Sevgilimle 2 yıllık birlikteliğin ardından evlenmeye karar verdik ve 8 gün sonra nişanım var ancak aklım benim tamamen cinsel hayatta, ne yazik ki penisim 14 cm ve ince :(, Sevgilimle daha önce cinsellik yaşamadık, penisim yüzünden ben istemedim ve korkuyorum ileride eşimi mutlu edemem diye :( Bu konuyu ona hiç bir zaman açamadım ancak hep aklımı kurcaladı, belki söylesem sıkıntı etmem felan diyecektir ama yatakta bana tatmin olmadığı halde rol yaparsa, ileride sıkıntı olursa diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılTakinti yapiyorsun, Dünya ortalamasi penis uzunlugu 13 cm civari, Türkiye geneli bundan fazla degil, yani gayet normal bir büyüklük , kaldiki bir kadini tatmin etmek icin 8 cm bile yeterli.
Pooornoda gördüklerin o büyük penisler secilmis erkekler, herkes öyle degil.. Sakin takinti yapma, bu sefer takinti yüzünden ereksiyon falan olamazsin o daha kötü.. Ereksiyon sorunun yoksa, 14 cm gayet normal.. Tabki kadin var, 20 cm yetmez, ama onlarda cok cok nadir, oda sana denk gelmez herhalde,12 Yorumla
Soran+1 yılBen sıkıntı yapmak istemiyorum ama okuduğum bayan yorumları benim korkularımı haklı çıkarıyor, Allah korusun ileride yanlış bir şey yaparsa :(
- +1 yıl
O yorum yapanlar belki hayatlarinda penis görmemis, cogu kadin 15 cm üzerinde penisi icine dahi alamiyor...13-14 cm sokabiliyorsun, fazla girince sanci cekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler penislerini takındı edeceklerine, kendilerine baksalar performanslarını arttırsalar çok daha iyi olacak
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılSeni gerçekten seviyorsa sıkıntı etmeyecektir (tabi bakireyse)
111 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bir ilişkisi olduysa bu kabul etmeyeceği anlamına mi geliyor yani?
- +1 yıl
Yani önceden ilişki yaşadığı kişiden daha az zevk alırsa o sorun olabilir aksi halde olmaz
Soran+1 yıldaha önce ilişki yşayıp yaşamadığını bilmiyorum ve işte bundan korkuyorum bana ylan söylemesinden ve yanlışa düşmesinden :(
- +1 yıl
Nasıl bilmiyorsun olsa eğer sen kabul eder misin ki
Soran+1 yılben bakirim bilmiyorum derken öyle konular konuşmadık sadece 1 sefer oldu be evlenmeden yapmam demişti ama doru ama yalan bilmiyorum
- +1 yıl
Güvenmen lazım evleneceğin kişiye
Soran+1 yılben bu cinselliğe güvenmiyorum, yetersiz bulmasından korkuyorum düşünmekten alı koyamıyorum kendimi
- +1 yıl
Bunlara takma kafani
Soran+1 yılEtrafımda o kadar çok cinsellik yüzünden aldatılıp boşanan çift gördüm ki nasıl takmayayim? aynısı yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Bence sen önce sevgiline güvenmeyin öğren nasıl güvenmeden evlilik düşündün ki zaten yol yakınken geri dön sen
Soran+1 yılGüvenmediğimi nereden çıkarıyorsun? güvenmesen zaten evlenmem, bu durumu yaşayanların hepsi eşlerine güveniyorud?
+1 yılbaştan aşacaktın bunları bak şimdi uzun ve kalın penis sana girecek
00 Yorumlasenle evlenecek sikinle değil...
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafta bu yüzden aldatılan çok insan gördüm, artık öyle gelmiyor bana
- +1 yıl
evlenmeden önce kesinlikle konuş ya da imam nikahı falan kıymayı düşünüyorsanız nikahtan sonra birliktelik yaşayın hatta eğer evlenmeden olmaz kafasındaysanız herkes benim dediğim şekilde düşünmüyor haklısın aldatan daoluyor ilerde daha çok üzülmeni istemem umarım problem etmez...
Arkadan yapmak istersen kızların gözü korkmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım