2. sırada dudak
3. sırada omuz olarak sonuçlanacak büyük ihtimalle :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Alnından öptüğüm yerde ülkemsin, ağzından öptüğüm yerde kadınım, diyeceğim.
Öncelik alın sonra dudak sonrasında ise boyun ;
Boynunda bir yer vardır, ben bilirim
Ne zaman oradan öpsem,
Değişir gözlerinin rengi
Yanar dudakların, terler avuçların
Daha sonra ise diz kapağı ;
kadını diz kapaklarından öpmek; “bugüne dek tüm düşmüşlüklerinden, yaralarından, kanından, izinden, acından öpüyorum, şifa niyetine.” demektir bir nevi. “çok düştüm, parçalandım, örselendim, öp de geçsin” diyemeyen bir kadının sessizliğini duymaktır. “seni anlamak için harflere ihtiyacım yok, ruhunla ruhum aynı lisanı hissediyor” diyebilmektir. “yanaklarından, dudaklarından, alnından, belki omuzlarından, avuçlarından öpmek aşkın yaradılışında var ama diz kapakların sevdaya dahil” de demektir aynı zamanda. o kadını çaresizliğinden ve bir o kadar da gücünden öpmektir. düşmüşlüğü kadar ayağa kalkmışlığından öpüp onu onore etmektir. önünde diz çökmektir. saygıdır. kabulleniştir, çok şeyi. kudretine, sabrına, sarsılmışlığına, sancılarıyla baş edebilecek kadar dayanıklı oluşuna ve de… kırılmak yerine bükülmeyi öğrenebilişine hayran olmaktır.
Çok güzel
Dudak ve Boyun diyenlerin amacları belli daha ileriye gitmek isteyenler :D Bir erkek bir kadını öpecekse eğer omuz, burun, boyun olarak sıralandırılmalı cinsel ilişki isteniliyorsa bu sıralama değişir boyun dudak omuz çene gibi yerler olarak sıralandırılır ama en güzeli omuz burun boyun :)
Bir adamın diz kapaklarının arkasını öpüp kimseni dokunmadığı bir yerine bir iz bırakmak istiyorum demiştim en sevdiğim erkekti o, o da benim bileğimin içini öptü ondan ayrı geçen her gün bileğime dudaklarımı dokundurup gözlerimi kapatıp onu hayal ediyorum açamıyorum gözlerimi yaş dolu 😢
Benimle evlenir misin?
@sherlock62 bu yazdıklarını sana hissetmiyecek
Hepsinin ayrı anlamı var...
Avuçiçleri : Bağlılık, saygı
Alın : Benimseme, sahiplenme
Yanak : Masumiyet
Gözler : Tatlı bir sevginin ifadesi
Baş'tan aşağıları anlatmak malumun ilanı olur şimdi. 😃
Cevap
335Cevap
Kadının alnı, burnu, çenesi, dudakları, boynu, omuzları, göğüsleri, karnı ve göbeği, diz kapakları, kolları, elleri, koltuk altı. Sevgide sınır yoktur. :):
media.tenor.com/.../tenor.gif
sonuç olarak en güzeli :D?
Hepsi.
pekala :) :D
Bence dudaklari ve boynu
Boyundan daha güzel ve samimi bir yer göremiyorum 😍
Aynen öylee :)
1. Alnından öpmek onu ne kadar çok sevdiğini gösteren tablodur.
2. Diğerleri romantik günlerinde veya eşler arasında yaşanan özel günlerinde kullanılır. Özel günlerinizi özele saklayın geniş olmamalısınız.
Bir bayanda alın en değerli yer bence ilk olarak.. Erkekte de boynu.. Hele kokusunu içine çekip öpüyosan eşindenç farklı hissediyor
Yürekten öpmek en güzelidir. Sana da tavsiye ederim.
Vaay :)
Bir boyun fetiscisi olabilirim ama bence en guzel yerlerden biri göz. Göz kapaklarını öpmek cidden güzel. Benimle her sabah gözlerini acip kapatmasi. Gözlerinin sadece beni goruyor olmasi bile.
Her yer güzeldir. Yeter ki olsun
Evet, öpülecek en güzel yer burun delikleri olacak değil tabi ki.
En güzel yer, yumuşaklığı en çok olan yerdir.
Bilin bakalım neresi
Dudak dedim ama hepsi de güzel önemli olan kimin öptüğü ✩
Tam dudağının altı çenesine inmeden, kulağının alt kısmı, göğsüne inen o oval kemik, tam göğsünün ortası, avuç içleri.
O'nun sevdiğimi hissedeceği en güzel noktaları.
insana sevdiginin her yerini öpmek güzel gelir neresi olursa olsun farketmez önemli olan öptügü kişinin sevdigi olması.
Heryeri. Komple bal dolu fıçıya batırıp çıkarıcan sonra fındık buluyacan. Yicen 😂😂😂 tam makara. Boynu canım boyun vampir gibi ısırıcan
Ay ne güzel plan yapmışsın öyle 😂😊
😀😀😀😅
ilk alından öpersin, sonra aşagıya dogru öperek inersin en son bal kutusunda final olur
Omuzla boyun arasındaki o kıvrım. Erkekte bulunan en güzel yer bence.
Bir kadın olarak da dudak kenarımın öpülmesini severim :')
Böyle vıcık vıcık öpen bir tanıdığım vardı bir zamanlar o günden beri opmekten de opulmekten de çok pis korkuyorum
kötü yer yoktur öpülecek insan vücudunda... sadece her yer farklı hislerle , farklı temaslarla öpülür...
ben mesela avuç içini severim. tabi terlememişse :))
vay bee 😍
Sevgilimin en cok haz aldigi yer boynu ve bende ayniyim
Bence boyun hem firsatcilik yapaeak kokisunu da icine ceke bilirsin
Dudaktan öpünce karşılıklı olduğu için daha iyi oluyo :)
Dudaklardan, ensem, boynum en sevdiğim üçlü.
Bir diğeri göğüslerim. 😂
Ben seçeneklerde göremedim ancak sırtını tercih ederim hem hiç beklemediği hemde aşırı iyi hissedildiği kanatindeyim :)
Gerçekten seven öpmeye bile kıyamaz ama cevap verelim. Yanaktan öpülür sevdiğin veya gülüşünün bittiği yerden.
Kulaktan başlarım yanak boyun süzüle süzüle gider :D ama favorim boyun çünkü kokusunu oradan hissedebilirsin çeke çeke öperim öperken hissetmek önemli
Alın bilader bir kızı dudagından öpersen elin alnından öpersen senin derler
Şüphesiz ki avuç içinin öpülmesi aşırı bir güven, mutluluk sağlıyor.
Ben sevdiğim kadını iki yerden öperim...
bir avuç içlerinden, bir de göz kapaklarından...
1 - hamileyse gobeginden , 2 - dudak , 3 - boyun kismi , 4 - Yureginden !!!
Boyun arkası, saç dipleri. Ense diyince tokatlık gibi duruyor, romantizmi bozuyor :/
Gözler
Alın
Avuç içleri
Ense
Boyun
Son olarakta Dudak😊
El. Çok zarif geliyor bir erkeğin kadının elini öpmesi.
İnsanın öpülesi en güzel yeri dudağının üstü burnunun tam yan tarafı oradan öptüğünde kokusunu da doyasıya çekebiliyorsun içine.
bence bir kız için yani genellikle alındır çünkü bir erkek kızı anlından öpüyorsa alın yazımsın demektir.. ve bu kız için çok özeldir
Eller dıyıyorum çünkü hayatının herşeyını eller anlatır...
Omuz masumca. Sarılıp böyle fotodaki gibi. Ben çok seviyorum.
O an nereyi öpmek istersem. Çünkü hepsinin ayrı bir özelliği ve güzelliği var
Boynumdan öpülmesi çok gıdıklandırıyor beni ama bir o kadarda çok gizel bir his
tabiki seksi olan kızların her yerini off miss seksi gobek bacak ayak of of oyle canım istiyor ki
Sevgilimizin olmadığını her iki soruda bir yüzümüze vurmasanız keşke 😂
Aglama degmez hayat :D
Takılıyorum keyfim yerinde 😁
O zaman sprun yok 😂👍
Evet 😊
omuz ve boyun.. ayrıca bir arkadaş gülüşünün kıyıları yanıtını vermiş onu beğendim :)
en güzel öpülecek yer yüreğindir... ki orada taht kurmadın mı benim için
Köprücük kemiği, göz kapakları, dudağının kenarı, bilekleri, kulağının arkası
farketmez ,
sonuçta öpmeye bir yerden başlarsın
Valla zaten dudak boyun omuz demişsin onlar aynı yerde çenede güzel öpülür
köprücük kemiği güzelliği diye bir şey var arkadaşlar :)
hem dogru hemde karşındaki bayanı bana göre en iyi sahiplenme çeşidi alındır bence yaneee
Bir kadının öpülecek en güzel yeri alnıdır. Sen benimsin, benim ömrümsün demektir. 😂 😂 😂
enseden tüylerim diken diken olur :D boyun öpmek güzel
dudak ve boyun ama her yer öpülür. ya. ayağı güzel öperim mesela
ilk etki dudaklarda saklidir😉
ikinci etki boyunda gizlidir 🙂
ucuncu ise burnuna bir opucuk alnind abiter olay😀
bana abazanın teki güneş görmeyen yerilerinden öpeyim demişti sanarım güneş görmeyen yerler
İnce sözlerle Kalbine dokunup , boynundan öpmek diyorum.
boyun dedim tabii ama omuz da güzel geldi birden, boyun şıkkı olmasaydı omuz derdim o da olmasa ense olurdu, ama burun en son seçenek olmalı.
aynen haklisi
@kraliceniz2017 teşekkür kraliçem
Omuz, boyun, ense, dudak, gözler, alın, eller, yanak kalbinin üstü, bilekleri (şah damarı)
Alından öpmek çok güzel geliyor bana... Masum. Benimsin der gibi. :)
Dudak, burun, yanak, boyun, kaş, göz, kirpik, alın, omuz , gobus, bel. :D
Kokusunu içine çekerek boyundan öpmek en güzeli bence
kim olduğuna bağlı. En güzel öpülecek yer popodur, sevgilimin poposunu öperdim sürekli
Kulak burun boğaz 182 yi arayıp randevu almana bile gerek yok o derece 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar