Bebek ağladığında durması gerekirdi ama şöyle bir durum da var cinsel yönden doyuramaz isen eşini dışarıya yönelir farklı yollara tatmin etmek için kendini bu yüzden arada bir süre ona da ayır hem kendin için hem eşin için bu onun da hakkı bebek bakımı zor doğru ama bir kaç ay içinde mutlaka düzelir rayına oturur her şey sadece biraz zaman ve sabır etmen gerek
27 Yorumla
Soran+1 yılIşte o zamanı tanımıyor dün delirdi resmen bebek ağlarken sinirden ben de ağlamaya başladım
Soran+1 yılBebek zor uyuyor o uyuduğu an benim de gözler gidiyor artik
Soran+1 yılEv işleri koşturmak falan var ama neyse :(
- +1 yıl
Diyorum ya belirli bir süredir İnan'ın atlatırsınız bebek şu an küçük olduğu için biraz zorlanıyorsunuz ama bir müddet sonra geceleri uyanmaz fazla şu an 3 defa uyanıyorsa geceleri bir kaç ay sonra 1 e düşer o zamana ve sabrınıza bağlı ve belli ki ilk çocuğunuz (allah analı babalı büyütsün)
Soran+1 yılİlk evet sağolun
En İyi Cevaplar
+1 yılBu adam zaten iki hafta birşey yapmamış onu da düşünmeniz lazım. Yapma yapma nereye kadar. Adam başkasına gidince de aldattı beni deyip kıyameti koparırsınız ama başkasına da zorla gönderirsiniz. Şimdi kadınlar beni topa tutacaklar ama doğruya doğru. Adamı doyurmazsan sende bulamadığını başkasında arar.
416 Yorumla
Soran+1 yılBebek ikimizin ama yüzde 95 ben ilgilenip yoruluyorum cinselliğe enerjim kalmiyor
- +1 yıl
Elbette bebek ikinizin bu konuda kendisine de pay düşüyor. Kimse 1 dakika beklemeyle ölmez ne sen ne bebek ne de kocan. Yaşlarınız kaç sizin.
Soran+1 yıl21 ben 28 o
- +1 yıl
İkinizde daha genç ve toysunuz. Onda babalık duyguları hakim değil henüz. O çocuk 1 yaşına gelsin bir o zaman anlar baba olduğunu. Azcık sabredeceksin şikayet etmek yersiz. Birbirinizi idare etmezseniz o evliliğin ömrü kısa olur. Olan da ne sana ne kocana bebeye olur.
Soran+1 yılOnun nesi toy 28 yaşında ya
- +1 yıl
28 yaşında adam pişmiş mi yani. Daha bebek 6 aylık adam baba olduğunu anlamaz bile. Az sabır.
Soran+1 yıl6 ay uzun süre bence ama neyse
- +1 yıl
Sana uzun geliyor aslında. 21 yaşındasın şu yaşına kadar yaşadıklarını dönüp düşünürsen sanki demin doğmuş gibisindir. Sanki geçmişin yokmuş gibi. Zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki anlamıyoruz bile.
Soran+1 yılBen küçük değilim ki 21 yaş bence gayet büyük
- +1 yıl
Ben yaşın küçük demedim ki. 21 yıl nasıl geçti dedim. Ayrıca şu an bebeğin uyuyor mu. Uyuyorsa niye dinlenmiyorsun ki :) ne yapıyorsun burda :D git dinlen akşam adam gelecek yine
Soran+1 yılUyudu biraz ama moralim bozuk uyuyamiyorum
- +1 yıl
Uyu sen uyu :) sonra adama şikayette bulunuyorsun ama. HAdi adam 2 hafta duramadı sen nasıl durdun.
Soran+1 yılBilmem durdum ben
- +1 yıl
ilginç :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederiim
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke evlenirken dikkat edip insan gibi biriyle evlenseymişsiniz ben hiç dayanamam bu tarz şeylere direkt boşanırdım evli olmanız demek tecavüz etmedi demek değil
40 Yorumla
+1 yılÇocuğu ağlarken nasıl böyle bir şey düşünebilmiş ya? Ne biçim baba o.
61 Yorumla
Soran+1 yılBosalmak üzereydi 1 2 dakika sonra bakarsın dedi iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen adamı iki hafta süründürürsen. Ablacım sizin gibi değiliz anlayın artık. Bir kadın 6 ay sevişmesin, anatomik olarak bir istek gelmez, tamamen beyinden bir dürtü başlar. Erkek 3 4 günden sonra anatomik olarak isteklenir. Zaten bir hafta hiçbir şey olmasın, üretilen spermlerin miadı dolmaya başlayacağı için vücut rüyada halleder işi. Sen diyorsun ki iki hafta sevişmedim.
26 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimden mi sevismedim o an bebek ağlarken hala devam edecek kadar mi çok bir süre 2 hafta
Cevap sahibi+1 yılBen yukarıda ne anlattım ablacım, bir daha oku anlayacaksın. İki hafta hiç mi vakit olmadı? Bırak allah aşkına..
Soran+1 yılBebeginiz olmadığı çok belli neyse
Cevap sahibi+1 yılİki hafta bırak allah aşkınaaa. Anlatma bana. Taşla mı ezsin adam kendini? Bencilsiniz çok.
Soran+1 yılBir süre müsade etsin ben de zorlaniyorum
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim, size kalmış.
Cocuk evin Neşe'si ona gore ayarlamak cok mu zor 2 hafta iliskiye gitmemekte sacma ! Burada da sorma bence esinle konus gerekirse cocuk uyumuyor mu düzenli ozellike haftasonlarını gündüzleri yapın sonuçta cocuk en az 15 saat uyuması lazım bebeğin
218 Yorumla
Soran+1 yılBebek uyurken ben de uyuyorum ya da ev işleri yapıyorum uyanıkken tüm dikkatim onda zaten
Soran+1 yılBelli süre sonra illaki düzene girecek ama eşim sabirsiz
Soran+1 yılİstemiyor kesinlikle tek çocuk yeter diyor
Soran+1 yılO an gözü döndü prezervatif takmadi bile ayrıca yaşı 28 onun
Soran+1 yılİzin mi istedi :( kollarimi falan tuttu zorla yaptı bebek aglayinca ben de sinirden ağladım düşün o an psikolojimi
Soran+1 yılBosalmk üzereydi bir iki dakika sonra bak falan dedi ışte
Soran+1 yılÇocuğumuzu seviyoruz onda sorun yok ama neyse
Soran+1 yılSağolun :(
+1 yılAnlayışla karşıla çok arzulamış seni. Onu da bir şekilde doyurman gerek. Çok ihmal edersen başka yollara başvurur
113 Yorumla
Soran+1 yılBebek çok yoruyor yeni düzene alışmak zor
- +1 yıl
Haklısın sorumluluğun çok fazla ama bir denge kurmalısın. Kadınların yaptığı hatayı sen de yapma. Annelik güdüsüyle cinselliği sıfırlama. Uzun süre cinsellikten uzak kalırsanız zamanla aranızdaki heyecan biter. Ben bunu yaşadım eşimle.
Soran+1 yılUzak tutmam cinselliği seven biriyim ama bir süredir böyle yorgunluktan her gece yatağa düşüyorum resmen
- +1 yıl
Eşin de sana yardımcı olmalı. Eğer bebeğine tek başına bakıyorsan tabi ki yorulursun. Onunla zaman zaman eşin ilgilenmeli. Senin dinlenmeni, hem bedensel olarak hem psikolojik olarak rahatlamanı sağlamalı.
Soran+1 yılYüzde 95 ben ilgileniyorum tek basima ve aşırı yoruluyorum her yönden dün en son bebek ağlarken ben de sinirden ağlamaya basladim
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum, haklısın da. Bebeğin sorumluluğu çok büyüktür. Uykusuz geceler, sürekli tedirginlik. Bir süre sonra daha rahat olacaksın. Dediğim gibi bu süreçte eşinin de anlayışlı olup birşeyler beklerken kendisinin de sana yardımcı olması gerek. Eşin bu şekilde devam etmesi halinde cinsel yönden ona yeterli ilgiyi vermen zor
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
Onunla paylaş bu duygularını, çok yorulduğunu yıprandığını bunun cinsel isteğini azalttığını uygun bir şekilde anlat. O da kendisine bir çeki düzen verir. Hatta kendinize belli günler belirleyin. Ona göre ayarlayın herşeyi
Soran+1 yılBugün yine ağladım ona uzak durdum o da hatasını anladı biraz ne yapmamı istersin nelere yardım edeyim falan dedi ama bilmiyorum detaylı konuşmadık daha
- +1 yıl
Birbirinize karşı diyalog halinde olun hep. Rahatlıkla paylaşın tüm hisleriniz. Birbirinizin anlamasını beklemeyin. İnsan bazen ince düşünemeyebiliyor
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
Umarım bu süreci karşılıklı anlayışla kolayca atlatırsınız ve birbirinize destek vererek her anlamda evliliğinizi güzel yürütürsünüz :)
Soran+1 yılUmarım :(
böyle hanzolari özellikle mi seciyorsunuz?
hayir yani bunlarin toplandigi belirli bir yer mi var?
bir de ne yapayim diyor. adam tecavuz etmis ne yapayim diyor..10 Yorumla
+1 yılbaşkasınamı gitsin sende ara sıra idare et veri ver yazıktır onada canım yaa
13 Yorumla
Soran+1 yılGay misin eşime neden canım diyorsun
- +1 yıl
ona değil sana ve sözün gelişi canım dedim klasik yani
- +1 yıl
ayrıca tescilli erkeğim :)
+1 yılİki haftadır niye vermiyon adam şişmiş demekki iyice arada bir gazını alsana okadar zaman bekletilirmi hiç
14 Yorumla
Soran+1 yılBebek çok yoruyor çoğu gece uyuyakaliyorum hemen
- +1 yıl
Adam azda olsa haklı ama
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Azmış gözü dönmüş tam içindeyken çocuğun ağlamasını bile umursamamış işte
kim ne derse desin esine kizmakla haklisin bebek aglarken kocan olacak kütük nasil zevk almaya bakiyo sizde kocanizi seçerken biraz insana dogru evrilmislerinden secin..
10 Yorumla
+1 yılbir adamın bir kadınla zorla - isteği dışında birlikte olması her türlü tecavüzdür. evli bile olsalar yaşanan olay tecavüze girer. yasal olarak şikayet etme hakkınız var.
20 Yorumlaadama ceza mı vermeye çalıştın da 2 hafta dokundurtmadın
227 Yorumla
Soran+1 yılBebek aşırı yoruyor
Soran+1 yılBebek uyumuyor emzirme falanla geçiyor hep o uyuyunca artık ben de yorgunluktan düşmüş oluyorum
Soran+1 yılPeki size ne desem yine de erkek gözünden bakacaksınız sadece
Soran+1 yılMast yapabilir arada çünkü şu an normal bir durumda değiliz ben en son ne zaman orgazm oldugumu hatırlamıyorum 2 3 ay oldu belki ama şimdilik dert etmiyorum
Soran+1 yılBebeğin uyku düzeni yok zor uyuyor bu beni mahvetti resmen eşim uyutsa arada onu dinlensem daha iyi
Soran+1 yılDinden beri ağlıyorum bugün konuştuk biraz o yüzden bunları
Soran+1 yılDunden
Soran+1 yılO 28 yaşında ben 21 ben onun kadar çocukça davranmıyorum o zorla benle seks yapiyor
Soran+1 yılSen olsan 2 haftadır yapmamış olsan ve bosalmana yakın bebeğin aglasa karin da karşında sinirleri bozulup ağlamaya başlasa devam mi edersin ne tuhafsınız ya
Soran+1 yılBilmiyorum artık yoruldum bıktım coktum psikolojik olarak aylardır düzensiz hayatimdan
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılAldatma olayı olmaz olamaz yoksa çocuğu da beni de bir kez bile göremez bilir
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılSagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygısızlık resmen dünya onun şeyinden ibaret değil
60 YorumlaBebeğine hiç mi sevgisi yok utanmaz sığır çocuk ağlarken düşündüğü şeye bak embesil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. aldatmalarin cogu bu evrede olur sebebi duzenli cinsel hayatin aksamasi ve kadinin ilgisinin kocadan cocuga kaymasi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadarına pes diyorum ve gerçekten gereksiz ve de aşırı zevksiz bir birleşme olmuş eşin için iyi şeyler düşünmüyorum şuan😠😠😠
20 Yorumla
+1 yılsende dün benimle oyle olmasaydın da bebeği susturmanı bekleseydi bari
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne öyle be bu kadar mı sabırsız bide kıçunı dönüp yattı mı
23 Yorumla
Soran+1 yılYok sonra ben ağlamaya basladim
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bu da eğitimsizlik biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılEşinin yaptığı yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek yüzünden eşini mi ihmal ediyorsun ikisini beraber idare etmeyi öğrenmelisin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin col anlayissiz biriymis. Ben 4 ay hatra daha fazla seks yapmayan ve bunu soyleyen kadinlar taniyorum. Eslerini parmaginda oynatiyorlar. Kusura bakma ama esin tam bir ayi. Allah sabir versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla da olmaz ki ama yaa sende biraz kocanla ilgilen bari
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZannedersem eşinde senin tatmin olman için uğraşmıyor horoz gibi o ne saçma cinselliktir yaw
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O an kendini tutamamıştır birsey olmaz uzatma
25 Yorumla- +1 yıl
Oyss
Soran+1 yılSen de her halta bir şey olmaz diyorsun ya kocan ağzını kirsa bir şey olmaz diyeceksin
- +1 yıl
Haklisin şeker. d
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış olsada o senin kocan konuş bir daha olmaz dert ve sorun etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. adamın canına tak etmiş
116 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftada?
Soran+1 yılCinselliği ben de severim ama bir süre bana müsamaha gostermeli
Soran+1 yılAnlamıyorsunuz beni
Soran+1 yılO cinsellik yaşamıyorsa ben de yaşamıyorum bu süre zarfında ama sabrediyorum düzene girsin diye bekliyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ama artık enerjimde psikolojimde kalmadı dunden beri ağlıyorum
Soran+1 yılBilmiyorumm
Soran+1 yıl21..
Soran+1 yılEvet o yüzden şimdiden beni böyle bogmasin
adam haklı 2 hafta bekletilir mi
14 Yorumla
Soran+1 yılBebek çok yoruyor bilmiyorsun
Soran+1 yılGeceleri uyuyakaliyorum yorgunluktan gece tekrar eşim uyandırıyor bebegi emzirme saati diye falan düzen kalmadi
+1 yılazmış demekki o an bişey olmaz
30 Yorumla
+1 yılne var bunda sende rıza verseydin
16 Yorumla
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
öyle ama eşinin isteği var tatmin etmelisin gönül rızanla
Soran+1 yılSanki ben akşama kadar tv izleyip ayaklarımı uzatıyorum keyfimden boyleyim
- +1 yıl
peki senin hiç isteğin yok mu?
Soran+1 yılYorgunluktan yatağa zor dusuyorum
- +1 yıl
Evliliklerde yatak iliskisi mutlulugun temelidir ihmal etmemelisin
+1 yılEşin ortaçağ seksi yapmış sana galiba.
10 Yorumla
+1 yılKayıtlara tecavüz diye girer bu
27 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@MaSksTeR her erkeğe böyle yanaşma ondan evlenen olmuyor bak seninle senin için diyorum
- +1 yıl
Soran+1 yılGerçekten sevseniz mesafe sorun olmazdı kendinizi kandirmayin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesizlik ve saygisizliktir bu
40 Yorumla gözü dönmüş demek ki. hiç hoş değil...
10 YorumlaAbaxanlık ne yaparsın 😕
10 YorumlaOfff bıktık artık bıktık
10 Yorumlayani burdan ne denir...
10 Yorumla
+1 yılOha ya
20 Yorumla
+1 yılSanırım kendini çocuğa kaptırdın. Eşinle ilgilen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyazıklar olsun
10 Yorumla İşiniz zor
10 YorumlaFazla abartıyorsun
10 YorumlaEnişte azgın çıktı
10 YorumlaNormal bir olay :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıleeee 2 hafta dolmuş
10 Yorumla
+1 yıladam haklı
10 Yorumla
+1 yılOdun biraz sanirm
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem