Büyük şantaja uğradım, ne yapacağım şimdi?

Uzun bi süredir su an okudugum okuldan mezun olan birisi benimle konuşmak buluşmak falan istiyodu. Ama bu kişi normal değilmiş meğer sapığın önde gideniymiş. İlla çok hoşuma gidiyosun seks muhabbeti yapalım diye tutturdu ama 1 hafta falan faceden mesaj atıp durdu en sonunda şununla bi dalga geçiyim de bi daha da mesaj atmasın dedim tamam seks muhabbeti yapalım dedim demez olaydım biraz makaraya aldım sonra bu tutturdu hayır devam edicez sohbete diye. Sonra ben istemedım bu sefer dedi ki o zaman göğüslerinin fotosunu gönder bende asla olmaz dedim ve bana dediği şeyle yıkıldım. Konuşmalarımızın fotoğrafını çekmiş ve eğer ona göğüslerimin fotoğrafını göndermezsem bana bu konuşmamı ortak arkadaşlarımıza atacağını söyledi ben de bunu kandırmak istedim internetten fotolar yolladım ama yemedi sonra çok sinirlendi ve günah benden gitti dedi sen benle resmen alay ettin bunun bedelini ağır ödeyeceksin dedi ne kadar yalvardıysam hayır dedi ya göğüslerinin fotosu ya da bak 5 dk içinde yolluyorum dedi cevap vermedim günah benden gitti dedi bende onu engelledim bi de engelliyosun diye mesaj attı heralde ben engellerken yolladı mesajı onu da anlamadım neyse, büyük ihtimal arkadaşlarıma yollamıştır. şimdi ben ne yapıcam lütfen fikir verin allah belasını versın bu pis şantajcının
Güncellemeler
+1 yıl
son durum, bizim okuldan bi çok kişiye aynısını yapmış bu pislik. seni yayıcam demiş hatta baya yakın bi arkadaşıma da. kız engellemeden önce polise vericem falan diyince kapatmış bu. ama ben engellemeden önce polise vericem falan demedim şimdi de tekrar asla engelini kaldıramam arkadaşlarıma yayıp yaymadığını da bilmiyorum, yayıcam dediği arkadaşımın birisine sordum benim hakkımda bi mesaj yollandı mı sana diye yoo hiç öyle bişey yollanmadı bana dedi ama yine de yollamış olabilir başkalarına
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim korktuğum şey başıma gelmedi herkes meğer onun ne pislik bi insan olduğunu biliyormuş herkese bu blöfü yapıyormuş mesajı atacağı kimsesi bile yokmuş en yakın arkadaşı bile bu konu yüzünden dövmüş onu oh çok iyi etmiş ellerine sağlık... tekrar teşekkürler...
Büyük şantaja uğradım, ne yapacağım şimdi?