Sevgilim tek yumurta ikizi, ikiziyle de yatmak istemem anormal mi?

Sevgilim Londra'da akademisyen ben Türkiye'de üniversite son sınıf öğrencisiyim. Sevgilim geçen ay beni ailesiyle tanıştırdı ilişkimizi ilerletmek adına. Hepsi çok şirin insanlar yalnız sevgilimin ikizinden haberim yoktu, sürpriz yapmak için söylememiş. Tanıştık 2 hafta hep üçümüz gezdik ve dün gece mutfaktayken gelip arkadan sarıldı "Demek gidiyorsun yarın" dedi evet dedim bu çok kısa oldu doyamadık dedi ama bu sırada elleri belimde ve aletini hissediyorum. Ben de hepinizi sevdim ama gitmek zorundayim kayit yenileme işlemlerim var dedim öyleyse hallet ve çabuk dön yoksa ben gelmek zorunda kalırım dedi boynumdan öptü ve güldü. Epey sert dayadı aletini galiba sevgiliminkinden büyük ve ben şu an ikisiyle de yatmak istiyorum aynı anda. Çok utanç verici aslında hem olay hem isteğim ama karşı koyamıyorum. Yüzüne bakarken sevgilimi ne kadar istiyosam onu da o kadar istiyorum. Sevgilimle güzel bir cinsel yaşantımız var ikimizde aşırı istekliyiz her an her yerde sevişebilen insanlarız. Evlenirsek ikiziyle hep yan yana napicam ben?
Sevgilim tek yumurta ikizi, ikiziyle de yatmak istemem anormal mi?