Mümkünse link verin değilse de tarif edin. Sevgiliniz veya eşiniz ne tür ne renk iç çamaşır giyinsin istersiniz?
Cevabın nedir?
İlle de şu rengi, tanga veya g-string giysin diye bir derdim yok. Öncelikle seksi bir iç çamaşırını taşıyabilecek düzgünlükte vücut hatları önemli. Vücut seksi değilse zaten iç çamaşırı ne kadar seksi olursa olsun durumu kurtaramıyor. Kafanızda çatalk içinde, basenler selülitli, yuvarlaklıktan eser kalmamış bildiğin yastık gibi olmuş bir kalça hayal edin. Sonra o kalçaya tanga giydirin..! Oldu mu? Kalça ve basenler fışkırmış, bel hiç yok, göğüsler desen armut gibi, boy kısacık ve bu vücuda dantelli jartiyer takım giydirin... Nasıl oldu? Uç örnekler veriyorum zira bizim Türk kadını vücut ölçüleri büyük oranda böyle. Dünyanın en seksi markalarından biri olan Victoria's Secret bizim kadın üzerinde pazar malı pamuklu dona dönüyor maalesef. Onun için tekrar diyorum seksi çamaşırı taşımak için seksi vücut gerekir. Bel ince, kalça ve göğüsler çıkık ve yuvarlaksa pazar malı don bile güzel durur. Renk konusunda ise ten renginin zıttı renklerin itici olduğu düşüncesindeyim. Misal süt beyazı bir tende siyah iç çamaşırı fazlaca sırıtıyor. Biraz esmer ve tende çok daha hoş duruyor. Kırmızı yılbaşı gününü anımsattığı için hiç hoşuma gitmiyor. Beyaz renk çok klasik kaçıyor ama beyaz tenlilerde de en iyi o duruyor. İç çamaşırı kataloglarına bakarsanız beyaz iç giyimi genelde sarışın ya da kumral makenlere giydirirler. Bizim kızlar daha koyu buğday ya da esmer tenli olunca beyaz uymuyor. Benim tercihim gözlerde çok fazla yer etmeyen renklerde. Siyah-beyaz-kırmızı artık o kadar çok kullanıldı ki renk olarak benim için seksiliği kalmadı. Benim favorim çok koyu kırmızı, bordo, vişne çürüğü veya şarap rengi. Bu renkler birbirine gerçi çok yakın ama bizim Türk kızının ten rengine daha uyumlu olduğunu düşünüyorum. Bir de sakın kısa boylu ve kilolu hanımlar abuk sabuk desenli çamaşırları seçmesinler. Misal vahşiliği simgelesin diye kaplan desenli modellere atlıyorlar çok iğrenç duruyor.
link
link
link
link31 Yorumla
Soran+1 yılsöylediğin renkler harika. bende esmerim ve fiziğim düzgün, biçimle sevgilimde bayılıyor. o konuda sıkıntı yok. söylediğin hereşey tamamen katılıyorum aslında. teşekkürler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu soran bir bayan mı ben mi yanlış görüyorum yoksa. Neyse gelelim cevaba bu kişiden kişiye değişir ve görecelidir her fizik her modeli taşımaz hoş durmaz ten rengi ile de çamaşır yengi uyumlu olmalı bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılbunu soran niye bayan olmasın anlamadım
neyse peki güzel cevap da ten rengi esmer olunca nasıl gider
Cevap sahibi+1 yılBence beyaz kırmızı mavi olabilir ancak kalça yapısı göbek biçimi üst bacak yapısı da modeli belirleyecek unsurlar. (bayan mı derken alışılmamış olduğu için di yanlış anlamayın lütfen)
Soran+1 yılhmm peki anlıyorum. bencede sanırım beyaz siyah ve kırmızı esmerleri seksi gösteriyor. fiziğim süper de her türlüsü yakışır saol
Cevap sahibi+1 yılAllah sahibinize bağışlasın ne diyeyim o zaman sorun yok hardtop g-string tanga dantel transparan ağ pencereli jartiyer vücut çorabı herşeyi giyebilirsiniz. Bol fantezili günler.
Soran+1 yılhmmm teşekkürler(:
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Benimleyken çamaşırsız dolaşsın hatta abartıyım röptaşambır giyinsin bir tek ;) link
11 Yorumla
Soran+1 yıluu hoş;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink evet bir tek benim benim değilse başkasınında olamaz
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltutmayı değil bana ait olmasını seviyorum
Soran+1 yılahahah harika:)
- +1 yıl
+1:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
sevgilimle aramızda olnalar. aramızdadır.. üçüncü kişilere sır vermiyoruz :D
00 Yorumlahemen yazarlar cevap sımdı :)
16 Yorumla
Soran+1 yılsende yaz
Soran+1 yılçok kötü bence
Soran+1 yılçok güzel hmmm:)
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. zevklerine karışmam. insan sevdiğini beğendiğini giymeli.
00 Yorumlatransparan kenarları ip, ve tam got delıgının oldgu yerde bır delık olsun:) topuklu ayakkabıyla ıc camasırı aynı renk olursa super olur:)
00 Yorumla
+1 yılbu iççamaşırı hikayesi bana artık cazip gelmiyor cunku cok fantastik fantaziler var...
00 Yorumla
+1 yılcanım buna nedersin
link01 Yorumla
Soran+1 yılabartı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk elbisesi yeterli olur, loş ışıkda takısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılsexi olsunda nasıl olursa olsun diecme olmicak ben hiç giymesini istemem çünkühepsii çıkartıyorum sonunda
00 Yorumla
+1 yılSevgilisinin veya eşinin iç çamaşırına karışan erkeğin, parizyan çorabı benden hediye (:
04 Yorumla
Soran+1 yılkarışmakla ilgisi yok sadece görsel olarak hoşunuza gideni soruyorum saçmalamaya lüzum yok şimdi
- +1 yıl
(: bu tür ilişkiler ve evlilikler mutlaka bir gün biter. Her türlü heycan arayan, bir gün soluğu başkasının kollarında alır. Umarım bir gün şahit olursun.
Soran+1 yılne farkeder ya, illa biri olur
kim takar bunu saçma- +1 yıl
(: bir şey fark etmeyenlerle devam et o halde takılma bana sen.
+1 yılsadec siyah veya sadece beyaz
13 Yorumla
Soran+1 yılhmmm güzel
- +1 yıl
sadelik iyidir
Soran+1 yıltatlı evet
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink giysin hemen gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılbeğendin herhalde :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 07 Yorumla
Soran+1 yılgüzelde kadın berbat
- +1 yıl
Gerçekten iğrençmiş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ustundeki gibi olsa super olurdu..sen nasil giyinirsin
00 Yorumlasiyah ve bir örümcek bodyyyyy
05 Yorumla
Soran+1 yılörümcek body ne
Soran+1 yılresim görünmüyo boşver
Sevgilim ve eşime özel şeylerdir bu paylasamam :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal pijama giysin benı cezbeder :)
00 Yorumla
+1 yılsuprız olsunda gerisi onemlı dııl :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl...in Burnu boktan kurtulmazmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimsiyah sede baksır olsun bayılırım.
10 Yorumla
+1 yıldur yazıcam bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılbeklemekteyim
- +1 yıl
bekle bekle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliniz veya eşiniz nasıl iç çamaşırlar giyinsin istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat