Eger erkek olsaydim asla izin vermezdim.. Cunku baksana butun erkekler vermem demis neden? cunku hepside bir kiz oyle giyindiginde erkegin bakicagini biliyolar cunku kendileride bakiyolar ama onlarin olan bir kadina baska bir erkegin bakmasida hoslarina gitmeyecegi icin giydirmem demisler😊
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Istemiyorsalae bakmayacaklar o zaman ya, onlara bakip ic geciyorlar sonra sevgililerinin ellerini tutuyorlar
Şu şekilde söyleyeyim ben gerçekten seviyorsam ve evleneceğim kadın olarak görüyorsam elbise vs giyebilir ama göbeği açık çok dikkat cekeceginden dolayı istemem ha gerçekten çok istiyorsa ve mutlu olacaksa bazı günler izin verebilrm 😊 ama yinede kararszm düşünmem lazım 😂
Giyemez. net.. giyerse reklama yer vermem.. Ben geniş veya gevşek değilim.. Serdar ortaç gibi bir adam hiç değilim.. Serdar ortaçla.. alişan arası ortada bir yerdeyim 😅😎
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki o zaman neden sokakta giyenlere bakiyorsunuz surekli?
nereden biliyorsun baktığımı bakmış olsam bile gözler bakmak için var, ayrıca ortada bir şey yoksa kimse bakmaz baksınlar diye açıyorsan zaten senin niyetin belli, kimi yadırgamak için bakar kimi kendini tatmin eder kimi ise sadece bakar sadece tek bir anlam yükleyemezsin buna.
En İyi Cevaplar