Kızlar memelerinizi fazla sıkmak yoğurmak zararlı mı sarkmasına mı neden olur ?

merhaba sevgilimle 1.5 yıldır çıkıyoruz 2 sene içinde evlenmemiz baya zor hatta imkansız sevgilim zifaf gecesine kadar beklememi o zaman bana teslim olacağını söyledi üstelemedim ama ondan faydalanıyorum oda istiyor genelde memelerini emiyorum bide oral şimdilik yetiyor bakalım ama sevgilimin memelerini çok sıkıyorum yoğuruyorum geçen sinemaya gittik elimi bir daldırdım 1 saat aralıksız filmin yarısı bitene kadar yoğurdum elim çok yorulmuştu sevgilimin memesi kıpkırmızı olmuş :D ikinci yarıda ellerim yorulduğundan yoğuramadım ama bu seferde emdim :D boş kalmıyor yani :D sevgilim bana meme manyağı diyor :D akşam yatarken muhakkak emer yoğururum sabah kalkıncada tabi gece yarısı uyanırsam yine aynı bide 2. öğretimiz biz ünive gitmeden önce akşam ünivden gelince sadece bu kadarcık napayım dayanamıyorum 85 lik dolgun olunca böyle oluyor sevgilim bana artık yoğurmak yok böyle giderse memelerim erkenden sarkar dedi gerçekten sarkar mı bunun bir çözümü yok mu ben yine yoğuracam ama sarkmayacak lütfen yardım edin
Kızlar memelerinizi fazla sıkmak yoğurmak zararlı mı sarkmasına mı neden olur ?