Sevgilim en çok bacak omza pozisyonunu seviyormuş? bacaklarnı omzuma alıp yapcaz en çok onu seviyorum evlenince hep en zevk aldıgım bu pozisyondan yapalım dedi neden en çokdan bundan zevk alır tüm erkekler mi böyle?
Cevabın nedir?
acizane sıralamamı yazıcak olursam
misyoner-tek bacak omza-dogy-monkey-misyoner ve son vuruş :D değişmez sex iskeletimdir bu :D önerebilirsin bacak omzada çok yüklendiği takdirde belini incitmen söz konusu ikiye flan katlar seni mazallh :D dikkat etmeniz lazm: D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçünkü o pozisyonda t*şaklara kadar sokabiliyorsun
27 Yorumla
Soran+1 yılo yüzdendir belki basenlerm kalın o da çekici geliyormudur
- +1 yıl
olabilir,aynı anda o dolgun kalçalarınıda okşayıp sıkacak çifte zevk
Soran+1 yılevet galiba normaldir kalçalarım çokda dolgun değil ama=)
- +1 yıl
o doldurdukça dolgunlaşır :)
Soran+1 yılhımm anladm sorun olmaz normal kalçada diyorsunuz
- +1 yıl
sorun olmaz, o direk vajinaya konsantre olacak
Soran+1 yılevet
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Bu pozisyonda dibine kadar girebildiği için seviyordur, birde bu pozisyonda insan sevdiğinin gözlerine bakıp yüz ifadesinide görebildiği için ayrı bir tad verir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılen doğru cevap bu sanırım teşekkürr ediyorum.
türm erkekler öyle değildir. sevgilinin ve senin yaşlarınız daha küçük sanırım.
017 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayız neden en çok bundan zevk alır erkek
Soran+1 yılhiç olmadık evlennce diyorya işte
Soran+1 yılyok her pozisyn istyrz da en zewk aldıgı oymuş en çok onu istyrm felan dedi bende sebebni çok merak ettm onada soramadım utandm öyle işte
Soran+1 yılbişy geçmedi ilkkez konştk 3yıllık cidi ilşkmz var sormak istemedm zaten ben 5 yaşından beri masturbasyon yaparım ama hiç cinsel ilşki yaşamadım
Soran+1 yılbilmyrm onu sormadım ama yok felan dedi
Soran+1 yılbir ara sorarım yaa kalçalarım normal o yüzden mi böyle bitşey istiyor üzüldüm şimdi bak ama her posizynu sevdiğini en çok bundan zevk aldıgını söylüyor hiç de bişiy yaşamadık
Soran+1 yılbende şüpheenmyo değilim aslında ama yok diyor nerden anlayblrm onuda blmyrm ama ben hçkmsyle yaşamadım yani 3 yıl oldu yeni yeni muhbbti açılıyr bzde böyle konularn
Soran+1 yıl3 yıl oldu çok da efendi birisi ama öyle bşy varsa duyulur elbet
Soran+1 yılevet dogru
bana da güzel geliyo o pozisyon hoş bişey özellikle ayak fetişistleri için (ki ben de öyleyim)
seks sırasında partnerinin ayaklarına dokunup yalama imkanın var bence o yüzden güzel00 Yorumla
+1 yılher insan farklı pozisyonlar ister. sevgilin öyle seviyor diye tüm erkekler böyle seviyor diye genelleme mesela ben her sekste degişik pozisyonlara girerek yapmayı severim
06 Yorumla
Soran+1 yılo da hepsini yapaarım ama en sevdiğim zevk aldığım bu dedi bende bunun sebebini merak ettim hepsi bu
- +1 yıl
benimde o pozisyon sevdiklerim arasında çnku sonuna kadar sokabiliyorsun göz göze gelebiliyorsun inleme seslerini çok rhat duyabiliyrsn daha kolay boşalıyorsun
Soran+1 yılşimdi anladım ondan olablr o zamn saolun
- +1 yıl
rica ederim bir de netten birsürü pozisyonlar var onlara bakın begendiginizi yapın ben öyle yapıyordum bir zamanlar ;)
Soran+1 yılevlennce yapcaz hiç yapmadık ki konştk sadece yeni yeni saolun
- +1 yıl
şimdiden temellerini atysnz yani :) rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bende Bacak omuza pozisyonuna bayılıyorum ama partnerim hangi pozisyonda zevk alıyorsa onu yapıyorum bencil değilim yani bu konularda :D
03 Yorumla
Soran+1 yılen iyi sen anlarsn neden o pozisynu seviyorsun en çok
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama çok fazla seviyorum hem partnerimin yüzünü görebiliyorum gözlerine bakabiliyorum zevk alıp alamadığını anlayabiliyorum hem o pozisyondayken kendimi rahat hissediyorum bir çok şeyi var bunun ama o anki ruh haline bağlı tabi
Soran+1 yılevet anladm teşekkürrlr.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar azgınım ki neredeyse düz tuvara tırmanıcam :):)
123 Yorumla- +1 yıl
sokaga çık beni s*ken yok mu diye bagar :D
Soran+1 yılkızların hepsi azgın :D
Cevap sahibi+1 yılZaten ilişkiye giriyorum
- +1 yıl
ohh ohh kolay gelsin :D valla azmış madem ilşkye girysn niye yazysn bizim canımızı çektrysn :D
Soran+1 yılgirmedim ben hiç
Cevap sahibi+1 yılÇok zevkli muhteşem bir şey.
- +1 yıl
sana demedim ki :) sen elizabet takıl bak elin kızına çakıyolar :D
Soran+1 yılben masturbasyona devam evlenen kadr napym
- +1 yıl
ölme eşşeğim ölme kaç yaşndasn daha bak kız zevkten havalara uçuyo :D
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
oo şuna bak benle yaşıtsın ama daha hiç yapmadn neyse az kalmş sık dişini :)
Soran+1 yılsıkıyoz işte
Cevap sahibi+1 yılKızın eline çakıyorlar falan. Bu işi sevgilimle yapıyorum. Her kişiyle değil yani
- +1 yıl
buralarda gezinme dayanamazsın :D
Cevap sahibi+1 yılama sevgilimden yeni ayrıldım. Çok pis veresim var :):)
Cevap sahibi+1 yılsana verim mi :):)
Cevap sahibi+1 yılAcısada öldürmez :):) Hard seks daha çok severim :):)
Cevap sahibi+1 yılÇok pis kayıcam derken buz pateninde olduğu gibi yere fena halde kaplanmada :):):):)
Cevap sahibi+1 yılKorkunun ecele faydası yok :):)
Soran+1 yılözele gitsenize bildirim manyagı oldum:D
Cevap sahibi+1 yılSoran çok pardon :):)
Soran+1 yılne demekkkk :D:D:Distysanz yazışın gerçi sorun değill=)
- +1 yıl
Hayrola büne buradan mı takılıyorsunuz gençler
Vajinan daraliyor ve goz-gogus manzarasi zevk veriyor
07 Yorumla
Soran+1 yılhımm anladım sanırım onları görmek istiyor
Soran+1 yıldar hiç yapmadım
Soran+1 yılo ne demek
Soran+1 yılo da öyle diyor hatların süper felan diye saolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla yüz yüze güzel oluyor. alttan çakarken dudaklara yumulmak hoşuma gidiyor. daha itiraz eden bir kız arkadaşım olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben p*rnoları felan ızlerken en cok dogy hoşuma gidiyor zevkler ve renkler işte.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden doggy
- +1 yıl
hoşuma gidiyo yaparken saçlarını çekmekte hoşuma gider :D hiç yapmadım ama ölmeden önce yapmak ıstedıklerım lıstesınde :D
Soran+1 yıliiymiş
- +1 yıl
saçlarını çekse hafif dogyde iyi olurmu
Soran+1 yılbilmeyrmki valla
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne pozısyonlar var o bacak omuza olma işi demode oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbacak omza güzeldir ama sadece tek bacağı omza alacaksın sende hafif yan döneceksin bende bayılırım bu pozisyona
07 Yorumla
Soran+1 yılneden güzel
Cevap sahibi+1 yılvaginanın en derinine kadar girebiliyorsun ve tabiki göz teması
Soran+1 yılanladım aşık olanlar mı böyle ister daha çok ya da yüzümü beğendgi için olblrmi
Cevap sahibi+1 yılonlada alakalı olabilir ama yüzde doksan hakimiyetin kendisinde olduğunu bilmesinden ve en derinine kadar girmesini seviyordur.
Soran+1 yılolablr doğru teşekkürr ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bol bacak omuzlu günler :)
Soran+1 yılahaha saolunn
+1 yıldeğişir güzel pozisyon ben her türlü posizyondan hoşlanırım
00 Yorumla
+1 yılErkekler her pozisyonu sever sen takılma bunlara.
16 Yorumla
Soran+1 yılen sevdiği neden budur benm fiziğimle alakalı olablrmi
- +1 yıl
Sen sevgilinin neden bacak omuza pozisyonunu sevdiğini mi öğrenmek istiyorsun yoksa fiziğine konuyu getirip erkeklerle bu konuda konuşup kendini tatmin etmek mi istiyorsun. Maşallah baktım herkese kı*ım güzel bacağım dolgun göğüslerim dik dudaklarım şöyle herkesi tahrik etmek için yazmadığın kalmamış. Konu dönmüş senin vücuduna! bana da fizikle giriş yapmak istemişsin. Amacın belli burada azgın abazalarla beyin 31 i çekmek rahatlamak.
Soran+1 yılneden bacak omza yani fiziğimlemi alakalı onu öğrenmek istiyorum ben o yüzdende sorana açıklamak zorunda kaldım burda kendimi tatmin etcek değilim sevgilime sorabilsem ona sorardım beni eleştirmeyi bırakırmısın
- +1 yıl
Sorabilsem ne demek ya sen rahatsız mısın? sevgilinle seks yapıyorsunda aşkım neden bu pozisyonu daha çok seviyorsun diye mi soramıyorsun? Tabi haklısın salağız ya!
Ayrıca kimse sana fiziğini sormamış. Hepsinde sen anlatıyor soruyorsun. Kalçalarımdan olabilir mi? Göğüslerim dik ondan mı? bacaklarım doılgun etkisi var mı? eziksin yaaa.
Soran+1 yılezik olup olmadgmı sormadım sana seks hiç yapmadık konuşrken muhabbet oldu bende merak edyrm insanlarn fikrlrni neden bu kadr önyargılısın
- +1 yıl
Sana bunu söyledişğinde neden sormadın onu anlat madem bunları konuşuyorsunuz? Ayrıca bir daha yazıyorum millete fiziğinden dururken bahseden sensin bana martaval okuma. Ben önyargıda bulunmuyorum gördüğümü söylüyorum. Bütün erkeklere yazmış soruyorsun bu ne demek? Olmadı erkekelrin hepsini ekle özelden de ne yapıyorsan yap töbe yaaa
bir de kalkmış utanmadan pozisyon soruyor fiziğinden bahsetmekten başka yaptığın ne!
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina o pozisyonda daha dar olduğu için bende severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu aralar çok azgınım of off
118 Yorumla
Soran+1 yılbende masturbasyona devam
Cevap sahibi+1 yılArtık mastürbasyonda tatmin etmiyor beni
- +1 yıl
biri daha çıktı :) gel sende bizdensin :)
Soran+1 yılayy benide ama evlenene kadr yapamam asla öyle birşey mecbur napcan
- +1 yıl
kaç kez genç olysnz yapın gitsin
Cevap sahibi+1 yılAl bendende o kadar. Erkekler milli olduğu yaptığı zaman övünülüyor ama biz yaptığımız zaman biz ise yerden yere vururuyoruz.
- +1 yıl
ozaman agzınım masturbasyon kesmiyor beni demeyin
Cevap sahibi+1 yılİkizler burcu erkeği sana göre hava hoş erkeksin sonuçta
- +1 yıl
size yapmayın diye kim diyor ? sizin işiniz daha kolay asıl istedgnz an erkek bulabilirsiniz :)
Cevap sahibi+1 yılbu gidişle birine vericem gibi gözüküyor :):)
- +1 yıl
hahaha :D bende bu gidşle birini düdüleyecem gibi gözkyor :D
- +1 yıl
eklesene
Cevap sahibi+1 yılİkizler burcu erkeği kimi düdülüceksin :):)
- +1 yıl
artık kimi bulursam :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne diyoruz eline beline penisine kuvvet hahahahahahahahahahah
- +1 yıl
sen ne komik kızsın
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler canım
- Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ne sevdiğin daha önemli ajshja
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm
+1 yılYooookaşık bence gayet sevilecek pozisyon
018 Yorumla
Soran+1 yılen zevk aldıgı pozisyonun bu oldugunu söyledi
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
Ya sen peki?
Soran+1 yılüstte olmayı everim ben hiç seks yapmadıkm ben ama o güzel olur gibi hissedyrm
- +1 yıl
Hımmmm anladım umarım tercihlerin seni yanıltmaz ;0))
Soran+1 yılne anlamda
- +1 yıl
Pozisyonlar anlamında
Soran+1 yılyaa kalçalarım normal o yüzden mi böyle bitşey istiyor üzüldüm şimdi bak ama her posizynu sevdiğini en çok bundan zevk aldıgını söylüyor hiç de bişiy yaşamadık
- +1 yıl
Ya ben aslında doggy severim kalçalar karşımda olsun elimin altında ama senle alakalı değildir ;))
Soran+1 yılanladım o da şeylerin şap şap etmesni sevyrm demişti bir kere belkide ondandr o pozsynu en sevmesi
- +1 yıl
Şeyler derken ?
Soran+1 yılorganı işte
- +1 yıl
Tamam sallantılı olanlar mı anladım ;0))
Soran+1 yılevet onlarr
- +1 yıl
Bende severim de ses hele
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Sen peki nasıl tatmin oluyorsun?
ben domaltmayı seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyooo ben doggy severim. birde jokey.
019 Yorumla
Soran+1 yılsizce o niye öyle sever en çok
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerin büyükse sırt üstü durduğun zaman güzel görünür. belki ondandır.
Soran+1 yılhem büyük hem dimdik silikonlu gibi oldugunu söylerler sevgiliminde en beğendiği yerlerim dolgun dudaklarım ve dolgun dik göğüslerim bir de bembeyaz tenim
Cevap sahibi+1 yılsende akşam akşam dik göğüslerim falan... cık cık cık..
herneyse ben soruya odaklanıyım.
şimdi şöyle oluyor. genelde büyük göğüsler sırt üstü yattığın zaman çekici göründüğü gibi doggy ve jokey pozisyonundan farklı olarak o pozisyonda istediğin zaman eğilip öpme şansın vardır. bununla birlkt...
neyse kalçaların nasıldı ? :)))))
Soran+1 yılkalçalarım normal öyle güzel bir kalçam yok
Cevap sahibi+1 yılkalçaların güzel değilse ondan bacak omuzayı seviyor işte.. :)))
Soran+1 yılyaa en zevk aldığı şeyin o oldugunu söyledi ama biz hiç bişiy yapmadık ki hepsini yaparım ben ama yıllardr en sevdiğim o dedi kalçalarım normal her kızın ki gibi
Cevap sahibi+1 yılüstte olmayı seviyordur.. orgazm anının net görmek istiyordur. bir çok nedeni olabilir
Soran+1 yılsanırım öyle bir de yüzümün çok güzel oldugunu söylüyor bakışlarım çok masum ve çekiciymiş ondan da olablr mi yüzümü görmek
Cevap sahibi+1 yılevet. olabilir. muhtemelen yüz ve göğüslerini beğeniyor.
Soran+1 yılevet öyle heryermi beğenedeni söylüyorda inş.eksik görmyor kalçalarm normal boyutlarda çnkü
Cevap sahibi+1 yılönemli olan şekli
Soran+1 yılşekli yuvarlak yani ama normal dolgunlugu felan yok belim çok ince oldugu için kıvraklıgına bayılıyorum felan diyor
Cevap sahibi+1 yıltamam canın senin her türlü giderin var. her türlü pozisyona girer o senle.
Soran+1 yılonuda sordum sennle istisnasız her türlü pozisyon yapılır dedi ama iyimi kötümü anlamadım bunu konuşurken bunları söyledi
Cevap sahibi+1 yıliyi tabii.. neresi kötü bunun.. adam arzuluyor seni işte
Soran+1 yılevet güzel aslında evlenmemize çok var daha beklicek artk saol yorum için
Cevap sahibi+1 yılproblem değil .mutluluklar.
Soran+1 yılsaolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyun kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.63
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff azdım ya
27 Yorumla
Soran+1 yıl:Dmasturbasyona devam=)
- +1 yıl
ne çipsiniz arkadaş :D
- +1 yıl
bende
- +1 yıl
bende
Cevap sahibi+1 yılgrup sex yapalım
- +1 yıl
yapalım ekle :D
- +1 yıl
Yeme çocukları şimdi heyecana sokuyorsun ;)))
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam