Adet günlerimde cinsel isteğimin artmasının sebebi nedir?

20 yasındayım ve evliyim cinsel isteğim yaşıma göre normal yani enazından ben ve eşim öle düşünüyoruz ama benim bi problemim var adet günlerimde eşimi normal günlerden daha çok arzuluyorum adet günümde daha çok birlikte olma isteğim geliyor ama öle bişi yapmamın hiçbir açıdan iyi olmadığını biliyorum oyuzden sabrediyorum hatta adet olacağım günü bildiğim için adet olmadan 1 gün önce eşimle birlikte oluyorumki adet döneminde eşimi daha az arzulayıp özliyim ama bu benim için çok zor oluyor yinede istiyorum özellikle adet günlerimde cinsel isteğimin artmasının sebebi nedir bunu nasıl düzeltebilirim lütfen doğru duzgun cevap verin dalga geçmeyin:(
Güncellemeler
+1 yıl
ya neyalan solıyım bıkere dayanamadım bırlıkte olmak ıstedım esım benı yapmayalım dıye ıknaetmek ıcın bayagı ugrsstı ama dayanamadım prezervatıf kullanarak bırlıkte olduk ama sonra kendımı cok kotu hıssettım fazla uzun surmeden esımden bırakmasını yapmamasını soledım oda hemen bıraktı ama olan olmustu :( 2 saat agladım ben ne yaptım dıye kendıme kızdım kendımden utandım ıgrendım ama yapmıstım bıkere esım benı sakınlestırmek ıcn cok ugrastı ama basaramadı cok kotu olmustum dha sonra aglaya
Güncellemeler
+1 yıl
aglaya uyumus kalmısım bısure onun sokunu atlatamadım gıttım banyo ettım ne yaptıysam sakınlesemedım ve hala aklıma geldıkce kendımden ıgrenıyorum :((( ama bırdaha asla yapmam ole bısı
Güncellemeler
+1 yıl
hepınıze dalga gecmeyıp gercekten duzgun ve acıklayıcı cevaplar verdıgınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar
Adet günlerimde cinsel isteğimin artmasının sebebi nedir?