Kocam beni beğenmiyor?

Iyi geceler ben dun gece esimle bir problem yasadim biz nerdeyse 1 aya yakon zamandir beraber olmuyoruz bunun sebebi benim cunku biraz isteksizlik olustu ama dun gece ben esime yaklaştım önce her şey yolundaydı ama sonra sertleşme problemi oldu 3 yıldır evliyiz ve çoğu zaman bu sorunu yaşıyoruz aldatıyor desem evden işe işten eve iş yeri çok yakın ve patronu babamız gibi bir halt etse hemen arar haber verir ama dun gece annesinin evine gitti onlar bize iki dolmuş mesafesinde oturuyor ama gidiş geliş saati belli ama yine de bir garantisi yok her neyse daha sonra ben dedim ki 3 yıldır bu sorunu ara ara yaşıyoruz sen beni aldatıyorsun dedim bin defa yemin etti sonra dediki bir açıklamam var ama seni kirmaktan korkuyorum dedi söyle dedim sen biraz kilolusun dedi bu yüzden dedi bu sorun oluyor dedi bende dedim 3 yıldır bu sorun yoktu bugün mü sorun oldu dedim sonra bana dediki sen hiç mi fatlrk etmedin dedi ben seninle ilişkiye girerken bile gözlerimi kapatıyorum senin daha zayıf biri olduğunu hayal ediyorum dedi ee haliyle ben dun geceden beri darmaduman olmuş bir haldeyim ne yapacağım bilmiyorum onunla bir daha aynı yatağa giremem hii bu arada öyle abartılı kilom yok biraz göbek var sadece balık etkinin bir tık fazlası yani bilmiyorum yardım edin boşanmayı düşünüyorum canım çok yanıyor...
Kocam beni beğenmiyor?