+1 yıl.
Bu kişi Ben olsaydım, size olan saygım ve sevgim kesinlikle bir parça daha azalırdı.
Sevdiğim kadın, elbette cinsellik olacak, ama bu şekilde davranması bana çok basit ve sıradan olduğu hissini verirdi.
Zaten bir sürü liseli ergen var dışarıda sevgili olmaya gerek yok, her türlü fanteziyi uyguluyorlar.
Seni onlarla bir görürse, bırak geri dönmeyi,
Bir daha asla yüzüne bile bakmaz.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben editörum vıdeoları bana gonder bır sanatcı ruhuyla bakayım hataları duzelteyım efektlerı vereyım randevuyu sekreterımden alırım saba 7 00 gece 24 00 a kadar arayabılırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılhassiktir mk yasli muptezeli sana niye atayim videolarimi mal ya 😂😂
- +1 yıl
yaşlı dedene at pıtırcık :)) bana dedecım de
- +1 yıl
içinde sevgisi sana bitmişse sadece güler geçer bu hallere kadar düştü der.
+1 yıldönerse senindir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılseve seve benim olacak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızım yanında duracaksa hamın için değil, kalbin için dursun. Haa sen kalbine üfleyenle değilde, hamına üfleyenlerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsan eğer, bu senin hayatın, senin kararın.
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDönse bile sana değil, kasıklarına dönecektir. Bu vuslat da 5 dakika sürecektir. :):
22 Yorumla
Soran+1 yıluff yaa beni seviyor ama o bile beklemezdi benden boyle bir hareketi canim sikildi gece gece birazda istek olunca madem yapiyorum komple videoya alip degerlendiriyim dedim 😂
- +1 yıl
Kafana göre takıl, hayat senin, keyif senin.
+1 yılDöndürme ihtimali var. Seni ne kadar arzuladığına ve sana olan zaafına bağlı.
040 Yorumla
Soran+1 yılbeni cok seviyor ama yanlışlarım oldu affedemiyor napcam bilmiyorum caresiz kaldim benimle birazcik ilgilense yetecek
- +1 yıl
Özel değilse ne gibi yanlışlar? Çözülemez sorunlar mı, yani güvene dayalı bir durum mu?
Soran+1 yılevet nereden bildin tamda guven problemimiz var cok karmaşık yerinde olan kimse affetmez aslinda cok yalan soyledim
- +1 yıl
Aldatma ile ilgiliyse ilişkinin noktalanması senin yararına olur. Sonuçta bu onun içini sürekli kemirir ve kuşkucu hallerle sana mutluluk yerine huzursuzluk verir. Sonu da gelmez. En son kendide aldatıp, sen de yapmıştın diyebilir.
Yalan ve sözünün eri olamama durumundan kaynaklı ise ona güven vererek başlamalısın. Ben kendime çeki düzen vereceğim diyeceksin. O şansı alacaksın ve doğru kullanacaksın. Sonucu ne olursa olsun dürüst olacaksın. Bunu yapabileceğine inanıyorsan, tekrar denemeyi teklif et. Ama yalan söylemek senin için çerez yemek kadar kolaysa, nasıl olsa yine bırakacaktır.
Soran+1 yılhayir hic aldatmadim aldatmak yok ve yalanlarıda caresizlikle soyledim madde bagimlisiydim zoraki kullaniyordum ve bunu almak icin erkek arkadaslarimi kullaniyordum yani icici arkadaslarimla beraber içiyordum oda sonradan o kisileri öğrendi buldu kavga etti benide birakti ama bu cok kez olmus bisey cok soz verdim yapmicam dedim biraktim onun icin ama uzun surmedi geri başladım mesele buydu simdi ise yok cunku 2 3 gun once ölum tehlikesi gecirdim nur topu gbi bir denetimim oldu bidaha kullanamam zaten
- +1 yıl
Şu an senin sevgilinden önce kendi önceliklerin var. Odak noktan maddeleri bırakmak olmalı. Sevgilinin üzüntüsü seni yine saçma sapan şeylere yönlendirebilir. Sen maddelerden tam anlamı ile arınırsan, senin için o kadar uğraşmış olan sevgilin, seninle mürüvveti de görmek isteyebilir. Yani cefa sonrası sefa. Senin onu elde etmen için öncelikle bunu bıraktığına ikinizin de emin olması gerekir. Sakin kafayla konuşur, tekrar bir araya gelirsiniz. O kısım kolay yani.
Soran+1 yılo inanmiyor bana artik hic guvenmiyor hep supheyle yaklaşıyor onu herseyden cok sevdim ama madde batagina dustum kurtulamadim son basima gelenler soguttu beni maddeden artik kullanmaya korkarim bile ama onu ikna edemiyorum asla olamayız ben ust uste yaptigin yanlışlari affedemiyorum diyor :(
Soran+1 yılben bile kendime inanamiyorum bu bir dönemlik bir daha duserim maddeye korkuyorum o yokken daha kolay duscegimi biliyorum 😳
- +1 yıl
Sen ona gel başlayalım deme. Onu çok sevdiğini söyle ve onun için bu illeti tamamı ile aşıp, kapısını çalacağını söyle. Sonra maddeleri bırakmak için gerekeni yap ve arın. Sakin ve temiz bir zihinle karşısına çıktığında o da bunu fark edecektir. İlerlemeye başlarsınız. Hem bu süreçte o da seni özler. Siniri geçer.
Soran+1 yıliste ikimizde bunu bıraktığıma emin olamıyoruz napcagimi bilmiyorum :'(
Soran+1 yıldenedik cok denedim bunu yapmayi temizlendim baristik ben yine ayni halti yedim :(
- +1 yıl
İradeni kullan. Hiç bir madde bırakılamaz değildir. Sadece inanmak önemli. Kafanı duvarlara da vursan ağzına sürme. Topu topu 3-4 gün harcarsın, canın istese de hakimiyet sana geçer. İradeni eline aldığında da ikiniz de bunu farkedersiniz.
Soran+1 yılben 2 ay agizima surmedim ama engel olamiyorum zihnime cevremi degistirdim telefon numarani degistirdim rehberimi sildim onun yanina taşındım sehrimi değiştirdim engel olamadim onun arkadasina bile madde buldurdum arkasından cok is cevirdim ne zaman ayrılsak gittim bir erkek kankamla yine içtim oda çıldırdı bana siddey uygulamaya kdar götürdü olaylar büyüdü ama ben hala duzelmedim
Soran+1 yılsevgiyle yapti olmadi kizdi olmadi geldi benle madde kullandı tek benimle yap dedi olmadi olmuyormus iste intihara bile kalkistim bu maddeden kurtulmak icin birakiyorum nefret edip tiksiniyorum 1 ay sonra yine cazip gelmeye basliyor arzuluyorum
- +1 yıl
O 1 aydan sonra kendini kesinlikle tutmalısın. Zihninden ancak öyle silersin. Onu kullandığın mekanlarda onsuz takılarak silebilirsin. Hiç bir şey yapamazsan bunu tedavi eden merkezler var. Destek almaktan utanma.
Soran+1 yıltedavi destek merkez ilac amatem hatta hapis cezasi bile durduramaz kafada bitmediyse oyle bir illetki kurtulusu cok zor onu kullandigim mekanlara adim bile atamiyorum onsuz o aklima gelmesin diye en yakin arkadaşlarımı sildim çünkü geri baslatiyorlar
- +1 yıl
Aslında sıkıntı şu. Kafanda bu kadar büyütüp sana hakim olmasına izin verdiğinin farkına varamıyorsun. Ne derlerse desinler ben bundan arınamam düşüncesi var muhtemelen. Sadece bırakabileceğini bilsen, en büyük adım olur senin için.
Soran+1 yıldaha once cok denedim benim icin bu bir bagimlilik sevgilim icinde kahpelik o oyle söylüyor ama gercekten iradem disinda yapıyorum
Soran+1 yıldenedim denedim aklimdan sildim dedim ama baktim onumde yine ictim ben birakamiyormusum demekki
- +1 yıl
İraden dışında yaptığın kesin. Çünkü insanın karar verme anı aslında 1-2 saniyeden ibarettir. Sen de o 1-2 saniyeleri genel de tekrar kullanmaya yönelik değerlendirmişsin. İlk karar verdiğin esnada vazgeçsen iradene yavaş yavaş hakim olabilirsin. İradeni kendini zorlayarak ele almalsın. Aksi halde hiç mücadele etmemiş olursun. Dayanamadığın noktada yat uyu. Alkol al. ama onu alma. Zamanla geçeceğinin kesin olduğunu bil.
Soran+1 yılonunla evlenip yuva kurup acilen hamile kalirsam gecer bu durum bunu istiyorum bebek tasirken ve sonrasında anne olmusken aklimin ucundan gecmez tek caresi bu sanirim :(
Soran+1 yılcanim istiyor istiyor ve istemeye dvam ediyor sonra bir sey oluyor iradem kiriliyor karar verme mekanizmamda çökuyor yine kullaniyorum
- +1 yıl
Zayıf ve edilgen bir yapın var muhtemelen. Bu da senin aslında iyi biri olduğuna işaret. Kendin iyiyken bu kötülüğü hem kendine, hem de sevdiğin kişiye yapman seni vicdani olarak rahatsız ediyordur. En azından bu yönden bakarak da kendi iradeni eline alabilirsin. Bizim için bırakıyorum diyebilirsin. İraden kaç kere kırılırsa kırılsın, bir sonraki denemen de hep daha güçlü olarak direnirsin. Sadece kendine güvenmeye başla. Bence zor kısımları atlatmışsındır.
Soran+1 yılo yanimda oldugu surece savasirim atlatirim kendimi dusunmuyorum bile ama o artik bikmis ben bisey diyemem artik kullansanda karismiyorum diyor umursamiyor zayif deilim ama zevklerime biraz fazla düşkünüm sanirim
- +1 yıl
Zevklerine düşkün ol tabi ama madde kullanmak zevk değil, ömrünü bir maddeye ipotek etmektir.
Soran+1 yılaslinda cok zevkli bisey bunu kullanmayan birisi anlayamaz misal maddeden zarar gormedim ama maddeyle kendimi oldurmeye calistim maddeden genellikle ailem ve sevdiğim cocuk zarar gordu kendi kendime iyiydim aslinda bırakmaya çabalama nedenimde sevdiklerim
Soran+1 yıluzerimde insanların baskisi var bunun zararini anlayip ondan kopma firsati vermeden yuklendiler bu yuzden maddeye daha cok bağlandım
- +1 yıl
Yani iyi geldiğini sanmasan zaten kullanmazsın. Kötü olduğunu, bırakamadığın için anlayabilmelisin.
Soran+1 yılbırakma kararini hic kendimin vermesine izin vermediler sadece yargiladilar uzak durdular hor gorduler vs vs
- +1 yıl
E tabi bunlar da seni dost görünen düşmanın olan maddelere geri itmiş. Herkesi bir kenara atıp, kendine olan saygın için iradene sahip çıkarak bırakmayı denemelisin. Ben inanıyorum başarabileceğine. Sonuçta bir gün bırakmanı isteyenler de uğraşmayı bıraktığında yalnız kalacaksın. Bu seni daha da mutsuz edecek ve maddeleri daha tehlikeli maddelerle değiştirmeye başlayacaksın. Bunun için bence vazgeçebileceğin bir noktadayken kendin için ve önündeki kocaman ve yaratabileceğin güzel bir hayat için bu sefer iradene tamamı ile özgüven duyarak sahip çıkmalısın.
Sana tavsiyem bir günlük al ve her gün o günlüğe bir öncekinden daha zor olan ama başarılmış bir sonuç yaz. Dertleş. Çok zorlandığın zamanlarda günlüğünü baştan oku. Bunu baskı ile değil, kendin istediğin için yap. Başarabileceğine inanırsan, başaramayacağın bir şey yoktur.
Soran+1 yılbasta diyordumki "ne kdar guzel bisey niye birakayim arada bir mutlu eder beni" sonra kullanicilar içinden daha cok arkadas edinmeye basladim ve zamanla kullanmayan cevremide ozendirip basladim baslarda herkes benim gbi dusunuyordu tabi ozaman çita pek yuksek degildi hap esrar devam ediyor giderek yukseliyor taş (koko) jamaika bonzai skank en son eroin ve en tehlikelisi methamfetamine kdar uzun bir yolculuk tabi metodlarida giderek daha zararli haller aliyor folyoyla ictigini damardan almaya basliyorsun yetmiyor maddenin bir sonu yok duru duragi yok kimse hapla basladim hapla kaldim diyemez benim Şu an fiziksel bagimliligim yok hic bir sekilde sadece psikolojik nedenlerden dolayi maddeye geri basliyorum cevresel faktorde vardi artik cevrem yok sildim suanda birakmam icin mucadele edenlerde beni birakti ailem ve sevdigim kisi yanimda değil evet uzak duruyorum suanlik biraktim diyorum birdaha icmek istemiyorum ama hayatim oyle anlamsiz ve boşki calismak vs de iyi gelmiyor
Soran+1 yılcalisirken daha kolay temin edebiliyorum sanirim bu mutsuzluk boşluk ve depresyon beni maddelere itiyor hayatimda baska hic birsey kalmamis herseyi tuketmis ve bir kendisi kalmayi basarmis madde harici bisey yok yerine koyabilecegim biseyde basarma istegimde baskilaniyor sevgilim yanimda olsaydi bu kolaydi ama artik oda kullanirsan kullan diyor bunu birakmam yalniz onunla mumkundu ondan baskasi beni kurtaramazdi oda pes etti artik daha 3 4 gun once intihara giristim halen yasiyorum lanet olsunki psikolojim cok bozuk hayatima ve kendime verdigim bir deger yok
Soran+1 yılyasamak istemiyorum ama o ölüm acisini 3 gun once yasadim komaya girip hastaneye kaldirildim sadece o ölum kalim savasini vermeden ölmek istiyorum bir gun ölursem arkamdan kimsenin aha kafa yaşamak icin öldu demesini istemiyorum bu yuzden baska metodlar deniycem ve bir gun bunu basarcagima eminim kaybettiğim hic birsey olmayacak yaşarken kaybediyorum zaten 0 im
- +1 yıl
Tahmin ettim ama kokodan öteye gitmen kötü olmuş tabi. O garip bir istek yani karşı koyma gereği hissetmiyorsun. Vur geç, bir daha ki sefere düşünürüm bırakmayı falan dersin. Çevrenin bu yönde gelişmesi de seni motive eden kişilerin de o kafada olmasından kaynaklı. Madde kullanan çevreni tamamı ile silmelisin. Ya da senle beraber bırakmak isteyenlerle yola çıkabilirsin. Yeni arkadaşlar edinmek zor değil. İnsanlar senin öleceğinden vs den korkup, başına dert almak istememişler sanırım. O nedenle sonunu yalnızlığa itiyor. Sana hiç kimse bir şey yapamaz ama sen kendine yapabilirsin. Yani bırakabilirsin. Bırakılamayacak madde yoktur. Çevrende en azından bir iki kişi olmalı ve seni yalnız, boş ve sıkıcı bir gün yaşamana engel olmalı. Ya da birinin kanatları altında nazik ama otoriter bir kararlılıkla bulunabilmen de olumlu sonuçlar verecektir. Sevgilin bunun için idealmiş. Ancak onun vazgeçmesi de seni geri çevirmemeli. Neler kaybettiğine baktığında hiç kimseye gerek olmadan bırakabilirsin.
Soran+1 yılkokain en iyisi aslinda cunku uyusturucu değil hayattan seni alikoymuyor hayati daha aktif yaşamanı sagliyor ama kokaine nasil para yetsin aslinda cevremi 5 6 kez kendim sildim nomu degistirdim rehberimi sifirladim sosyal medya hesaplarini kapadim ulasabilecekleri yer birakmadim ama yinede disarda karsima ciktilar yine sildim yine bitirdim tek kafamda bitmeyen maddeydi aslinda soyleki yatip kalkip madde dusunmuyorum sadece birakiyorum ve özgüven geliyor biraktim diyorum hic beklenmedik zamanda beklenmedik yerde aklima geliyor sevgilimin bana kizmasinin nedeni su aslinda oda o yollardan geçmiş ve birakmis birisi o eroin bagimlisiydi o fiziksel bagimliliga ragmen birakti ben ona gore zevkime yaptigim seyi birakamiyorum ama onemli olan o deildi iste fiziksel bagimlilik cekilir ve gecer biter ama kafadaki bagimlilik hic geçmez keske kafamdan ciksaydida fiziksel aci verseydi tercih ederdim
Soran+1 yılseninde basini agrittim hayat hikayenle elestirmeden dinleyip yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim bir kez daha motive olmus oldum aslinda biraktim ama kendimden suphe duymaya devam ediyorum iste problem orda
- +1 yıl
Kafanda yenildiğini düşünmen, seni zora sokan tek unsur. İşi ciddiye alacağın döneme girmelisin. Daha yaşın 18-24 aralığında, hayata yeni adım atıyorsun. Atmadan bitirmek yani sıfırım, ben bittim, ölmeyi düşünüyorum gibi düşünceler sadece aptallıktır. Sen de aptal bir kız değilsin. Bırakman gerektiğini biliyorsun her şeyden önce. Bir çoğu bırakması gerektiğini bile bilmiyor. Nasıl başladığın önemli değil, kimlerin karşına çıktığı da önemli değil. Eskilerden birini gördüğünde ben bıraktım demen yeterli. Nasıl yaptın derlerse bırakma senaryonu bırakmışsın gibi anlat. Bu senin bilinçaltına yerleşir ve bunu sahiplenirsin. İleride kazanacaklarını ve saygınlığını, tecrübelerini ve başkalarına yardımcı olabileceğini düşün. Bir anda ışık saçan bir güneş olabileceğini hayal et. İnan, iradene sahip çık ve pozitif ol. Zincir gibi gelir devamı. Nasıl basamak basamak çıktıysan öyle basamak basamak in.
- +1 yıl
Estağfurullah. Dilersen günlerce konuşabiliriz bunu. Sen tamamen arındığına emin olana kadar. Ve her gün ilerlediğin bir basamağı daha anlatabilirsin. Örneğin şu an senin hayatında senin bunu bıraktığını bilen yeni bir kişiyim.
Soran+1 yıl22 yasindayim aslinda 1 sene boyunca bende bırakmam gerektigini düşünmedim herkese karsida savunmustum Şu an sadece dusundugum sey maddeyi biraktiktan sonra kaybettiklerimi geri kazanmak annemin ve sevdigim erkegin guvenini istiyorum ama bu zor olacak ve hatta imkansiz bile olabilir cunku herzaman supheyle yaklasiyorlar ve ben herzaman onlari kandirdim bu madde sorunun üzerine birde ask acısı cekiyorum hergun her dakika madde dusunmuyorum sadece benimde kendime olan guvenim yerle bir oldu ama bunu yencem en azindan eski sevgilimle hala bir umut var annemle konusmuslar ve onu hala seviyorum ona affetmicemi soyluyorum ama affedicek gbiyim demis dun bunu öğrendim ama oda celiskili biri bugunde bana oyle ters davrandiki yaptıklarımi yuzume vurdu hatta bana madde getirenlerle onu aldattigimi bile ima etti beni ihanetle itham etti cok kotu oldun
- +1 yıl
Yani bu süreçte her türlü kötü yakıştırmalar, tepkiler olacaktır. Bunlara hazır olup ciddiye alma. Aslına bakarsan, herkesten ziyade kendin için öncelikle bunu başarmalısın. Devamında seni annen olsun, sevgilin olsun sıkı sıkı sarıp sahiplenecekler. Bu bile bence çok yeterli bir teşvik. Bunu başarana kadar antipatik tepkiler olacağını bilip, kendi kafanın içinde, bıraktığım günü bekleyin diyerek kendini motive edebilirsin. Bunu başar ve geleceğe ilk başarınla ilk adımı at bence.
Büyük ihtimalle son bir şey koparıp bir daha yüzüne bile bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılYok döndürmezde o videoları net de sosyal ağlarda bir yayınlarsa sen neye dönersin bilmem
00 Yorumlageride donebilir azip. basina vurup seninle iliskiden iliskiyede gorusebilir.
01 Yorumlasevgili degilken onu kısıtlasan daha iyi olur fuckbudy olursun sadece yoksa
06 Yorumla
Soran+1 yılhayir aslinda kısıtlı ama bir anda yapiverdim iste cani cekip benimle ilgilenebilirdi
Soran+1 yılsevgiliyken yaptik zaten ama araya ayrilik girdi
Soran+1 yılvideoyu ayriyken attim diyorum ya sevgiliyken beraber olduk
+1 yılsen seksle onu elinde tutabileceginimi saniyosun? çok komiksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcil konusmamiz lazim de. Bulusmaya geldigi gibi soyun karsisinda daha etkili olur.
018 Yorumla
Soran+1 yılonu yapamam ya bunu yapmaya bile utandim hem oyle biseye firsat vermez istedigi zamanda cok iyi direniyor 😁
Cevap sahibi+1 yılYani firsat verse avm ya da cafenin ortasinda soyunacan 😁
Soran+1 yılsonra beni gebertsin acik bile giydirmiyor toplum icinde opusmuyor bile 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin bu gece yaptigini bir kiz bana yapsa, gider hak ettigini verir sonra yol almasini soylerim. Cogu erkek de bunu yapar. Cok yanlis yapiyorsunuz
Soran+1 yılbiz onunla kari kocayiz bizim durumumuz cok farkli herhangi bir kiz deilim onun icin naparsam yapayim benden uzak duramiyor ayrılıyor sozde ama birakmiyor
Cevap sahibi+1 yılNikahsız karı. Nafakasiz, dertsiz, tasasiz bosamalik. Sen kendini kandır birakamiyor diye, isini görüyorsun salak mı ki bıraksın simdi. Öyle bir bırakır ki sana ihtiyacı kalmadiginda abooo fışşş aneey olursun
Cevap sahibi+1 yılCinsellik disinda da kari koca gibi olsaydiniz o sözde sandigin ayrilmalar olmazdi
Soran+1 yılaramiz kotuyken biz o isi yapmadik hic beni ayriyken kavga ederken vs kullanmadi bana geri isinana kdarda yapmaz oyle bir talebide yok herkesi kendin gbi sanma isini flanda gormuyorum benim istegim disi cinselligede girmedi
Soran+1 yılasil cinsellik harici kari kocayiz cinsellik çok sonradan dahil oldy hem sananee
Cevap sahibi+1 yılCinsel hicbir seye izin verme bundan sonra gel yine konusalim bak sonuc ne oluyor
Soran+1 yılya zaten cinsellik yok konusunu ben acar eylemi ben yaparsam var yoksa cinselligin lafi gecmiyorki 😂😂
Soran+1 yılo bu konularda giriskende değil olmazsa mast yaparim havasinda bende p*rno izleyip net gb sini bitirmesin die video atiyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaw he he. Siz de haklisiniz bu devirde düzgün iliski kalmamis, anın tadını cıkarın, salla gitsin. Soyunun, güvenin, karı-kocayiz deyin. Herkesin yedigi bok ayni artik :)
Cevap sahibi+1 yılBikac megabayt alaydin ona. Ne meraklisin videoya baskacõzüm yok sanki 😁
Cevap sahibi+1 yıl😁😁 isaret yanlis olmus
Cevap sahibi+1 yılBenim gulucuklerim sinirli cikiyor ahahahaha 😁😁
Soran+1 yıladamin cinsellige pek ilgisi yok umursamiyor biz onla yaptıktan sonra bile bana oyle yaklasmadi hep ben yaptirtim yahu neyini anlamiyonki o durumda beni kullanamaz o
Soran+1 yılo seker atmis gulusu gbi :D disleride sikmis ayni ben 😆
+1 yılNe demeli arkasini hic dusundunmu bunu yaparken
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
- +1 yıl
Soyle yani o goruntuler ya oraya buraya duserse ya birgun aleyhine kullanirsa hic dusundunmu
Soran+1 yılyapmaz onu yapamaz oyle bir insan değil cok olayimiz oldu yapsa yapardi benim guvenini suistimal edemez hem gercektede beraber olduk bunu hic kullanmadi bana karsi
+1 yılne tepki verdi cidden çok merak ettim
011 Yorumla
Soran+1 yıluyumus hic bir tepki veremedi uyaninca verir artik bende merak ediyorum ne diycegini 😁
- +1 yıl
banada haber ver mutlaka. unutma bak
Soran+1 yılhahaha veririm tamam 😁
- +1 yıl
seninkinde işe yarıyorsa bende eski sevgilimde denicem
Soran+1 yılhahaha kadin o ya bundan tahrik olurmu sen baska yöntemler dene knjshs
- +1 yıl
ahsha neden olmasın kadınların şehveti erkeklere göre 7 kat fazla diye biliyorum
- +1 yıl
seninki noldu ne tepki verdi
Soran+1 yılbenimki baya etkilenmis ya 3 kez ust uste bosalmis videolarıma 😂
Soran+1 yılo anda donmedi tabi bellide etmedi barismadi ama begenmis 3 5 seferde kullanmis 😁
- +1 yıl
evine kameramı taktın kız kardeşini mi tanıyorsun nerden biliyorsun da bunu yaptığını
Soran+1 yılsonradan itiraf etti ya 😂
+1 yılSanırım çok seviyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılevet cok seviyorum
- +1 yıl
Kendi ozelini atinca anladim bunu mast videosumu attin
Soran+1 yılonu etkileyecek videolar iste tamami mast değil mast olayini kisa tuttum daha cok tahrik olup kendisi video istesin diye
- +1 yıl
Bosalma oldumu videoda
Soran+1 yılyok bosalmadim
Soran+1 yılo videolara 3 kez ust uste bosalmis
- +1 yıl
Bende bakmak bosalmak isterdim
Cok sulanirmi tatli mcigin
Bana at benbile gelirim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılDoner geri. Iki posta atar sana tekrar gider :)
011 Yorumla
Soran+1 yılyapmaz benimle oluyorsa beni affetti demektir :( kullanıp atcak birisi degil
- +1 yıl
Sen kendini kullanima hazir etmissin o yuzden kusura bakma ama ben olsam kullanirim
Soran+1 yılo sen degilsin iste kimse o olamaz onuda tanimiyorsun
- +1 yıl
Erkek olmasi yeterli o gun geldiginde beni hatirla demisti diyeceksin..
Soran+1 yılonunla haftalarca beraber uyuduk ve ondan oyle bir yaklasim gormedim taa ki ben adim atana kadar
- +1 yıl
Bu bir taktik zaten bizim icin :)
Soran+1 yılne taktigi yaninda acik sacik giyinip koynuna giriyorum ilk ben öpüşmeye baslayip boynunu flan kemiriyorum o ise benim yaptiklarim kadar yapiyor bir gun kafam guzelken ben adimi attim istedim ve oyle benimle oldu bu taktik degil beni onun icin sevmedi ciddi dusunuyordu
- +1 yıl
Sakso da cektin mi o oyle mal gibi dururken :) ben bu konuda inatciyim. Erkektir ve cinsellik on plandadir.
Soran+1 yılonu yaptığım da zaten iliskiye karar vermistik onun icin cinsellik on planda değil malesef
Soran+1 yılonu cinsellikle bağlayamam kendime sizin gbi değil
- +1 yıl
Ppekii
bunu yapacaksan bari yüzün olmasın.
00 YorumlaDönecegini sanmiyorum.
00 YorumlaŞimdiye kadar gördüğüm en saçma sey
00 Yorumla
+1 yılBelki de soğutur.
15 Yorumla
Soran+1 yılsogurmu ya :(
- +1 yıl
Duygusal olarak evet ihtiyaç olarak hayır.
Soran+1 yılzaten sogumustu bana karsi tersmi tepcek buda yani abaza ve seks duskunu değil olmazsa olmaz umursamazda bunu benimle biraz ilgilensin istedim sadece
- +1 yıl
Dediğin gibi biraz ilgilenebilir
Soran+1 yıluyumus ama ya sabah olunca daha cok ilgilenir bence 😜
+1 yılCanın seks mi istiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılonu istiyor
- +1 yıl
Ne zaman yaptın en son
Soran+1 yılen son onunla 1 ay once
- +1 yıl
Benim iki sene
Soran+1 yılcok olmus ya git acigi kapa bir an once jnksjs
- +1 yıl
Kiminle
Soran+1 yılonu benmi bilcem 😂
- +1 yıl
Bilmem belki bilirsin
at at birgün ifşa ederse o zaman görürsün
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltek amaç cinsellik olur
00 Yorumla Büyük ihtimal
00 YorumlaSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni sana yöneltirde onu bilemem😍
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumlagözünde düşmüşsündür
00 Yorumlaiki dk özel gelsene
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZavallı.
01 Yorumla
Soran+1 yılsensin zavallı belliki hic bir kiz senin bunu yapmamis uzuldum acinasi haldesin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşaldın mı bari :D
017 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben elimle bosalamiyorum aslinda sekslede bosalamiyorum cok ilginc bir sekilde sevgilimle 6 7 kez ust uste bosalmistim ve o zevkte bidaha olmadi 😂
Cevap sahibi+1 yılOhaa6-7 kez mi? Nasıl güç var sizde öyle azgın tekeler :D
Soran+1 yılşeker atmistik onun gucuydu ya dogal haliyle oyle degil ondan bende seker atsin istiyorum bide seker atinca bendeki zevkte artiyor ondaki performansta yani cok mantikli 😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞeker derken normal şeker mi yoksa hap falan mı?
Ah olsa ben o vodyoyla bile boşalirim ama nerdeee. Bize senin gibi hatun denk gelmiyor :D
Soran+1 yılevet hap ya extacy biz şeker diyoz oyle acik acik belirtmeyede gerek yok bence bu bizim kucuk sirrimiz oldu cok utangactik hap yaptirtti zaten yoksa ne onda oyle cesaret ne performans jknsjs
Soran+1 yıloda o videolarla bosalir eminim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya o ya o azgın değil sanirim. Dediğine göre :D
Bende istiyorum o haptan :-)
Soran+1 yılTorbacilarda bulursun hahah evet fazla azgin degil istekli ama bastirabiliyormus 😁
Cevap sahibi+1 yılIki utangaç da iyi seks yapar daha bir erotizm olur:-)
Soran+1 yılartik pek utanmiyoz ya
Cevap sahibi+1 yılEe alışmışsinizdir artık. Çocuk pek azgın değil gibi onu da sen alistirdin sanırım :D
Soran+1 yılcocuk gizliyenlerden yaa hic tahmin etmezdim icinden oyle bisey cikcagini attigim videoya 3 kez boşalmis 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya vay azgın :D nasıl araniz duzeldi mi bari
Soran+1 yılaramizi duzeltmedi eskisi gbi ama benimle ilgilenmesini sagladi tek onceligi cinsellik olmadigi icin barismadi ama hala beni seviyor istediginide gormus oldum :)
Cevap sahibi+1 yılHadi gözün aydın. Bana da atsana o videoyu :D bnde çok azdim
Soran+1 yılhassiktir ya git sevgili bul o atsin 😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık yeni ya. Hadi ikimiz içinde farklı bir macera olur. Düşünsene senin vidyonla boşalmak senide zevke getirmez mi :D
+1 yılDöner
00 Yorumla
+1 yılDödürmez
00 YorumlaCinsellik konusunda 318 cevap paylaştı. Ne sansli adamlarvar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrimisimiz ki
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ayriyiz ki
Cevap sahibi+1 yılAnladim fizigin guzelse ve gercekten iyiyse videolar olabilir iyi mi peki?
Soran+1 yıliyi tabikide oda begencektir daha uyanmadi kalkar umarim birazdan :)
Cevap sahibi+1 yılFizigini gorme sansimiz yok dimi cidden merak ettim yani neyle karsilasacak diye 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat