Ama öğretmen olmamaya karar verdim teşekkürler :D
Öğretmenini hayal etmiş olan var mı?
Ama öğretmen olmamaya karar verdim teşekkürler :D
Lisede tarih hocası vardı ben dahil bütün okul onu hayal ederdı yanı o dönemlerde amaşu anmuhtemelen görsem mastrbasyondan sogurum :)
öğretmen genç yeni mezun bizde lise 3
birden bir curcuna dersi kaynatma vsvs
sonra öretmenin masasının etrafına toplandık notlar hakkında muhabbet oda oturuyo sandalyede
sıra ile arkasına geçip aletleri çıkarıp saçına değdirerek mast yaptık kimi pecere pervazına akıttı çaktırmadan kimi sandalyenin arkasına tabi sınıfın hepsi değil 6-7 kişi
okız yaptığımızı anladımı anlamadımı hiç bilmiyoruz
saçına mı akıttı?
pekala. en iyi cevap seçtim çünkü en dobra itiraf :)
Cevap
22Cevap
Alayına çeşit çeşit fantezi senaryoları yazmıştım. O yaşta çocuklar öyledir, şimdi komik geliyor.
:)))
var off yine aklıma geldi müzik hocası çok seksiya :D en çok hoşuma gidende hani koşarken memeleri bir sağa sola giderya zateng*tdesen dansöz gibi neyse çok ayrıntıya girmeyim :D:D (yaşı 45)
KADIN SEXSİ OLUNCA FARK YAPMAZ HACIIII YOKSA SEN ÖĞRETMEN MİSİNN?
Valla ergenlik çağına gelip aklıyla değil penisiyle hayatına yön veren o kadar gencin içine , dekoltelerle mini eteklerle çıkan zihniyet var oldugu sürece , bu soruya hayır cevabı gelmeyecektir :)
hayaller karın doyurmuyor bir yerde ... Hayal etmiyorum uzun zamandır kimseyi sadece rahatsızlığımı gideriyorum.
evet, hatta itiraf etmek gerekirse onun numarasını arayıp sapıklık yapıyodum :) tabi bu 7. sınıfta falan oluyodu. hatırladıkça utanırım kendimden ahaha :)
Evet. Lise.1 de iken Biyoloji öğretmenimi hayal ederek mast. yapardım ben..
ben ettim vakti zamanında.Melike de iyiydi ama yani
Lise 1'de etmiştim, hayatımın en şiddetli orgazmlarıydı, vay anasını.
genç ise düşünebilirimde ben çevremden birini hayal etmem öyle
tabiki vardı resim hocamızı herkes hayal ederdi... sen öğretmenmisin
biz erkekler icin valla bak meslek önemli degil, nefes alsin yeter hayal etmek icin :-)
haa bir de üniversite hazırlık sınıfının (eşcinsel bir gruba üye idi) bayan sarışın genç hocamıza
olmazmı ingilizceci sarışın mavi gözlü mini etekli özellikle bize 6yı tekrar ettiridi bütün sınıfa
Hayr anne baba gibi gordugum icic hayr
Hayırdır öğretmenmisin ?
hayır :)
sanane
Hic öğretmene o gozle bakmadim ögretmen o yaaa
Ortaokul zamanındayken olmuştu.
Öğretmenmisin ? :D
hayır :)
hahaha yok :D
tabiki hayal etmeyen yoktur herrhlde
orta okul yıllarında :D
Hayal etmekten ileri gittik...