+1 yılGüzel soru. Bu insanların bu tavırları neden biliyomusun? Sizin yüzünüzden. İnsanlarda aşk duygusunu sevme duygusunu güven duygusunu alıp götürüyosunuz. Bir kişiyle birlikteyken on kişiyle daha konuşuyosunuz. Giyiminiz kuşamınız hiçbir erkeğin umrunda değil önemli olan tavırlarınız. Sakladıklarınız. şu an aynı durumu yaşıyorum. 2 yıldır sevdiğim kadının evli olduğunu öğrendim. Detayına girmicem. Farkedemeyeceğim kadar yoludna gitmiş herşey. Her neyse. Şimdi sana şunu söyliyim bir gram sevgi beslemek istemiyorum bir gram aşık olmak istmeiyorum. Bir daha kimsenin beni bu kadar acıtmasını istemiyrum. İnsanlara böyle şeyler yaşattığınız için Güven ve aşk duyguları ne kadında ne erkekte var. O yüzden böyle şeyler sormadan önce bir düşünün çıkarlarınızı aşkınızın içine sokmayın. Bir erkek varsa diğerleirne ihtiyaç duymayın.
312 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim bile olmadı sen kime ne anlatıyorsun? Kimsenin duygularıyla oynamadım şu yaşa kadar. Sevmediysem arkadaşım ol dedim sevdiysem başkasına bakmadım. Size denk gelen kadınların yaptıkları yüzünden mi bu sapıklar üredi? Saçmalık kendi yaşadığın kötü olayların bunla sebep sonuç ilişkisi yok. Ben birden fazla erkeği hiç idare etmedim, sapıkların bana da namusluya da sarması neden ozaman?
- +1 yıl
Senin yaşantınla alakalı bir yorum yapmadım. Ben genel olarak İnsanların erkek ya da kadın. Bu duruma gelmelerinde ki ana etkeni söyledim. Güvenen ve gerçekten seven insanların erkeklerin kıymeti bilinmez. Ben sadık ve güvenilir bir koca isterim denir. Gerçekten evine bağlı kocasına layık bir kadın bulunur beğenilmez. Sonra ben namuslu kadın isterim denir. Bulunduğunda kıymeti bilinmeyen insanlar. İşte bu durumdalar. Sen şimdi hiç aşık olmadım diyosun ama karşına çıkan erkekler kimbilir neler yaşadı. Aynı şekilde senin yerinde ben olayım karşıma hep kötü kızlar geliyo hep şöyle böyle diyeyim. Kimbilir o kızlar neler yaşadıda artık umurlarında değil bişiler.
- +1 yıl
Soruyu güncellemenden sonra şunu anladım. Sen burda soruna cevap aramıyosun. Sen seni tatmin edecek bir cevap arıyosun. Sen bu soruyu sorarken insanlar senin beynini sorgulamıyoken burda görüşlerini belirten insanlarda beyin araman... :) Soruyu sorma amacının dışına çıkma.
Soran+1 yılİnsanlar ne dediğimi bile anlamadan savunma mekanizması kuruyor kimi savunduğunu bilmiyor bile ben bir şeylere dikkat çekmek istiyorum onlar da yok saygı duy yok kadınlar böyle şöyle ben gerçeği inkar edecek değilim ama bu kadar şeref yoksunu olunmaz üstteki durumları kabullenenler normallestiren var ya. Deliricem artık
- +1 yıl
Bırak konuşsunlar bırak dolu dolu yorumlar gelsin. İnsanlar görüşlerini paylaşıyolar iyi bir şey ya da kötü bir şey adam şerefsizse senin elinden ne gelir. Burda ki amacımzı zaten insanların psikolojilerini durumları görebilmek sorduğumuz sorulara verdikleri yanıtları inceleyip görebilmek. Onlara cevap hakkı verdik diye onları kabullendiğimiz anlamına gelmez. şu an yaşadığımız dönemde istediğin kadar iyi biletişim kur herşey çıkar meselesine dönüşmüş ben kendi olayımı anlattım birisi başka bir olayı anlatır bunlar hep örnek neden böyle olduklarının neden böyle duygu yoksunu olduklarının parçaları sadece...
Soran+1 yılHaklısın ya herkes kendini dahi sanıyor karşındakini anla bir kez de resmen empati özürlüsü bunlar
- +1 yıl
Herkese cevap vermek zorunda değilsin sadece okumakla da yetinebilirsin şu an yaşadığım durumda bende isyan etmek istiyorum aslında neden karşıma böyle bir kadın çıktı neden benim canım yandı. Neden bu durumu yaşadım. Neden neden neden.. Ama cevabı hep aynı.. Kimse kimsenin kıymetini bilmiyo. Herkesin beklentileri 4/4 lük ama karılarına çıkan 4/3 lük olduğunda yetinilmiyo. Kendileri 4/4 lük değilken karşındakinden bunu beklemek :) İşte bu yüzden kaybediyoruz. O ulaştı bana denk geldik geldi tanıştı konuştuk numarasını verdi gayet samimi bir şekilde instagram ve scorp ünlüsü her iki platformda da 450 bin ve üzeri takipçisi var tesadüfi tanıştık samimiyiz falan bir iki saat konuştuk onun isteği üzerine arkadaşlarıyla eşiyle dostuyla tanıştırıcağını falan söylüyo sohbeti bitirdik ondan sonra ben işime gücüme baktım ertesi gün dedim bir yazayım cevap yok :) İnsanlar böyle anlıyomusun ne kız ne erkek farketmez kendisi tanışmak istedi ve aynı şekilde kendisi gitti :) Aradığını bulamadı çünkü
Soran+1 yılKimseye güven olmuyor diyorsun ama öyle de olmuyor bazen güvenmek gerekiyor. Ben kime güvensem kimi sevsem karşılık bulamadım bazen suçu kendinde değil kusuru karşında arayacaksın sen her şeyi yaptıysan ilişki bittiyse o bağ bittiyse sorun karşıda birgün herkes hakkettiğini bulacak senin kalbin nasıl acidiysa o da bunu yaşayacak bizim elimizden gelen tek şey iyisini beklemek
- +1 yıl
Sen iyisini bekle :) Bende iyisini bekleyeyim.. Her gelene kapı açalım çünkü öyle canımız yanmış ki artık bu iyisidir tamam bu sefer iyisidir diye diye ömrümüz bitiyo. Bazı insanlar bunu kaldırabilir ama bazıları kaldıramaz işte bu yüzden çoğu erkek ve kızda aşk yoktur çıkar ilişkiisi para ilişkisi cinsellik. Yakışıklı olsun ünlü olsun. Sevgi yok. Ben şimdi bu acıyı günlerdir çekiyorum ama dayanabiliyorum. Geldim buraya üye oldum insanlardan fikir alıyorum. Fikirlerimi belirtiyorum kafamı dağıtıyorum. Ama herkes böyle değil. Belki de kısmetimiz burda. Belki de yazılanı bilemeyiz. Ama söylediğim gibi sıkma delirme tüm yorumları oku ama sadece cevap vermek isteidklerine ver :)
Soran+1 yılGerçekten iyisini hakediyorsun sen. Yani ben bir iki yıl önce olsa o saf halimle beni sevmeyeni severdim olmayacak kişilere heves ederdim ama olmuyor hani o özendiğimiz toplumda yer edinen o popüler dediğimiz insanlar var ya çoğu işe yaramaz. Çoğu kendini önemli biri sanmakla meşgul. En beklenmedik kişiler iyi çıkıyor toplumda o arkada kalan kişilikler aslında keşfedilmeli. Tabiki hepimiz popüler ne bileyim zengin birini isteriz olsa mutlu oluruz ama uyar miyiz ben onu sever miyim. Belki berbat biridir ahlaksızdır kalpsizdir bilemiyoruz ki o yüzden önce tanimamiz lazım bize bir şey katacaksa olsun
- +1 yıl
Herkes herşeyin iyisini hakeder. Önemli olan bunun farkına varabilmek kendine ve karşındakine bu doğrultuda davranabilmek. Zaten bunu yaptığın zaman mutluluk ortaya çıkar istinalar dışında
En İyi Cevaplar
+1 yılo erkekler adına ben sizden özür diliyorum malasef günümüz türk erkeklerinin çogu sapık ve aklı hep cinsellikte hele tecavüz olaylarına ben gerçekten şaşırıyorum ya ben sokakta bir bayana çarpmamak için dikkat eden biriyim bunlar ırzlarına geçiyor :(
134 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni tek anlayan tek kişisiniz ya. Hayır tüm erkeklere sapık demiyorum ama okadar çok örneği var ki, kimse erkeklerin hepsini savunamaz burada. Kadının nasıl kötüsü var erkeğin de var örneğin kadın fitne fesatı çok düşünür ama erkeğin de bu uckuruna sahip çıkmaması var. Bu artık çok arttı buna susulamaz
- +1 yıl
ben bir kız tarafından 4 yıl fena oynatıldm bende şimdi genelleme yapsam yaparım kızların hepsi kötü desem derim ama demiyorum çünkü her insan bir degil o kız kötü diye hepsi böyle olucak diye bişey yok bir kere o kazıgı yedikten sonra daha dikkat edicez başka çare yok dünya başlı başına bir risk zaten illa bir erkeğe veya bir kadına güvenmek için riske girecez bunun başka yolu yok
Soran+1 yılHaklısın valla yani güvenmiyim diyorsun iyisi çıkıyor ona güvenip birini seviyorsun istediğin gibi çıkmıyor en beklenmedik insan istediğin kişi çıkıyor şans işi Allah hayırlısını versin kalbimize göre versin
- +1 yıl
ama işte mecbur birine güvenmek için bu riski alıcaz şu hayatta ne olrusa olsun risksiz bişey yok dedin gibi rabbim en hayırlılarını çıkarsın karşımıza
Bunun cevabı yok bizde soruyoruz ama yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yaşıtlarından gözüne hoş gözüken birisine göz ucuyla bakmak ta bence bir sakınca yok. Bunu yapmayan insan yoktur inkar etmesin kimse. Öküzün trene baktığı gibi bakmayı demiyorum tabiki burada :)
21 Yorumla
Soran+1 yılOna lafım yok onu ben de yapıyorum dürüst insanım gözler konuşur bazen derler ya ama bunu abartıya kaçmadan ve yaşına göre insanla yapmak doğru olan
+1 yılTemel sebebi cinsel açlık. Erkekler bu açlığı korkmadan dışa vurabiliyor. Kızlar ise bastırabiliyor. Yoksa erkeğide kızı da cinselliğe çok aç bir ülkeyiz
32 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben aç felan değilim ama olsaydım da bastırmayi bilirdim doğrusu bu
- +1 yıl
Ben de kizlar bastırabiliyor dedim zaten. Aktif bir cinsel hayata sahip olan erkekler bastırabilir. Ama o sapık dediklerin cinsel hayatı olmayanlar dolaysiyla bastırmayanlar
Ya bence sapiklik degil bu cinselligin yasi yoktur. Insanlarin ihtiyaclari var. Ha sarkintilik ediosa taciz ediosa kotu ama. Libidosu yuksek diye kimse suclu degil
54 Yorumla
Soran+1 yılTabiki suçlu değil ama bunu çok belli etmeleri rahatsızlık veriyor ayrıca sübyancılik yapıyor bazı adamlar karşısındaki yaşıtı olur medeni şekilde tanışmak ister anlarım ama sapıklık ayrı
Soran+1 yılBenim libido yüksek değil kusura bakma sığ yaşıyorum iyi günler kardeş
Gizli Üye(36-45)+1 yılkizlarda ayni bok erkeklerd biz kisaca sole ozetleyek durumu bu ulke insanindan bir bok olmaz sadece yemek ve seks anlmli yasiyorlar baska bir amaclari yok dunyada kadinlarda ole sadece tip para kas baska bisey gormez gozleri simdi gelipte bana genelleme yapmayin demeyin daha kullandiniz turkcenin ne oldunu bilmiyonuz 10 elmanin 9 u curukse genelleme yaparim hepsi dersem yanlis bir terim olmus olur anladinizmi su lafi kalkan misali kullanmaktanda vazgecin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen herkese laf atmıyorum üstüne alınan alınsın bu sapıkların yaptıkları insanların psikolojisini altüst ediyor kadın evet kas para bilmem ne ister amacına ulaşırsa ulaşır adama iyi davranır evlenir evet hırsli olanları fitne fesat olanları var ama bir adamın kendi vücuduna kasten bir şey yapmaz cinsel anlamda rahatsizlik etmez aaradaki farkı gör
Cevap sahibi+1 yılben fark yok mu diyorum ya da erkek hatasizmi diyorum sadece her firsatta erkekler sope erkekler bole diyen kizlarin kendilerini melek gibi gostermelerine sinir oluyorum turk erkegi neyse kadinida odur ikiside odun gelmis odun gider cikipta kendi cinsini hakli cikarmay gerek yok
+1 yılOnlar erkek değil onlar ABAZA denen ve modern toplumun oluşturduğu mutant bir hayvan grubu.
62 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun çok yaşa
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılkızlar da durum böyle.
sen diyebilir sin ki ben ole değilim. bende diyorum öyle değilim falan diye. ama akşama kadar o kadar çeşit insan la karşılaşıyoruz ki hepsini aynı kefeye koyuyoruz. hepsi sapık hepsi o. rus. qu gözü ila görüyoruz. ama durum değişik. çoğu aile babası. çoğu anne. nasıl bakar iseniz öyle algılarsiniz. bakış açınızi biraz değiştirin belki. sizdede biraz heyecan arayan ruh vardır.02 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan arama peşinde felan değilim, kimseye bilmeden atıp tutmuyorum. Emin ol okadar örneğini gördüm ki, sokakta amca diyeceğin dede diyeceğin kişi bile okuz gibi bakıyor, o laf arasında atılan ahlaksızca laflar. En saf yüzlerde bile pis pis sırıtan ifadeler. Ben boşa kimseye konuşmuyorum
- +1 yıl
ya arkadaşım saçmalama kadının biriyle birlikte olmak isteyip de erkeğin reddettiği sonra kadının tecavüz ettiği nerede görülmüş siz tehlikelisiniz sizin cinsel istekleriniz tehlikeli lütfen sakin olun ya hepiniz hormon tedavisine başlayın bakın çok rahat edeceksiniz ben bir kadınım bu arada
Feministiz len mQ
Erkekler sapık len mQ
Bayan değil kadın len mQ
Mutfak robotu değiliz len mQ
Baban çiçektir len mQ
Ataerkil toplum len mQ315 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok beni yanlış anladın. Kadınların da kötüsü var dedim zaten. Onları da biliyorum ve belirtmekten çekinmem. Ayrıca yanlış ifadeler kullanmadım, sığ beyinli olma
Soran+1 yılOnlar taciz tecavüz etmiyor, hiç kadının açık biçimde laf attığını rahatsız ettiğini gördün mü? Evet kadınların da kötü yanları var ama bu konuda olanlara kör olmayın
Soran+1 yılşu an sana hemcinsini savun demiyorum gerçekleri gör diyorum ben kadın bunu yapsa küçük erkek çocuğunu rahatsız etse cinsel anlamda onu asla savunmam şeref yoksunu derim nasıl bir kafa sizdeki ya?
Soran+1 yılBen bunu yapanları kötülüyorum çoğu erkek yazdım kör müsün siz üstünüze mi alınıyorsunuz anlamadım
Soran+1 yılAzı değil görmüyorsunuz
Soran+1 yılBen ahlaklinin alnından öperim çok ahlaksızı rahatsız edeni var bunu gidip sokakta önüne gelene sor cevaplarını duyarsın
Soran+1 yılSana saygı duyuyorum yaşadığım yerde artık rahatsızlık duyuyorum okuduğum okul İstanbul'da öyle bir şey çoğu zaman olmuyor yaşadığım yere gelince geriliyorum insanlar potansiyel sapık saygısız insanlar emin ol görmediğin için bilmiyorsun ben burada çocukluğumdan beri varım kültür seviyesi gelişmedi böyle olan birsürü yer var rahat rahat bile yürüyemiyorsun, her an birisi gözüyle hapis ediyor. Ne diyim ki
Soran+1 yılSonunda kabul ettiğin için teşekkürler ben yanlış anlaşılmak istemiyorum lafım abazasina içinde vicdanı olana laf söylemek haddime değil
+1 yılYaş farkı önemli değil büyük olsun diyen hatta kendisinden çook daha büyük sevgili isteyen sizsiniz..
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten körsünüz ne demek istediğimi anlamadın bile. 15 yaşındaki kızlara bile otobüste taciz herhangi bir yerde taciz laf atmalar var gözleriyle rahatsız eden amca diyeceği elini öpeceği adamlar var sen bunu nasıl meşrulastiriyosun
- +1 yıl
16-17 yaşında olup da 30 yaşın üstünde erkeklerle takılanlarıda gördük körlük bir durum yok yani tacizi filan meşrulaştırdığımda yok saçma sapan konuşma. Bahsettiğin durum çok sapıkça bunu tüm erkeklere mal edemezsin o kadar ruhu kaşar bedeni kaşar kadınlar var sen hićbir erkeğin tüm kadınları bu şekilde genellediğini gördünmü?
Soran+1 yılGördüm.
- +1 yıl
O gördüklerinizle aşk yaşadığınızı sanıp üç maymunu oynadığınız dönemler terkedildikten sonra maymun gözünü açtı der gibi sizde tüm erkekleri genellemeyi bırakın ...
zamandan kaynaklaniyor tamam sen saf ve temiz olanilirsin ama diyer kizlar erkekleri buna tesvik ediyor
11 Yorumla- +1 yıl
kim teşvik ediyo ya yolda yürüyorum normal kış günü her yerim kapalı hiç utanmadan dik dik bakıyorsunuz ayıp ya ayıptır günahtır yok kızlar teşvik ediyo yok bilmem ne demeyin bütün kadınlar kapalı olsa tecavüz azalır mı asssssla azalmaz hatta artar bile belki kapalı diye merak edersiniz siz dünyadaki ennn tehlikeli canlılarsınız kadınlara hayvanlara erkek ve kız çocuklarına tehlike teşkil ediyorsunuz siz her şeyi yapabilirsiniz korkuyorum sizden Allah size hidayet versin elinizde bir ya**ağınız birde gücünüz var aşırı tehlikelisiniz siz cinsel açlıkta kalınca hayvana da eziyet edersiniz çocuklarıda öldürürsünüz kadına da tecavüz edersiniz asla irade yok hiçbirinizde nolur yapmayın ya yalvarıyorum ben bir kadın olarak gerçekten çok ciddi korkuyorum sizden hayvanlar ve çocuklara yapabileceklerinizden
Erkekleri genelleyen insanda da pek beyin olmuyor sanırım :/
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsi demek genellemek olur. Her erkeğe laf etmedim burada. Gerçekten sakin kalmaya çalışıyorum çünkü bayramlık ağzımı açmak istemiyorum. Zamanında herkesi genelleyen zor anında dumur gibi bırakan senin bana bunu demen beni ağlattı.
Soran+1 yılBen seni her yerde görüyordum kadınları hep genelliyordun yok şöyledir güven olmaz fasa fiso hatta kurukafa felan vardı profilde. Değiştiysen tebrik ederim ama önyargılı değilim eğer terbiyeli bir erkeksen lafım sana değil
Soran+1 yılBak ne yazdığımı okuyup lütfen beni anlamaya çalış ben tüm erkeklere kötü desem babama da laf geliyor abime de diğer erkeklere de gördüğüm örnekleri yazdım kimseye çamur atma peşinde değilim bir noktaya dikkat çekmek istedim. İyi akşamlar dilerim
+1 yılsiz işi bilmiyorsunuz erkek sapık değildir birincisi yaratılışı gereği böyle siz yaratılışa aykırı davranıyorsunuz ve saatleri kaçırıyorsunuz tatlım
03 Yorumla
Soran+1 yılBuna sığınamazsin saçma sapan konuşma Allah sapkınlıktan uzak durun diye emreder içinde varsa da bunu fiile dökmek mi gerekiyor!
- +1 yıl
evet sapıklığı yasaklamış Allah ama şu zamanda evlenecek imkan mı var peygamber efendimiz de erken yaşta evlendirin diyor ee erkek evlenmeyince istiyor istiyince de sağa sola saldırıyor benim demek istediğim kaşarlık yapmak değil farklı bakış
- +1 yıl
ya arkadaşım siz nasıl bir canavarsınız madem hormonlarınızla başa çıkamıyorsunuz evlenene kadar hormon tedavisi görün madem bu neydir ya korkuyorum sizin yüzünüzden kadınlar çocuklar hayvanlar zulüm görecek diye kimseye bakmaya hakkınız yok kimseye izni olmadan dokunmaya laf atmaya hakkınız yok bunu beyninize sokun sakın daha güçsüz diye de hayvanlara küçük çocuklara yanaşmayın pis içgüdülerinizi alet etmeyin yeter be bıktım ölen kadın kaçırılan tecavüz edilen çocuk görmekten yeter yeter vallahi elimde kalırsınız olmaz efendim bu yaşta evlenemiyosan sağa sola falan saldıramazsınız yok öyle şehirde bulamıyosan evlenecek biri git köyden al o zaman ya da git ayaklarınla hadım ol ya da son çare olarak hormon tedavisi uygula pardon pardon siz gidin östrojen tedavisine başlayın iki memeniz çıksın size de baksınlar taciz etsinler ben o zaman göreyim sizi
çünkü her erkek adam değildir
40 Yorumla
+1 yılHer erkek bir değil
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle umuyorum
- +1 yıl
Ben hayata o erkekler gibi değilim emın ol ona bakarsan egosu ıcın sevgılısı varken başka erkekle sevişen kızlarda bılıyorum ben
Seks abazanlık zaten seks ayıp seks yasak he he
014 Yorumla
Soran+1 yılBak arkadaşım. Seks meks demiyorum ben nerenle okuyorsun! Yukarıdakini okudun mu sen! İsteyen istediğini yapar ben onu mu diyorum? Allah Allah yaa cinnet geçiricem şimdi
Soran+1 yılAa içgüdüsel dimi ozaman kadınların abazasi da var denizde kaslı erkek gördüm mü yaşa başa bakmasın taciz etsin ozaman! Erkekler buna sığınıp alenen yapıyor bunu. Terbiyesizlik yapıyor anlamıyor musun? Kadınların da illa vardır cinsel anlamda çok çekim duyan kendine laf atılsa sapık sapık hareketler yapsa görürsün saygı duymayı
Soran+1 yılBen zaten onlara laf atıyorum siz de gelip anlamadan bilmeden kendinizi savunuyorsunuz
Soran+1 yılGördüğüm çoğu böyle üzgünüm
Soran+1 yılHayır değil? Ben hepsine laf atmadım ama hepsini aklamiyorum da
Soran+1 yılHer erkek iyi değil diyorum, çoğu bu abazalik konusunda baya tecrübeli diyorum anlaşılmayacak ne var bunda? Size laf atan yok sen vicdanından kendinden eminsen üstüne alınma
Soran+1 yılAlındıysan özür dilerim amacım ahlaklıya dil uzatmak değil
Erkeklik hormonu işte
10 Yorumla
+1 yılZaman kötü
10 Yorumla
+1 yılhyr bazıları ozman kapalı kızlarda spık
00 Yorumla
+1 yılGüven yok
10 Yorumlasapiklar
10 Yorumla
+1 yılSizin yüzünüzden.
00 Yorumla