Arkadaslar penisin başını sokarak tamamını degil ve kolay bir şekilde giriyorsa. Bakire olan bir kızda kolay girer mi başı tamamı değil yani başı sadece. Bakire olan biriyle ilk ilişki hep zor mu olur bakireyim diyip kolay bir şekilde girse ne olur? Umarim anlamışınızdır sorumu çok önemli lütfen düzgün cevap verirmisiniz.
Cevabın nedir?
+1 yılBen daha bakire kıza penis başının kolay girdiğini görmedim. İlk giriş biraz zorlayarak oluyor. Tabi her kızın vajina yapısı aynı değildir ama yaklaşık 2 cm genişliğinde olan vajina girişinden normal kalınlıktaki bir penisin kolay girmesini bekleme, ancak çok inceyse kolay girer.
014 Yorumla
Soran+1 yılKolay giriyorsa bundurum bakire değildir demek midir.
- +1 yıl
Hayır bu bir kıstas olmaz bakirelik için. Penis başının kızlık zarına kadar girmesinde sorun yok zaten. Normal bir penis başı kızlık zarına kadar rahat girer, zorlanma kızlık zarından çekip vajina kanalına girerken oluyor
Soran+1 yılAnladım gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Peki bu durumda ağrı olur mu karında vajina bölgesinde normalmidir
- +1 yıl
Bilemiyorum olmasını gerektiren bir durum yok ki o kadar girmesinde. Ancak eğer tedirginlikle kendini fazla kasarsan ağrı hissetme ihtimali var tabi. Yoksa penis başının o kadarcık girmesiyle ağrı olmaz.
Soran+1 yılTamamı girince mi ağrı olur. İlişki sonrasında da ağrı oluyorsa
- +1 yıl
Evet ilk zamanlarda cinsel ilişki sonrası kadınlarda ağrı olur bir süre
Soran+1 yılBu durumda bozulma oluyor mu
- +1 yıl
Tam birleşme olursa tabi ki bozulma olur. Sen kızlık zarı nasıl birşey biliyormusun, kendininkini inceledinmi hiç?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Öncelikle vücudunu tanımalısın ama. Kızlık zarı ile ilgili internette güzel görseller var. Onları bir incele, farklı farklı yapıda oluyor çünkü. Seninki nasıl gör. Bunları bilmeden söylenen herşey havada kalır.
Soran+1 yılBu durum için doktora gitsem peki
- +1 yıl
Aslında en doğrusu budur. Bir kadın doğum uzmanına muayene olup hem vajinal durumunu öğrenirsin hem de ileride meydana gelebilecek ciddi kadın hastalıkları için önlem alabilirsin.
Soran+1 yılÖyle yapmayi düşünüyor teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılaslında zar esnek değilse ilk ilişki zor olur fakat kolay olursa ya da tam bütünleşme sağlanırsa o zar esnektir
04 Yorumla
Soran+1 yılHer ilk ilişki zor olur diye bir mi var peki ucu kolay girdin de bakire değildir diyorlar
- +1 yıl
her ilişki zor değil bu algıyı ilk önce kafalardan silmek lazım. genelde büyüklerimizin uydurduğu tabir bu. bak az öncede söyledim yinede söylüyorum penis ucunun kolay girmesi bakirelikle alakalı değil tamamen hazırlık meselesi. eğer o kadın birleşmeye tamamen hazırsa bakire olan kadındada birleşme kolay olur zor olan sadece hazırlanmamak
Soran+1 yılAnlıyorum şimdi teşekkür ederim gayet açıklayici oldu
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKızın fiziken yeterince hazır olduğunu gösterir, zor olmak zorunda değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani bakire bir kızında kolay girebilir dimi ucu. Kolay girmesi bakire değildir mi demektir
- +1 yıl
Girebilir. İlk ilişkide acıya sebep olan aşırı heyecan ve bazen zar kalın olduğu için yırtılma anında acıtmasıdır. Zaten tam penetrasyon yok, zar o kadar yakında değil, olsa görmek içşn doktora ihtiyaç olmazdı.
Soran+1 yılDemek istedin mantıklı aslında. Tamamı değil zaten uç kısmı girmesi de bozar mı zarı
- +1 yıl
Zar yapısal olarak çok yakındaysa olabilir, risk yok değil. Kaldı ki o heyecanla coşup tamamına erdirme riski de var.
Soran+1 yılTamami girince de bozulur tabi zar dimi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Bakirelik önemli ise, kendini eşine saklayacak isen bu işin küçüğü büyüğü yoktur hiç bulasma
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılEvet önemli benim için
- +1 yıl
Bak cinsel istek duyacak yastasin, aranızda geçen özel eylemler ve konuşmalar daha fazla istek uyandırıp daha ileriye gitmek için zemin yaratabilir. Nitekim bakireligini vermeden evvelki Son raddeye gelmişsin. Yalnızca başını sokacak diye anlaşmış olabilirsin ama bu durumun kafana yatması cinsel açlığını bastırma temelli bir mantığa bürümedir. Yani mantıksız ama mantikli diye kendine lanse etmektir. Önce başını sokar sonra tamamını. İş işten geçer. Sen farklı yöntemlerle acligini gidermeye bakmalisin.
Soran+1 yılCinsel açlık duymuyorum. İlk defa erkek arkadaşımla böyle birşey yaşadım ilk defa yapıyorum haliyle bilgimde yok.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakireyse ilk başta girmesi zor olur. Kolay şekilde giriyorsa penis küçük ve incedir
116 Yorumla
Soran+1 yılPeki vajina hazirda o an yani kuru değilse veya esnekse de kolay girer mi
Soran+1 yılAslında demek istediğim bakire olan birine penis hep zor mu girer kolay girerse bu durum bakire değilmidir oluyor
Soran+1 yılO nasıl anlaşılır peki
Soran+1 yılTamamı girmedi zaman leke gibi kanama oldu ama tamami girmemişti bozulma olur mu ozaman
Soran+1 yılNiye öyle birşey dedin ki
Soran+1 yılAnlıyorum. Kızlık kolay bozulan birsey yani
Soran+1 yılEvet Bakireyim ilk defa böyle birşey oldu
Soran+1 yılOlucam zaten öyle yapıcam teşekkürler
+1 yılriskli. kolay giren doku yumuşak ve kegel egzersizi yapmadığını gösterir 2-2.5 cm i geçerse hymen yırtılır. hiç denemeyin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğini pek anlamadım kegel egzersizi ne oluyor
+1 yılPenis girmemiştir vajinaya değince dudaklarının arasında zaten başı kalıyo yani penis dudaklarının arasında kalıyo
122 Yorumla
Soran+1 yılİçine gitmemişmidir
- +1 yıl
Yok girmemiştir zaten penisi vajinaya dayadığın zamam dudakların içinde kalıyo penis ucu. Kan geldimi peki ordan
Soran+1 yılÇamaşırımda kahverengimsi leke oldu vardı. Birde sanki biraz girdi gibi hissettim o an canım acıdı
- +1 yıl
Pembe kan gelmesi gerekir kızlık için
Soran+1 yılPembe değildi kahverengim bir lekeydi bulaşmış gibi sadece
- +1 yıl
Kuruyunca koyu renk olabilir kızlık bozulma ihtimali yüksek senin
Soran+1 yılGerçekten mi bozulmuşmudur yani
- +1 yıl
Sen içine girdiğini hissettin mi ilişkiden hemen sonra kan geldimi kontrol etmedin mi nekadar sürdü o sürtme deliğe baskı yapma işi
Soran+1 yılBaya sürdü yani 10 dk falan belki daha fazla bana biraz girdi gibi geldi ama o Hayır dedi birde kahverengi gibi bir leke oluştu ondan sonra
- +1 yıl
Boşaldıysan belki rahim içinden gelebilir sen girmediğine eminsen bozulmamıştır
Soran+1 yılYa diyorum ya anlamadım bana girdi biraz gibi geldi ama acı hissettim an durdurdum
- +1 yıl
Tekrar yapcakmısın peki
Soran+1 yılBir daha hayır
- +1 yıl
Umarım bozulmamıştır bozduysan bidaha yapmamanın bir anlamı yok ki
Soran+1 yılEvet öyle umarım ya
- +1 yıl
Bu konudan erkek arkadaşına bahsettin mi yani kızlığın bozulmuş olabilir dedinmi
Soran+1 yılO şeyin ilk oldu zaman dedim oda zorlamadan dedin sadece bir daha birsey demedim ama içimde bir şüphe var hem
- +1 yıl
Bozduysa napcak evlencekmi senle
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Umarım bozulmmıştır dua et bari
Soran+1 yılÖyle yapıyorum sürekli
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Bence değildir. Kafa bazen sokulabilir ama kolayda girerse bakireliğinden şüphe ederim. Sendemi oldu bu noldu
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oldu niye şüphe duyarsin ki
Soran+1 yılEvet erkek. arkadaşım yaptı. Bu durumu erkek arkadaşım anlar mi ben anlamaSam da
Soran+1 yılAnlamasıni istemiyorum. Ben anlamıyorSam o nasıl. anlar onu sordum.
Soran+1 yılNe kadar girdin de kızlık bozulur ki
Soran+1 yılBu durum. başı girdin de bile bozulur oluyor yani
Soran+1 yılDaha ileri girdi mi ben anlamadım öyle olunca bozulur yani
Soran+1 yılGerçekten mi
+1 yılKolay girmez ya birlikte olmuştur ya da birsey sokmuştur
018 Yorumla
Soran+1 yılİkiside değil daha önce bir ilişki yaşamamış. Sürtünme harici
- +1 yıl
Sürtunme sırasında kafası girmiş olabilir
Soran+1 yılGirdin de peki bozulur mu yani kolay bir şekilde kızlık
- +1 yıl
Sadece kafası az girdiğinde bozulmaz ama tecrübeli biri genisledigini anlar
Soran+1 yılNasıl anlar Bunu neye göre
- +1 yıl
Evlendiğinde adam girmeye çalıştığında kolay girerse şüphelenir
Soran+1 yılKolay girerşeye bakire değildir mi oluyor yani başka bir açıklaması olamaz mi
- +1 yıl
Başka bir açıklaması yok bütün vajinalarin girişi normalde kalem kafası kadar geniş olur zorladikca genişler
Soran+1 yılHer ilişkide daha da açılır mı
- +1 yıl
Evet açılır
Soran+1 yılBunu erkek nasıl. farkeder yani demek istedigim bakire olanla olmayan nasıl belli olur
- +1 yıl
Rahat girince kızın zorlanmadigini görünce
- +1 yıl
ya da oral yaparken
Soran+1 yılOral niye
- +1 yıl
Erkek on sevişmede yapmak emmek ister
Soran+1 yılEvet istiyorlar
- +1 yıl
O arada belki kuracaksa öğrenir ama çok genislememisse anlamaz
- +1 yıl
merhaba o kişi senmisin
zor giriyor diye bişe yyok hepsi kolay girer aslında çoğu fantazi abartması işte
048 Yorumla
Soran+1 yılAma bakire olan birine hep zor girermis öyle diyorlar
Soran+1 yılHayır kızım ve erkek. arkadaşımla birlikte oldum ama tamami girmedi kolay girdi dedi erkek arkadaşım böyle oluncada bakire olmuyor oluyor dedi. Bakireyim de ilk defa yaptım haliyle kafam karıştı kötü duruma düştüm
Soran+1 yılNasıl yani öyle bir şey yok mu.
Soran+1 yılBakireyim daha önce hiç ilişkiye girmedim. Ne demek istediğini anlamadım
Soran+1 yıl20 ikimizin de
Soran+1 yılEvet düşünüyorduk. Ama daha önce hiç kimseyle olmadım
Soran+1 yılTam bilmiyorum ama başı girmişti yani
Soran+1 yılİlişkimizin daha iyi gidiceğini söyledii için böyle birşeyi kabul ettim zaten
Soran+1 yılOnun ilk değil daha önce yaptı çok var. Ben o kadar istedim hatta hiç istemedim de o biraz ucunu soktu
Soran+1 yılÖyle tabi de ne yapıcağımi bilmiyorum
Soran+1 yılEvet hissettim kahverengi bir leke oldu çamaşırda
Soran+1 yılNasıl yani gerçekten mi
Soran+1 yılO daha önce bir çok kez birlikte olmuş bozdum da dedi. Ama benimle yaptın da kolay oldu diyor anlamadım şimdi ben nasıl bozulur ki öyle çok kanda gelmedi ona dedim hatta zorladim için falan dedi. Acaba kolay girmesi esnek olmasından ya da yeterince ıslak olmasından olabilir mi
Soran+1 yılBozsam bozdum derim kabul ederim zaten dedi ama onunla ilk defa yaptım ve o nasıl rahat girer diye düşünüyor çok kötü bir duruma düştüm. Daha öncede bozduğu kişiler varmış hep zorlanmis öyle diyor
Soran+1 yılBilmiyorum ben dedim seninle olmuş olamaz mı anlarım ben falan diyor. İlla zor mu girer bana göre zor olmuştu canım açmışti o neye göre kolay diyor anlamıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ama daha önce yaptı diye biliyorum. Şimdi bozulmusmudur kızlığım kandan başka nasıl anlaşılır yani ben kendim anlayabilirmiyim
Soran+1 yılGerçektende bozulmusmudur yani
Soran+1 yılAyrılıcağına nerden vardın peki
Soran+1 yılDün bu konuşma oldu. Ama daha önce yaptığımızda çok canım yandı ve leke geldi 2 kere oldu bu böyle
Soran+1 yılBu kesin mi yani ben ona bu lekeyi dedim de zorladim için falan dedi ama
Soran+1 yılNasıl yani ama tamamen girmedi ki nasıl olur yani
Soran+1 yılAma bana hep tamamen girmedi girmiyor diyordu sadece ucunda diyordu bozulsa kan olur her yer diyordu
Soran+1 yılYani bozulmadı mi. Çok kan gelirmis bozuldunda
+1 yılGirer ya illa zor girer diye bişey Yok sulandıysa rahat girer
010 Yorumla
Soran+1 yılYani illa bakire olan birine zor girmesi diye birşey yok
- +1 yıl
Yok tabiki de hatta kan gelecek diye bir kaidede Yok
Soran+1 yılEvet biliyorum. Peki böyle bir durumda kızlık zarı bozulur mu yani bakire olan birine ucu girse bile
- +1 yıl
Bozuladabilir bozulmayadabilir zarın nerde olduğuna ballı kiminkisi önde kiminin arkada kiminin ise zar yapısından esnektir belli olmaz yani
Soran+1 yılBozulduğunu nasıl anlarız peki.
- +1 yıl
Kan gelirse
Soran+1 yılTamami girmedi hafif çamaşırda leke oldu kahverengi gibi ozman bozulmus mu oluyor
- +1 yıl
Özelden yazsana
Soran+1 yılBurdan söyleyebilirsin
- +1 yıl
Engellersin konuşma bitince bekliyorm
+1 yılYoo bakire filan farketmiyor ıslak ve esnekse rahat girer
028 Yorumla
Soran+1 yılİlla zor olucak diye birşey yok yani
- +1 yıl
Yok yok o tamamen vajinaya bagli
Soran+1 yılKolay giriyorsa bakire değildir denir peki
- +1 yıl
Yok denmez senin vajinan darmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Dert etme başı kolay girer
Soran+1 yılKolay girmesi tam ne oluyor peki dar olanda zor girer derler genelde
- +1 yıl
Kolay girmesinin iki sebebi var 1 hiç ilişkiye girmemiştir 2 vajina esnektir
- +1 yıl
ya da çok ilişkiye girmiştir acilmistir
Soran+1 yılHiç ilişkiye girmeyen birinde kolay girer yani normalde tam. tersi derler hep
- +1 yıl
Aynn vajinaya bagli ilişkiye degil
Soran+1 yılPeki bakire olmayan biri nasıl anlaşılır bir erkek tarafından
- +1 yıl
İçine girerken kız rahat ve ses cikarmiyorsa kasmiyorsa kendini
Soran+1 yılTam tersiyse kasıyor ve acı oluşuyorsa
- +1 yıl
O zaman ilk
- +1 yıl
Senin asıl sikintin ne
Soran+1 yılBakireyim ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ucu girdi sadece kolay oldu dedi o öyle oluncada bakire değilmis demekmis. İlk defa onunla yaptım bu durum ne oluyor onu soruyrm
- +1 yıl
Hepsimi girdi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman kizligin bozulmamis
Soran+1 yılGerçekten mi neye göre bu kanıya vardın
- +1 yıl
Sadece kafasını surtmus
Soran+1 yılSokmuştu ama yani soktu gibi hissettim oda öyle dedi
- +1 yıl
Yanlış hissetmisiniz
Soran+1 yılPeki kolay gitmesi ne oluyor
- +1 yıl
bir takip etsene
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Daha rahat anlatcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı girer ki bakireyle bakire olmayanın da aynıdır sonuç olarak zar içerde zaten başı girse zorlamaz
08 Yorumla
Soran+1 yılTamamı girse de zorlamaz mi peki nasıl aynıdır
Cevap sahibi+1 yılTamamı girerse bakirede zorlar sonuçta zar var bakire olmayanda okadar zorlamaz
Soran+1 yılKolay girmesi bakire değildir demekmidir peki.
Cevap sahibi+1 yılNormal olarak evet ama şu var bazı kişilerinin ki dar oluyor buyüzden girmeyede bilir bakire değilse bile
Soran+1 yılBakire ve kolay giriyor bu durumun Bask bir nedeni varmıdır yani zar esnektir ya da o an hazırdır falan
Cevap sahibi+1 yılHazırlıkla alakası yok dediğim gibi bazı kişilerin vajina kanalı dardır buyüzden kolay girmeye bilir evet esnek olabilir zar
Soran+1 yılEsnek oldun da kolay girme oluşur yani illa bakire değildir denilmez
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirer tabi. sulandiysan hemen girer. ne ogrenmek istiyon sor.2 3 defa bozdum
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında Bakireyim erkek arkadaşımla tamamını girmeden ilişki yaşadık ve o bana kolay girdi böyle olunca bakire olunmuyor dedi. Oysa o an fazla acı duydum ve ilk defa onunla. beraber oldum.
Cevap sahibi+1 yılAci cekme olayi cok farkli. kan gelmedi mi? Zarin mi esnek
Soran+1 yılHafif leke gibi birsey oldu çamaşırda kahverengi gibi okadar
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikim mi detayl anlatim istersen
Soran+1 yılBurdan da anlatabilirsin
Cevap sahibi+1 yıldetaylı anlatamam ki. herşeyi konusuruz ögrenırsın hem. hayatının hatasını yaptıgınında farkına var
Soran+1 yılNasıl. yani hayatımın hatasını yaptım mi
Cevap sahibi+1 yılfarkında degılsın. gizilden cıktım gel anlartım
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılher şekilde girer, herkesin vagina yapısı farklıdır (dar geniş vs.)
00 Yorumla
+1 yılGirer ama biraz zor olur kadın için
034 Yorumla
Soran+1 yılKolay olursa
- +1 yıl
Bakire olmayıp da sürekli ilişkiye girmeyen birisine bile zor olabilir, sürekli ilişkiye girene rahat girer tabi bu değişir
Soran+1 yılBakire ve ilk defa böyle birşey yapıyor
- +1 yıl
O zaman zorlanır tabii öyle bir video izlemiştim resmen penis girmekte zorlandı
Soran+1 yılAma bakire ve hiç böyle birşey yapmadı çokta sokmadi diye biliyorum o an acı oldu ama erkek arkadaşım kolay girdi dedi anlamadım. Bu durum ne oluyor kızlığım bozulmuşmudur
- +1 yıl
Kızlık zaten girişte. Eğer girmişse ve kan geldiyse gitti kan gelmediyse esnektir ama gitmiş diyorsun bozulmuştur
Soran+1 yılGirdi diye hissediyorum o dedi ki kızlık zarının oldu yere sokmamis zevk yeri varmış oraya sokmuş öyle dedi
- +1 yıl
Öyle şey mi varmış 😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya o öyle dedi
- +1 yıl
Yaa ben öyle şeyi ilk defa duyuyorsam saçmadır tam olarak ne hissettin falan bilmiyorum ama hiç kan falan Yokmuydu? Girdiyse ya kanamıştır ya da esnek 👍
Soran+1 yılÇamaşırımda sadece kahverengi gibi bir leke vardı o kadar
- +1 yıl
Şimdi girdiğini hissettin ama kal yoktu diyorsun peki adetine ne kadar vardı? Büyük ihtimalle zedelenmiştir açık konuşamıyorum
Soran+1 yılYa o kan olayı oldunda adetimin son günüydü
- +1 yıl
O zaman bozulmadı ve o gelen adet ile ilgili genede belli olmaz doktora git canısı
Soran+1 yılYa doktora gittim ama devlet adliye girdi için bakmadı özel gidicem yarın. Birde annemin üstüne sigortam ailem gittimi öğrenebililir mi
- +1 yıl
Yok yaa bence sıkıntı olmaz da böy şeylerden uzak dur derim ileri gitme sadece kendine oral yaptır o yeter sana 👍
Soran+1 yılBir daha yapmam zaten ilk ve sondu diyebilirm. Peki ben tam anlamadım bozuldu mu bozulmadi mi ya
- +1 yıl
Kan gelmediyse bozulmamıştır da en iyisi doktor canım
Soran+1 yılBahsettim şey oldu işte sadece
- +1 yıl
Yaa tam girdiyse gitti Yok girmediyse esnek olabilir
Soran+1 yılTam girmedi biraz ucu girdi sanırım bende anlamadım ki
- +1 yıl
Ucu girdiyse ve kanamadıysa esnektir, girişte olur kızlık
Soran+1 yılBahsettim gibi sadece leke oldu ne kadar girdi bilmiyorum acı oldu geri çektim kendimi.
Soran+1 yılSadece kanla mi anlaşılır bozulması peki
- +1 yıl
Yani et parçası o yırtılırsa kanar
Soran+1 yılNetten baktimda kanama olmayada biliyormus. Ben bozulup bozulmadigini doktora gitmeden nasıl öğrenebilirim ya
- +1 yıl
Öğrenemezsin ki doktor şart kan olmazsa esnektir bazıları defalarca ilişkide bile bozulmaz
Soran+1 yılDoktor şart yani başka bir yolu yok
- +1 yıl
Aynen öyle canısı
- +1 yıl
Ne yaptın gittin mi?
Soran+1 yılGitmedim daha
- +1 yıl
Hmm git bakalım kafan rahat olsun
Soran+1 yılÖyle yapıcam
- +1 yıl
👍😊
baş kısmı girer yeteri kadar ıslanmışsa
013 Yorumla
Soran+1 yılTamamı girdin de peki
Soran+1 yılPeki bu durumda kızlık bozulur mu tamamı girmese bile
Soran+1 yılBozuldugu nasıl anlarım peki
Soran+1 yılTam bilmiyorum onun bahsetti kadariyla uç kısmı
Soran+1 yılO an görmedim için nasıl bilmiyorum kontrole gitmeyi düşünüyorum evet
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu
Soran+1 yılAynen sanırım öyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılNesi onemli amkkk gansjs
00 Yorumla zar esnekliği vücudunuzu biraz tanıyın lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılTanımak için soruyorum zaten.
Soran+1 yılBakire değildir denir mindirek peki
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. zor girer zorlanır
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay girerse peki ne demektir
+1 yılbilgim yok
00 YorumlaAnlamadim vala
039 Yorumla
Soran+1 yılDemek istedigim bakire olan birine penis kolay girerse ne olur yanin hep zor mu girer. Kolay girdi zaman bakire değilmidir oluyor
Soran+1 yılHerkeste aynı oluyor demek diye birşey yok yani.
Soran+1 yılKendini kassan bile kolay girebilir mi
Soran+1 yılHım anladım. simdi
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılKendimi kasmistim ve ağrı olmuştu ilişki sonrasıda ağrı oldu bu peki niye
Soran+1 yılEvet öyle olmuştu
Soran+1 yılDaha sonra akıntı mide bulantısı falan oldu ama ya
Soran+1 yılYani normaldi ne bileyim ilk defa gördüm
Soran+1 yılNormaldi
Soran+1 yılEvet olabiliyormus
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılYani bana girdi gibi geldi o Hayır sadece başı girdi zar yerine değil zevk yeri varmış oraya girdiğini söyledi benim bu konular hakkında bilimde yok yani biliyorum da
- +1 yıl
Simdi nasil anlatsam ki zar yeri zevk yeri ayri diye birsey yokki vajina deligin var iste ordan giriyo tam kizligin nerde bilinmez herkeste farkli olabiliyo iki uc santim icerde neyse zevk alacaksada almiyacaksada ora girecek baska yere giremez yani san foto atardimda gorsel olarak burda sikinti yaparlar
Soran+1 yılYani öyle birşey yok mu zevk yeri gibi falan. Biraz araştırdim da herkesde farklı oluyormuş zaten vajina bölgesi illa zor girince bakire olma durumu diye birşey yok yani
Soran+1 yılEvet biliyorum onları herkesin farklı oluyormus
Soran+1 yılBiliyor böyle şeyleri gayet iyi zaten
Soran+1 yılBilmiyorum böyle diyince zorlandı ondan leke geldi bozulsa kan gölü olur her yer diyor çokta girdiğini sanmıyorum yani o öyle diyor hep girmedini söylüyor
Soran+1 yılÖyle dedi ya çok gelirmis yani kan zorlandigi için o leke olmuş öyle dedi bana. Şimdi bozuldu mu yani ama kırmızı olurmuş benim kahverengi gibi lekeydi
Soran+1 yılKendim nasıl bakicam
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem