Ben kızları yollu sanıyorken, kız kardeşim yollu çıktı, bir bakar mısınız?

Arkadaşlar, ablamı çok iffetli, namuslu, cinselliğe aklı ermeyen bir kız sanırdım ben, etrafımdaki azgın kızlara bakınca ablamla karşılaştırırdım... Ablam her zaman gözümde iffetli bir kızdı.
Bana bir defa bile p*rno izlemediğini söylemişti.
Ben önceki gün telefonundan kendi instagramıma girecektim, herhangi bir internet sitesinden, isim vermeyeyim, önüne gelenle sanal seks yapmış, ayrıca öyle böyle değil arkadaşlar, inanılmaz şeyler yazıyor bir görseniz şok olursunuz...
Erkekler kız kardeşime cinsel organının resmini çekip göndermiş...

Ayrıca kendisi milletin kızına bok atar, yok şöyle yok böyle diye... Kendini sürekli sütten çıkmış ak kaşık olarak göstermeye çalışıyor...

Meğersem ablam aynı bokun lacivertiymiş ve benim gibi safı yıllarca kandırmış, güzel göstermiş kendini ama içi bok gibiymiş... Diğer kızlardan farksızmış...

Buradan ben bütün erkeklere sesleniyorum, dostlarım tony montana'nın bir sözü vardır '' Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer '' işte bu laf çok doğru ve bu laf benim kız kardeşim içinde geçerli,
Ne yapayım dostlarım akıl verebilir misiniz?

Arama mesafe koydum, bundan sonra böyle devam edecek, anlaşılan çok yüz verdim...

En ufak yalanım varsa sabaha çıkmayayım dostlarım tamamen doğru, malesef doğru...
Güncellemeler
+1 yıl
Şu hayatta kimseye güvenmeyin dostlarım, şu hayatta bir köpeğin verdiği dostluğu, arkadaşlığı bağlılığı sadakati, hiç bir insan veremiyor, köpek kadar karakter sahibi olamayan insanlar ablamda dahil hepsine acıyorum.
Ben kızları yollu sanıyorken, kız kardeşim yollu çıktı, bir bakar mısınız?