Adet döneminde kadına oral seks yapılabilir mi?

Evet yine farklı bir soruyla karşınızdayım. İnsanların %90 oranda iğrenç bulacağı bir durum. Hatta çoğuna göre günahtır.

Neyse, biz temel toplum, din ve ahlak kurallarını bırakıp doğal varlık dürtülerimize kulak verelim :)

Adet dönemi kadının doğaya benzerliğinin bir kanıtıdır. Doğanın var olan döngülerine benzerlik gösterir. Eski pagan inanışlarında hatta, adet olmak tanrıçalığın bereket sembollerinden birisiydi.

Kadınların adet dönemlerinde genelde daha çok tutkulu olduklarını da açıkça ifade edebiliriz.

Hatta adet döneminde yaşanacak orgazmın adet sancısına çare olacağını da söyleyebiliriz.

-Adet döneminde sevişmek(birleşme olmadan)

bunu günah diye nitelendiren kişiler haricinde sakınca görülmez.

-Adet döneminde ilişkiye girmek

Çoğu kişi buna iğrenç dese de, birleşme sonrası yapılacak duş kadar basit bir çözümü vardır.

-Adet döneminde kadına oral seks yapmak

İşte, yapılma oranının en aza düştüğü konu. Erkekler iğrenir, kadınlar da bunu iğrenç bulduğu için istemez.

Benim de şimdiye kadar bunu yaptığım(adet döneminde oral) kadınlar başta "ya iğrenç, yapma lütfen" tarzı sözler söylediler. Bu aslında onların kanından iğreneceğimi düşündükleri için sergiledikleri bir savunma mekanizmasıydı.

Nitekim ben uygulamaya geçtikten sonra hepsi de kendini zevke ve hazza bıraktı.

Adet döneminde kan sürekli gelmez. Bu nedenle oral yaparken de sürekli kan yalamak gibi bir durum asla yok. Ha elbette arada kan tadı alıyoruz, bazen burnumuz kan oluyor falan ama, onlar da asla rahatsız edici durumlar olmuyor.

Bir kadına adet dönemindeyken önce bu şekilde klitoral, daha sonra da birleşmeyle vajinal orgazm yaşatırsanız... Sonucunu kendiniz görürsünüz zaten :)

Baştan Güncelleme olsun; Evet soru uzun, sorunun cevabı da var. Sizin cevap verebilmenize benim cevap vermiş olmam engel değil.

Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Söylemler ve uygulama arasındaki farklılıklar her zaman vardır. Bu tarz cevaplarla bunu daha rahat görüyorum.
Adet döneminde kadına oral seks yapılabilir mi?