merhaba ben yeni evliyim v herkes kazayla hamile kalırsın en ufak bir durumda kesin hamilesin diye sinirimi bozuyorlar. Kimseye de soramadim. Google da da açıkça yazmıyor. Biri şu durumu anlatabilir mi? Çok fazla detaya girmeden lackalasmadan ama net!
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. kazayla hamile kalınmaz. öyle bir tabir saçma. kazayla mı ilişkiye giriliyor, kazayla mı orgazm olunuyor, kazayla mı tedbir önlem alınmıyor.
bir tek kaza alınan önlemlerin bozulmasından olur. örneğin prezervatif önlemi alınmışsa ve prezervatif patlar ya da penisten çıkarsa buna kaza denilebilir. spiral kullanıp spiral yerinden kayarsa, hap kullanırken hap içme unutulursa. bunlar kazadır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılişte böyle bak link
23 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim evlsin zaten kazası olmaz. bunun olursa bebek işte ne güzel kaza derken mesela geri çekilme yaparken akar içeri kocan çekilmeden içeri bırakır prezervativ yırtılır bunu gibi.
00 Yorumla
Iki tane arabanin carpmasi gibi. Kadin ve Erkek yanlislikla istemeyerek carpisiyorlar iste ozaman hamilesin :)))))
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
100Cevap
buna benzer şekilde yastıklardan yardım alabilirsiniz:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...a33ba40cab.jpg10 YorumlaCinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Öncelikle daha cinselliği bile tanımadan evlenmiş hayatın içine göbekten yapışmış insanlar beni üzdüğünü söylemeden edemeyeceğim.
Kazara hamile kalmak istemeden hamile kalmaktır. Yani Bir çocuk istemiyorsunuzdur ama eşinizle korunma yöntemlerini uygulamazsınız ve hamile kalırsınız. Ya da korunma yöntemlerini uygularsınız da ( her yöntemin riski vardır) yine de hamile kalabilirsiniz. İşte buna kazara hamile kalmak deniyor.10 Yorumlakondom kullanılıyorsa eğer kondom yırtılırsa olur fiziki olarak şartlar elverişli ve koruma olmadan ilişkiye giriliyorsa saymaya başla günleri niye diyeceksen erkekten gelen her sıvıya (penisten gelen idrar hariç) sperm taşır anlayacağın fırlama sözcüğünün asıl tabiridir bir yerde
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yıl8 aylık evli olduğunu yazmışsın doktorlar en az 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik olmuyorsa doktora gidin diye tavsiyede bulunuyorlar, düzenli olarak seks yapmaya devam edin eşin boşaldığı zaman belinin altına yastık koyarak spermin daha derine gitmesini sağla, ilişkiden dolayı rahim ağzı açılacağı için mutlaka ikinci defa da ilişkiye girin, hiç stres yapmanıza gerek yok hele 1 seneyi doldurmadan doktora bile gitmeyin
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
hap kullanırsan işin kazaya kalması çok zor
kaza işi daha çok doğru orunamama dan geliyo yani spermler sağdan soldan önden arkadan bir şekilde vajınanın içine olaşıp yumurtaya gidebilmesi durumu
mesele ilk ilşkiden sonra prezervatiti çıkarmayım dewam ederseniz gitgelden dolayı sıvılar prezervatif dışına taşıp senin içine gitmesi gibi durumlar
kesin çözüm hap amabana göre çok zararlı kadının dengesi değişiyor ve bıraktıkan sonrada zaman geçmesi lazım yumurtaların kendini tolparlayabilmesi için01 Yorumla
Soran+1 yılben hap kullanamıyorum doktor kullanma dedi bir takım sorunlar yaşadım. Prezv.ede alerjim var yani diğer yollarda zararlı çok araştırdım. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz artık ne kadar korunmak denirse :(
Ovulasyon zamanı mens döneminin (adet;) ilk gününden itibaren 15 gün sonrayı sayacaksın. O gün hamilelik riskinin en çok olduğu gündür. Bu günden 3 gün önce ve 3 gün sonraya kadar ki zaman zarfında içe boşalma yaşarsan hamile kalma ihtimalin çok yüksektir. Tabi bu yazdıklarım normal düzenli adet gören kişiler için geçerli. Düzensiz görülen adetlerde ovulasyon zamanı 1-3 gün önce ya da sonra görülebilmektedir nokta
00 Yorumla
+1 yılwww.jinekolojivegebelik.com/.../...ylastirmak.html detaylı bilgi burada var.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ayrıca hayvansal protein tüketimine özen gösterin
Gizli Soran+1 yılAnladım çok sağol
kazayla hamile kalma olayı ancak çiftlerin çocuk düşünmediği korunduğu ama bu korunma işini ciddi yapmayıp hanımın hamile olması durumuna deniyor, bu korunmanın yöntemiylede alakalı eğer prezevatifle ilişkiye giriliyorsa prezervatifin yırtılması sonuca olur mesela
yada spiral yöntemii uygulanıyorsa bu sipiralin yerinden oynaması sonucunda hamile kalınması durumu gibi.00 Yorumlakazayla hamile kalmak deyimi; önlem almadan cinsel ilişkiye girmekten dolayıdır. kendi ovülasyon zamanını bilirsen bu zamanlar haricinde ve korunmalı olarak cinsel ilişki yasarsan kaza yasamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kaza benim haberim olmadan mı oluyor ilk ay dogum kontrol hapı kullandım ama bende farklı reaksiyinlara yol açtı ve dr kullanma kondom kullanin dedi. Ama benim kavucuga alerjim var sürekli kullanamiyoruz geri çekilme yöntemiyle bir aksilik olsa bizim bundan haberimiz olmaz mi yani ertesi gün hapı kullanmak için felan... Ben bunu merak ediyorum sadece... Ve bu ovulasyon zamanını nasıl öğrenebilirim?
Hayır, hamileliğe sebep olan sperm virüsü havadan da bulaşabilir. Hiç duymadın mı? Her yıl binlerce kişi bu salgın nedeniyle hamile kalıyor.
21 Yorumlainsan dışında değişik bir mahlukat değl ise bu şekilde hamile kalınmaz sperlerin yumurtalığa ulaşması laızm biyoloji dersinde uyursan böyle olursun işte
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnternetten araştırdım içine girmese bile o bölgeden bir ihtimal kalınıyormuş bence biraz araştır
Gizli Soran+1 yılİçim rahatladı ya teşekkür ederimm 😄
Gizli Soran+1 yılBu kadar yeterli sağolasın
Doktora gidebilirsin hastahanede üroloji bölümüne test yaptırabilirsiniz. Burda bu saçma sapan soruları sormayın artık.
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSende saçma sapan yorum yapma
Gizli Soran+1 yılTamam
Bi kaza sırasında sevişiyorsan. Kaza vukuu bulduğunda adamda boşalıyorsa hamile kalırsın :D
Tövbe yarabbim. Kazayla hamile kalmak diye bişey yoktur. Mal değilsen alırsın önlemini.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGerekmiyor tabiki, suni döllenmeyle de hamile kalınabilir ya da benzeri bir şekilde spermin vajina içine girmesiyle
41 Yorumla- +1 yıl
tecrübe işte
+1 yılİki yöntemle
cinsel ilişki sonrası içeri boşalmayla
Özel tıpi ortamda kadının rahimine spremle yapay döllenme yaparak00 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. kadın doğum uzmanına git. burada hurafe bilgiler alırsın daha kötü duruma düşersin
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam teşekkürler
Mesir macununu duymuştum ama efsane mi, gerçek mi blmiyorum..
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım
+1 yılCinsel iliskiye gerek yok yutsan da olur ama cocuk agzindan cikar
10 Yorumla
+1 yılgeri çekme yönetmi yapıyorlar öyle oluyor genelde. Gerisi tesadüf bir şey kondom delinecekte, hapı atyamyı unutacakta kadın.
00 Yorumlaben ne yapacam ki hangi rolü bana veriyorsun :D :D :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok komik
+1 yılalakası yok panpa ya nerden çıkarıyosunuz bu ilkel biyolojik bilgileri teknoloji gelişti artık
00 Yorumlahayır artık tüp bebekler var doktoruna sorarsan o sana yardımcı olur.
00 Yorumladaha 4 ay süren var önce kafandan sıkıntıları at düşünme psikolojin rahat olsun sonra yumurtlama dönemini takip et olmazsa doktora görünürsünüz 4 ay sonra
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki haklısın teşekkürler
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. dişarı bosalma esnasında ya da ilişki esnasında erkegın zevk suyundan ,ve birde senin onun tam orgazm olurken bacakların ılede adamı kitlemek dişarı çekmesini engellemek
00 YorumlaÜlkemizde sperm bankası var mi bilmiyorum
Sperm bankalarından olabilir hamilelik veya bir tüp bebek merkezine gidip ilişkiye girmeden sadece sperm enjeksiyonuyla hamile kalma yöntemi var mi sormak gerek00 Yorumlageri çekilme yöntemini kullanıyorsanız, yanlışlık boşalabilir ve kazayla hamile kalırsınız.
00 YorumlaSitedeki arkadaşlarımız sadece sürtünerek bile başarabiliyorlar bu işi cinsel ilişki şart değil yani.
00 Yorumla
+1 yılKorunma metotları kullanılmaz ise kaza şansı yüksektir. Aksi halde daha da yüksektir. Nasılına gelince sperm içeren sıvının içeriye akması yeterli
00 Yorumla
+1 yılyuz ustu yat, belinn altina yuksek bir yastik al, bu pozisonda verim artar gerisi eşine kalmiş
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
bunu dene incele. kadinlarve.blogspot.com/.../...ki-pozisyonlar.html
Gizli Soran+1 yılTamam
sorunun kokeni nedir bilmeden me yorum yapalim senden mi eşin den mi doktora gittinizmi
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGitmedik yeni evliyiz 8 ay oldu
Gizli Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Adet olduktan 1 hafta sonra hamile kalma yüksek eşinde veya sende sorun var mı
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNormal herşey dediğini yaparım anladım
Gizli Soran+1 yıl8 aylık
Gizli Soran+1 yılHayır gerek yok
+1 yılolmadı için doğru zamanı deneyeceksin anlatayım sana formülü erkek olur
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri çekilme yöntemimi uygulama.Mutlaka kondom kullanın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorunuyorsaniz hamile kalma durumu diye bisey yok ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpermin senin yumurtanla bulusmasi gerekli. Illa cinsel iliski sart degil igneyle enjekte edilerek de kalinabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Kıyafetin ustu sperm olursa bununla hamile kalınabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılİmkansız. Sperm vajinanin icine girince bile kalmama ihtimalin var. Oyle kalmak kolay degildir. Bir kadinin hamile kalabilecegi gun sayisi ayda 2 gündür. O gunlerden birine denk gelecek, sonra icine sperm girecek ve yumurtaya ulasacak. Bu kadar zorken kiyafetin üstünden cok zor
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Göbeğini döllemiş vajinanı değil. Nasıl hamile kalıcan
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBelki içine azda olsa girmiştir diye düşünüyorum
Gizli Soran+1 yılOnu anlatmaya çalışmıyorum ben tam çıkardım elimle karnıma doğru boşaldı ama ya biraz olsun girdiyse diyorum
Gizli Soran+1 yılO dedi zaten girmedi diye
Gizli Soran+1 yılBişey yok şuanlık yani ama sanırım içime boşalmadı
Gizli Soran+1 yılYapıcam
+1 yılEger iceriye 1 damla bile gitmişse hamile kalmaman imkansız
00 Yorumla
+1 yılEvlenecegini bilen kiz hamile kalma sartlarinida bilir cahil kızım
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe alaka burda herkes bu tarz sorular soruyor, evli olan bile unutma bilmemek değil öğrenmemek ayıptır akıllı çocuğum😂
- +1 yıl
Yavvv yapmayın böyle şeyler sitede seviye denen bisey vardi abidik gubudik sorular la hamina kodunuz sitenin. ...
Gizli Soran+1 yılYa bir git
- +1 yıl
Noldu isine gelmedi dimi
Gizli Soran+1 yılHe işime gelmedi
İlişki gerekmez spermin vajinadan rahime gitmesi gereklidir.
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi al kagıt kalem yaz burayı terket kuş beyinli 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılgobegine bosaldiginda hamile kalma ihtimalin daha yuksek
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılcok sıkıntı cok. geri çekilme %10 olasılıkla hamilelik riski taşıyor bence condom igne vs kullanın
00 Yorumla
+1 yılkocan birkere boşalıp çekiyorsa kalamazsın uzun sürdürün birde en önemlisi geri çekme yapsın boşalırken :)
00 Yorumlaya evlenmeden ilişki yasayan çiftlere sadece ooo demek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır gerekmez öpüşürken tükürük yutarsan hamile kalırsın
00 Yorumla
+1 yılYok bee ne cinsel ilişlisi bakkaldan 1 yumurta al sok 9 ay kuluçka süresince bekle doğar çocuk
00 Yorumla
+1 yılyok marketten bir paket bel kremi al , hamile kalırsın :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeri çekilme den condomon yırtılmasından kazayla hamıle kalabılırsın kendı adet dönemıne denk getırmezsen daha ıyı olur
00 Yorumla
+1 yılyok her gün 1 kilo alma yersen (yeşil elma) hamile kalırsın
00 YorumlaYumurtlama zamanlarını takip et
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle bir ihtimal yok :) hamile değilsiniz
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılinternetten araştırdım içe boşalılmasa bile vajinanın dış kısmına gelince bazen oluyormuş
+1 yılerkek penisini amina sokup orda boşalirsa kalirsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsperm bankası ve tüp bebek yöntemi var
00 Yorumla hayır, spermi alıp sokarsan da kalırsın.
00 Yorumlahayır kendini elleyerek de hamile kalabilirsin.
00 Yorumlasperm enjekte edilerekte hamile kalınabilir.
00 YorumlaUygulamalı olarak öğretebilirim?
00 YorumlaTüp bebek yöntemi ile yapılabilir
00 Yorumlakarnına bosaldiysa nasıl hamile kalacaksin
01 Yorumla
+1 yılAllah ne zaman isterse o zaman bir şekilde olur
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!