sünnet derisinde zorlamaya bağlı damar şişliği oldu, bu tip durum yaşayan oldumu.
ilk günler aşırı şişti şimdi damar belli eskisi kadar kötü değil ama biraz serte kaçınca hafif acı hissediyorum. bu arada bir sene oldu.
ürolojiye gittim alerji dedi krem ve hap verdi ama işe yaramadı.
ciddi cevaplar için teşekkürler.
ilk günler aşırı şişti şimdi damar belli eskisi kadar kötü değil ama biraz serte kaçınca hafif acı hissediyorum. bu arada bir sene oldu.
ürolojiye gittim alerji dedi krem ve hap verdi ama işe yaramadı.
ciddi cevaplar için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dostum oraya 2 3 ay boyunca bepanthen sür.
doktorun verdiği kremi 10 gün kullan dedi yaw hatayı ordamı yapıyorum.
peki sende iz kaldımı hocam, erekte olunca damar ben burdayım diyor resmen ve sızlıyor hafif
damar olması iyi ama acı olması kotu dostum.. benım 2 3 sene once agırıyorduşu aniyi yani. sadece mast yaparken agırır cinsel birleşmede agırmaz cunku orası cok yumusak.
tamam ben ara vermeden kullanayım bakalım ne olacak teşekkürler dostum eyv.
dostum gelişmeleri haber verirsen sevinirim saglk konularına çok ilgim var. karaciger sivilce basur egzema gastrit konularındada bilgim var :D
boş zamanlarında internetten sağlık danışmanlığı yapabilirsin o zaman :))
elimden geldigince insanlara yardım etmeyı çok seviyorum saçlarım beyazları araştırma yapa yapa kafayı bozdum
bulmuşken sorayım o zaman :D erken boşalmanın geçici çözümü varmıdır depresyon ilacı ve sprey dışında
dostum cinsel deneyimim yok :D deneyimim olmayan şeyleri pek merak etmıyorum :D amma illa istiyorsan araştırma yapmak lazım yaparım ben senın erken boşalma süren ney? mast ilemi cinsel ilişki ilemi erken boşalıyorsun ? süreler neler
yok yaw araştırma :D ben araştırdımda belki enteresan bir bilgi yakalarım dedim.. mast ile 40 dk sürüyor şuan eskiden 3-5dkda oluyordu iş. şimdi heyecanımı kontrol edebiliyorum, evlilik öncesi hazırlıyorum kendimi işte kendi çapımda :D
mast ile 40 dkmı abi naptın sen :D benım mast ile iyi pozisyonda 2 dk sürüyo :D
tenga ile süre uzadı 6 ay kullandım, birde aşırı hızlıya alıştırmamak gerekiyor. pozisyon değiştirirken kısa ara veriyorlarya onun gibi çok kısa aralar vermek gerekiyor..
benım senden bilgi almam gerekiyormuş :D ben daha 1 kere tek cinsel birliktelik yaşadım ya. ondada pek uzun surmemişti ilkti diye heralde
evet benimde tengayla ilk ilişkimde 1dk felan sürmüştü doruklara ulaşmam, bence en kısa sürede temin etmelisin reklam parası alıcam adamlardan :P en azından penis biraz daha alışır elle yapmaktan iyidir hocam
tenga ne tam olarak :D
araştırmacı dostum google kullanmayı biliyomusun acaba :P
deep web i araştırıyorum cok fena bişimiş korktum biraz.
yani işte alışmış kudurmuştan beter derlerya alışınca bakirsen bırakmak zor oluyor :P
sen kaça nerden aldın
şuan ikinciyi kullanıyorum kadıköyde her shopta var 60tl gibi bir fiyatı vardı
60 tl cok ucuz be benımk kalın biraz rahatsız etmesın :D senın damarı rahatsız edıyormu bu ?
yok etmiyor daha çok sert bir şekilde elle yapınca damar acıyor, bunlar boy boy dilersen büyük boy alabilirsin :D ayrıca çok elastik çok rahat genişliyor.
vay iyi süper olur o zaman :D 60 tllik ucuz gelir bana pahalısı kullanımı guzel var mı:D
bence önce bunlarla başka daha ucuzuda var pahalı olanda var pahalı olanlar kullanım sayısını etkiliyor
nasıl yanı sen 2.si felan dedın digerini naptın :D
zamanla deliniyor yıpranıyor kadın gibi :P temizlik için sök çıkart oda hasar veriyor
ohoo :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!