herkesin zevkleri farklıdır.bazıları anal bazıları oral bazıları hepsini sever.mesela ben hard severim başkası çok yumuşak nazik davranır.sizin böyle özel istekleriniz zevkleriniz var mı?
Cevabın nedir?
iki tarafında aktif katılımda bulunduğu,
romantik ağırlıklı,
yeni şeyler denemeye açık,
hep aynı pozisyonda başlayıp bitirmeden,
bunlar hoşuma gidiyor işte.
sen küfürden hoşlanmıyosun dimi:D03 Yorumla
Soran+1 yılküfür değil ama sert davranılmasını mesela duvara yapıştırılması yatağa atılma filan hoşuma gidiyo
Soran+1 yılevet var :)
En İyi Cevaplar
hard ilişkiye bir çok kadın ilk başta isteklidir ama ilişkide ilerleyen dakikalarda acıyor demeleri can sıkıcı oluyor
1216 Yorumla
Soran+1 yılban acıdan hoşlanıyorum zaten
Soran+1 yılherkes bir değil bu çok normal.o acı bendede oluyo ama ben zaten olmasını istiyorum.fark burda.belki bulursun umudunu kaybetme
- +1 yıl
fazla birşey istediğim yok ilişki ensaısnda moral bozucu uyarıalr istemiorum hiç tadı kalmıyor bazen piskopatlığım tutuyor ağlaya bilirsin diyorum ama o şekilde olucna sadistmiyim acaba diye içleniyorum nasıl diyim şöyle dur denmesi,n bana vur vur daha dibine vur gibi sözler istiyorum :)
Soran+1 yılyo sadistlik değil o an öyle istiyosun o kadar açık.sevgilim gerçekten çok serttir ağladığım bile olur sonra o pişman olur bazen canını acıtmak istemedim filan diye özür dilerim ama kimse beni zorlamadı kendim istedim.bunun için kimseyi üzmeye düşündürtmeye hakkım da yok.sen de öyle yap isteyerek birlikte oluyo sen zorlamıyosun alıcağın zevki düşün bence
Soran+1 yılsen takma bence pek.boşver kendini düşün :)
Soran+1 yılkucağa alınıp duvara yaslanmak.bacaklarımı beline dolamaya bayılırım.
Soran+1 yılbak biz o konuda uyumluyuz sevgilimle.ben 51 kilo 169 um sevgilim 187 çok rahat hareket edebiliyoruz öyle olunca
Soran+1 yılteşekkür ederim .)hafif olmak bir avantaj
Soran+1 yıl87-61-90 sevgilim beğeniyo insan kendi vücuduyla ilgili bişey söyleyemez ki pek .)
Soran+1 yılben 4 yıl önce 63 kiloydum ama :)
Soran+1 yılöyle ama ben pek sevmem.böyle iyi bence.sınav stresi filan derken epey kilo almıştım.ee şimdi sevgilim spor eğitmeni dolayısıyla zayıfladım bende.ama mkilo verince göğüslerim de küçüldü
Soran+1 yılbölgesel çalıştım sevgilimle .)kalçada biraz oldu göbek eridi tamamen bacaklar inceldi biraz
Soran+1 yılyuvarlak :)
Soran+1 yılbenimki de öyledir heralde incelemedim ki .) o kadar ayrıntılı bir fikrim yok zaten başka kimsenin görmedim de
Soran+1 yıliç dudakları içine toplu
Soran+1 yılpek değil :)fiziksel şiddet daha iyi bence
Soran+1 yılben sevgilimi bekliyorum çalışıyo hala .(
Soran+1 yıl22:30 da çıkıyo işten işte 11 gibi gelir
Soran+1 yılvar tabi :) her günümüz öyle biizm
Soran+1 yılkısmet şans bu işler.ben çıkıyorum iyi geceler .)
Soran+1 yılteşekkür ederim .)
Soran+1 yılmerhaba :)
Soran+1 yıliyiyim :) sen
Soran+1 yılharika.) şimdi senin nasıldı diye sorucam olmicak .bugün erken gelicek akşam süprizi varmış
Soran+1 yıliyi uyuyup dinlenmişsindir .)evli filan mısın sevgilin mi var?
Soran+1 yılne güzel .)bence daha iyi evli olmak bende evlenmek istiyorum
Soran+1 yıldaha okuyorumokul bitmeden olmaz ki.gerçi birlikte yaşıyoruz zaten ama yinede evlenmek çok farlı bişey.kaç yıllık evlisin?
Soran+1 yılevet 4 yıldır birlikteyiz geçen yaz evlenme teklifi etti kabul ettim nişanlı gibiyiz yani ailelerimiz tanışıyo zaten. 11 yıl ne güzel.çocuğun var mı?
Soran+1 yılanladım.olsun onlarda çok güzel şeyler.çocuğum olmasını çok isterim
Soran+1 yılçok özel olmicaksa bişey sorabilir miyim?
Soran+1 yıl11 yıllık evlisin eşinden başkalarına istek duyuyo musun?sonuçta insan sıkılabilir bu gayet normal.
- +1 yıl
Aslında pek sıkılmıyorum eşimden öyle bir yapım var severek aşık oalrak evlendim hem eşimde ruhen ve fiziken güzel başka kadınalrda bulableceim bir çok şeyi eşimde buluyorum ama bazenara sıra deişiklik aradığım oluyor ama nasıl diyim gidipte koaly kolay kovalamam çok denk gelmesi gerekir artık :)
Soran+1 yılben çok korkuyorum sevgilim başka birine bakıcak diye.spor salonuna öyle kadınlar geliyo ki.bende güzelim ama ya değişiklik isterse diye korkuyorum
Soran+1 yılanlarım heralde.sevdiğini biliyorum beni ama bunun sevmeyle filan alakası da yok.düşünmemek en iyiis galiba
Soran+1 yılsence sevgilim benden sıkılıyo mudur? tanımıyosun biliyorum ama sormak istediğin bişey varsa sor cevap verim sende bir yanıt ver
- +1 yıl
sana karşı ilgisini değerlendir derim sahte bir ilgimi yoksa yoksa gerçekten severekmi ilgileniyor ayrıca cinselikteki davranışları sana karşı tutkulumu mesela ön sevişmeyi kısa tutarsa sıkılıyor demektir ama ön sevişmeyi uzun tutarsa demek sana karşı şehvetli ve istekldir .
Soran+1 yılisteklidir o aman.asla bugüne kadar böyle düşünmeme sebep olacak bişey görmedim.bi kaç kere konuyu filan açtım sen varken ben niye başkasına bakim dedi.
Soran+1 yılhiç aldattın mı eşini?
Soran+1 yılsonra pişman olmadın yani?tartışmayı bilmediğim için yorum yapamayacağım.ben galiba anne olmak istiyorum.akşam ki planımız iptal oldu komşu çocuğunu bıraktı annesi hastalanmış.sevgilim bebek kucağında uyuyakalmış.onları öyle görünce bilmiyorum çok farklı şeyler hissettim.sence erken mi evlilik bebek biizm için?
Soran+1 yılhaklısın belkide ama ne bilim görünce onları öyle...
Soran+1 yıleşin aldattığını öğrencek diye korkmadın mı?
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılöğrenseydi çok üzülürdü
Soran+1 yılhayır.aklımdan geçmedi değil ama yapmadım
Soran+1 yılbi anlık bir zevk için güzel giden bişeyi mahvetmek istemedim.yapsaydım pişman olurdum sonradan
Soran+1 yılbana yapılsaydı napardım diye düşündüm
Soran+1 yıleşinin yerinde olmak istemezdim.belki haklı sebeplerin vardı kendince ama kimse bunu haketmez
Soran+1 yılneydi konu anlatmanda bir sakınca var mı?
Soran+1 yıleğer rahatsızlığını söylediysen dikkat etmediyse ayıp etmiş.imdi nasıl peki
Soran+1 yılkesinlikle haklısın
Soran+1 yıl:) boşver bence.eşine bunu yapma
- +1 yıl
6 yıl oldu ihanet etmeyeli birde nasıl diyim merak ediyorum rahat bir cinseliği benimkisininde gözü tok biraz bazen sırf ben istedğim için yapıyormuş izlenimi uyandırıyor bende ve analda istiyorum o da yok malesef nasıl diyim domaltınca keyfime göre vajinadan çıkarıp anala girmek istiyorum sonra yine vajinaya
Soran+1 yılbu bence çok normal.sen eve geldiğinde bunları yaşamak istiyosun ama eşinin üzerinde 2 çocuğun senin evin tüm yükü var.seninle aynı istekte olmaını bekleme
Soran+1 yılbunu yapma eşine.o yapsa napardın?
Soran+1 yılonu bşkasıyla düşünemiyosun ama kendini düşünebiliyosun.sevgilimin böyle bişey düşündüğünü bile bilsem anında bitirirdim
Soran+1 yıliçini bilemem tabiki ama hissetsem kolaylıkla öğrenirim.ne yaşadığımız ne olduğumuz hiç önemli değil işin içine ihanet girdiyse
Soran+1 yılihanet görsem evet gözünün önünde yapardım ama zevk almak için değil ne yaptığını görmesi için
Soran+1 yıleşin şuan napıyo.bak sen benimle konuşuyosun git eşnle çocuklarınla ilgilen
- +1 yıl
ben mesaideyim işteyim az önce konuştum biz yatıyoruz dedi iyi dedim yatın onunla zaten ilgiliyim ayrıca deli gibi hırslı aramıyorum kimseyi ila yapıcam diye kısmet olursa denk gelirse verecek ben yaparım sana veririm derse birisi red etmiycem yaşamak istiycem paylaşımı görünce zaten hemöen geldim yazdım :)
Soran+1 yılanladım.ne istiyosun sen ilişkide
Soran+1 yılbunları istemekte haklısın ona diyecek hiç bişeyim yok
- +1 yıl
ha şu olurdu ben cinselikte kendim kadar sert bir eşim olur her türlü fantezimi gerçekleştirir anlarım arayışıdma haksız oluırum ama bende arzuluyorum artık nasıl diyim rüyalarıma giriyor bazen 4 ayak üstünde doggy pozisyonunda sert sert vuruyorum ne bileyim salanan kalçalar göüsler sarkmış ileri geri salanıyor şidetli zevkten tokatlıyorum çıkarıyorum vajinadan sonra anala giriyorum rahatçana
Soran+1 yılhaklısın.yaşın daha genç istemen çok doğal.eşin neden yapmıyo bunları
- +1 yıl
karakterinde olan bir şey değil sakin ruhlu baştan çıktığıda oluyor genelde zaten hep ben fanteziler kuruyorum ona yaptırıyorum ama nasıl diyim onunda yaratıcı olmasınıda siterim bazen mesela yat yere desin bana sırt üstü snra soyunsun sadece izleyim sonra ağzıma çömelsin anal oral versin ağzıma bastırsın sıkıştırsın nefesiz bıraksın emdirsin arada ne varsa ama yok la ben kuacam planlıycam falan işte :)
Soran+1 yılkarakter meselesi bu saatten sonra değiştiremezsin.benim çıkmam lazım artık iyi geceler sana:) sıkma bence canını
Soran+1 yıltamam gelirim :) bişey sorucam eğer şimdi yanında olsaydım benimle birlikte olmak istermiydin?
Soran+1 yılbilmem.eğer sevgilim olmasaydı olurdum seninle
Soran+1 yılsevgilim varken yapamam.
Soran+1 yıl:) dün gece sevgilimle birlikte olduk.boşaldıktan sonra karnımı öptü kulağıma ben artık baba olmak istiyorum dedi
Soran+1 yılevet tabiki ama yinede hem istiyorum hem korkuyorum karışık biraz.gece komunun bebeği bizde kaldı.bişey içer miisn diye bağırdım mutfaktan sus bebk uyuyo filan dedi bana kalktım sabah bebekle oynuyo
Soran+1 yılpişman mısın?
Soran+1 yıldeğişiklik istemekte haklısın.
Soran+1 yılşuan için istemem.ama ilerde e olacağını da bilemem.11 yıl ve 4 yıl farklı şeyler
Soran+1 yılsaç rengim böyle göz ela
Soran+1 yılbelki biraz sarışın sayılabilirim bilmiyorum tenrengim de açıktır.ama ben esmer kadınları daha çok beğeniyourm
Soran+1 yılsarışın insanları gnel olarak beğenmem.kumral esmer önemli değil.
Soran+1 yılöğrenciyim sonuçta yani öyle ciddi fian giyinmem.ama kot t-shirt de takılmam yani.biraz şık ama çok resmide değil.ama topuklu aaykkabıya ölürüm.97 çift ayakkabım var
Soran+1 yıldolaba bazanın altına bulduğum heryere koydum işte.kışlıkları filan kaldırıyorum zaten.hayır öyle bir ayakkabım da yok :)
Soran+1 yılistanbulda yaşıyorum okul için ama muğlalıyım aslında
Soran+1 yılne iş yapıyosun sen gece mesai filan?
Soran+1 yılhmm.acayip sıkılıyorum evde ya hava sıcak dışarı çıksam sevgilim yok evde otursam
Soran+1 yılyok çıkmıyorum.çıksam napıcam televizyonun karşısında.
Soran+1 yılsiyah tayt 2 beden büyük t-shirt
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılsütyen var ben sütyensiz duramam
Soran+1 yılyoo hoşlanmıyorum öyle o yüzden
Soran+1 yılbilmem denemedim pek sevmem heralde.daha çok spordur benim işim
Soran+1 yıluzun.sütyen hizasında
Soran+1 yılgelsin.burada gelmesinde bir sakınca yok ama çıkıyorum birazdan sevgilim gelir
Soran+1 yılgirmem heralde.dün akşam zaten bebekle uğraştık bu akşam yalnızıız
Soran+1 yılne konuşmak isterdin?
Soran+1 yılmerhaba iyiyim sağol.sabah doktora gitim.kararımı verdim hamile kalıcam.bende bebeğm olmasını istiyorumçdoğum kontrol hapını bu sabah içmedim kestim artık
Soran+1 yıldeğilim.annem izin vermez evlenmeme.hamileyim bahanesiyle evlenebilirim.doktor 1-1.5 ay dedi ilacın etkisinin filan geçmesi için.1 ay desek üzerine 8 ay ekle 9 ay sonra haziran oluyo zaten mayısta mezun olucam.
Soran+1 yılniye? ama istiyorum.annem gibi olmak istemiyorum ben.ben babamı tanımıyorum bile nüfusta dedemin üzerine kayıtlıyım.annem saçma kadının biri.
Soran+1 yılo da öyle diyo.artık sonrada biz zaten evlendik filan geçiştirirz dedi.
Soran+1 yılTEŞEKKÜR EDEİM.ÖYLE YAPICAM
Soran+1 yılhaklısın.akşam konuşurum pazartesi bakalım ne yapmak gerekiyomuş bir araştırırım
Soran+1 yıltamam anlaştık.
Soran+1 yılbilmem belli değil.
Soran+1 yılevet seviştik.normaldir 4 gün biter yarın filan
Soran+1 yılniye ki?çok rahatsız oluyorum ben evde oturuyorum o şimdi işte birsürü kadın var orda.
- +1 yıl
sen kabulenmişsin bunu kafana takma derim daha çocukta yapıcan daha da ileri gidicem diyorsun iç huzuru bulman lazım ayrıca işi bu sevgilinin bırakta diyemezsin mecburen katlanıcam ama şuda var sabır nereye kadar o kadına hayır bu kadına hayır elbet bir yerde evet denir ya da ben evet derdim karakter meselesi :)
Soran+1 yıldün akşam oturuyoduk film filan izledik adam karısını aldatıyo dayanamadım sordum hiç aldattın mı diye?evet dese o an kabullenmiştim hiç bişey diyemezdim.durdu insan sevgilisini eşini niye aldatır dedi?bişey demedim.ben söylim o zaman ya sevmiyodur dedi,ya sevgilisi eşi ona yetmiyodur,daha farklı daha hoş birini istiyodur dedi.peki sence ben seni seviyomuyum dedi.ben yine bişey demedim.peki sence ben seni beğenmiyomuyum dedi,
Soran+1 yılsen her erkeğin istiyeceği birisinben sadece ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum dedi.
Soran+1 yılöyle bişey yapmasını asla kabul edemem
Soran+1 yılne yapıcam ya .) onun işi o ne diyebilirim ki.benden öncede ordaydı.bu işin eğitimini aldı.oranın ortağı bırak diyemem
Soran+1 yılşort t-shirt lafamdada kuş yuvası var
Soran+1 yıltopuz yaptım ben kuş yuvası diyom ona
Soran+1 yılyok mor :)
Soran+1 yılevet var:)
Soran+1 yılsiyah
Soran+1 yıldantelli
Soran+1 yılama göremezin
Soran+1 yılsaçmalama
Soran+1 yılartık konuşmak istemiyorum.iş iyice farklı şeylere doğru gidiyo.ve rahatsız oluyorum.bence sen evine git karınla çocuklarınla ilgilen
Soran+1 yılkötü görmüyorum ama istemiyorum da bu kadar basit.
Soran+1 yılolabilir ama sadece sanal bir ortam burası.olmak istediğim konuşmak istediğim kişi içerde beni bekliyo ve ben giidyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hard seviyorum biraz zorlasın istiyorum sert çok hoşuma gidiyor. mesela oral falan yapsa okadar zevk almıyorum ama kolumu tutup yataga bastırsa aniden zevkten mahvoluyorum.
36 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyleyim.
Cevap sahibi+1 yılpeki böyle davranan bir partner buldun mu? benim sevgilim sert kendini kaptırıyor ama sanırım korkmamam için sınır koyuyor
Soran+1 yılbenim svgilimde öyle ama ilişkiden sonra pişman oluyo özür diliyo canını acıtmak istemedim filan. ama ben hoşlanıyorum öyle olmasından.acı çekmeyi seviyorum mazoşist olup olmadığımı merak ediyodum yalnız değilmişim galiba
Cevap sahibi+1 yılmazoşistler daha ileri gidiyor ama kanayana kadar dövülmek kırbaçlanmak falan.. biz ortayız galiba ne mazoşist ne normal :) belki hafif bir tecavüz fantazmde var ya da kaçırılmak falan..
Soran+1 yılbelki de .) yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.
Cevap sahibi+1 yılbenimde :)
Ben zayıf kadınları severim. Şöyle bacaklarını ensesine kadar kaldırıp bağırta bağırta
10 Yorumla
+1 yılruh haline göre değişir erkegin gucu orada olmalı an be an softtan harda hardan softa akmalı bı sonrakı anı tahmın edememelı kadın erkegının kollarında akmalı
00 Yorumlahard iyidir tabi ama ben partenerimde sınırsızlık ararım...
00 YorumlaSevdiğimle olsun yeter. Biz yolumuzu buluruz :) Hayvani zevkleri tatmin etmeyi sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKırbaç,işemeli zıçmalı ayin gibi şeyler haricinde partnerimin aktif sınırsız olması
00 Yorumlatam istediğim kadınsın. helaal vahşiliği seviyoruz <3
05 Yorumla
Soran+1 yılvahşilik mi bilmiyorum sadece erkeğin gücünü hissetmek hoşuma gidiyo
Soran+1 yılevet şanslı :9 ama bende çok şanslıyım onunla olduğum için
Soran+1 yılteşekkür ederim .)
Tartışmasız HARD Seviyorum.Akabinde KasLıysanız Bu Partner için Harika birşey .)
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum.sevgilim 187 boyunda ve spor eğitmeni bu benim için süper oluyo
normalde 1. terchim değil ancak partnerim istiyorsa onu memnun etmek için yaparım...
00 Yorumlavar..indirsin donumu çıkarsın aleti soksun isterim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusallik olsun istiyorum. Arada fantazi olarak cok sert yapar azdirici olurum
00 Yorumlaen çok oral seviyorum sanırım ama yaşarken sınır tanımadan herşeyş yaşaamk isterdim sanırm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun bir sevişmeden sonra ani bir şekilde hard olmak süper :)
00 Yorumlaİsteklerimizi söylesek yapacanmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem belki.merak ettim
hard yaptıgım en son kız bayılıyordu onu biliyorum
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. her zaman çorbasına gore tuz katarım
00 Yorumla
+1 yılPartner pasif olmadigi surece sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılHard. Anal .
00 Yorumla
+1 yılhard candır.
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!