Erkeklere soruyorum (kızlar da yorum yapabilir) böyle bir anınız oldu mu?

penisinizi hiç tanımadığınız bir erkeğin eline verdiniz mi? yada istemeden dokundurdunuz mu?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu sordum anlatamadıklarım oldu yaşamış olduğum bişiyi sordum sende yaşadığını sor basit sorular sorma hikayeyi yazıcam ordan okuyun:)
Güncellemeler
+1 yıl
bi kaç sene önce evde oturuyordum öyle normal bi gün akşam saat;21.00 civarları evden çıktım ve yürüdüm biraz eve yaklasık 20 dk lık mesafe uzaklaştım geri döndüm ve bir kaç adım ilerlerken bir araç yanımda durdu ve tahminim 35 yaşlarında bir adam adres sordu bende tarif ettim gözüm kesmedi geri yürümeyi ve bi mahsuru yoksa benide bırakırmısınız yol üstü ordan daha yakın tarif ederim dedim ve tamam dedi araç taksi şöför koltuğunun sağına oturdum 2. viteste gidiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
araçta adam ve ben ordan burdan isim nerelisiin ne iş yaparsın sohbeti faln daha sonra sex muhabbetine döndü ne zaman milli oldun kaç kere yaptın burda çok mu gibi sorular ve birden sağ ilini penisime attı şok oldum kala kaldım birşey diemedim ilk defa böyle birşey yaşıyorsun ne denir ki bilmiyorum permarımı açtı tek eliyle ve biraz çıkardı bi çıkartsana dedi ve tepkisiz kaldım çıkarttım ve araç hareket halinde devam ediyor
Erkeklere soruyorum (kızlar da yorum yapabilir) böyle bir anınız oldu mu?