Doluluk hissi bayaa hoşunuza gider 😊😊😊 içerdeyken biraz hareket edip sonra yavaş yavaş topları çıkarırsan bayaa bir zevk alırsın😊😊 Ama mevzuu çok daha zevk almaksa sana bir önerim olabilir 😊 😊
Benim tavsiyem yoğun orgamz olma alışkanlığı kazanmanı sağlıyacaksın. Bilinç altında az da olsa önyargıların var. Bunlardan kurtulmanı sağlıyacağız. Yani bilinç altına çok kolay orgamz olduğunu ispat edeceğiz 😊😊 Bunun içinde çok etkili mast teknikleri ile kullanman lazım😊😊
Sana bir mast tekniği tavsiye edeceğim. Ama bu normal mastta benzemiyecek. Hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını yaşıyacaksın 😊😊 Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha tam zevk alamıyacağını düşenmeyeceksin. Sanırım anlatabildim dimi Okeyse başlıyorum
Mastta yapılan en büyük hata nedir dersen😊😊 orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım. Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir dış fırçası masaj aleti epilatör Şarjlı traş makinası Pilli traş pıçağı Eski bir telefon Hangisi var 😊😊
yahu ne gerek var? partner kıtlığı yaşanılan bir ülkede değiliz. elini sallasan ellisi seni becermek için can atıyor ne gerek var? hiç akıl kârı değil boş iş iyi geceler
En İyi Cevaplar