Kendimi igrenc hissediyorum.. ne yapmam lazim :(?

Sorunlu bir ailede buyudum kavga icinde hep. Ve ailem beni herzaman asagladi, hic bir zaman benimle gurur duymadilar. Aklin gelismemis salaksin aptalsin bes para etmezsin falan diyorlar hep ve daha agir laflar. Kufur bile ediyorlar. Ben sevgisiz buyudum. Cok ozguvensiz, sevgiye ac olan biri oldum. Bu sevgi eksikligi hep disarda aradim ama bulamadim kimseye guvenemiyorum cunku. Bu sefer sanalda aramaya basladim. Bu siteye uye oldum ve cok fazla erkeklerle muhabbet etmeye basladim. Bazilari bana sozde asik oluyorlardi sonra terk ediyorlardi ve ben tabi yine uzuluyordum ama iste kendimi igrenc hissediyorum cunku burda cok fazla erkeklerle konustum. Hatta 1 ya da 2 kere sanal seks yaptim ve cok asiri pismanim cunku ben hic bir zaman boyle bir kiz olmak istemedim kendimi igrenc hissediyorum nasil kendimi affedecegimi bilmiyorum. Bu sitede cogu erkek ismimi biliyor nerde yasadigimi biliyor. Keske hic konusmasaydim hatta bu siteye uye bile olmasaydim diyorum.. cok pismanim. Hic kimse beni tanimasaydi burda keske. O konustugum erkeklere resmimi bile gonderdim yani acik resim falan degilde iste normal resim. Ne yapmam lazim nasil affedecem kendimi :(
Kendimi igrenc hissediyorum.. ne yapmam lazim :(?