+1 yılburadan söylemek çok kolay diyeceksin ama soluğu hemen avukatının yanında almalısın. ihanet affedilemez birşey benim açımdan ve emin ol affedersen daha tecrübeli ve dikkatli bir şekilde tekrardan yapacak belki de bu sefer haberin bile olmayacak çünkü arkasında iz bırakmadan yürüyecek bu yolda. kendini üzme sakin ol falan demeyeceğim mümkün değil bu biliyorum ama geri kalan yaşamında yürüyeceğin yolunu çizmeye başla şu dakikadan itibaren.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. Kadınla kocan gibi konuş delilleri topla kocanın atacak yalanı kıvıracak yeri kalmamış olsun
64 Yorumla
Soran+1 yılkadın açık değil ama şimdi
Soran+1 yılçocuklar olmasa yapardımda çocuklar elimi bağladı şu an
Çok kötü bişey. Önce o kadınına ağzına geleni söyle sonra da eşine. O resimleri gördüğünü o kadına belli et söyle ki utansın senin yaşadığın acıyı o da çeksin eşinin haberi oalcak diye. Kendi eşin hakkındaki kararda sana kalmış çocuk var mı yok mu affedebilecek misin neden böyle işlere kalkışmış kendini de sorgulayarak düşün taşın. Geçmiş olsun kötü bir durum.
10 Yorumla
+1 yılVallahi böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum o erkekleri ta amk valla ablacım bişey diyemem ne denir ki buna söyle bilsin diyecem de o da ayrı bir dert söylemesen salak yerine koymuş olacak...cinsel hayatınız nasıl ?
15 Yorumla- +1 yıl
sabah ola hayrola eğer cinsel hayatınız sıkıntılıysa bu durumdan kork ama ben olsam kocasına gider anlatırım kavat p**evenk...
Soran+1 yılanlatırım belki bilmiyorum şu an kafam çok karışık
- +1 yıl
Bide çocuklar var abla Allah yardımcın olsun :((
- +1 yıl
Git yat daha fazla yıpratma kendini sabah o görünce eli ayağına dolaşır çocukların yanında yatabiliyorsan orada yat yanına yatma ...
Soran+1 yıl2 tane var biri daha 16 aylık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Ortaokulda internet cafede takılırken adamın biri kadınla görüşürdü. 1hafta devam etti böyle, sonunda karısı cafeyi bastı. Adam hiçbirşey yapamadı. Sonradan düzelmişti herhalde araları. Tam emin değilim.
Maddi gücün varsa ayrıl, çocuklar büyükse de sıkıntı olmaz. Küçükse oturup konuşmak en doğrusu. Ya da bir psikologa danışmak en iyisi. Mümkünse erkek seç. Kadın daha duygusal olur.10 Yorumlao skype yı acık bırak ve sabah uyandığında kendi yediği haltı gördüğünü görsün ondan sonra elbet olacaktır bir açıklaması sende ona göre kendini ayarlarsın artık ... geçmiş olsun
26 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ama yerini değiiştir ki görmüş müdür demesin görmüş ne bok yiyecem desin de o mal bilerek koymuş da olabilir...
Soran+1 yılneyin yerinideğiştireyim anlamadım ben
Soran+1 yılmhakemeye verecem ikisindende şikayetçi olacam vicdansızlar o adi kadınında yıkılsın yuvası
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle konuşmaları, fotografları bir yere kaydet. arkadaşının eşine verme eger boşanmayı düşünüyorsan çünkü kadına da dava açabilirsin bildiğim kadariyla. arkadasinin eşi ona bişey yaparsa sende suçlu çıkabilirsin. kocanla konuş sonra dogru avukata. dava sonunda avukat masraflarınıda kocanla kadına yikabilirsin
30 Yorumla
+1 yılOnların caps ını al delil sana işte yazışmaları caps la kopyala. Gerekeni yapmak istersen sana delil olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim kimseyi uyandırma. Haklıyken bağırır çağırır ortalık ayağa kalkar bide sen haksız olursun. sen dediklerimi yap sessiz ol ki sessiz olup sakin konuştuğunda o daha da ezilir. Sen bağırırsan o da bağırır. Akıllı hareket etmelisin sakin ol. Hışımla kalkan zararla oturur.
Soran+1 yıltamam bişey yapmıyorum zaten 2 saat oldu göreli sakin olmaya çalışıyorum çocuklar olmasa biliyodum ben ona
önce sakin ol sabahla ya da uyu yarın dusun bu saatte yapcagın hersey sınırle olacagından sana kötü sonclar getırır sen yarın hallet sana tek tavsıem bu
23 Yorumla
Soran+1 yıltamam sakin olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
+1 aynen
+1 yılİlk önce o kadının ağzına bir sıç
Sonra kocanın ağzına sıç, boşan.80 Yorumla
+1 yılharbi nasıl yaptı bunu kocan ya
salak adam .aptal herif
öhhüüü
ya soran kusura bakma ama çok sinirlendim
hayır bir insan nasıl bu kadar dikkatsiz olur
tamam baktın resimlere sil ya da skype şifresi sende yoktur kapa skype yi falan yaa
gerizekalı herif ne olacak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kadına tuzak kur eşin gibi konuşmayı dene sonrada o kadınında koçasına haber ver sende bir an önce boşan tabi yıne senin bileceğin bir şey sonuçta çocuğun var yaşları kuçukmu belırtmemişsın bu arada
30 YorumlaCinsellik konusunda 811 cevap paylaştı. milletin gazına gelip sakın cahillik yapmaya kalkma
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine ya da o kadına belli etme fotoğrafları al kadının eşini karşına al durumu anlat konuş ve intikam planlarına girişin aksi takdirde bunlar ikisinin de yanına kar kalır
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen ona kocandanmış gibi mesajlar yolla kuyuyu kaz sonrada kazıkları hazırla :D
510 Yorumla- +1 yıl
piçin kafa zehir :)
- +1 yıl
+1 amk :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi kendine resimleri yazışmaları bir kayda veya sahte bir hesaba yollar kocasının mailden siler sonrada sonrada bu ufak oyuna sağlam takiple devam edip yeni resimler eklerse kadında zıçar adamda tezekle kaçar :D
Soran+1 yılşimdi bu skype açık ya şifresini bilemem değil mi
Cevap sahibi+1 yılbilmene gerek yok sağlam bir bilgisayarcı çözer işini
Soran+1 yılonun pcsini götürüp saklasam kapanırsa da bulunur değil mi içindeki bilgiler mahkemeye verecem onları
Cevap sahibi+1 yılsaklamana falan gerek yok kapatsada istediğini yapsada çıkar sadece sen sakin olmayı becermelisin sinirlerine yenik düşersen bu konu çözülmez veya tatlı sözlere kanabilirsin kadınla senin yakınlığı tam olarak nedir
Soran+1 yılaynı okuldayız sadece samimi değildik
Cevap sahibi+1 yılbence biraz yakınlaş safı oyna
sizden yardım istiyor adam gibi yorum yapamayı bile beceremiyorsunuz ?
20 Yorumla
+1 yılelin ayağın titreyeceğine gidip eşinin suratına bir tane indirsene!sor ona bu nedir diye neler yapıyorsun ortalığı kaldır ayağa korkut onu..bu kadar pasif davranmayın...
01 Yorumla
Soran+1 yılsakin olamlıyım şu an çocuklar uyuyor
Cinsellik konusunda 495 cevap paylaştı. Önce biraz sakin olmaya çalış.Sonra da kararını kendin ver buradan birileri boşama dese de boşa dese de seninin durumunu senden iyi kimse bilemez.
30 YorumlaŞu an sakin ol soğukkanlı davran.
Çocukları uyandırma.
O kavga olacak engellenemez hepimiz dibine kadar haklısın biliyoruz.
Yarın geldiğinde çocukların gözü önünde kavga etmeyin sakın.
Allah yardımcın olsun.30 Yorumlakocana bişey söyleme kadını rezil et . suç kadında adi karı
10 Yorumlakadın kocana skypedan özel fotolar atmış sende burda bize mi napıcam diyon bunu buraya yazana kadar parçalasana o adamı bacım
21 Yorumla- +1 yıl
doldurmasana kadını yahu
işte bu yuzden evlilikten soğudum. zaman çok kötü. ve bütün evliler de boşanıyor nerdeyse son zamanlarda. bence sakin ol bu gece iyice düşün, ekran görüntüsü falan al kanıt olsun ilerde. sakinleştiğinde ne yapacağını en iyi sen bilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence güzel kurgulanmış bir yalan bu;
Sebepleri:
1. hiç bir kadın bölesine bir olayda sakin kalmaz, o bilgisayarı o adamın g..üne sokar veya başında kırar.
2. Aldatan hiç bir erkek mal gibi bu kayıtları bilgisayarda tutmaz.
3. hiç bir evli kadın da ilişki yazşar ama resimlerini nette elin adamıyla paylaşmaz.
bu kadar insan da öyle ya da böle burada bol bol yorum yapar:)))00 YorumlaAf edilir birsey degil, cok fazla assagilayici bir hareket. Allah yardimcin olsun, umarim afetmezsin onu. Hos bekara koca bosamak kolay gelirmis...
20 Yorumlabu durumda internettemi takılyosun,sen de bir ayrısın
34 Yorumla
Soran+1 yılnapayım annemi mi arayayım bu saatte?
Soran+1 yılya ben napıcam sabah nasıl olacak çok fenayım ben ya
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. :/ çok kötü olmuş :S sakin ol derim düşünmeden bu konuyu dile getirme.. az işten çok iş çıkar Allah korusun
00 Yorumla
+1 yılDelilerin olduğu pc laptop ise bunu emanet edip güvenebileceğin bir yere götür ve sakin kafayla kocanı sorgula yediği haltları anlatır mı bilmem ama bunu da ses kaydına al telefonunla. Bu yediği halt sadece resim işiyle sınırlı kalmıştır umarım.
00 Yorumla
+1 yılSen ne biçim bir insansında inanmayanlara beddua ediyorsun herkes sana inanmaya mecburmu inananlara saygı duyuyorsan inanmayanlarada duymalısın çünkü kimse inanmak zorunda değil eğer gerçekten öyle birşey varsa kocan neden aldattığı belli oluyor
00 YorumlayAaa ne kadar idiotsunuz;Bosan,Adamı Parçala yok su yok bu yAa bir absurtlemeyin Subjektif duşunun.kadinin aklını almayın.esiyle sabah kalkar TatLi TatLi konuşur sakince.ayrica esinizde çok idiotmus yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bir gaza gelme.Yarın sakin kafayla ne yapacaksan yaparsın.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcı olsun demekten başka biey aklıma gelmiyor.:(((((((
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit Bir Abdest Al Dua et Burda Olmanın Yararı Yok
64 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama napıcam ben ya sabah nasıl olacak bana ya
Cevap sahibi+1 yıldua et etsen istersen dertleşelim ekle sabah namaazına kadar buradayım
Soran+1 yılboğuluyorum allahım çok fenayım yardım et
Cevap sahibi+1 yılbana niye ediyorun git abdestini al ve sonra otur dua et tam kal sağlıcakla
+1 yılboşanan diyenlerin gazına gelme. ilk önce mantıklı düşün evlisin ve çocukların var. bunu ona söyleyip ayrı bir süre yaşamalısın başka bir evde. annenin evinde.
10 Yorumlaohaaa yaa ınan senın duygularını kımse yasamak ıstemez derhal hatta sımdı uyandırıp konusmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılsakin olmaya çalışıyorum şoktayım
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sabaha bırak.sakin kafayla konuşursunuz ama çocuklar evde olmasın.etkilenmesinler tartşmanızdan.eşinin vereceği cevaba göre yolunu çizersin..
öfkeyle kalkan zararla oturur-unutma...00 YorumlaKadının resimlerini al internete yay derim ben
90 YorumlaLanet olsun şu internete ve onun getirilerine
62 Yorumlaüüzüldüm gerçekten adına. Bence o kadınla konuş, gerekirse tehdit et uzak dursun. Sonra eşini takip et devam ederse gerekli konuşmayı vs yap
00 Yorumla
+1 yılgerçekten içinden çıkılmaz bir haldesin dertleşmek istersen dinlerim seve seve geçmiş olsun yinede
10 YorumlaCinsellik konusunda 572 cevap paylaştı. nedenini araştır bence? niye başka birisine ihtiyaç duymuş gibisinden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kocan tam bir gavatmış. Hemen ayrıl tek celsede boşan
50 Yorumla
+1 yılskype varsa özelden konuşalım bunları böyle herkesin içinde olmaz <3
10 YorumlaÇok kötü bir durum sakın ola şimdi uyandırayım deme.
11 Yorumla- +1 yıl
Benzer bir durum yaşamıştım. Sabah edemedim. İhanet, gelecek korkusu, ne yapmalıyım? Nasıl konuşsam?
- Tüm delilleri topla ve bulunamayacak bir yere kaydet.
- Öncelikle karşındakini dinle
- Bulduklarını detaylı olarak anlatma onun anlatmasını bekle
- Ne kadar doğru anlatıyor. Tavrı nedir değerlendir.
Umarım hayırlı bir şekilde sonlanır.
+1 yılyaaa buyutma o seni sevio olur boyle seyler. sadece sanaldan bir heyecan yasamis adamcagiz. uzmeyin birbirinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarim burda insanlarin duygulariyla oynamıyosun hani resimler link yok !
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablacim yuvani dağitma tabi çek konuş yapmamasi konusunda uyar malesef analarımızdan eşimizden dostumuzdan biliyoruz sadece susmak düşüyor bazi şeylerde eşşek değilse anlar devam ederse tabi senin karar vericeğin bir durum
00 Yorumlasakin ol biraz mantıklı ve sakin olmalısn senn arkadaşnmı kadın
010 Yorumla
Soran+1 yılevet oda öğretmen aynı okuldan ama samimi değildik
Soran+1 yıleşim öğretmen değil o bayan ve ben aynı okulda öğretmeniz
Soran+1 yıltanışıyolardı ne zaman bu kadar samimi oldular bilmiyrum eşim diş hekimi diye bir ara gitmişti ama ben bişey bilmiyom
Soran+1 yıldağıtacam onun yüzünü
- +1 yıl
Benzer bir durum yaşamıştım. Sabah edemedim. İhanet, gelecek korkusu, ne yapmalıyım? Nasıl konuşsam?
- Tüm delilleri topla ve bulunamayacak bir yere kaydet.
- Öncelikle karşındakini dinle
- Bulduklarını detaylı olarak anlatma onun anlatmasını bekle
- Ne kadar doğru anlatıyor. Tavrı nedir değerlendir.
Umarım hayırlı bir şekilde sonlanır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu saatte kocanın koynunda değilsen böyle bir sitedeysen kocanda böyle haltlar yer kusura bakma...
40 Yorumla
+1 yılBu kadar salak bir erkek olamaz,madem yapıyorsun neden iz bırakıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbiraz sakin ol dertleşmek istersen ekle bir çözümü vardır elbet
10 Yorumlakötü olmuş bu olaya sizi yönlendrmek fikir vermek yanlş olur çünkü soncta bir yuva var ortada
10 Yorumla
+1 yılSoluğu mahkemede alacaksın adam göz göre göre aldatmış gerçi aldatmayı bile becerememiş avanak
00 Yorumla
+1 yılbence çok fevri davranmadan önce bunu neden yaptığının nedenleri ne olabilir bunu düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence 1 gün daha bekle. pazar aksamı konus. ama başbaşa çocuklar olmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni eksileyen gerizekalılar.. her halta inanıyorsunuz. böyle birşey olsa bir insan internet tepesine oturup buraya mı yazar Allah aşkına.. kendinizi bu kadının yerine koyun.. Düpedüz palavra atıyor
10 YorumlaKadınada kocana da yakaladıgını belli et yeniden aynı suça eğilim göstermesinler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılson soruyu ben açtım, benimde sana benzer durumum bacım:(
01 Yorumla- +1 yıl
senin durum nasıl acaba
Resimleri o kadının kocasına ver.
50 YorumlaGercekten dünyanin civisi cikmis.
30 Yorumla
+1 yılarkadaşına napcan peki kocana sölersin bişeyler ama şimdi uyandırma sabah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeri zekalı manyak pislik ya... bölelrini .. asmak gerek
00 YorumlaCinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. hemen delil topla caps falan al.
31 Yorumla
+1 yılPaylaştır resimleri bize, yayalım heryere
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende buraya mı yazdın hemen :D
grup yapın 3 kişi kabul eder misin10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar