Kızlar Anal sexten gerçekten zevk alıyor musunuz?
Kadını aşağılamak değil mi böyle bir şey teklif etmek?
Kadını aşağılamak değil mi böyle bir şey teklif etmek?
İşte böyledir. Kıza amk dersin alınır koyarsın mutlu olur.
Tabi yol yordam bilmek gerekir.Üslup önemli .
Aslında bunun temelinde utanma vardır. Gtüne bile güvenemeyen kızların utangaçlığı .
Korku da yadsınamaz bir gerçek .Acır mı ilerleyen yaşlarda tuvalette sorun yaşarmıyım soruları .
Birde inanç meselesi var. Günah.
Anal bilim dalı başkanlığı olsa :/
Sağlığa zararı yoktur hatta faydalıdır dese ne olur.
Doktor spastikkolunum var dedi bir el atsan aşkım:/
Crohn hastalığına da faydası var diyorlar ne dersin .
Hep sana olmaz tatlım salatalığı kap gel biraz da bana çalışalım :/
ne aşağılaması arkadaş ya, bundan zevk alan kadınlarda var ve isteyen kadınlarda, yapmayan yapmasın kimse kimseyi zorlamıyor, aşağıda " Orcnnn nick'li " dingil, g*t sex yapılacak organ değil demiş, peki ben şimdi soruyorum ağız sex için mi yaratıldı, meme sex içinmi yaratıldı el sex içinmi yaratıldı? evet doğru bir şey değil, yapmamak en doğrusu fakat karşılıklı iki tarafta isteyerek ve zevk alarak yapıyorlarsa abuk subuk konuşanlara bok yemek düşüyor ;)))) ( bu arada hayatımda sadece 1 defa yaptım o işi, çok zevk aldım ve aldı, fakat bir daha yapmayı düşünmüyorum )
helal olsun sana valla ya sorunla 5 yildiz aldin benden kardesim hem asagilamak hemde büyük bir günah ve bu iliski yüzünden nice yuvalar yikiliyor iliskiler beraberlikler bitiyor
alkış alkış alkış 5 yıldız bravo..bunu söyleyen arkadaş alnından öpüyorum seni
Cevap
16Cevap
Hayır bence değil özellikle doggy yaparken arka delik iyice ortaya çıkıyor hafif hafif okşayacaksın tepki vermezse önce parmak sokacaksın hazırlayacaksin onu o aşamadan sonra kolay kolay yok demez kendiliğinden anal seks gerçekleşir . Seksi akışına bırakacaksın onu yapalım bunu yapalımla olmaz o an herşey gerceklesmeli .
sekte aşağılama diye bir şey olamaz ..eğer öyle olsaydı seksin zaten kendisi aşağılık ve iğreç bir şey... bu gözle bakamazsın olaya..
anal yapmak ileride kadının b.okunu tutamamasına neden olur sağlık açısından hiç doğru bir şey değil, erkekler karşısındaki bayandan böyle şeyler istememeli
böyle bir problem olmuyo. haydor hoca dedi
o herif sapığın önde gideni ...
Arkadaşg*tseks yapacak bir organ olsaydı allah kadına da erkeğe de farklı cinsel organ vermezdi. Hak yolu varken bok yoluna girmem...
Anal ilişki hayvanlara özgü bişey bence bu kadını aşağılamak değil, iki kişinin aşağılığı ile ilgili...
İlla kendisi istiyorsa yaparım,onun dışında bana göre değil.
evet aşağılamak, kadın illa yap demediği müddetçe yapılmamalıdır.
Ben şahsen evleneceğim ve çocuklarımın annesi olacak kadına böyle bir teklifte bulunmam. Onun dışında Anal seks aşkı öldürür diye düşünüyorum.
Aşağılamak değil zevk alanı vardır seks konusunda çok abartı olmadıkça aşağılanmak olarak düşünülmemeli
sen alıştıktan sonra gör bir de onları. kendileri istiyolar :D
kadının istediği hiçbirşey kadını aşağılamak değildir.Zorla yaparsa iş değişir
haha kadınların ilgisini çekmek için bak şu konuşana
anal sex güzelde sonradan iğreniyor insan,vermesinler abi
Adama bir delik yetmiyor ikincisini kurcalıyor.Adam olun bir tanesinin değerini bilin
O zaman seksi tamamen kaldıralım. Burada seks = anal demek istemiyorum ama seks tamamen aşağılık...
evet ama isteyen olunca onu mutlu etmek için yapacaksın
Kadını aşağılamak ve sağlığıyla oynamaktır...
bazilari asagilanmaktan hoslanir
elbette yapılmaması gereken iğrenç birşey
Soruna 5 yıldız verdim. Helal olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar