+1 yılSen ona aşık değilsin. Kendini kandırma. Hani derler ya erkeklerin ilk aşkları anneleridir diye annenin yokluğu dolayısıyla kız kardeşine aşırı duskunsun. Aranızda bir kan bağı var öz ve öz kardeşin. Her abi kız kardeşini kıskanır erkek arkadaşı olmasına izin vermez. Ama yine de kız kardeşine bu kadar yaklaşman doğru değil geceleri yanına gitme sarılıp uyuma.
194 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. O benim kadınım oldu.
Neden onunla uyumayaym- +1 yıl
Ne demek kadınım oldu
Soran+1 yılYani bana ait bir kadın o
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız biliyor musun? Abime çocukluğumdan beri hayranım o benim Kahramanım bana sarılması onun kokusunu içime çekmek o kadar mutlu ediyor ki beni Normalde kızlar abisi karışınca sinir olur ama benim hoşuma gidiyor izin vermemesi beni kıskandığını düşünmek mutlu ediyor beni ama bu durum geçsin diye hoşlandığım bir erkekle çıktım geçmedi
1585 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni anlayan birisi çıktı. Aynı durumdayız. Ona aşık gibi hissediyorsu değilmi kendini
Cevap sahibi+1 yılEvet, aşığım kıskanıyorum onu hayatında biri olunca zayıflıyorum eritiyor bu durum beni sınırlı agresif oluyorum :(
- +1 yıl
ay siz nasıl insanlarsınız ysa
- +1 yıl
bu nasıl düşüncedir aşık gibi ne
Cevap sahibi+1 yılİğrenç bir şey biliyorum ama engel olamıyorum :'(
- +1 yıl
aşık gibi ne düşünceniz ne yani sadece yanında olsun mu yoksa daha iğrenç şeyler mi
Soran+1 yılSorumu beğenir misin seninle konuşmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz aşık gibiyim hatta aşığım yakın olmak temas etmek hoşuma gidiyor :(
Soran+1 yılOnun kokusunu almak ona dokunmak işte onu kıskanmak aşktır. Çok seviyorum onu sadece benime konuşsun istiyorum sadece bana dokunsun
Cevap sahibi+1 yılTamam beğendim
- +1 yıl
ulann siz ikiniz özele gidin özele ordan konuşun hadi eyw daha da igrenclik yapmayın bb
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın?
- +1 yıl
etiket yapın konuşurken bende bakmak zorunda kalmiyim
Soran+1 yılNasıl mesaj aticam sana
- +1 yıl
takip et
- +1 yıl
bende seni etcem
Cevap sahibi+1 yılEtiket olmuyor
- +1 yıl
xper in 2 ise sen bana yaz ben yazamıyorum
Soran+1 yıl@fenerlibikiz ikinizede yazicam ama görüş paylaşan kıza nasıl ulaşıcam onu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTakip et ben yazarım
- +1 yıl
ya mal mısın gizlisin sen seni nasil takip etsin görüş sahibi kız
Soran+1 yılSorduğun bir sorunun linkini paylaş burda. Bende o paylaşımına yorum yapayım. Buluruz birbirimizi
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz beğenince nickin ismi çıkıyor düzgün konuş
- +1 yıl
konuşmadım diyelim nolcak hı
- +1 yıl
bir git ya senle değil soruyu soranla muhatabım ben
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz kes
- +1 yıl
uzaaaa ya sen kes be haddine senin böyle şeyler söylemek
- +1 yıl
uğrasamıycam senle
- +1 yıl
ulan anca gizle kendini
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz senin ne haddine hâlâ konuşuyorsun defol git
- +1 yıl
hadi soruyu soran i anladık peki ya sen
- +1 yıl
sana ne ya benim lafimi pişirip önüme koyma uzaaaaa
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz sen hâlâ burada mısın cidden defol diyorum kızım sülük müsün nesjn
- +1 yıl
he burdayım ne olcak ayn sülüğüm gitmiyorum taktım mı takıyorum 😂😉😎
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOfff sende ne uzatıyorsun takip etmek bu kadar mı zor hayret bir şey ya
Soran+1 yılMelike profiline göremiyorum
Şuna yorum yao dedim.
- +1 yıl
sıkıntı yaratiysa etme o zaman cicim uğraşma yani boş boş ha pardon ya sen kendin de bossun boşlukta master yapmışsın felan belli yani konuşma tarzından kezban style
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz sana kemik atan yok havlama
- +1 yıl
ayy kızım sen ergen misin bu neydi böyle ben en son bu lafı ilkokul 3 te kullanmıştım yazık sana kitap oku kitap
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz uğraşamam ergen kaybol
- +1 yıl
sen zaten ugrasamszsin benimle gücün yetmez bir kere sen git senun seviyendekilerle uğraş cicim bayyy
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz hadi hadi toz ol
- +1 yıl
eee ikile bekliyorum gitmeni
- +1 yıl
kezoooo
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz kes diyorum ya beyinsiz
- +1 yıl
sende olmayan bisey ile beni itham etme neyse seviyesiz saygısısiz edepsiz pislik hadi hadi yaylan git uzaaa ikileee yazmiycam sana bundan sonra cevap ne de olsa havlar havlar uzarsın 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@fenerlibikiz okumadım defol beyinsiz
- +1 yıl
s**ktir
Soran+1 yılKaldır şunu
- +1 yıl
Allahım ya kendimi tek sanırdım. Gerçi ben farklıyım. Bu görüş paylaşan bayanın hissettklerinin aynısını bende ablama hissediyorum. Evlense kafayı yiyeceğim herhalde. Aşk konusuna gelince bende farklı biriyle sevgili olsamda ablamı hep daha çok seviyorum daha çok dokunuyorum.
Dokunmayı yanlış anlamayın. :)
Soran+1 yılBende senin gibiyim işte. elvlendirmeyecem zaten onu ben. hep benimle kalır inşallah.
Soran+1 yıl@Berkünlü kac yaşında
Cevap sahibi+1 yılBen bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü normal insanlar böyle düşünmüyorlar evlenip mutlu olmasını istiyorlar kardeşlerinin hiç kıskanan görmedim ben bizimkisi anormal ve diğer insanlara mide bulandırıcı iğrenç geliyor bende tiksinmek istiyorum bu düşüncelerden
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü bence kötü bir şey değil ben onlar gibi düşünemiyorum işte mesela basit bir soru sorulmuş baksana yorumlara tepkilere etrafta duyulsa linç ediliriz demekki bu tepkiler insanı suçlu hissettiriyor sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi rahatsız oluyorum halbuki kötü bir şey yapmıyorum ki ben aşırı sevgi onun bir gülüşü içimi ısıtıyor sadece bu
- +1 yıl
Açıkçası insanların ne dediğini çokta önemsemiyorum. Nasıl mutlu oluyorsak, nasıl huzurlu hissediyorsak sevdiklermizle öyle yaşamalıyiz. Ben ablamla beraber uyuyorum diyince herkes şaşkınlıkla dönüp bakıyor. Sarılmak, onu koklayarak uyumak, bunlardan mutlu oluyorum ben. Dediğin gibi, insanların içinde bunları diyemeyiz çünkü linç edilebiliriz. Bem kendisiyle konuşuyorum. Abla evlenmeyeceksin dimi diyorum. Hep benimle dalga geçiyor onu kiskanmam hoşuna gidiyor. Mutlu oluyoruz. Sarılıyoruz koklasiyoruz hepsi bu. Siz abinizle benim gibi misiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü Ben ne yazıkki her zaman yatamıyorum abimle korkmuş gibi yapmam gerekiyor, bazen de gerçekten korktuğum zamanlarda yatabiliyorum. Hemen hemen benzer şeyler, ben bu durumu çok araştırdım, bununla alakalı bir filmler izledim ama bir tanesi çok kötüydü, abi kardeş annelerine yakalanıyordu malum işi yaparken annenin yüzünde dehşeti gördüm, evet rol biliyorum ama çok etkiledi beni, tepkisi ise öldürmek oldu. O zaman annenin yerine koydum ve çok kötü bir durum olurdu bunu yaşamak istemezdim gerçekten. Siz daha masumane bakıyorsunuz yani nasıl desem arzulama vs olmuyor sizdeki sadece aşırı sevgi, ama bende sadece öyle değil.
- +1 yıl
O tarz filmleri bende izledim kasıtlı olarak. Ve benide etkiledi. Biz masumane değiliz ne yazikki aslında. Yani bir erkek olarak ablama sarıldığımda hissettiklerim veya boynunu kokladigimda hissettiklerim birtek sevgi değil. Başka şeylerde oluyor haliyle ama burada anlatmam sakıncalı olur herhalde. Tepki almak istemiyorum kimliğim açık.
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü haklısın yeterince tepki var zaten birazdan şeytan taşlamaya başlarlar 😂bende fazla açık yazmamaya çalıştım ama yine de yazmışım sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü olabiliyor, daha ileri şeylerde olanlar var hem de Türkiye de muhakkak okumuşsundur zaten o tarz haberleri.
- +1 yıl
Okuyorum evet. Birtek Türkiye'de değil ki dünyada oluyor bunlar. Angelina Jolie bile erkek kardeşiyle öpüşüyor. Belki görmüşsündür. Ben eminim onlar malum şeylerde yaşıyordur. Ben daha öyle bir şey yaşamadım. Ama uyurken birkaç kez dudaklarını öpmüştüm 🙈 oda yaptı ben uyurken birkaç kez.
Abin izin vermiyor sanırım onunla uyumana?
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü Korkunca yatıştırma amaçlı kalıyor yanımda ama onun dışında gitmedim uyumak için yanına, tuhaf kaçar biraz anlaşılmasının istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü Bilmiyor, burdan kişisel bilgiler vermek istemiyorum, özelden devam edebilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yıl@Berkünlü Mesajlarınız kapalı sizin yazılmıyor.
- +1 yıl
Ne iğrenç insanlarsınız be. Yok linç edilirlermiş yok bu düşünceler doğruymuş falan filan. Ne pislik zihniyetlisiniz. Allah topunuzun belasını versin.
Siz ruh hastaları bu durumu normal karşılamaya devam edin hala. Allah bin belanızı verir inşallah.
Soran+1 yıl@Portakalyeşili senin erkek kardeşin var mı veya abin
- +1 yıl
Dogru mu gercekden sızı mrk edm
- +1 yıl
@fenerlibikiz insanlari boyle yargiayamazsin nasil bir insana asik olmayi veya ondan nefret etmeyi elinde olmadan hissedersen bunu kim icin hissedeceğini de secemezsin
- +1 yıl
Peki hala aşık mısın abine? Gelişmeler olaylar oldu mu 1 yıl içinde?
- +1 yıl
@Berkünlü peki sen ablanı hala seviyor musun? Ne oldu ne bitti 1 yılda? Merak ediyorum böyle şeylerin sonucunu, ablan ile neler yaşandı aranızda sonrasında?
- +1 yıl
@Berkünlü her neyse hesabın kapalıymış senin.
- +1 yıl
@snowstar5356 sizin gorusleriniz ne bu durumla ilgili?
- +1 yıl
Siz aşık değilsinizdir. Muhtemelen hormonlarınızla alakalı bir durum bu. Bir psikoloğa başvurdunuz mu? Orada ne oldugu anlaşılabilir.
- +1 yıl
bende aynı duyguları yaşıyorum uzun yıllardır
- +1 yıl
Allahım aynı durumda olan insanları görmek ne güzel. ben ve kız kardeşim arasındaki ilişkimiz sizden farklı. biz ergenlikte aileden gelen psikolojik travmalar sebebiyle davranış bozukluğu yaşadık. evde birbirimizin yanında çıplak gezerdik. beraber uyurduk. sonra öpüşme ve dokunma başladı. şimdi ikimiz de evliyiz ama kardeşim hala bana aşık ve karımı kıskandırmak için ne zaman bize gelse kucaıma oturuyor. dudaktan öpüyor. ne yapmalıyım?
+1 yılValla var bir sıkıntı galiba ya da sanırım anne yokluğundan kaynaklı sevgiye muhtaçlık var. Şehvet duymama psikolojisine girersen asıl şehvet duyarsın, erişkin bir bireye çokça sarılırsan otomatik erekte olursun ve istersin. O yüzden çok fazla temastan kaçın bence, bu yazdıklarım senin durumun için geçerli :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı ve en anlayışlı yorum senden geldi teşekkür ederim. Zaten sarılıp uyuyunca sevhet duyabiliyorym. Ama kaçınmaya çalışıyorum
- +1 yıl
arkadaşım. biz anneleri ayrı babalrı bir olan kardeşimle baba şiddetine maruz kaldık. kardeşim babam şiddet uyguladığında benim yanımda yatardı. zamanla bu bağ başka bir hal aldı ve ergenlikte yanlış şeyler yaşadık. şimdi ikimiz de evliyiz ve kesinlikle ilişkide değlliz ama kız kardeşim eşimi kıskandırıyor hala bana aşık. karım boşama noktasında. psikoloğa da gittik bu durumun normal olduğunu ve çocukluk travması kaynaklı olduğunu belirtti. ben de hala şehvet duyuyorum ama kendimi tutuyorum
+1 yıltroll soru. teşekkürler gösteri için.
fakat bunu kurgulayacak biri gebersin bence.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılSevgili arkadaşlar. Yazımı okumadan ve beni yargılamadan önce lütfen detaylara dikkat ediniz. Ben 40 ve kız kardeşim 38, anneleri ayrı babaları bir iki kardeşiz. Küçükken baba şiddetine maruz kaldık ve evde çokça travma yaşadık. Bu travmaları hep beraber göğüsledik. Babam şiddet uyguladığında kardeşim kapıyı kitler ve bana sarılıp uyurdu.
Zamanla "senden başka erkeğe güvenemem" derdi. Yaşadığımız korkular ve travmalar aramızdaki bağı değişik bir noktaya getird. 12-13 yaşlarındayken evde çıplak gezmeye başladık. sonra uyurken dokunma ve öpüşme başladı. anne baba evdeyken beraber banyoya girerdik ve bize karışmazlardı. ta ki 16 yaşında zorla yataklarımızı ayırana kadar. ama biz yine gizli gizli birlikte uyurduk. İlk defa 16 yaşında anal ilişkiye girdik ve pişman olmadık. Sonraları kız kardeşimin kız arkadaşlarını eve davet edip kamerayla para için başkalarına seks show yapmaya başladık ve grup ilişki yaşadık. Ancak bu ilişkilerde ben kardeşimle ilişkiye girmiyordum sadece oral yoldan bazen kamera show yapıyorduk. Zamanla ben bu işin yanlışlığını fark ettim ve kendimi geri çektim. Ancak kardeşim hala bana aşıktı. Sonunda o da ben de evlendik. Kardeşim ne zaman kocasıyla bize gelse karımı kıskandırmak için kucağıma oturup beni dudaktan öperdi. Karım şüphelenmeye başladı ama konduramadı. Eşlerimizle Yunanistan'a tatile gittik. Orada çıplaklar plajına girecektik ki karım, kardeşimin kocasının yanında soyunmak istemedi ve gelmedi. Kardeşim benim yanımda soyundu ve "biz abimle gideriz" dedi. Akşam çok gençken yaptıklarımızın bazılarını kendi kocası ve benim karımın yanında anlattı. Benim kız arkadaşlarımla seks yaparken kendisinin eskiden beni izlediğini anlattı. Bu olay ikimizin d evliliğini bitirme noktasına getirdi. Evlendikten sonra kesinlikle seks yapmadık ama eşlerimiz artık koptu ve bizi sapıklıkla suçladı. Kardeşimle ortak psikoloğa gittik ve psikolog bize hak verdi. Bu olayın gayet yaygın olduğunu ve çocukluktan gelme travmadan kaynaklandığını belirtti.
Şimdi ben ailemi kaybetmek üzereyim kardeşim de öyle ama kardeşim hala bana aşk besliyor. Hala devam etme peşinde. Tedaviyi de kabul etmiyor. Karımı ve ailemi kaybetmek üzereyim. Lütfen beni anlayacak, yargılamayacak, mümkünse benzer şeyler yaşamış kişiler yardım edebilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumdan veya burdaki insanlardan enseste meyilli biri olman konusunda anlayış beklemen saçma çünkü ensest ilişki hem dinimizce hemde ülkemizin kanunları gereği yasak bir ilişkidir mademki böyle eğilimin var kimsedende anlayış bekleme kardeşinle aşk yaşama demiyorum yaşa hatta onunla ne diliyorsan yap ama bu yaptığın şeyin köyü bir şey olduğu bilincinde olarak yap burda gelip ensest ilişkiyi bizlere masum birşeymiş gibi göstermeye çalışmadan yaşa her ne yaşayacaksan çünkü sen bu davranışını böyle masum gösterirsen diğer insanlarıda buna meyil etmiş olursun onlarda yarın önür gün abisinden kardeşinden hoşlanır.
Yine söylüyorum ben senin kardeşinle aranızdaki ilişkiye bir şey demiyorum kınamıyorum ki öyle bir hakkımda yok ama senden "bu yaptığım şey kötü bir şey ama yinede bunu yapıyorum bu benim seçimim" demeni beklerim kalkıpta bizlere ensest ilişkiyi normal bir şey gibi gösterme ama
Sana bir şey diyimmi bende kiz kardeşimden hoşlanıyorum onunla cinsel ve duygusal olarak birşeyler yaşamak istiyorum ama açılmaya cesaret edemedim bunun yanlış bir şey olduğunu da biliyorum dinimizcede haram kılınmış ama kiz kardeşim okadar tatlı ki o an ne din nede başka birşeyi gözüm görmüyor21 Yorumla
+1 yılNeden insanları yrgılıyosunuz ki bu onların elinde olan bir sey degil insanlar duygularını yonetemezler bence annen olmadigi icin kardesine bu tarz duygular besliyosun o sefkati sevgiyi arayabilirsin sevhet kısmına gelirsek belki nirmal abiler kardeslerine bu tur duygular hissetmez ama sen genc bir erkek olark hoslandigin birseyler hissettiğin kisiye bu duyguyuda hissedebilirsin dinimizce gunah olmasi kimseyi ilgilendirmez ama umarim biran once bu duygularin soner ve gercekten asik oldugun insanla beraber olursun kendini suclama :)
12 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkürler. yukarıda benim yorumlarımı okursanız benim durumum da ciddi. her iki tarafın da rızası varsa ve ortada taciz yoksa, herkes şehvetinin peşinden gidebilir ve isteyen istediğiyle yatabilir. günahı sevabı kişilere aittir. benimle aynı durumda olan arkadaşlarla konuşmak isterim
+1 yılbir tane adam varmış o da kız kardeşiyle beraber yaşıyormuş ve kız kardeşiyle beraber olmuş hemde defalarca ve kardeşine de hap veriyormuş hamile kalmasın diye hastaneye kaldırılınca doktorlar anlamış gerçeği ve abisini hapse atmışlar sen sakın yapma öyle sey ya insan kendi kız kardeşine aşık olur mu ya saçmalama hemen destek al bu bir hastalık olabilir kizin da psikolojisini bozma sakın ya bu nasıl olabiliyor ben anlamıyorum ya
018 Yorumla
Soran+1 yılBen kız kardeşimle ilişkiye girmeyi düşünmedim hiç. Ama şehvet duyuyorum. Böyle bir şey başıma gelmez inşallah
- +1 yıl
yook bide düşünseydin gelmesin zaten doktora görün
Soran+1 yılKardeşimdn evlat sahibi olacak değilim. Doktorluk birseyim yok
- +1 yıl
sonuçta ona olan sevgin aşırı aşırı ileriye yönelmiş aynı şeyin senin kendi çocukların ın başına geldiğini düşünüp öyle hareket et bence
Soran+1 yılSeninde abin varsa dokunmuyor mu hiç sana
- +1 yıl
ohaaaaaaa ama ohaaaaaa
- +1 yıl
abim yok benim
- +1 yıl
hem bizde öyle senin gibi düşünceler yok merak etme
- +1 yıl
durumu güncellemeden önce anlatsaydin o zaman sevgi açlığını felan ters tepkiler geldikten sonra değil
- +1 yıl
hem sen özele gelsene bir
Soran+1 yılKötü bir şey yapmıyoruz
- +1 yıl
ben kötü bisey yapıyorsunuz mu dedim
- +1 yıl
gel gel özele gel sen iki dk
Soran+1 yılNeden özele geleyim ki utanırım
- +1 yıl
burada utanıyosun benden mi utancsn
Soran+1 yılSanada yazicamda beni aşağlqyacaksn diye korkuyorum
- +1 yıl
ya asagilamam yaz
- +1 yıl
İki tarafın da rızası varsa ve olay bir tarafın taciziyle başlamadıysa, anne-oğul ve baba-kız hariç bence kuzenler ve kardeşler çocuk sahibi olmadıkça ilişki yaşayabilir. buna dünyada consesnsional incest deniyor.
+1 yılSevgi olur tabı tek varlıgın diyorsun. Yani belkide ona sahip cıkıp abi gibi sahıplenıyorsundur sadece. Aileniz de yok yani onu koruyorsundur abisi olarak. ama inşallah böyle aşk sevgi gibi şeyler hissetmiyorsundur hiç hoş değil
421 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ve aşk hissediyorum maalesef
- +1 yıl
derken yani kardeş sevgisinden öte bir şey mi
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
kendine gelsen iyi olur
Soran+1 yılSeninde başına gelebilir. Kınama.
Elimde değil- +1 yıl
kınamıyorum ama sana normal mi geliyor kardeşine aşık olmak. Aynı anne babadansınız öz kardeşin canından parça hayır yanı kaç milyon ülkede kız mı kalmadı arkadaş
Soran+1 yılolabiliyor bunlar. bak bir yorumda benim yaşadığım aynı şeyi yaşamış 3 kişi daaha var. yorumlara bakarsan görürsün
- +1 yıl
yaşamayan yok demiyorum dünyada neler neler oluyor. Kendine engel olmalısın o senın canından parça öz kardeşin bunu aklına sok.
Soran+1 yılevet ama yanlış birşey yaptıgımı düşünmüyorum.
ademle havvanın çocuklarıda kardeşti- +1 yıl
Ama şu an tek insan kardeşin değil. Milyon tane kız var
Soran+1 yılhaklısın. hep onu görüyorum hep onunla konuşuyorumya hani o yüzden bir bağlılık oluşuyor insanda yani başka kızlar o kadar da ilgimi çekmiyor o yüzden
senin kardeşin yok mu- +1 yıl
o yüzdendir bence bu psikolojik. bunu aşk olarak düşünme ve kardeşini koru sadece git kızlarla görüş arkadaş ortamı yap. Var
Soran+1 yılkız arkadaşlarım var zaten. ama sarılıp uyuyabıldıgım, kokusunu aldığım birtek o var.
senn ki kaç yaşında- +1 yıl
ne yapcan yaşını kardeşimin. Aynı evde yaşadığınız için olmasın neyse ne deyim sen bilirsin hayırlısı
Soran+1 yılhayır aranızdaki tutum nasıl diye soracaktm
- +1 yıl
normal kardeş ilişkisi
Soran+1 yılbenimkide öyle değilmi
- +1 yıl
e soruyorum hayır diyorsun.
Soran+1 yılhayır demiyorum ki aşık gibiym diyorm
- +1 yıl
kardeşini çok seviyorsundur sadece fazlasını düşünme
Soran+1 yılfazlası derken
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç şerefsizin tekisin. Bunları aklına getirip düşünüyorsun bir de soru soruyorsun yazık vallahi Allah korusun o kızı keşke yetimhaneye düşseymişte eline düşmeseymiş abi nöyle düşünürse dışarıdakiler ne düşünüyordur kim bilir kadın olmak istemiyorum ya bu ne biçim hayat o kız şimsi bunları okusa ne hale gelir
57 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler yazma.
Kız kardeşimin bunları okumasına gerek yok.
Kendisi bunları yaşıyor zatrn. Ama benden rahatsız değil. Rahatsızlık verecek hiçbiri şey yapmam ben ona
Cevap sahibi+1 yılHangi kardeş abisinin böyle şeyler düşüneceğini tahmin edebilir? Tabiiki raahtsız olmaz çünkü sen onun kardeşisin kan bağının en kuvvetli olduğu kişisin aynı karından doğdunuz babanız bir. "Normal düşüncelere" sahip hiç kimse abisinin yaklaşımlarını yanlış anlamaz. Gerçekten psikolojin bozuk acil psikiyatra git o kıza yazık etme
Soran+1 yılSaçmalama. O benim kızım. Benim canım.
Cevap sahibi+1 yılİğreniyorum zihniyetinizden
Cevap sahibi+1 yılBak gerçekten psikiyatra git sağlıklı düşünmüyorsun.
Soran+1 yılNeden igreniyosun? Ne var bunlarda
Cevap sahibi+1 yılSakin olayım diyorum ama olamıyorum O benim kadınım ne demek ya şerefsiz! Bir de ne var diye normal görüyorsun düşüncelerini ya doktora got diyoruz burdan hepimiz hala kendini savunuyorsun bos boş gece gece deli ettin be
Gizli Üye(36-45)+1 yılOluyor be aşk gibi ama tutkuyla bağlanma sahiplenme bende aynı durumu yaşadım aynı odada kalıyorduk yüzeysel bir şeyler yaşadık ondan sonra ne konusu açıldı nede başka bir şey oldu eve gelince mutfakta temizlik yaparken ve uyurken onu izlemek hoşuma gidiyor bişey yapacak olsam her türlü yapardım uyandığında farkına varsada nafile uzun yıllardır evli
00 YorumlaBu ensestliktir ve ağır psikolojik rahatsizliktir bana göre
64 Yorumla
Soran+1 yılEnsestle ne ilgisi var
- +1 yıl
ensest aileden biri ile olmak durumu demek sende de var
+1 yılBence yalan dolan konusuyorsun sirf ilginc bir yaklasim diye, veya gercekten dogru konusuyorsun buda senin sapkin biri oldugu anlamina gelir doktora acil git yoksa bacisina sarkan herkese sarkar hesabi pislik bir hayatin olur
40 Yorumlakardeş sevgısıyle aşkı karıstırmıssın , bence hastasın acılen tedavı ol. kendın ıcın demıyorum kardesını dusundugum ıcın tedavı ol dıyorum ,
13 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimi hangi anlamda düşünüyorsun
Soran+1 yılbana söyle
Hasta değilsin ama büyük bir sınavdasın yenilme lanetlenirsin şeytan seninle uğraşıyor gerekirse psikolojik destek al
310 Yorumla
Soran+1 yılKendi ahiretini düşün. Başkalarını düşünme.
Soran+1 yılİnsan oğlu böyledir. Yarın Birgün nefsine yenik düşüp sende yapabilirsin. Cihada giden müslüman erkekler uzun süre kadınsız kalınca bacısıya, halasiyla, teyzesiyle nikah kıyabiliyor. Caizdir.
Bunu söyleyen büyük bir Arap âlim- +1 yıl
Onu söyleyen arap alim Allah ın kanunlarından daha mı iyi biliyor. Saçmalamayın aptal aptal konuşmayın. Her arap alim mi oluyor. Hz. Muhammed (sav) in savaştığı kişide araptı. Cihada gidenlere bacısı ya bir git birde dinden çıkma lanetlenme. Aç kuranı oku üç beş şarlatanın dediğiyle kendine açık kapı bulmaya çalışma. İlk insan Hz. Adem in bile her doğumda birkız bir erkek bebek dünyaya geldi bunlar bir önceki ve bir sonrakiyle evlenmesine müsade edildi. İlk cinayetin ana sebeplerin den biride Kabilin kendisiyle dünyaya gelen kıza aşık olması ve Allah ın buna izin vermediği için Habile kıskançlık duyması. Şeytan seninle uğraşıyor yaklaşırsan lanetlenirsin git tedavi ol
Soran+1 yılO zaman neden ademin ve havanın çocukları birbirleriyle beraber oldular. İnsanlık bu şekilde çoğalmadi mı?
- +1 yıl
La sen salakmısın. İnsan oğlunun nesli sürsün diye çaprazlama evlilik oldu. Birlikte doğanlar yasak kılındı. Nesil artınca bu diğer semavi dinlerdede sabit olarak haram kılındı. Hatta Hz. İbrahim i ateşe atamadılar şeytan insan kılığına girip Allah bunlara laneti indirsin diyerekten iki kardeşin ilişkiye girmesini sağladığı rivayet edilir. Hem neyse. Ne Şimdi Hz. Adem zamannındaki yasalar geçerli değil kuran geçerli. Tabi inancın varsa. Bu kuran ı inkar eden dinden çıkar yani senin dediğin o büyük İslam alimi dediğin şarlatan yalancı biri. Kendine açık kapı arama boşa
Soran+1 yılAdemin bir erkek bir kız çocuğu vardı, bunlar birbiriyle beraber olmadı mı? Çapraz evlilik ne demek? Ayrıca ben zaten çok yanlış bir şey yaptım ama bunu çeviremem artık. Burada anlatamam. Sen kendi ahiretini düşün. Bırak günahkâr olan cezasını bulur.
+1 yılAcil bir psikoloğa görün normal değil Kızın da psikolojisini bozarsın
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu üzecek hiçbir şey yapmam ben.
- +1 yıl
kardeşin zaten bu olayı bilseydi dünyası başına yıkılırdı emin ol
Soran+1 yılYaşıyor zaten bilmesine gerek yok. Rahatsız değil
+1 yılİnsanın gözü kendi kanına kayıyorsa sen soysuzsun o zaman namusun yoktur
60 Yorumla
+1 yılYalnızlık başkalarından görme ihtiyaç ideal görüntü sahiplenme isteği. Yanlış bişey sonuçta at kafandan
10 Yorumla
+1 yılAyiptir be tamam seversin korursun ama fazlasi zarar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan Zarar
+1 yılTüh senin kalıbına lan nasıl bir adamsın lan sen? İnsan kendi kız kardeşinden hoşlanır aşık olurmu hay senin ben.
20 Yorumla
+1 yılHastasın kesinlikle.
Sevgi boyutunu karıştırmış olma ihtimalin çok zayıf.20 Yorumla
+1 yılSelam, bir yıl olmuş. Bu durum hala devam ediyor mu? Hala aşıkmışsın kız kardeşine veya her hangi bir olay y bir gelişme oldu mu? Elbet bir şeyler olmuştur nasıl olsa koskoca bir yıl ama hala seviyor musun onu?
332 Yorumla- +1 yıl
@Kuzey654 Gerçekten insan merak ediyor, imkansız aşk romanlarındaki gibi ilginç bir konu ve sonucunu merak ediyorum. Bu arada sen nasıl geldin buraya 1 yıl önceki soruya başka insanların da bakacağı aklıma gelmezdi :D
- +1 yıl
Cevap verirse göreceğiz ne olduğunu ;)
- +1 yıl
Profilin gizli olduğu için yazamıyorum sana
- +1 yıl
Yaşadığın şeyi burada anlatırsan linçleyebilirler o yüzden risk alma bence çok linç yersen hesabın kapatılır
- +1 yıl
@Kuzey654 Özelden yazabilirsin istersen
- +1 yıl
@Kuzey654 Ben seni yargılamadan dinlerim merak etme 🙂
- +1 yıl
@Kuzey654 Xper puanın yetmiyordur
- +1 yıl
@Kuzey654 Birkaç yere daha yorum yap, Xper puanını yeterli seviyeye getir o zaman olur
- +1 yıl
Yazıyorum ama mesajım gitmiyor. Xper seviyen yükselene kadar ne ben sana ne sen bana yazamıyoruz
- +1 yıl
Sorularıma yorum yapabilirsin istersen zaten çok sorum yok ama biraz olsun Xper kazanmana yardımcı olur 🙂
- +1 yıl
Öyle galiba :d
- +1 yıl
Maalesef Telegram kullanmıyorum :/
- +1 yıl
Evet biraz zaman alacak ama yapacak birşey yok, iyi ve uzun görüşler paylaş çünkü çok süper görüş seçilirsen Xper seviyen çok artar
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Xperin yettiyse özelden yaz
- +1 yıl
Ben yazdım mesajlarımın sana ulaşmış olması gerek. Dm kutuna bir bak
- +1 yıl
@Kuzey654 Bir Xpersin yazamaman normal :/
- +1 yıl
ne yaptınız la ulan konu nerden nereye gelmiş ee evlendiniz mi?
- +1 yıl
@trendemin52 jdwjjsjsjdjwkdk
- +1 yıl
bende bu durumu uzun yıllardır yaşıyorum konuşmak istersen özelden konuşabiliriz yargılamadan dinleyeceksen
Yarın randevu alıp doktora git kendine gel ne yaptığınında farkına var silkelen derim yanlış bişiy yapıyosun...
10 Yorumla
+1 yılBelki koruma amaçlı annen baban yanınızda yoksa ondandır bilemedim 😕
21 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dışliyor bizi :(
+1 yılsadece ona çok bağlısın ve tek varlığın o, aşkla karıştırıyor olabilirsin ama eğer aşk duyuyorsan bilemiyorum kötü bir durum
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulurum
- +1 yıl
doktordan yardım al
+1 yılruh hastasisin a.. mk kardeşin la kardeşin sapik herif uzak dur kiza zarar verme
30 Yorumla
+1 yılMesafeli davran kardeşim
Kız kardeşin o senin
Bırak hayatını yaşasın10 Yorumla
+1 yılEnsest? hani bir ingiliz lafı vardır Really nigga?, aynen öylesiniz zaten yasak ülkede yakalasar çat çut
10 YorumlaPsikologa görün. Durumun normal değil trajik görünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye trajik olsun
- +1 yıl
@mikecem jdkwidkkwkdkks doğru
Bende aynı durumdayım. Ne yapacağım bilmiyorum
13 Yorumlasenin karakterini si kiyim
10 YorumlaYuhhh. Baska asik olacak birini bulamadin mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil
- +1 yıl
Güncellemen ile sorun alakasız...
Kimse annesine ya da kardesine sehvet duymamak icin kendini frenlemeye calismaz. Bu normal bur durum degil once bunu kabul etmelisin sonrasında yardim alman gerektiği kesin. Anne sevgisi almadim vs gibi sacma bir cumle kardesine sehvet duymamak icin kendini frenleme sebebin olamaz!!!
+1 yılAşık falan olmadın kendine gel lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yılNe oldum ppek
- +1 yıl
Hormonların etkisidir o
+1 yılRuh hastasısın acil doktora görün!
11 Yorumla
+1 yılyuh artık ruh hastasııııı
10 YorumlaGit bir psikologa görün, midemi bulandirdin
31 Yorumla
Soran+1 yılNiye bulandı
Kardeş, kendini boş bir arazide imha et.
30 YorumlaYalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılİğrençsin, tedavi olman lazım.
110 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi
- +1 yıl
Psikolojik
Soran+1 yılPisikolojim bozuk değilki :(
- +1 yıl
Oldboy u falan mı izledin sen?
Orda da adam kız kardeşini hamile bırakıyordu. İgrencsiniz ya
Soran+1 yılBen hamile bırakmak istemiyorum. Sadece yakınında olmak istiyorum dokunmak istiyorum o kadar
Soran+1 yılSeninde başına gelir kınama. Bizim ailemiz yok. Aile duzenimiz yok.
- +1 yıl
Kardeşin de senin gibi mı düşünüyor
Soran+1 yılEvet oda bana aşırı bağlı ve düşkün Neden sordun?
Soran+1 yılSöylesene
+1 yılkendini ya da bu hastalikli halini imha et...
10 Yorumla
+1 yılbence yapma bundan sonra
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama daha neler görücez yarrabi
13 Yorumla- +1 yıl
inanasım gelmiyo valla benim
çünkü ilk defa burda karşılaştım bu tiplerle - +1 yıl
@isviçresizbilimadamı inanırım valla ülkenin hali belli
Soran+1 yıl@neversaynever9
+1 yılTedavi ol iyi değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
Doğru
+1 yılhastasın, psikolojik tedavi görmen şart..
10 Yorumla
+1 yılAcil tedavi gormelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi
sevhet duymuyormsun yoksa tutuyorsun kendini?
01 Yorumla
Soran+1 yılDuyuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir psikolaga git bence
02 Yorumla- +1 yıl
@Berkünlü Mantıklı konuştu. Deli demek istememiş olabilir ama cidden bor sorun var
+1 yılkardeşimsin mk
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Zerefisz
+1 yılBende kiz kardesime
10 Yorumla
+1 yılseni anlıyorum bende aynıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇüşşşş daha neler
11 Yorumla
Soran+1 yılNe?