Ensest için ne diyorsunuz ensestte ebeveynin suçu var mı sizce.mesela ne bileyim bir teyzenin ya da annenin ya da başka birinin ergenlik çağındaki çocuğunun ya da yeğeninin yanında uygunsuz kıyafetle gezmesi ensesti tetikler mi sizce?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. bir kaç psikolog arkadaşımdan bu konuda bilgi almıştım. paylaşayım.
ensest en başta aile içinde olandır. aile dışından olanlar da nikah düşmeyenler yani evlilik yapmaları haram kılınmış olanlar.
en başta aile içini açıklayalım. iki gurupta inceleniyor. ebeveyn ve çocuklar arası ile kardeşler arası.
burada çocuklar masum ama ebeveynlerinki sapıklıktır. çocuklar masum derken olay masum değil ama suçlu ebeveyndir.
çocukların bildiğiniz gibi beyni bilgiye öğrenmeye açtır. kendi bedenini incelediği gibi karşı cinsi de doğal olarak merak eder. bu masumca ve doğaldır. eğer ebeveyn pervasız davranırsa "çocuk bir şey anlamaz" anlayışında olur çocukların yanında rahatça soyunup giyinirse, çocukları da biribiri yanında soyunup giyindirirse ensestin temeli atılmış olur. çocuk o an çocuktur ama zamanla cinselliği gelişecek bu çocuğun. bir çocuk için en ideal kadın ya da erkek ebeveyndir. diğer yandan en yakın kardeşidir. her merakını öğrenip gidereceği en yakınında olan kardeşidir. zamanla görselliğin yanında temaslar başlar. ve bir gün bakarsınız ki ilişki yaşanmış. hiç bir ensest ilişki birden yaşanmaz. yıllarca oluşan bir akıştır.
uzmanların uyarısı şudur.
çocukların 3,5 yaşından sonra yanında soyunup giyinmeyin.
çocukları birbirinin yanında soymayın
bir arada yıkamayın.
çocuk meraklı olacağından oda ve banyo kapılarının anahtar deliklerini kapatın
birbiri yanında soyunmanın ayıp ve günah olduğunu anlayacağı dilde anlatın
bunlara dikkat edilmezse ensest kaçınılmazdır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Ensest kapalı ve muhafazakar toplumlarda daha yaygındır. Karşı cinse kapalı bir yaşantıda görebildiği karşı cins akrabalardan olunca ona ilgi duyulması bir sonuç olur.
Uygunsuz kıyafetle meselesi ise yine muhafazakar yapı ile ilgilidir. Çıplaklığını ayıp olarak algılayan bir çocuk insan vücudu ile cinselliği özdeşleştirmeye başlar. Bir kadının belinin açık olmasından tahrik olan erkek çocuk misali.
Bunu kışın 10 santim yırtmaçtan kadın bacağı görüp dili dışarı çıkan, ancak yazın plajda birkaç gün geçtikten sonra bikinili hatta üstsüz kadınlara bakmayan biz erkeklerin bu örnekten kavraması gerekir.17 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ederim çok güzel cevap.dediğiniz gibi çocuğun beli açık kadıneden tahrik olması öte yandan plajda üstsüzlere bakmaması.yani tamamen ulaşılamama yasakla ilgili bir durum..gayet yerinde bir tespit.tebrik ederim gerçekten...
- +1 yıl
hangi istatistikçiden aldın bu veriyi ? sallayıp duruyosunuz dine bok atıcam diye eski israile bakın din gönderilmeden önce babalı kızlı grup sex ortamlarına
- +1 yıl
Birebir dinle ilişkilendirmemiştim madem konuya değindiniz şimdi ilişkilendireyim Katı islami kurallarla yaşayan toplumlarda, katı katolik değerlerle yaşayan toplumlarda daha sık görüldüğü istatistiklerle sabit. Öteyandan çağdaş Batı toplumunda da kapitalizm sosyal hayattan kopuk, bencil evinde TV karşısındayaşayan dış dünyaya kapalı yanlız bireyler yetişiyor ve bu da ensest ilişklerin sayısında artışa yolaçıyor. İstatistikler asıl rakkamlardan çok uzakta zira ensest vakalaların artış görülüyor
- +1 yıl
Bi sktr git ya kullandigin kelimelere dikkat et. Kati islami yasayan toplumlard fazlaymis. İslami bilen bir insanin boyle bisey aklinin ucuna dahi gelmez. Sen nerden biliyonda oyleymis boyleymis diyosun. Hem kizin sorarken soyledigi seyler aile kulturunu yasamayan yerlerde olur islam ne diyor iii bak ve dinle
- +1 yıl
romantikadam87 adlı küfürbaz yorumcu. Sen okuduğunu anlamayan, büyük bir ihtimalle inandığını söylediğin kitabını da okumamış içinde ne yazdığını bilmeyen bir cahilsin. Müslüman nüfusun fazla olduğu ülkelerde sapkınlık yoktur demek bilgisizliğin ürünüdür. Ensest zaten aile içi yaşanan sapkın cinsel ilşkidir. Dışa kapalı aile yapısı enseste yol açmaktadır. Bu konu hakkındaki tüm bilimsel makalelerde yazmaktadır. Senin inandığını söylediğin dini senden iyi bilirim küfürbaz.
Soran+1 yılksinlikle kapalı aile yapılarında ensest daha yaygındır sosyolojik bir tespittir bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılensest ilişkiye tammen karşıyım.ebeveynin bana göre biraz suçları var cocuklarımıza cınsel eğitim hiçbir şekilde vermiyoruz ve doğal olarak cocuk ergenlik çağında dışarıdan ve yanlış veya yarım bir şekilde öğreniyor tabi buda cocuğun en yakınlarına cinsel eğilimi olmasına nedende olailiyor
258 Yorumla
Soran+1 yılbu da güzel tespit...
Cevap sahibi+1 yılbirde bizimle kendi düşüncenide paylaşırsan daha iyi olabilir bence
Soran+1 yılbenim düşüncem de yasakla alakalı. örneğin bir çocuk annesini ya da teyzesinin belini açıkta gördüğü zaman vücudun geri kalan bölümünü de merak ediyor halbuki iç çamaşırlı gördüğü zaman artık bir merakı kalmıyor ve bir süre sonra bunu normal olarak algılıyor.tıpkı dışarda mini etekli kız görünce bakan erkeklerin plajda üstsüz tursitlere bir süre sonra bakmaması gibi.senin dediğin cinsel eğitimde önemli ama bu eğitimi kim nasıl vermeli açıkçası bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılbu eğitimi ebeveynler ortak olarak vermelı kız erkek olarak ayırmadan beraber bu eğitimi verirlerse ve coçuğun sorularına doğru ve mantıklı cevap verirlerse cocuk dışarıda öğrenmeye çalışmaz ve kulaklarını dısrıdakı şeylere kapatır
Soran+1 yılhaklısın canım güzel tespit.gerçekten bu konuda yazmış okumuş birisin belli oluyor..ne mezunusun canım. bu arada benim düşüncem nasıl sana göre doğru-yanlış
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum dusuncene yanı burada demek ıstediğin tam olarak nedir yanı yasak konmamasımı
Soran+1 yıltam olarak şöle aile efradı ya tam olarak kapanacak ya da açık olacak örneğin belinin yarısı ya da göğüsleri dışarda olan bir kadının vücdunun geri kalanını herkes merak eder istem dışı da olsa ama mesela bikini giyen bir anne eğilip beli göründüğü zaman ya da göğüsleri dışarı çıktığı zaman etraftakiler onu merak etmeyecek onlara çok doğal gelecek, çünkü zaten öncesini gördükleri için dolayısyla bir merak başlamayacak.
Cevap sahibi+1 yılyani merakını her sekılde gıdermeli diyorsun yanlıs anlamadımsa
Soran+1 yılona yakın ya kapalı olacak aile bireyleri ya da açık olacak bunun ortası işi enseste götürüyor.
Cevap sahibi+1 yılortasının ensestte götürdüğünü zannetmiyorum genelde ailenin davranışı ve cocuğa vermiş olduğu eğitim burada belirleyici unsur oluyorbence
Soran+1 yılne gibi mesela bunu anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılyani ergenlıkte cocuğa vermiş olduğun cinsel eğitim cocuğun anlaya bileceği ve tatmin edici olması ensest eğilimlerinde belirleyici unsur olabiliyor
Soran+1 yılsen bu konuda kendini bayağı aşmışsın helal olsun valla bilinçli bir anne olacan belli şimdien ya da belki annesindir.tatmin edici derken nasıl yani ? eğitim teorik mi olmalı yani sence?
Cevap sahibi+1 yılcocuğun yası dıkkate alınarak bu cinsel eğitimi yermek gerek yanı cocuğun yası dıkkate alınıp karsı cınsınde vucudunu tanımasını sağlamak gerek tsbi bu birden olabilecek birsey değil yavas yavas acele etmeden dozunda ayarlamalı ebeveynler
Soran+1 yılsen psikolog musun kuzum
Cevap sahibi+1 yılyok değilim normal bir insanım neden sordunki
Soran+1 yılcanım çok ii anlatıyrsunda ondann bayağı aşmışsın kendini valla mesela 14 yaşındakş erkek çoocuğuna nasıl anlatılmalı sence seks.
Cevap sahibi+1 yılilk olarak sana sunu sormak ısterim evlimisin ve cocuğun varmıvarsa yaşları nedir
Soran+1 yılevliyim yaşım 33 çocuğum 14 yaşında erkek eşim de 35 yaşında...
Cevap sahibi+1 yılcocuğunun ensest eğilimleri olduğunumu düşünüyorsun
Soran+1 yılŞu ana kadar bir eğilimini görmedim ama yaşı gereği çevresinden ya da filmlerden etkilenip kendisine bunu normal olarak öğretip böle bir eğilime hazırlayabiir kendisini..
Cevap sahibi+1 yılpeki onunla hiç cinsellik hakkında konuştunuzmu ebeveylerı olarak
Soran+1 yılhayır nerdeyse hiç konuşmadık...
Cevap sahibi+1 yılneden konusmadınız pekı gerekmı gormuyorsunuz
Soran+1 yılhayır gerekli ama nasıl konuşacağız onu bilmiyrum ne diyim yani oğlum sen dışarda kadınların popolarından memelerinden etkileniyor musun diyim masturbasyon yapıyor musun oğlum die mi sorayım...
Cevap sahibi+1 yılsedece senınkonusman pek doğru olmaz sonucta erkek evlat babasıylaberaber konuşmanız daha doğru olur
Soran+1 yılhı canım ne konuşalım peki ne gibi sorular soralım ve nasıl konuşalımm...
Cevap sahibi+1 yılaslında bıraz gec kalmısınız yavas yavaszaten cınsellıği öğrenmeye başlamıştır bence ilk babanın konuşması daha doğru olur sonrasında senınde konuşman gerekebılır
Soran+1 yıltamam canım o babanın konusu.ben ne konuşacam bir erkek annesi olarak...
Cevap sahibi+1 yılkonusmalar hep bırlıkteyken yapılmalı ılk olarak cocugun cınsellık hakkındakı bılgılerını öğrenmeye çalışmalısınız neler biliyor ve nekadar biliyor
Soran+1 yılanladım canım ilerleyen günlerde bakalım bir konuşabilirsem sana dönerim tekrardan fikir almak için..canım şimdi muhtemelen p*rno izliyordur bunu nasıl karşlıyım sence ve ne kadar doğru izlemesi...
Cevap sahibi+1 yılizlerken gördünmü peki
Soran+1 yılhayır görmedim ama bu yaşta olup da izlememesi bana pek inandırıcı gelmior..
Cevap sahibi+1 yılbelkıde ızlıyordur tam oğrenme ve merak etme yası ama bunları ınternetten oğrenmesı pek doğru değil bence sonucta neler ızledığını bılemessın izlediği şeyler belki onun cinselliğine r edecek bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek
Soran+1 yıltamam canım tşekkürler bir konuşayım tekrar senden destek alırım bu konuda...teşekkürer..
Cevap sahibi+1 yılilk olarak sen konusma bence eşin konuşmayı denesin
Soran+1 yıltamam canım bakalım eşime konuyu açabileceksemmm
Cevap sahibi+1 yılben bunları yazıyorum ama sizin aile anlayışınızı bılmıyorum umarım yanlış anlaşılmamısımdır
Soran+1 yılyok canım aksine bana yardımcı oluyorsun teşekkür ederim...hem de çoook..
Cevap sahibi+1 yılumarım yardım edebiliyorumdur sana
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim yarıdmların için ...canımm
Cevap sahibi+1 yılpeki ben sana ensest hakkındakı düşüncelerini sorsam
Soran+1 yıliğrençlik desemm yeter mi...
Cevap sahibi+1 yılevet iğrençliğin önde gideni ama ülkemizdee yavaş vavaş kendine yer buluyor
Soran+1 yılyavaş yavaş yer buluyor değil yavaş yavaş ortaya çıkıyor hep vardı da saklanıyordu...annesinin poposuna bakan ergenler teyzesinin göğüslerine bakanlar sonra bilmem baldızına göz diken hayvanlar daha neler neler...
Cevap sahibi+1 yılhaklısın benım demek istediğim artık aile içindeki ilişkilere normaol gözle bakılması aslında
Soran+1 yılaynen o başka bir tuhaflık zaten ama bunda çoğu zaman ebeveynlerinde suçu oluyor.örneğin anne baba sevişince gerekli önlem alınmazsa çocuk bunları görürse ister istemez etkilenir yani..
Cevap sahibi+1 yılbırde teknolojininde etkısı büyük bunda sadece ebeveynler dikkat etmesi yeterli olmuyor bence
Soran+1 yılo zaten ayrı bir konu internnete ensest p*rn ensest hikayeden geçilmiyorr ee ister istemez karşıdakini tahrik ediyor maaleseff ve çoğu da yalan...
Cevap sahibi+1 yılyalanı bırak çoğu doğal birşey gibi girenleri özendiriyor buda çocuklar için çok sakıncalı bir durum yaratıyor
Soran+1 yılaynen öyle devlet de bişey yapmıyor bu konuda maalesef...zaten maalesef ki çoğu yetişkin dahi cinselliği p*rnolardan öğreniyor ...
Cevap sahibi+1 yılbirde biz buna olanak sağlıyoruz çocukların por. dışarıdan cınsellığı öğrenmesine olanak sağlıyoruz belkı bıze bu konuları cocuğumuzla konuşmak bizi utandırıyorolabilir ama ebeveynlerden öğrense cinselliği cocuk daha farklı olabilir bence
Soran+1 yılaynen öyle ama ebeveyn neyi nasıl anlatacak o da ayrı bir konu.tabiiki de ebeveyneden öğrenmesi en iisi.
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın cınsellıği çocuğa ebeveynnın tanıtması anlatması en doğrusu tabi bunları ebevenlerın anlatması pek kolay olmuyor sonuçta bizlerin yetiştirilme şekli çok farklı bizlere cınselliği hep bir tabu olarak gösterdiler hep ayıp birşey olduğunu bilinç altımıza alıp böyle büyüdük haliyle şimdi çocuğumuzla bu konuları konuşmak pek kolay olmuyor
Soran+1 yılaynen öyle sana ayıp,yasak,günah diye anlatılan bişeyi çocuğuna nasıl anlatacaksın.bu konuda senle daha .çok konuşmak isterim arkadaş olalım mı senin için sıkıntı olmayacaksa..
Cevap sahibi+1 yılbir sakıncası yok benım için sende istedikten sonra neden olmasın
Soran+1 yıltamam canım gizliden çıktım ben sen ekle
Soran+1 yılben seni ekledim canım...
ebeveyni çocuğun çıplaklığı etkiliyorsa, ağır sorunlar var ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ebeveynin çıplaklığı çocuğu etkiliyor...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
kesin bişey söyleyemeyiz... çünkü parafili (cinsel sapmalar) nedeni ve tedavisi hala bulunamadı ama yüksek ihtimal bilinçaltına kodlanan aykırı veriler ama bu ne zaman nasıl ne tür olduğu bilinemiyor... ama insanın en tehlikeli yaş aralığı bebeklik ve çocukluk çağıdır bu zamanda öğrenilen yanlış bilgiler cinsel yönelimine olumsuz yön verir ve kalıcı sapkınlıklar ömür boyu sürer...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben yaşadım. o zaman ki merak, istek, güven ( başkasıyla yapıp milletin duymasındansa, kardeşle yapıp aramızda kalması daha güvenilir gelmişti o yıllrda) şimdi ise yapılann yanlış olduğunu biliyorum. Onun beni arzuladığını hissettiğimde erkeklik hislerim ilk defa uyanmıştı sanki. karşı konulmaz biir arzu ve istek oluştu.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben ensest ilişki yaşadım.
evet çok yaygın ama insanlar gizliyor ve alacakları tepkiden korktuklarından lafını bile etmiyorlar.
oysa hemen hemen her evde bu tarz dürtüler olabiliyor.
fakat ensest ilişki yaşamak isteyenlere, merak edenlere ya da fantazi malzemesi olarak kullananlara, tekrar düşünmelerini tavsiye ederim.
bir anlık heyecan, dürtü, güven, tahrik olma ve etkilenme ile başlayan bu olyın, sonrası çok sıkıntılı bir süreç.
bence ebeveynlerin suçu çok büyük10 YorumlaTabikide tetikler cunku ergenlik cagnda hormonlarmz olusuyor
Azarlar yani normal bise ama uygunsuz kyafet giyende suc derim02 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyor sonuçta istemdışı bir olay tahrik olmak...
Gizli Üye(36-45)+1 yılensest sayılmaz ama kuzenime ilgi duyduğum olmuştu. hatta yanımda uyurken bitaraflarının açıldığını görüp istemeden gözüm kaydı ve o anlık gafletle onu okşayıp öpmüştüm. evet pişman oldum ama böyle birşey yaşandı malesef..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette etkileri olur, etkilemediğini düşünmek hata bence. Küçükken teyzem hep yanımda giyinip soyunurdu, sen küçüksün birşey olmaz derdi hep ama büyüyünce onu her gördüğümde aklıma o halleri geliyor ve ona karşı bakışım değişti bu yüzden.
06 Yorumla
Soran+1 yılyaş kaç senin şu an...
Cevap sahibi+1 yıl32 yaşındayım.
Soran+1 yılanladımm.neyse unuttun mu teyzeni yoksa hala hayalletinde mii
Cevap sahibi+1 yılunutmadım elbet, fazlası bile oldu ama burda herkesin okuyacağı bir yerde paylaşamam detaylarını.
Soran+1 yılsende kalsın canım boşver neler olduğun tahmin edebiliyorum ama sende kalsın herkese de anlatma.
Cevap sahibi+1 yılpeki canım...
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuzenimin benim yanımdaki rahat tavırları aklımda hiçbir şey yokken ona karşı cinsel anlamda bir ilgi oluşturmuştu
032 Yorumla
Soran+1 yılyani doğruymuş demek ki.yaşlar kaç peki.
Cevap sahibi+1 yılo 23 ben 32
Soran+1 yılanladım canım her ne kadr yanlış bişey de olsa bunnda senin suçun yok tamamen istem dışı hormunal dengeye bağlı olarak meydana gelen bir eylem...
Cevap sahibi+1 yılTavırları beni kışkırtmak içindi sanki elimde olmadan arzulamaya başlamıştım.
Soran+1 yılne gibi yani seni de istyiorda olabilir yani sonuçta insna bu beşer şaşar.
Cevap sahibi+1 yılÖyle tahmin ediyorum bende çünkü farkında olmaması imkansız.
Soran+1 yıliyi dikkat et de bir kazaya mahal verme canım...aile sonuçtaaa
Cevap sahibi+1 yılİşin kötü tarafı o kazaya hayır diyebilir miyim bilmiyorum
Soran+1 yılsana bir kadın olarak söylüyorum hayır diyemsende suç senin değil onun çünkü o davranışlarını kontrol altına alabilir giyimine özen göstrerek ama sen hormunlarını kontrol altna alamazsın...
Cevap sahibi+1 yılBelki o da hormonlarının kurbanıdır. Ama açıkçası bazen aramızda bir şey geçmemek kaydıyla bu oyunun böyle sürmesini istiyorum çünkü cidden bazen çok heyecanlı oluyor.
Soran+1 yılnasıl yani gerçek ilişki olmasın ama birbirimizi hayal ederek mast.yapalım diyorsun öyle mi...bu arada seni ona çeken ne onu merak ettim bu kadar bağlayan şeyin ne olduğu
Cevap sahibi+1 yılAramızda birşey geçmesin derken tam manasıyla seks olmasın demek istedim. İşin boyutu değişir o zaman. Ama bu şekilde beni tahrik etmeye devam etsin :) beni çeken şey onun istekli ve meraklı halleri. Güzel de bir kız özellikle fiziği benim tam istediğim şekilde. Kilosunu özellikle benim beğendiğim şekilde tutuyor daha önce defalarca konusu geçmişti.
Soran+1 yılnasıl konusu geçmişti...kilosu balık etli mi o zaman...
Cevap sahibi+1 yılEvet hafif balık etli küçük de bir ayva göbeği var :) bahsettiğim tahrik unsurlarından biri de benimle sürekli seks deneyimlerim ve beğenilerim hakkında konuşmak istemesi. Benim nelerden hoşlandığımı sorar ve hep onları yapar. Ya da bir çamaşır alır ve bana gösterip fikrimi sorar.
Soran+1 yılohaa o derece yani çamaşır dediğin iççamaşır mı ne gösteriri mesela ...bu kadın açık bir şekilde knedisii sana*mek istiyor.evli miii
Cevap sahibi+1 yılBekar, evet iç çamaşırı. Ve hep benim beğendiğim şeyleri alıyor.
Soran+1 yılcanım valla sıkıntı olmayacaksa istediğini ver istediğini al bu kadar açık zarf olamaz artık...iç çamaşırını sana nerde gösteriyor sizin evde mi...ve ne die gösteriyor onu anlamadım...
Cevap sahibi+1 yılAblasıyla beraber yaşıyorlar arada oturmaya gidiyorum. Genellikle ablası yokken oluyor bunlar. Senin zevkine güveniyorum diyip aldıklarını gösteriyor. Güzelmiş demem ona yetmiyo, sen beğendin mi diye soruyo :) bir seferinde de önceki gün aldığı çamaşırı taytının kenarından gösterip bak senin beğendiğini giydim demişti :)
Soran+1 yılsen ciddi misin yoksa benle taşşak mı geçiyorsun...eğer bunlar ciddiyse sen hazırlıklara başla canım...
Cevap sahibi+1 yıl:) aşkolsun neden öyle birşey yapayım :) böyle şeyler olmasa neden aklım kaysın ki. ufak tefek bilinçsiz kazalar olsa aklımın ucundan bile geçmez. ama resmen beni tahrik ediyor işte :)
Soran+1 yılanladım canım aynen öyle olmuş taytın kenarından göstermesinden belli..canım bundan sonrası sana kalmış kolay gelsin...
Cevap sahibi+1 yılNe yalan söyliyim hayalini kurduğum zamanlar olmuyor değil
Soran+1 yılmastürbasyon yanii... ee bunu ona söledin mi...
Cevap sahibi+1 yılEvet bazen özellikle onlarda kaldığım geceler yapıyorum. Bunu ona söylersem önünü alamayız ki.
Soran+1 yılhımm anladım canım o artık senin karın olmuş resmen...
Cevap sahibi+1 yılSanki bir gün o gelip bana açılacak gibime geliyor :) işte o zaman ne olur bilmiyorum. Bazen yemekten sonra göbeğini açıp okşar offf çok yedim diye, biliyor benim ne kadar çok sevdiğimi :)
Cevap sahibi+1 yılDaha bir sürü şey var ama işte kuzenim... kadınım gibi göremiyorum...
Soran+1 yılazmıyor musun böle anlatınca...
Cevap sahibi+1 yılO anlar aklıma geliyo tabi anlatırken, beni heyecanlandırmıyo değil :)
Soran+1 yılahahaha:)
Cevap sahibi+1 yılGözlerimi kapatıp hayal etmeye başlarsam o zaman azarım belki ama anlatırken o kadar değil :)
Cevap sahibi+1 yılSen de yangına körükle gidiyorsun var ya :)) soluğu onlarda alıcam birazdan :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile bireylerine karşı kıyafet ne olursa oksun o tarz duygular beslenmez, eğer eğilim ve meyil var ise kişide sapkınlık vardır.
20 YorumlaErgenlik çağında herşey olabilir ama benim başıma gelmedi böyle bişey
00 YorumlaCinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. Etkilemez bence ben çocukken hep çıplak gezerdım
04 Yorumla
Soran+1 yılteyzen ya da annen de bikinili gezse etkilenmeyecek misin...
Soran+1 yılhı tamam işte sen zaten gördüğün için vücudunun geri kalanını merak etmiyorsun zaten bu ensestlik merak ve yasaktan meyadan geliyor ya karşıdakinin vücudu merak ediyordu kişi ya da yasaktı ona ulaşmaya çalışıyordur.sen de ikisi de olmadığına göre etkilenememen doğal.annen farketmeden sana çok güzel bişey öğretmiş tebrik ederim yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkileyip etkilememesi ebeveyne bağlı
00 Yorumlakesinlikle tetikler.
00 Yorumla
+1 yılevet etkiler,
00 Yorumla
+1 yıltetikler tabiki de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi