Sürekli değil ama zaman zaman cinsellikten bahsettiğimiz oluyor. Özellikle burada mesaj atan bayanların isteği bu yönde oluyor zaten, ben açmasam bir süre sonra onlar birşeyler sorma bahanesiyle konuyu oraya getiriyorlar
Nadiren, açık görüşlü ve zihinsel olarak olgun insanlar denk gelirse her yaştan konuştuğum olabiliyor. Ama fikir alışverişi ve tecrübe paylaşımı yapmak ilgimi çekiyor, sanal seks isteyenleri geri çevirmişimdir
Her sohbet gibi o da yapılabilir ama konu sürekli oraya gidiyorsa, konuşacak pek fazla donanıma sahip değildir bunu yapan birey. Yani sohbetin herhangi bir dalıdır +18.
"En sevdiğin tatlı?" sorusuna cevaben; "sütlaç severim, yumuşak, beyaz, tıpkı memeler gibi..." şeklinde cevap verecek düzeyde değilim tabi.
Muhabbet iki tarafın da yönlendirmesiyle belli ana başlıklar halinde yapılır. Arz-talep meselesi gibi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Burada yalnız insan çok , bastırılan azrulanan duygularda çok fazla yalnız olmayan insan pek anlayamaz sürekli cinsellik ise hak veriyorum size ama arada olduğu zaman pekte saçma gelmiyor bana
En İyi Cevaplar