Nefret ediyorum abimden !

Merhaba. Ben kendimi bildim bileli abimle aynı odadayım. Ama iki sene önce dahada küçük bir eve taşındık ve yataklarımız daha yakınlaştı. Aramızda iki metre var ya da yok. Uyku haram oldu bana. Benim uyuduğumu sanıp masturubayson yapıyor. Sabahalara dek defalarca. Aslında ben küçükkende yapardı ama özm odamız hem kocamandı hemde daha küçük olduğum için bukadar etkilenmiyordum. Artık onun nefes alıp vermesinden yorgandan hareket sesi gelmesinden ve ayaklarının oynamasını görmekten viktim. Benim daha uyanık olduğumu bile bile yapıyor bunu. Zaaten çok sorumsuz bencil egoistin teki. Erkekliğiyle böbürlenen kendibi bir şey sanan iğrenç bir yaratık. Evimiz okadar kuxukki... iki oda. Oturma odasında annemle babam yatıyor ve bana uyucak bir yer kalmıyor yani. Kendimi hergece tualete kıtlıyorum. Sigaeayı bırakmış olmama ramen yine başladım . Hergece suanki olduğu gibi tualete yere oturrup sigara içip sesiz sesiz ağlıyorum. Anneme söyledim inabmiyor bana. ya da erkektir diyor. Onu koruyup duruyor. Ben cidlircam. Hayatım alt üst oldu artık. Babam ben küçükken yurt dışında kaldı uzun bir süre o yüzden abim benim tek kahramanımdı. Aramızda beş yaş var ama o benim babam gibiydi. Örnek aldığım herkezden çok sevdiğim biriydi... ama artık gözümün önünde can verse kilim kıpırtamaz. Nefret ediyorum ondan.. bana yardım edin neyapabilirim...
Nefret ediyorum abimden !