Aşk tesadüfleri severmiş sevsin ya severse daha güzel olur
Kuzenimin eşinin bana olan ilgisi
Aşk tesadüfleri severmiş sevsin ya severse daha güzel olur
amk bir kere senin kuzeninin yaptığı kavatlık kim olursa olsun bekar adam sürekli eve çağrılırmı amk.yarın siz evde içki masasıda kurarsınız kadınada meze hazırlatırsınız adap var usul var demi.seninde hoşuna gidiyor demekki her çağrılmanda gidiyosun demek.ne insanlar var ya töbe töbe
lan gerizekalı bebeklikten beri aynı beşikte yatmışız sürekli yanyanayız 25 sene oldu
işte senin aklın bu kadar amk
amk bana aklın bukadar diyo. bebeklikten beri büyüdüğün insanın namusuna göz dikecek kadarda şerefsiz olduğunu kabul ediyosun yani?
lan o.ç namusuna göz dikseydim ilk başta istedğimi yapardm gelip burdan yardm istemezdim şmdi kaybol
o.ç diye senin gibilere diyolar işte namussuz herif yardımmış senin zihniyetin yazdığın yazıdan belli kansız kuzenin felan bir bakarken seni görürde alnının çatından vururda gebertir inş dünya bir pislikten kurtulur
siktir git diyorum
Kadında bişey yoktur o senin aklından geçendir. Bırak huzur bozma. Kadının içinde olsa bile senden bulmasın. Kuzenindir sonunda.
Yaklaşma yazık yeni evlilermiş. Yanlış yaparsın... Kız mı yok bir de kuzenin üstelik..
Çok olmadı gitme bahaneler uydur. Ne işin var bekar halinle yeni evli adamın evinde diye sormazlar mı ..
sevgilim war ve onu çok seviyorum onların evinde onunla konuşurken aptal aptal şakalar yapar bna der ki kız seni haketmiyor diyorum ki onu çok seviyorum diyor sevgi boş.s aramızı bozuyor :s
Tehlikeli bir kadın. anlaşlılıyor...Dikkat et uzak olman en güzeli..Kendi evliliğine baksın önce, böyle giderse sonu kötü...
Ve eşinin kuzenine bakan kişi neler yapmaz..Düşün..
.s aynen iğreniyorum ondan yüzüne bakasım yok
aklıma geldikçe böylesine aşağılık böylesine rezil insanlar nasıl war diyorum lanet ediyorm kendimden insalardan :S
İğrenç cidden, karakter meselesi işte. Boş ver iyi ki senin eşin değil. Adamın Başına iş açar böyle kadınlar... kendi hayatına bak en güzeli.
.s bkmya çalışıyorum rahat bıraksa :S
nefret ediyormuşta falanmış filanmış. Şeytan diyor bul şunun IP den adresini falan yerini tespit et sonra da kuzenine ver bu yazdıklarını. Bu şerefsizin de karısınında postunu delsin. Amca baba yarısı, teyze anne yarısı, kuzen ise kardeş gibidir. KArdeşinin karısına adam göz koyarmı köpek
belki seni yakın bulmuştur sen yanlış anlıyorsundur
azmış bu köpek cami avlusuna hacet gideriyor. eceli gelen her itin yaptığı gibi. Sonu yakındır bunun. Yakında gazetelerin ve tvlerin haberlerin de geberdiğinin haberini duyarsınız demedi demeyin bana
@güncelleme: görüşme arkadaşım o insanlarla madem öyleyse
Cevap
8Cevap
uzak dur.uzak dur.uzak dur. böyle işler heyecanlıdır,zevklidir. mantığını kaybedersin. pislik çıkar.uzak dur kardeşim benim.
ne başına bela al ne de başkasının başını belaya sok;her çağrıldıgında gitme uzak dur onlardan kadın tehlikeli anlattıgın kadarıyla(eğer abartmıyorsan)
sonradan pişman olacağın şeylere bulaşma.hadi kız yabancı da,erkek akraban senin.vicdani rahatsızlık duyarsın...ama şeytanda seni dürtüklüyor diğer taraftan değil mi?
oğlum kadın sana akraba olarak samimi davranıyor ama sen şerefsiz olduğun ve kadında gözün olduğu için farklı algılıyorsun olayı. İnşallah kuzenin duyarda mına koyar delik deşik eder seni piç
Kendine hakim ol ve uzak dur. Sen kendini asla kaybetme çağırdığı zamanda o kadar sık gitme.
Aman dostum bence arayı uzat soğut iş çıkar kendine
belki keendi kendine kuruntu yapıyorsundurr.
.s zannetmiyorum kimseye samimi değil evine gelen misafirin arkasından küfür eder kuzenim hep söyler ama sana öyle değil der.s kuzenim biraz fazla saf :S
evlerine fazla gitme bence nlr nlmz
uzak dur duramam dıyosan çare belli
uzak dur o zamna
ne diyim kuzenime gelmiyorum mu ?
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hep yanyanayız .s
sende hakkını ver bence aramızda kalsın dersin
Yaklasma uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar