Üst kat komşum ve azgın karısı

cumartesi akşamı nete falan gelmeden tv de film izleyip ardından da yeni oyunun tekstlerine bakayım dedim. Ama saat 21 sularıydı ve üst kat komşum ve karısı resmen yıkmaya başladılar ortalığı. Kadının erkeğini gaza getirmek için dediği tüm sözleri net bir şekil de duydum. Adamında karısına verdiği karşılıkları duydum. Yatak gıcırtısı ateşli çığlıklarla karışmaya başlayınca ne film izleyebildim ne de oyunun tekstine konsantre olabildim. Dayanamadım sevgilimi aradım ona gittim ve daha eve yeni geldim. Apartman kapıcısıda bahçedeydi. Abi neler kaçırdın bir bilsen dedi. Ne kaçırdım dedim Senin üst kattakiler yıktılar ortalığı dedi. Oysa olay hemen üst katımda cereyan etti ve olaydan ister istemez etkilenen ben oldum. tabi o bunu bilmiyor. Sizin de üst katınızda ya da alt katınız da böyle şeyler oluyormu? şahit oldunuzmu hiç?
Güncellemeler
+1 yıl
kadın kocasına parçala kocacığım bu ağm senin tapulu malın. Hadi sondajı vur suyu çıkart erkeğim. Bak yanıyorum hortumunla söndür yangınımı gibi sözler söylüyordu. Vayn anasını dedim, kadındaki tahrik edişe bakarmısınız.
Güncellemeler
+1 yıl
herkese benden fix +1
Üst kat komşum ve azgın karısı