerini seviyorum kimisininde anlamlarını
Kişinin tarzına göre değişir ama ben erkeklerin boyun kısmında kulak altında seviyorum. ama abartısız olucak ufak bir şey.
büyük ve renkliler iğrenç bi kere. ben hiç sevmem aslında. gusül geçirmiyor diyenler var. Allah lanet ediyormuş gusül geçirse bile. cenabet gezmenin günahı da çok büyük eğer öyleyse. boşwer gitsin
Örneğin link
o ne öyle zebra gibi
Gamzeli gulumseme, genis omuz,six pack ve adonisin varsa kasik dovmesi de yaptir , unutulmaz olursun :)
Yapabilir bakınız : link
kocaman olmasında kolda falan hos durmuyo ense kısmında ufak bısey belkı ama bana erkekte itici gelıyo
Dövme değil de adonis kası feci çekici yapıyo söyliyim.
Dövme yapmak yerine git body'ye kas yap. Adonis hem de. Daha çekici olursun.
Yapabilitesi yüksek.
Kolları yada göğsü kaslıysa fena olmaz.
Evet nasıl unuttum cok sükse yaparsın.
ömür boyu abdestsiz gezecekse sorun yok:))) ama erkekte karizma ve kültürlüsü daha dövmeli oluyor...
yani yapabiliyo ama renkli renkli dövmeleri hiç sevmiyorum siyah olsun olcaksa sadece
güzel dövme güzel vücutta çekici. güzel vücutta çok dövme itici.
Erkek çekici ise ne yaptırsan yakışır .
hayır tam tersi çok itici
çekiciliğini bilmem ama yaptıracağım
sırttaki dövme inanılmaz çekici
Erkeğine göre değişir.
cok cekici:)
Bence yapmaz uzgunum:(
boyunda seviyorum ben.
itici bence
hayır yapmaz
kıçta çekici durur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?